Влез

View Full Version : Моля Помощ!

FlipY
01-16-2009, 20:23
Та проблема ми е ,че скоро ще излизаме с едно моми4е на кафе ..много я харесвам...зарибявките ни по4наха преди около 1 година...зака4ки свалки ..ала така и не стана работата...лятото пак сме излизали ,но не сме оставали никога насаме и пак не стана нищо.та зна4и предложих на моми4ето да излезем аз 1 мои приятел и тя с още някои неина приятелка.Веднага се съгласи,днес уточнихме ве4е вси4ко и се разбрахме че другата седмица ще излезем...след това ме пита кое е моми4ето с което бях днес ( със 1 приятелка се прибирахме от даскало ) и след като и отговорих ми писа ,че имала приятел но ходели отскоро и маи нeщата не вървели...Та въпроса ми е...след като идем на кафе аз се прибирам сам с нея...да се опитам ли да я целуна или това ще е твърде подло от моя страна спрямо приятеля и ? :( Моля ви раздвоен съм...а много много я харесвам...за мен от година насам все едно няма други моми4ета....изтръпвам само като я видя...не знам какво е ,но мисля че се влюбвам... :(

PreciousDiamond
01-16-2009, 20:26
Абе чак за целувка не знам , ама ... поне говори с нея ; )

tuzaro
01-16-2009, 20:29
Абе чак за целувка не знам , ама ... поне говори с нея ; ) пшш красавицата ти от Търново и беше :-o

thelostone
01-16-2009, 20:30
Ами всъщност е малко кофти, да, виж как ще се развият нещата като излезете и в удобен момент просто я попитай за приятеля й. Моят съвет е да не насилваш нещата, докато тя не реши какво иска.
Успех! :)

FlipY
01-16-2009, 20:31
Абе чак за целувка не знам , ама ... поне говори с нея ; ) не за друго...ако мом4ето беше някъв идиот...изобщо не ми дреме ..ама е познат на брат ми е чувам само добри неща за него...дали ще е по-добре да из4акам да видя какво ще стане с връзката им и ако скъсат тогава ве4е да деиствам...така поне няма да ставам причина за евентуалната им раздяла #-o

PreciousDiamond
01-16-2009, 20:31
Абе чак за целувка не знам , ама ... поне говори с нея ; ) пшш красавицата ти от Търново и беше :-o

Хах неее :shock: 8-)

depressedgirl
01-16-2009, 20:33
излезте виж как вървят нещата с гаджето й
да остани насаме с нея но не пребързвай с целувките
кажи и това което чувстваш към нея но не я оставай да те върти на малкия си пръст
ако тя изпитва нещо към теб ще зарежи приятеля си и ще бъде с теб

myNameIsImmortal
01-16-2009, 20:34
Абе чак за целувка не знам , ама ... поне говори с нея ; ) не за друго...ако мом4ето беше някъв идиот...изобщо не ми дреме ..ама е познат на брат ми е чувам само добри неща за него...дали ще е по-добре да из4акам да видя какво ще стане с връзката им и ако скъсат тогава ве4е да деиствам...така поне няма да ставам причина за евентуалната им раздяла #-o
Еми може да изчакаш на следващата ви среща /ако се стигне, за което всички ще стискаме палци/ да пробваш тогава да я целунеш, защото както ти каза може да изчакаш, да разбереш какво ще стане 1во с връзката им и тогава да действаш, и също ако пробваш още сега да я целунеш пък може да си помисли нещо, или пък може да и хареса.. не знам - зависи от много неща, ти я познаваш, такаче би трябвало да знаеш :)

Пожелавам ти успех и другата седмица като се видите, разкажи какво е станало :)

JahSoldier
01-16-2009, 20:35
Осъзнаваш ли колко си ценен ?!

FlipY
01-16-2009, 20:38
Осъзнаваш ли колко си ценен ?!Съжалявам ,но не разбрах какво точно имаше предвид :neutral: Благодаря за горните мнения

HipHopBlond
01-16-2009, 21:32
Братлеее пишат се големи глупости от глоеми "разбирачи"!!! Единственото нещо, което трябва да послушаш ако си наистина влюбен е сърцето си ;) замисли се когато я погледнеш и то се разтупка, точно в тоя момент всичко ше ти се нареди и в повечето случай ше знаеш какво да правиш и ще го направиш перфектно ;) Успех от мене 8)

AiKaTa
01-16-2009, 21:38
ако мен питаш вече си влюбен ч година си е 1 година.. но ще е прибързано от 1 кафе да я целунеш.Почни пак отначало,все едно сега се запознавате, колкото и да е мъчително, покажи и нтереса си, не инертността си... :) успех!

AiKaTa
01-16-2009, 21:38
ако мен питаш вече си влюбен ч година си е 1 година.. но ще е прибързано от 1 кафе да я целунеш.Почни пак отначало,все едно сега се запознавате, колкото и да е мъчително, покажи и нтереса си, не инертността си... :) успех!

FlipY
01-17-2009, 06:39
Много благодаря за мненията Ви..те са от особено важно значение за мен :) Радвам се ,че все още има хора ,които наистина помагат в този форум :wink:

balu4ka
01-17-2009, 06:52
Не прибързвай,ако не искаш да почне да те отбягва.Бъди внимателен и и покажи по полека и бявно,че не ти е безразлична.