View Full Version : Кога?!
PoisoNGirL
01-15-2009, 17:30
Кога решавате,че е дошъл краят на една връзка?Че вече сте си дали прекалено много шансове и понякога само любовта не стига...Кога преценявате,че повече не можете да се самоизмъчвате...Как бихте казали на половинката си,че няма смисъл да се борите за нещо,което рано или късно ще свърши,не защото не го обичате,а защото различията в характерите и амбициите ви са космически?!
shemetkaa
01-15-2009, 17:32
naskoro mi se naloji da go napravq....kraqt idva kogato naistina yseti6 4e nemoje6 da izdarja6 pove4e,4e se zadu6ava6,ti 6te go yseti6...az li4no pogovorih s negy o4i v o4i i my kazah 4e nqma smisal,4e nemoga pove4e i toi 4oveka me razbra...
Случи ми се преди година и малко!Много е тежко това решение,поне за мен беше така, да сложиш край на нещо, което е значело нещо за теб, значело е адски много, но виждаш, че само вредиш на този човек като сте заедно и той ти вреди!Няма смисъл вс това....
PreciousDiamond
01-15-2009, 19:27
Кога решавате,че е дошъл краят на една връзка?Че вече сте си дали прекалено много шансове и понякога само любовта не стига...Кога преценявате,че повече не можете да се самоизмъчвате...Как бихте казали на половинката си,че няма смисъл да се борите за нещо,което рано или късно ще свърши,не защото не го обичате,а защото различията в характерите и амбициите ви са космически?!
Когато виждам , че вече ми е трудно, да кажа "Обичам те " ... :?
Когато виждам , че вече ми е трудно, да кажа "Обичам те " ... :? [/quote]
+1 и когато в него не усещам това от преди...
Reshavam che e doshul kraqt , kogato predpochitam da otida na zybolekar, pred tova da se vidq s nego . :lol:
thelostone
01-15-2009, 19:42
Когато вече нито ти си щастлив, нито си способен да направиш другия щастлив.
Reshavam che e doshul kraqt , kogato predpochitam da otida na zybolekar, pred tova da se vidq s nego . :lol:
8-) 8-) хехе това ми хареса .. като се замисля на мен ми се е случвало,ама след това искам да го видя защо ли
ми не знам и аз...просто може да се почувства т`ва нещо
мии на мен тфа ми се е случвало 2 пъти с един и същ човек .. и все още ходим от 2 години някаде.. :-D просто след радзялата виждаме колко си липсваме и как не можем един без друг .. обичаме се явно :grin: :-)
SunShinePearl
01-15-2009, 20:28
когато дори не се сещам за него и ми е все едно дали ще се видим и когато виждам как започваме да се отдалечаваме един от друг
Кога и да стане се ше е късно.
kobrichka
01-16-2009, 04:25
Тогава когато ти е все едно къде с кога е той,когато няма какво да и кажете и мълчите,когато не усещаш,че ти липсва,а напротив радваш се,че тази вечер няма да се видите.При всеки е различно. :)
partychild
01-16-2009, 05:20
Тогава когато ти е все едно къде с кога е той,когато няма какво да и кажете и мълчите,когато не усещаш,че ти липсва,а напротив радваш се,че тази вечер няма да се видите.При всеки е различно. :)
TasteOfSin
01-16-2009, 21:43
Когато спре да ми липсва.Обичам, когато не съм до него и ми пише или ми се обади за да ми каже, че му липсвам.Спре ли да ми липсва или аз на него...вече няма смисъл.
NaNa_SladuRana
01-16-2009, 21:46
аз съм много объркана натура и ако другия не вземе решение,ще си се лутам ту заедно,ту разделени.Е зависи отвръзката