5e5cuTy
01-16-2009, 11:14
Когато бях малка, имаше период, в който родителите ми много се караха и от тогава ми е останало нещо като.. травма може би, но никога не съм говорила с някой за това. Е, сега съм по-голяма и много рядко се случва да се скарат за нещо, а и дори да стане е нещо дребно, което бързо отминава. Но снощи след като се прибрах видях майка ми много отчаяна, а баща ми спеше. Разбрах, че са се скарали, но този път сериозно и не си говорят, баща ми дори на мен не говори.. Сетих се отново за пътите, в които се е случвало, когато бях малка и ужасно се разтроих. Няколко часа плаках, а майка ми неуспешно се опитваше да ме утеши... Ето, че и днес съм така - отчаяна, отнесена... Докато бях на училище поне се разсейвах малко и не мислех за това, но сега като се прибрах отново ми е зле, не мога да спра да плача... Знам, че рано или късно ще се оправят нещата, или поне се надявам...
Както всеки друг си имам и други проблеми - училище, приятели... и всичко ме натоварва малко или много, но след снощи имам чувството, че не мога да издържа вече, прекалено много ми идва всичко, а не съм толкова силна.. Не искам да споделям с приятели, дори и на приятеля ми не исках да кажа, за да не го натоварвам излишно, но все пак го направих, защото той ми е най-близкия и ме подкрепя винаги.
Може на някой да му се стори нещо дребно, но аз го изживявам трудно..
Не искам някакво конкретно мнение. Написах темата, защото имах нужда да споделя.. Благодаря на тези, който са го прочели все пак... :cry:
Както всеки друг си имам и други проблеми - училище, приятели... и всичко ме натоварва малко или много, но след снощи имам чувството, че не мога да издържа вече, прекалено много ми идва всичко, а не съм толкова силна.. Не искам да споделям с приятели, дори и на приятеля ми не исках да кажа, за да не го натоварвам излишно, но все пак го направих, защото той ми е най-близкия и ме подкрепя винаги.
Може на някой да му се стори нещо дребно, но аз го изживявам трудно..
Не искам някакво конкретно мнение. Написах темата, защото имах нужда да споделя.. Благодаря на тези, който са го прочели все пак... :cry: