PDA

View Full Version : гардеробът и майката

wolfgirl
01-16-2009, 19:19
Здравейте!
Аз съм на 14 години и като всеки нормален тийнейджър аз обичам да изглеждам добре. Но гардеробът ми си остава все същия, а пък за аксесоари-нищо!
И всичко това, само заради майка ми! Тя не следи модата /въобще/, не се гримира, а също така обича да си похапва и пуши като комин!
Опитвала съм се да поговоря с нея за здравето и външния й вид, но последния път едва ли не щеше да ме шамароса за тва, че искам да й помогна за цигарите!
Ето защо аз се захванах със себе си, но майка не иска и да чуе, че искам да бъда с модерни и хубави дрехи. Казва, че това се пари, хвърлени на вятъра! Представяте ли си? А аз просто искам да изглеждам като човек от 21 век, а не като от 15век!
Какво да направя??? HELP!!! PLS!!! :x :-x :x :-x :x :-x

Giva
01-16-2009, 20:10
Примерно лятото се хващаш на работа,печелиш парички и купуваш каквото ти е на сърцето

gabi_94
01-16-2009, 20:14
Примерно лятото се хващаш на работа,печелиш парички и купуваш каквото ти е на сърцето

И на 14г. какво ще работи ми е интересно?

Иначе по темата, като ти дават пари за ядене, това онова, събирай си ги, прави си във вас нещо за хапване, сандвичи примерно и не харчи пари за ядене в даскало или поне се ограничи малко. Така ще си посъбереш парички малко по малко и ще си купиш каквото искаш. Иначе не може ли да питаш баща си примерно дали може да ти даде пари да си купиш по-хубави дрехи?

Boyd
01-17-2009, 18:01
Как ще се ограничи с харченето на пари, лиглата, като трябва да ходи на кафе всеки ден с "модерните си дрехи" !?

Като е такъв проблем майка ти - обърни се към баща си!

jambo_bs
01-17-2009, 18:11
Ами наистина примера за работата е добър но неможеш да чакаш до лятото.Настина досега не съм виждал човек да не се интересува как иска да изглежда детето му.Може да и поискаш пари и да и кажеш че ще излизаш с приятелки по магазините за дрехи.Пробвай няма да е лошо :)

chester_love
01-17-2009, 22:55
ох де да имах твоя проблем.. :D при нас е точно обратното..майка ми се интересува от мода гримове и прочие..а аз не ..
та разкажи на майка си за останалите ти приятелки..как те се обличат и така и и кажи,че искаш да си като тях..и ти е нужно..

Giva
01-18-2009, 07:41

И на 14г. какво ще работи ми е интересно?

Иначе по темата, като ти дават пари за ядене, това онова, събирай си ги, прави си във вас нещо за хапване, сандвичи примерно и не харчи пари за ядене в даскало или поне се ограничи малко. Така ще си посъбереш парички малко по малко и ще си купиш каквото искаш. Иначе не може ли да питаш баща си примерно дали може да ти даде пари да си купиш по-хубави дрехи?

Как така на какво ще работи?Нямаш ли познати които работят на по 14?Аз съм виждала,дори и аз самата съм работела на 14.Пък ако имаш връзки става още по-лесно да си намериш работа.Сервитъорка е наи-лесно да се хване

Infinity
01-18-2009, 07:57
събирай си пари първо..след това просто човешки поговори с нея или пък помоли баща ти за пари..просто има поискай някакви ПАРИ :)

ToniStoraro
01-18-2009, 08:14
Аз пък си се интересувам от модата, обличам се доста добре, имам доста дрехи, майка ми ми взима доста работи доста често такаче не се оплаквам. Пък и аз имам като си видя нещо ако ми хареса да си го взема.