PDA

View Full Version : Страстна целувка

ViolentSaint
01-15-2009, 21:48
Днес бивше гадже(2.5 год връзка и се обичахме) ме целуна по начин, по който само човек, който те обича може да те целуне в смисъл изключително страстна и красива целувка изпълнена с нежност и чувство,изключително рядка целувка, уникална дори. Надали повечето от форума ще ме разберат, но както и да е .
Та въпроса ми е към момичетата за вас Целувката има ли значение, бихте ли целунали някой бивш или изобщо, някой по въпросния начин и при какви обстоятелства.

Моля без тъпи коментари. Темата е за по романтичните натури.

thelostone
01-15-2009, 21:54
Целувката носи интимност и чувства, ако мацката те е целунала така то определено е искала да ти покаже нещо...и то не че те приема като приятел, който ще моли да гледа рибката й.

A_Loving_Girl
01-15-2009, 22:11
Човек към който не изпитвам нищо ,едва ли мога да го целуна страстно...просто целувката ме издава поне мене.....

SkendY_F
01-15-2009, 22:16
Усещането от една целувка издава чувствата на даден човек!Замисли се,може би още те обича и иска да е с теб,просто не го казва!Понякога действията са по-важни от приказките!
Ти искаш ли да сте заедно?

x3eme
01-15-2009, 22:21
за някой момичета целувката не значи нищо.целуват се със всеки със и без причина
но ти казваш че сте имали връзка изпълнена с обич и би трябвало да знаеш дали би те целунала ей така без причина.може все още да изпитва нещо към теб.бих ти казал да поговориш с нея сериозно на тая тема и да си изясните взаимоотношенията.така поне ще сте наясно със себе си
от друга страна това с целувката може и да е номер чрез който се опитва да прави на балама
един разговор със нея по тая тема ще решси всичко
Успех братле

fashion4etyy
01-16-2009, 04:18
Днес бивше гадже(2.5 год връзка и се обичахме) ме целуна по начин, по който само човек, който те обича може да те целуне в смисъл изключително страстна и красива целувка изпълнена с нежност и чувство,изключително рядка целувка, уникална дори. Надали повечето от форума ще ме разберат, но както и да е .
Та въпроса ми е към момичетата за вас Целувката има ли значение, бихте ли целунали някой бивш или изобщо, някой по въпросния начин и при какви обстоятелства.

ми мен мн бивши са ме целували...проблем :-D :oops: 8)

kralstfotoNaPilitata
01-16-2009, 05:57
еми да има значение целувката.. не се целува всеки срещнат се пак :?

traka
01-16-2009, 06:23
Сетих се за филма "Хубава жена" и за това, че след една целувка се зараждат чувства, а дали в страстната целувка има много чувства?! Не знам аз имах един бивш с който умирах да се целувам, не зависимо дали сме били заедно и от колко време не сме се виждали, целувайки се все едно всръщахме времето назад, а всъщност след тази целувка всеки поемаше в друга посока. Обичах да го целувам и обожавах вкуса на устните му... Абе не знам кво да ти кажа аз самата нещо забих и спирам, че ме върна назад в годините и ме е срам от мислите ми. :oops:

SoFarSoG00d
01-16-2009, 07:08
Целувката е израз на чувства:приятелство,любов и прочие.Страстно бих целунала 4овек,когото обичам/изпитвам чувства към него.Твоят случай ме навежда на мисълта,че 4увствата не са изчезнали,има си една поговорка 'Старата любов ръжда не хваща',ако и при теб ги има същите чувства действай!!!1

Il_cavaliere_del_male
01-16-2009, 07:40
Човек към който не изпитвам нищо ,едва ли мога да го целуна страстно...просто целувката ме издава поне мене.....

бе не знам що си мисля, че ве само не мога да целуна страстно, но и изобщо не мога да целуна.

LovelyGirl
01-16-2009, 08:20
Целувката носи интимност и чувства, ако мацката те е целунала така то определено е искала да ти покаже нещо...и то не че те приема като приятел, който ще моли да гледа рибката й.

Съгласна съм :)

То всяко бивше гадже може да те селуне,както казаха по-горе,но щом целувката е била такаваопределено е искала да ти каже нещо.Поне аз така бих постъпила и бих расъждавала.Можеш да целунеш всеки..но с чувство само човек който обичаш.

mirmark
01-16-2009, 08:28
Ти навит ли си да възобновиш връзката? Май, че това ти е въпроса, но ние не можем да ти отговорим. :?

