View Full Version : КРай
aka6a_vamp
01-16-2009, 15:37
грешница!
pff abe zaebi taq eligiq be :lol: :lol: :lol: kat ti e kef ne vijdam pri4ina...religiqta :razz: :razz: :razz: :razz:
мюсюлманството го забранява.
ще отидеш в ада заради това нещо 8-)
aka6a_vamp
01-16-2009, 15:49
^бате оправи си малко подписа...
Така и така си грешница вече и ако спреш няма да оправиш миналото така че маай и не бой се :-) :D
Bellatrix
01-16-2009, 16:16
Остави религията. Хубаво ли ти е? -->да. Някой щур ходжа, преследващ и кастриращ грешници преследва ли те? ---> не. Ем защо да спираш?
Остави се на удоволствието...
galenata
01-16-2009, 16:23
Sled kato ti haresva ne vijdam smisul da spirash :]]
Neznam kak da si go namalq ;)
Jumbie483
01-16-2009, 17:11
21 век сме, остави я религията
DevilWish
01-16-2009, 17:13
Запозната съм с това нещо /с религията/ . . ако желаеш ми пиши лично съобщение.В темата няма да казвам нищо. ;)
girl_in_black
01-16-2009, 17:15
Запозната съм с това нещо /с религията/ . . ако желаеш ми пиши лично съобщение.В темата няма да казвам нищо. ;)
На мен също ми е интересно.
MiRaCuLiX
01-16-2009, 17:37
Да спираш?Че той кой ти слуша религията в днешно време?Спокойно няма да те удари мълния или да се разцепи земята под теб
продължавай в същия дух :)
SoFarSoG00d
01-16-2009, 17:39
Ако нещо ти харесва,няма от какво да се притесняваш,животът е да си доставяш удоволствие и да ти доставят удоволствие.
Верно толкова малко удоволствия има в живота, че няма нужда да ги съкращаваме повече. Не спирай щом ти е яко =]]
tova,4e si musulmanka ne zna4i 4e trqbva da stava6 robinq na religiqta,vse pak jiveem v 21 vek.
chessplayer
01-16-2009, 18:49
Ела бай ти брадър да тъ изплющи и шъ са опраиш,вервай ми :razz:
От какво ни предпазва 7-та Божия заповед?
Разбира се, не само от прелюбодейство, а и от всички ония грехове, които бидейки свързани с плътските заложби у човека, не отговарят на Божиите намерения и цели. Бог е създал плътските заложби у мъжа и жената не за грях, а за да се осигури продължението на човешкия род, чрез законното им използване в брака. Всеки, който по един или друг начин изопачава тези свои плътски заложби, превръщайки ги от благословени оръдия на Божия промисъл в средства за нечисти забавления, греши пред Бога.
Сега ще разгледаме най-важните грехове, свързани със седмата Божия заповед: блудство и прелюбодейство.
Много грехове вършат човеците. Но блудният грях като че ли е най-разпространеният между тях. Ако можехме да надникнем в ада и ако имахме възможност да разпитаме неговите нещастни обитатели за какво са осъдени, бихме се убедили, че най-голямо число ще бъдат блудниците и прелюбодейците. Това зло е толкова старо, колкото старо е човечеството. Още в началните глави на Библията се разказва, че плътските грехове отрано и твърде много започнали да се разпространяват между човеците.
Забележително е обстоятелството, че заради плътските грехове, Бог намалил продължителноста на човешкия живот на 120 години (Бит. 6:3). По-забележително е това, че първият най-страшен катаклизъм след изгонване на човеците от рая - потопът, дошъл като последица от блудните грехове. В Словото Божие четем: "И видя Господ Бог, че развратът между човеците на земята е голям...и разкая се Господ, защото беше създал човека на земята, и се огорчи в сърцето Си. И рече Господ: ще изтребя от лицето на земята човеците, които сътворих; от човек до скот, гадове и птици небесни ще изтребя, защото се разкаях, задето ги създадох" (Бит. 6:5-7)
Нима до този момент е нямало грехове или са били по-малки? За никой друг случай на грешене, описан в Библията, не е употребен този израз: "разкая се Господ", освен за блудния грях. Това не е случайно. Бог иска да ни покаже колко грозен е в Неговите очи този грях.
