Влез

View Full Version : Дали ще успея ...

CyberWolF
01-15-2009, 19:27
Много е лесно човек да каже обичам те лл л "off 6te me izvinite moderatorite na foruma ,no imam problem s flex-a ana latinica kofti.."

Ta . .predi vreme hodix s edno momi4e koeto po ste4enie na obstoqtelstvata postupix dosta grubo s nego.. izneverix i t.n... Interesnoto e 4e ustanaxme priqteli.. i predi nqkolko meseca se vidqxme i .. otnovo trugnaxme.. si4ko kat po filmite dokato tq ne me zarqza... se edno za urok mi be6e no me zabolq.. obe6tax si 4e 6te se promenq za da q spe4elq otnovo za6toto naistina si zaslujava.. ne iskam da pravq otnovo starite gre6ki i ne iskam da se karame... znam ponqkoga sum revniv.. i pravq gluposti .. no i az sum 4ovek nadqvam se tq da ima o6te ne6to kum men ... Vie kak mislite zaslujava li si ako naistina sum osuznal 4e q obi4am.. da se borq za neq ? :x

PreciousDiamond
01-15-2009, 19:31
Гррр .. все едно говори бившия ми за мен :x Да беше мислил на време , бе човек! Сетил си се ... По-скоро те е яд, че те е зарязала ..

soul1199
01-15-2009, 19:32
6om q obi4a6,bori se,no,ako tq ne izpitva ni6o kum teb,zna4i ne si zaslyjava,pogovorete,izqsnete si 4yvstvata :)

adrenal1n
01-15-2009, 19:33
Похвално е, че си осъзнал грешката си, а си си получил урока директно от нея ;) Щом я обичаш, няма пред какво да се спираш. Искрена ли е любовта ти, бори се за нея и гледай да не правиш повече глупости. Успех :)

myNameIsImmortal
01-15-2009, 19:35
След дъжд качулка, след секс Ескапел..

CyberWolF
01-15-2009, 19:37
Похвално е, че си осъзнал грешката си, а си си получил урока директно от нея ;) Щом я обичаш, няма пред какво да се спираш. Искрена ли е любовта ти, бори се за нея и гледай да не правиш повече глупости. Успех :)
to4no tova mislq da napravq ... da se nadqvame 4e 6te ima supex... naistina q obi4am i 6te se opitam da i go pokaja... no ako ne supeq .. jivota produljava..

Kostadin_682
01-15-2009, 19:43
2 late dude...

beachy_bunny
01-15-2009, 19:58
Веднъж изгубено доверие .. трудно се връща ... да не кажа "невъзможно да се върне "
Обичаш ли я=> Бори се ... , но според мен ако няма чувства ще те боли още повече ... , но печелиш от това , че ще се промениш ... и със следващото момиче няма да направиш същите грешки :)

kobrichka
01-16-2009, 04:32
Щом я обичаш бори се,нищо не губиш само можеш да я спечелиш.
Но лично според мен нямаш много голями шансове.Трябва да се мисли докато е време,да оценяваш човека до себе си всеки ден,а не когато го изгубим и да се сетим,че сме го обичал. :)

cherinka
01-16-2009, 06:19
Vie kak mislite zaslujava li si ako naistina sum osuznal 4e q obi4am.. da se borq za neq ? :x
ако е от онова дълбокоискрено самосъжаление за глупостта ти, допуснала да разруши нещо толкова стойностно за теб, тогава - да! Тогава си заслужава да се бориш. Но не само, за да покажеш пред нея, че ти е дошъл акъла в главата и че си се вразумил, а най-важното - да покажеш на себе си и да се докажеш пред себе си, че въпреки всичките глупости, които съумяваш и си съумявал да направиш, ти можеш да бъдеш човек с принципи и отговорности!
ЧОвек ЗА и ЗАРАДИ любовта си трябва да се бори! Това е негово право да защитава и отстоява исканията си и да постигне всичко онова, което желае тъй силно. (това тати периодично ми го повтаря) :)
Стана ми неприятно от първия пост, който прочетох по темата.
Ниастина никой, или по-скоро малко са тези, които наистина заслужават втори шанс, обаче някак си аз на твое място също бих искала да имам тази възможност да се докажа отново, макар, че на мястото на приятелката ти не бих те погледнала повече ! ама както и да е, не е важно аз как бих постъпила, а ти какво ще (на)правиш. :)

kifla
01-27-2009, 13:11
Пълни глупости е тоя пост.... никога не е искал да бъде с мен ,просто за пореден пт се подигра ! :(

Hilary_
01-27-2009, 13:15
Дааа то така става...първо изневеряваш а после искаш да си я върнеш... познай защо е тръгнала с теб и те е зарязала... за да ти го върне!!! Не мисля че в това момиче ще се появи някакво съчувствие за теб и твоите чувства така както при теб не са се появили някога... :?

varnen4e
01-27-2009, 13:35
Бори си се, ако искаш.

aka6a_vamp
01-27-2009, 13:35
Ит кен би дон!
и те така...

ifkataAa
01-28-2009, 11:32
Веднъж изгубено доверие .. трудно се връща ... да не кажа "невъзможно да се върне "
Обичаш ли я=> Бори се ... , но според мен ако няма чувства ще те боли още повече ... , но печелиш от това , че ще се промениш ... и със следващото момиче няма да направиш същите грешки :)

+1 :)