VerryBerry
01-16-2009, 08:38
Аз не бих целунала някой бивш по начина,който описа без да имам още чувства към него.Вероятно е при нея да е така и да иска да се съберете

shell
01-16-2009, 08:41
Според мен една целувка издава много от чувствата,които са несподелени и се крият.За мен тя е нещо важно,интимно и не целувам всеки :?

hahavteen
01-16-2009, 08:44
Бивш едва ли бих целунала така...
Обаче през август имах интересна случка.
По принцип не се забивам с момчета в дискотеките обаче една вечер бях с една приятелка на диско и видях едно момче. Започнахме да танцуваме, да си говориме, беше супер. По едно време реших че искам да го целуна. Направих го и оооо беше толкова хубаво! Толкова сладко! Все едно се познаваме от години. Толкова нежна, страстна,изпълнена с чувства целувка... Цяла вечер се целувахме и се държахме за ръце и даже едни познати които ни видяха ме питаха от колко време сме заедно 8-)
За съжаление не го видях повече защото по погрешка му дадох грешен номер (дааа знам че е тъпо и нелепо!!!) а той е от Берлин...
Та целувката не винаги значи че ОБИЧАШ някой но пък ако е бивш е съмнително... :?

traka
01-16-2009, 09:05
ми не знам колко е съмнително и колко може да има чувства, аз определено изпитвах някакво диво влечение към устните на бившия за когото писах по горе. Не мога да го опиша като чувство от страст и любов, а по скоро като на адското привличане...

ViolentSaint
01-16-2009, 12:20
Окей значи според повечето от вас не си въобразявам какво и се върти в главата.Относно коментара на traka , че може да е само привличане малко ме съмнява защото не си останах само с целувката.... ,а и тя ми намекна няколко пъти за "НАС"
Относно събирането- искам да и то невероятно много(и тя май го иска), но не е толкова просто (не ми се пише моя роман а и това не е раздела)

traka
01-16-2009, 12:22
аз казах само какво съм правила с бивш, не те съветвах :)
Успех и ако се оправят нещата нека да сте щастливи.

ViolentSaint
01-16-2009, 12:28
аз казах само какво съм правила с бивш, не те съветвах :)
Успех и ако се оправят нещата нека да сте щастливи.

Малко е вероятно (макар и тайно да се надявам) , но все пак Благодаря :)

aka6a_vamp
01-16-2009, 12:30

ми мен мн бивши са ме целували...проблем :-D :oops: 8)
Нещо на Боби турбото ли ми се праиш бе лайняк?!
извинявам се,по темата:Както казаха има хора,не само момичета,които се целуват с всеки...мн е тъпо тва...както се казва:понякога целувката значи много повече от секса...така че целувката е истински хубава само когато има и чувства

NeSumJenaTi
01-16-2009, 12:58
За мен целувката има много голямо значение . Не бих целунала бивш , ако все още нямам чувствам към него . Бившият ми , с когото ходехме 3 години , дори по бузата не го целувам , когато се засечем . Просто нищо не изпитвам към него вече .

Мисля , че й липсваш на мацката и със сигурност все още изпитва чувства към теб .

EeeBobii
01-16-2009, 13:26
От една целувка може да бъде обикновенна....но може и любов да саздаде в двама души. :-o

krem4et0
01-16-2009, 13:42
Обичам да се целувам. Обожавам го повече от секса, от гушкането и от всяка друга интимна ласка. За мен хубавата, чувствена и нежна целувка е проява на обич. Но не винаги когато съм се целувала добре е било с хора, които обичам.....просто се е случвало. И все пак мога да кажа, че вече над 4 години целувам моя човек с нежност и страст, с любов и желание. В нея изразявам най-съкровените си емоции и копнежи. Обожавам да го целувам.....

П.С.Местя темата в "Любов"

angelcheeee_93
01-16-2009, 13:47
по този начин мога да целуна само приятеля си,защото обичам само него и си го целувам,както нежно ,така и страстно,диво :P

Melchys
01-16-2009, 14:05
Както прочетох и в няколко предни поста: целувката бива приятелска и романтична. В твоя случай в романтична. Може би още те харесва... :)

hottie
01-16-2009, 14:30
По молба на автора