ПОСЛЕДИЦИ ОТ БЛУДНИЯ ГРЯХ ЗА ДУШАТА
1. Всеки грях отчуждава от Бога, защото нарушава Неговите заповеди. Когато Адам и Ева съгрешиха, започнаха да се крият от Бога. Грехът не може да понася Божията близост. Ако е така с всичките останали грехове, то за блудния грях можем да кажем, че той не само отчуждава от Бога, но върши нещо още по-страшно - убива постепенно вярата в Него.
2. Другата последица от блудния грях за душата е, че блудникът загубва много от духовните си качества и добродетели, които преди това са му били може би присъщи.
СРЕДСТВА ЗА БОРБА С БЛУДНАТА СТРАСТ
Ако си вярващ, ти ще имаш страх Божий. Съвестта ти също ще ти дойде на помощ. Молитвата към Бога ще те укрепи. Постът ще те усмири. Всемогъщата Божия благодат ще те осени. И ти, слабият и немощният, ще почувстваш в себе си прилив на сили, за да победиш изкусителния грях. Както целомъдреният Йосиф се противопоставяше и казваше: "Как ще направя това голямо зло и ще съгреша пред Бога?" (Бит. 39:9) И не съгреши. Вярата му в Бога го спаси.
С какво трябва да се съобразяват вярващите, за да се предпазват от блудни мисли и беззакония?
1. Мисли, християнино, че си храм на светия Дух. Както храмът Божий трябва да се поддържа чист, тъй и ти трябва да се пазиш неосквернен!
2. Въздържай се в храната и питието! Особенно се пази да не се опиваш с вино, от което произлиза разпътство! (Еф. 5:18) Пази постите!
3. Отдалечавай се от лоши дружби и нечисти разговори, защото "лоши беседи развалят добрите нрави" (1 Кор. 15:33). Избягвай четенето на съблазнителни книги и разглеждането на съблазнителни картини, които разпалват въображението и впръскват в него отровата на съблазънта!
4. Занимавай се с полезен труд, за да бъде мисълта ти заета другаде, та да не мислиш за грях!
5. Старай се да живееш духовен, а не плътски живот! Храни и душата си, а не само плътта си!
6. Обуздай сетивата си - особенно очите, защото чрез сетивата, като през прозорец влиза смърта в сърцето! (Иер. 9:21)
7. Много се моли! Това е първото и последното средство за побеждаване на блудната страст.
Много помага в борбата с блудната страст моленето с псалмите, където под врагове на човека светите отци разбират блудните бесове. Четейки 6, 12, 31, 50, 68, 69 и други псалми ще видиш, как благодатно те ще успокоят твоя разтревожен от блудните бесове дух.
По този начин с дадените ни от Бога средства можем да се борим и с помощта на Всевишния да победим.
КАКВА Е РАЗЛИКАТА МЕЖДУ БЛУДА И ПРЕЛЮБОДЕЯНИЕТО
Блуд вършат неженените хора, които се предават на плътски беззакония. В прелюбодеяние се провиняват семейните хора, когато не се задоволяват с това, което е позволено в брака, а търсят плътски удоволствия извън него.
Ако блудния грях е отвратителна мерзост за ангелите, то прелюбодеянието е неокачествимо престъпление пред Бога.
Каквито и оправдания да се търсят за нравствената разпуснатост, нищо и никой не може да я оправдае, както и Бог не я оправдава. Който върши прелюбодеяние, съгрешава извънредно тежко. Неговият грях е седморен, защото съгрешава и се провинява:
1. Към себе си, като осквернява и погубва душата си;
2. Към съпругата си, че й изневерява; а я лъже, че й е верен;
3. Към децата си, че ги лишава от един добър, порядъчен баща;
4. Към жената на ближния си, че я въвлича в смъртен грях;
5. Към нейния мъж, че му отнема съпругата;
6. Към техните деца, че разстройва прехраната, възпитанието и бъдещето им;
7. Към обществото, в което със своя лош пример той внася съблазън и създава хаос.
Да не говорим пък за вината на прелюбодееца към Бога, вечния Законодател, чиято воля се погазва и чиито ред се нарушава! Бог строго ще съди прелюбодейците (Евр. 13:4). Прелюбодейният грях, не оправен (изповядан и опростен) на земята, се оправя в ада!
