Влез

View Full Version : А сега когато

miglenkaa
01-16-2009, 13:00
Ок имам този проблем - мислех че и сама ще се оправя но ...

До 2 години бях супер - имах Голямо самочувствие имах си много приятели и всичко беше Страхотно! После се преместих в друго у-ще и смених най-добрата си приятелка. И оттогава ми почнаха проблемите... сега виждам в себе си един Зубър докато за мен тя е като перфектното момиче. Аз съм напълно сдухана , а тя е отворена както аз преди... За всичките ми добри досега приятели аз съм само Dorky приятелката на супер якото момиче... Ако някой има идея как да си върна самучувствието ми което това момиче потъпка и да съм пак кучка ЩЕ СЪМ НАЙ-ЩАСТЛИВИЯ ЧОВЕК НА СВЕТА

s1NNer
01-16-2009, 13:36
Хмм искаш да си кучка?! Е не може .. човек си 8-)

miglenkaa
01-16-2009, 13:44
аби разбираш ме :D да съм си аз

Не да съм няква сдухана :? Това нещо наречено самоувереност и самочувствие изчезнаха - няква идея къде да ги намера че сега ми е трудно без тях

taNcheto93
01-16-2009, 13:59
Не разбрах само дали с въпросното момиче все още сте най-добри приятелки. Според мен се е получило така, защото вече не движиш със същите хора. Може би сега за теб е по-важно ученето от приятелите. Обръщай повече внимание на приятелите си и ще си върнеш самочувствието. Ако успееш да съчетаеш двете неща ще е супер :) .

miglenkaa
01-16-2009, 14:22
Да засега още сме най добри приятелки но тя не знае колко подтисната се чувствам от действията и и отношението и към мен - а не искам да споделям чак толкова ... освен да ме сметне за Смещна друго няма да направи ...

По отношение на училището ... Ъ-Ъ ... аз не уча ... нямам проблеми засега в даскало но не уча чак толкова че да забравям за приятелите и компанията си

Просто те ме приемат като загубениак сега - а преди беще друго ---------- :cry: и това е заради така наречената ми приятелка

taNcheto93
01-16-2009, 15:02
Щом не искаш не казвай какво точно е направила, но ако се отнася зле с теб значи не ти е приятелка. Не се занимавай с нея. Въпреки, че знам че не е толкова лесно, защото и аз си имам такава "приятелка", която доскоро все си търсеше повод да ме дразни. Но не знам какво е вашето положение