PDA

View Full Version : Мрак и депресия

ninjadorf
01-16-2009, 08:06
от сега казвам не задавам въпрос.. бях с едно момиче доста време..връзката като цяло беше ужасна.. караници.. в някой отношения абсолютно не си подхождахме.. в други обратното.. но пък когато не се карахме.. бяхме истински щастливи.. накрая кфо стана.. последните месеци.. късахме.. за най - малкото нещо бяхме разделени за седмица две.. и пак се събирахме.. щото не можехме един без друг.. и така 10тина пъти.. и двамата знаехме че няма смисал.. но чувствата ни не се променяха.. как ли не се наранявахме.. и все същото накрая.. пак заедно.. сичко точно променени.. и се зарди нещо се скараме.. и пак.. аз и бях първия тя на мен първата.. чудя се дали това ни е крепило толкова време.. незнам ..незнам обичам ли я въобще .. знам че искам да е моя.. и да съм с нея.. не мога да си обясня защо.. кара ме да се чувствам пълноценен.. иначе покрай.. цялата тази история.. почнах да пуша.. за което съжалявам.. спрях да тренирам.. отслабнах около 10 килограма.. секи петък се напивам..напушвам.. не у4а а сега ми трябва.. въобще доста.. зле е работата.. ии сега вече тя ми заявява че не и пука за мен.. от което доста боли.. и преди ми го е казвала.. но после се оказва че не е така.. и за тва некак си не и вярвам.. но ще я оставя веднъж за винаги.. няма да я търся..но някакси имам чуството че няма смисал нищо.. то аз нищо и не искам да правя сичко ми е някфо тъпо.. дали някога ще срещна някоя която да я замени!?.. не ми се пише повече .. някой ако иска да остави някое коментарче.. хх..

SoFarSoG00d
01-16-2009, 08:13
Всичко написано до тук,показва,че няма смисъл да се измъчваш.И аз имах същата връзка в продължение на година и нещо и не приключи много дбре,но после се чувствах свободна,има го елемнтът на тъга и носталгия,се пак тя ти е първата,ти на нея също,така 4е е нормално това да е една от причините така да се измъчваш.Трябва да се съвземеш ,да се опиташ да върнеш ежедневието си,такова каквото е било без нея,ще е трудно,но нямаш друг избор,всеки един опит да си я върнеш и да се съберете ще те наранява и унижава все повече и повече и ще затъваш все повече и повече.Трябва да си кажеш'Стига'.Може да има любов,може да има останали чувства,но за една връзка е необходимо много повече от това.

ninjadorf
01-16-2009, 08:55
благодаря за мнението : ))

sku
01-16-2009, 09:04
Естествено,че ще срещнеш някоя! Даже сигурно няма да е само една,просто сега не знаеш на къде да поемеш,защото е настъпила някаква промяна и ти все още се чудиш как да реагираш...аз така си го обяснявам. Трябва да прецениш кое е най-важното за теб самия.Ако е ученето трябва да се стегнеш и да се заставиш да учиш,защото представи си че тази случка промени коренно живота ти и например тъй като не си съсредоточен в ученето до някаква степен провали бъдещето ти-глупаво е! Нормално е да си депресиран,трябва да минеш през това,но мисли и за себе си!Може би звучи малко пресилено да ти съсипе живота,но и това се случва понякога...

ninjadorf
01-16-2009, 09:08
ами то точно това се случва в момента..

Kostadin_682
01-16-2009, 09:09
Братле прочетох темата ти, и искам да ти кажа, че няма смисъл да се измъчваш... Както сам виждаш това ти проваля живота, в смисъл започнал си да се напиваш всеки петък, започнал си да пушиш, оценките са ти зле... абе... според мен трябва да продължиш напред, нормално е да ти е гадно, да нямаш настроение за нищо, все пак ти е първата :-o
Айде горе главата, дори и да е празна... 8)

ninjadorf
01-16-2009, 09:23
ми не мисля че е празна.. иначе проблема не е че ми е първата.. ноо някак си .. нз и аз не мога да го обясня.. благодаря все пак за мнението

soul1199
01-16-2009, 11:26
spored men,trqbva da q ostavi6,ne si stryva da se se izmu4vate vzaimno,estt,4e 6e sre6ne6 dryga,prosto e vupros na vreme :)

Adwokat
01-16-2009, 12:15
за всеки влак си има пътник :-o

SolusChristus
01-16-2009, 12:47

Но някои имат само машинист. :-D

pussycat_dolls15
01-16-2009, 13:07

Но някои имат само машинист. :-D
:)

aka6a_vamp
01-16-2009, 13:18
Мисля,че ти е приятно да се самосъжаляваш и да киснеш в мъката си...хората сме мазохисти,разбираемо е от теб зависи дали ще се стегнеш :)

pussycat_dolls15
01-16-2009, 15:04
Стегни се и бъди силна. 8)

ninjadorf
01-16-2009, 15:43
честно ли мислиш че съм момиче ? 8-)

Adwokat
01-16-2009, 15:50
Стегни се и бъди силна. 8)

хахах обърка половете 8-)

Bellatrix
01-16-2009, 16:03
Мани депресиите, стоп на цигарите и алкохола и сядай пред учебника. Сега от тва ще ти е гадно, след някои и друг месец ще се радваш, че си го направил.

depressedgirl
01-16-2009, 20:39
решението е да продължиш напред
твърде много болка има във ващите отношения
твърде много лоши спомени имате
отначало да трудно е да забравиш някой който обичаш и си бил много време с него но след време ще отмине ще срешнеш друга която ще те накара да я забравиш
просто вярвай че има по добра от нея
не се депресирай,стегни се,спри да си вредиш на здравето само заради някой за който не си заслужава
не си пропилявай бъдещето

got2Bthe1
01-16-2009, 20:47
според мен тряа го преодолееш и да я спре6 тая депресия :
"Най-добрия лек за депресията е промишленото коли4ество долнока4ествен алкохол (Marry Jane с вкус на жива риба,Flirt или Black Ram) - драифането е по4ти гарантирано но пък може да ти отвле4е вниманието, при мен помага."
-6 Закон за Относителността на got2Bthe1

HipHopBlond
01-16-2009, 21:24
Споко брат не се пиртеснявай толкова много все пак първата любов (ако е било нещо такова) никога не се забравя ;) Ехее още колко празноглафи кифли ше забиеш за през нощта... още колко привлекателни момичета ше имаеш... Тепърва започва най-доброто.... От мене успех 8)
Peace \\//