Влез

View Full Version : Вярно ли е,че... походката на мъжа издава какъв любовник е??

A_Loving_Girl
01-15-2009, 22:59
Темата е ясна...и след като прочетете написаното се надявам да дискутираме....За някои от нещата ми се струват вярни.....Вие как мислите,дали наистина е вярно това.....

Седите в уличното кафене. Гледате наоколо, а около вас се шляят мъже. Един се клати като пумпал. Друг влачи крака, трети пружинира. Италианската психоложка Мария Рита Пърси анализира мъжката походка, защо тя ни кара да правим много интересни изводи за таланта на мъжа като любовник.

Мъжете обичат да говорят красиви неща. Но тези неща не ни разкриват тяхната същност. Има един друг “език”, който разкрива по-добре характера им и качествата им като любовници – тяхната походка.

“Пружиниращият” – лесно ще го познаете. Той върви леко пружинирайки и повдигайки тялото нагоре. Ще си помислите, че иска да направите впечатление, да бие на очи – всъщност истината е друга: той би се скрил с удоволствие. Иска да бъде оставен на спокойствие, отбягва контакта с околните, търси връзки без интимност и се страхува от чувства. Като колега е много добър, но като любовник е трудно да го имате под ръка.

“Танцьор на валс” – прави хармонични крачки. Един симпатичен съвременник. Жената, която се влюби в него, трябва да има предвид, че може би я очаква разочарование. Тъй като не е достатъчно самоуверен, той се нуждае от жени, които да “излъскат” собственото ме его. Търси винаги най-красивите и ослепителни жени, за да се хвали с тях. Те трябва да отразяват неговата мъжественост. С нежелание допуска дълбоки чувства.

“Стинещият” стъпва най-напред на пръстите на краката, а после на цялото ходило. Колеблив, нерешителен човек – мислите си вие. Но грешите. Той посреща живота и любовта агресивно и решително. Флиртува като прави всичко правилно, колебае се дълго и не решава бързо, изглежда анемичен и блед. В любовта търси нежност и закрила. Затова не му се нравят огнените жени.

“Спъващият се” – залита малко, като върви. Иска да върви на направо, но се клати наляво и на дясно. Този мъж е в конфликт между фантазия и реалност. Той мечтае за свободни, не обвързващи любовни връзки, но по природа е срамежлив и несигурен, не се осмелява да заговори пръв жената на мечтите си. Жената, която успее да ме вдъхне смелост, за да преодолее колебанията си, ще почувства от негова страна вулканичен прилив.

“Тъпчещият с крака” – стъпва с цял крак, като че ли е дюстабан. Поздравления, ако сте успели да хванете един такъв екземпляр на въдицата си. Този мъж е уравновесен, конкретен, знае винаги какво иска. Няма никакъв проблем да изживява чувствата си – независимо дали са любов или омраза. Жените се доверяват на убедителността и опита му. Като партньор (и флирт) е за препоръчване.

“Спекулантът” – при ходене тазът му е изхвръкнал. Не би го правил, ако знаеше какво означава. Инстинктът и способностите му за удоволствия са блокирани напълно. Разумът е преди сърцето. Това напряга тялото и разваля най-хубавите часове ( той идва прекалено рано или твърде късно). Една жена, която иска да опита с него, се нуждае от спокойствие и умение, за да го накара да преодолее страха си.

“Лъкатушещият”. Той е с мека, еластична походка и нежни движения. Обича с фантазия. Такъв е и в леглото. Чудесен, чувствителен, пълен с фантазия любовник. В любовта той дава и получава. Не е винаги верен, но опитът с него си заслужава.

x3eme
01-15-2009, 23:04
познавам няколко човека които ходят със някои от изборените от теб варианти и съм съгласен с написаното
но не видях никаде като моята походка :D :-)

A_Loving_Girl
01-15-2009, 23:07
Пружиниращият ...много често виждам някви такива по улицата и се заливам от спях все едно ще литнат....

x3eme
01-15-2009, 23:09
то ти ми поясни каква е моята походка ама ше си замълча за да няма после "а x3eme пак се хвали" и тем подобни

ViolentSaint
01-15-2009, 23:22
Уоу .... готина тема. Сефте чувам за тези теорий. Но съдейки по моята походка и на някой приятели мисля, че има известна доза истина :)

sapa91
01-15-2009, 23:49
хаха “Тъпчещият с крака” аз съм така 8) :D

BeHappYs
01-15-2009, 23:58
Мда добра темичка "“Тъпчещият с крака”" има известна истина в нея .

fashion4etyy
01-16-2009, 04:16
“Спъващият се” – залита малко, като върви. Иска да върви на направо, но се клати наляво и на дясно. Този мъж е в конфликт между фантазия и реалност. Той мечтае за свободни, не обвързващи любовни връзки, но по природа е срамежлив и несигурен, не се осмелява да заговори пръв жената на мечтите си. Жената, която успее да ме вдъхне смелост, за да преодолее колебанията си, ще почувства от негова страна вулканичен прилив.

Този съм аз :-D :oops: :oops:
леко "куцам" с единия крак и отивам на страни :-D и тва че мечтчя за свободни връзки е истина..до някъде :oops: :)

sandetoo
01-16-2009, 04:39
Аз съм от тъпчещия с крака тип, но за това че съм оравновесен, пълна глупост.