В Словото Божие е казано, че "блудниците и прелюбодейците ще съди Бог" (Евр. 13:4). Какво ще си изберем ние - дали Божията милост или Божия съд? Не вярвам да има толкова безразсъдни между нас, които да предпочитат гнева пред милоста. Но тогава да помним, че за да избегнем гнева, трябва да изпълняваме Божиите заповеди. В тях се крие милост, голяма Божия милост за нас! АМИН
kralstfotoNaPilitata
01-16-2009, 18:50
пф в 21 век сме .. кой нормален е толкова религиозен че да се отказва от мастурбирането и тнт :-o
пф в 21 век сме .. кой нормален е толкова религиозен че да се отказва от мастурбирането и тнт :-o
кой ли
ами хора които държат на принципите си
A_Loving_Girl
01-16-2009, 19:26
Аз ако съм и ми е хубаво няма да спра....
svetoslava_sliven
01-16-2009, 19:26
Xixixixxi pravigo diskretno :D taka4e nikoi da ne razbere, ili se izpovqdvai vseki pat :D pak e variqnt :D
не че нещо но сме в 21 век... баш ловя че ако намериш някое свястно момче ще ти е по яко 8)
got2Bthe1
01-16-2009, 19:42
ами не съм наи-религиозния тип на света...(мамка му голям безбожник съм всъщност) но предполагам 4е ти може6 да си ре6и6 ко да прави6 се пак живота си е твои...успех... :booooomb:
Rofl4etoo
01-16-2009, 20:15
щом ти доставя удоволствие спох не спираи! :-)
Bachokiro
01-16-2009, 20:22
Не знам за обществото ,но аз лично не смятам ,това което ние наричаме религия и това което тя провъзгласява за " правилно " и " неправилно " за нещо ,по което човек трябва да се води.Не знам много за библията ,но знам ,че според християнството ,това което ти правиш е грях и все пак това си противоречи с толкова други неща написани в нея.Религиите са използвани като средство за налагане на контрол върху народа ,а човек е свободен сам да кове съдбата си ! Замислете се ,ако еди коя си религия учи на това и това и ние се съобразяваме с нея ,то тогава ние сме просто поредните пешки.И все пак не знам каква е религията ти ,но надали мастурбацията би била най - голямата ти грижа ,ако спазваше неписаните и писаните правила принадлежащи и.
ИНАЧЕ КАЗАНО ,ПРАВИ КАКВОТО ТИ Е НА ДУШАТА !
DevilWish
01-16-2009, 20:34
Престанете бе...не ви ли писна да сте расисти.....ей за това наща държава я показват кат тоалетна....ебаси отпадъка дет сте.....
Много правилно изречение.Нямам какво да добавя. . :С Жалко е просто :С
angelcheeee_93
01-16-2009, 20:40
всички са хора,независимо дали са турци,цигани,българи или незнам си там какви.Пък и момичето каза,че вярва в бога на тази религия,а не че строго я проповядва.Всеки има правото да вярва в когото си иска.И къде потънахте всички дълбоОооко в историята...
по темата:избора си е лично твой.
sLadkaTa_LoRi
01-16-2009, 20:53
Аз съм религиозна и за мен Бог е всичко! Знам, че и аз много пъти съм съгрешила, но важното е, че се опитвам винаги да се поправя. Но за какви грехове говорим тук в тази тема.. !? .."Грешно ли е?". Естествено, че според библията е грешно. Но грешно е и когато пожелаеш на някой зло, или когато обидиш някой, дори когато предадеш най-добрата си приятелка заради момче.. Дам.. трагично е като си помисля колко сме грешни ние хората. С право Господ би се разкаял, че ни е създал. И нима после твърдим, че Бог е несправедлив към нас.. та какво очакваме ние! Да не говорим, че днешните дечица на по 12/13 се чудят пред кой да си "разтворят краката". Просто искам да кажа, че по грешни няма и как да станем.. Ние хората сме допуснали най-големите си грехове и продължаваме да грешим!
ef4etyYy
01-16-2009, 22:35
Остави религията. Хубаво ли ти е? -->да. Някой щур ходжа, преследващ и кастриращ грешници преследва ли те? ---> не. Ем защо да спираш?
Остави се на удоволствието...