Kostadin_682
01-16-2009, 05:47
“Тъпчещият с крака” – стъпва с цял крак, като че ли е дюстабан. Поздравления, ако сте успели да хванете един такъв екземпляр на въдицата си. Този мъж е уравновесен, конкретен, знае винаги какво иска. Няма никакъв проблем да изживява чувствата си – независимо дали са любов или омраза. Жените се доверяват на убедителността и опита му. Като партньор (и флирт) е за препоръчване.

Аз съм такъв :oops:

SIC
01-16-2009, 06:18
o i az sam ot tup4e6tite :D

cherinka
01-16-2009, 07:02

мда, кака ви чери само на готини любовници попадала 8)
коце, тряа са запознайм, майна

SoFarSoG00d
01-16-2009, 07:05
Да,вярно е,езикът на тялото показва много.

Kostadin_682
01-16-2009, 07:05

Съжалявам... зает съм :-P

raichEbaichE
01-16-2009, 07:14
Пружиниращият ...много често виждам някви такива по улицата и се заливам от спях все едно ще литнат....
на мен пък са ми някви много сладки точно тия...ама наиситна си мислех,че са супер уверени,а според тая теория май... 8-)

cherinka
01-16-2009, 07:47

Не ми пречи.
А на теб?

cherinka
01-16-2009, 07:48
ето виждаш ли.. ти му говориш за запознанство, то пак си знае неговото.....

Kostadin_682
01-16-2009, 07:54

Не ми пречи.
А на теб?
Пречи ми

PreciousDiamond
01-16-2009, 07:55

Мъже ... 8-) 8-)

Kostadin_682
01-16-2009, 08:00

Мъже ... 8-) 8-)

8-)

mirmark
01-16-2009, 08:04
Мисля, че съм 'Лакатушещ', но да ли е така?

x3eme
01-16-2009, 11:54

Мъже ... 8-) 8-)
закопа ме с това изказване :D

A_Loving_Girl
01-16-2009, 19:17
Начи имало доза истина :) ....съдейки по коментарите ви...

shokoto91
01-16-2009, 20:51

“Лъкатушещият”. Той е с мека, еластична походка и нежни движения. Обича с фантазия. Такъв е и в леглото. Чудесен, чувствителен, пълен с фантазия любовник. В любовта той дава и получава. Не е винаги верен, но опитът с него си заслужава.

Колебая се между тези двете за моето момче :D Трябва хубаво да го загледам :D

ef4etyYy
01-16-2009, 22:40
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

klient
01-16-2009, 22:59
то ти ми поясни каква е моята походка ама ше си замълча за да няма после "а x3eme пак се хвали" и тем подобни

Супер темичка,ама тоя x3eme ще ме разбие вече....Да не умря циаганката дето те фалеше ?Тва точно ми прозвуча като въпроса в полицейската кръстословица "Кое е първото име на Тодор Живков?" :)

x3eme
01-16-2009, 23:00
абе ти патка нямаш ли си да си играеш а само спамиш темите

klient
01-16-2009, 23:01
абе ти патка нямаш ли си да си играеш а само спамиш темите

Ти спамиш,аз просто отговарям и доуточнявам някои неща!!!

sapa91
01-17-2009, 00:00

Мъже ... 8-) 8-)
закопа ме с това изказване :D

ти по принцип си закопан :-D

som3one
01-17-2009, 00:07
Има нещо вярно , щом жената го е проследила и измислила.

При мен отговаря на

Доста набивам с крак но не е всичко точно както се описва ..

запоменете "ВСЕКИ ЧОВЕК Е РАЗЛИЧЕН" никой неможе да определи другия какъв е , освен полът :D

Civilizationruller
01-17-2009, 00:12
“Тъпчещият с крака” – стъпва с цял крак, като че ли е дюстабан. Поздравления, ако сте успели да хванете един такъв екземпляр на въдицата си. Този мъж е уравновесен, конкретен, знае винаги какво иска. Няма никакъв проблем да изживява чувствата си – независимо дали са любов или омраза. Жените се доверяват на убедителността и опита му. Като партньор (и флирт) е за препоръчване

“Пружиниращият” – лесно ще го познаете. Той върви леко пружинирайки и повдигайки тялото нагоре. Ще си помислите, че иска да направите впечатление, да бие на очи – всъщност истината е друга: той би се скрил с удоволствие. Иска да бъде оставен на спокойствие, отбягва контакта с околните, търси връзки без интимност и се страхува от чувства. Като колега е много добър, но като любовник е трудно да го имате под ръка.

Тези отговарят за мен .. и като чета горе долу е вярно по принцип пружинирам кат се лигавя иначе си вървя сериозно с тъпчещата стъпка но... аз имам и дюстабан такаче... ко праим ся ? :oops:

FunnYboY
01-17-2009, 06:36
Съгласен съм с теб, но това е малко относително.

1.Ако се връщама от тренировка, походката ще ми е една.
2.Ако закъснявам за влак/автобус - походката ми ще е друга.
3.Ако току що съм станал, походката ще ми е друга.
4.Ако току що са ме отрязали, пак... и те така 8-)

п.п м/у другото, ако момчето се е престарало и момичетата си промянят походката, след секс :P :lol:

NaNa_SladuRana
01-17-2009, 23:09

Вярно