+111 8)
FunnYboY
01-17-2009, 06:39
момиче съм и мастурбирам почти всеки ден.(Става въпрос за клиторна мастурбация ,нищо др)но работата е там,че в религията ми това е грях.Да спра ли,заради това?макар,че мн ми харесва и удоволствието води до 7-мото небе :oops: какво да правя според вас?
БТВ девствена съм. на 15 съм
Щом ти прай кеф, к'во те ебе...
И на един приятел, съквартиранта му е резак и не им е позволено свинското, ама ония ден заръфа паржолите :D :D :D
Като не умеете да обсъждате ЗАДАДЕНАТА тема и не се научите да сте по-толерантни няма да ви допускам мненията тук. Момичето пита нещо конкретно, а не дали мразите турците и циганите !
модерирано от мен, заради СПАМ и проява на РАСИЗЪМ !
deathless000
01-17-2009, 08:23
mi ako ti haresva nedei da spirash...no po dobre dai s nqkoe momche ako smqtash che si gotova :) :) :)
И все пак искам да отговоря на авторката :
Помисли си, кое искаш повече и кое е по-ценно за теб. Ако след мастурбирането ще се чуестваш гузна и не на място тогава недей. Вече зависи до каква степен наистина си религиозна и това го решаваш само ти.
ToniStoraro
01-17-2009, 09:20
Не вярвам някъде да е написано Клиторната мастурбация е грях :D И щом не пише точно това - давай продължавай си :D
ef4etyYy
01-17-2009, 09:40
Не вярвам някъде да е написано Клиторната мастурбация е грях :D И щом не пише точно това - давай продължавай си :D
:D :D :D :D подкрепям с 2 ръце
оффф пълни глупости....религия :? :? :? като ти харесва прави го да не ти пука....то ако всеки втори чете написаното за съответната религия то по-добре всички да измрем...не прави това, забранено е онова, че тя пустата религия ни отнема всички удоволствия...спокс свички сме грешници :D :D :D
момиче съм и мастурбирам почти всеки ден.(Става въпрос за клиторна мастурбация ,нищо др)но работата е там,че в религията ми това е грях.Да спра ли,заради това?макар,че мн ми харесва и удоволствието води до 7-мото небе :oops: какво да правя според вас?
БТВ девствена съм. на 15 съм
be nqma ni6to lo6o v tova da mastorbira6 kato ti e kef go pravi
kaliopaa
01-20-2009, 12:59
nameri si priqtel po hubavo e ne se opravqi sama
Mr_Crowley
01-20-2009, 13:02
Пак повтарям - сутрин вечер онанизъм, здрав и бодър организъм!!! :razz: :razz: :razz: :razz:
Пф глупости...щом ти харесва недей да спираш...дори и ако религията ти го забранява
п.с. - според мен е тъпо тва :-o
bqsna_teenagerka
01-21-2009, 14:56
Ах греха не трябва да го приемаме като лошо нещо,защото все пак благодарение на него си доставяме удоволствие и откриваме много тайни плодове на земята.... Един път живееш живей така както ти харесва прави това кеото ти харесва! Защото ти така или иначе ще умреш въпросът е дали ще си живяла така аккто си искала ;) религията не трябва да те спира да задоволиш нуждите си които имаш!
jambo_bs
01-21-2009, 14:58
Ако спазваме религията ти трябва да носиш слипове :D
intotheblue
01-24-2009, 17:07
Еми щом вече си почнала значи си грешница! :D за какво да спираш като вече си го направила и ти е харесало.Религията не може да ти попрече да се задоволяваш сама,защото ако спреш и почнеш да искаш да се ебеш ще стане мо лошо.Момче ще трябва да те оправя тогава и пак ще си съгрешила.
intotheblue
01-24-2009, 17:07
Еми щом вече си почнала значи си грешница! :D за какво да спираш като вече си го направила и ти е харесало.Религията не може да ти попрече да се задоволяваш сама,защото ако спреш и почнеш да искаш да се ебеш ще стане мо лошо.Момче ще трябва да те оправя тогава и пак ще си съгрешила.
За всяка една религия секса и самозадоволяването са грехове.. Но все пак живееш само веднъж и според мен трябва да опиташ от всичко, не мога да разбера хората, който се пазят за брака.. Защото ще мине време и ще се изебат с някой друг като станат на 40... Наживей се и тогава прави квото ще правиш!