View Full Version : 15-ти рожден ден
great_mari
01-17-2009, 11:35
Здравейте!
Моля за помощ относно това,че април месец имам рожден ден(е знам,че още сме януари,но обичам да решавам от по-рано такива неща,а не в последния момент да изпадна в истерия) и се чудя къде мога да го празнувам.Очертава се да сме около 5 момичета засега - в нас не може,защото после не ми се чисти и подрежда,мислих на картинг,но сега погледнах,че миналата година са открили сезона май месец и предполагам,че и тази ще е някъде там..Става въпрос за гр.Пловдив :)
П.П.Хайде хора - смейте ми се на темата :lol: и освен това ми помогнете,моля :P :oops:
adrenal1n
01-17-2009, 11:43
Аз моите спрях да ги правя още на 14. Само 18-тия ще си отпразнувам подобаващо :P
П.П. Иначе може в някоя пицария ;)
Аз спрях да си празнувам рождения ден преди много време.... Последния път когато го празнувах бях на 11 до колкото си спомням. :(
AvRiLFaN95
01-17-2009, 12:29
i az taka.inach podkrepqm ideqta za picariq,ili v nqkoq diskoteka,zavisi ot predpochitaniqta ti
Complicated
01-17-2009, 14:33
Аз спрях да си празнувам рождения ден преди много време.... Последния път когато го празнувах бях на 11 до колкото си спомням. :(
И аз така.
В пицария или дискотека наистина ще е най - добре ;)
BlackaTBW
01-17-2009, 16:43
^Дискотека за 5 момичета не върви.
Ресторант/пицария беше добро.
Хрумна ми нещо, ако искаш да си припомниш детските години: отидете в МакДонълс, вземете си по едно детско меню и ако искаш можете да седите там с часове. А после (ако е МакДонълдса на главната) можете да се разхождате. :)
jambo_bs
01-17-2009, 19:15
Направи си едно балон парти в McDonald's ... незнам бе 8-)
great_mari
01-17-2009, 19:19
охх 2 години подред ми е в пицария,май накрая ще идем пак из центура и тва е :o ско някой има и други идеи-моял да сподели :-)
Миии не знам много-много в Пловдив как стоят нещата , но кино , ресторант , пица а -у ... аз моя в дискотека сигурно , щотоо може би ще празнуваме няколко човека , но ще видим. :-D
Уф, и моя рожден ден идва (март) ии се чудя същото, ама аз някак си нямам желание да се занимавам с организации и т.н. ;д
Та, може да отидете на концерт освен останалите неща, които предложиха. Ако ви се играе боулинг, отидете в Екскалибур, там има и картинг също. Абе, днес гледах онова безплатно списание Програмата и имаше супер много заведения и въобще разгледай го някой път - определено ще намериш решение. Бай дъ уей, може и на театър да отидете. (:
BGRUForever
01-18-2009, 18:56
Запой, в някой парк с няколко бутилки водка.
portykalche
01-20-2009, 17:12
аз не мисля още за ден дена ми щот съм чак декември :lol:
аз предлагам да отидете в пицария/ресторант и след тва да отидете на дискотека или нещо такова.да се разхождате и да лудеете...а бе правете квот си искате :lol: саму не прекаляваите с пиенето :wink: (ако пиете де)
аз бих предпочел пейнтбол, ама това е мое мнение :D , ама вие сте момичета и едва ли ще ви хареса :grin:
mitkom89
01-22-2009, 07:45
в нас
Аз моите спрях да ги правя още на 14. Само 18-тия ще си отпразнувам подобаващо :P
П.П. Иначе може в някоя пицария ;)
моите на 13.Иначе ест,че ще отбележа 18-тата годишнина подобаващо.Предлагам ти някъде на ресторант(пица).Много добра идея ми се вижда
Bachokiro
01-22-2009, 18:06
Във вас не може ,защото не ти се чисти след 5 момичета :shock: нали разбирам правилно -5 ,а не 50 ? Защото във вас звучи най - добре ,а 5 момичета точно като сте нищо няма да направите на къщата.
TheBlackRose
01-23-2009, 06:25
Започвате от пицарията,отивате в парка да се напиете и след това евентуално на дискотека(но може би там вече ще прекалите с алкохола и не е на хубаво).Аз мойте 15 ги отпразнувах в нас и след това на дискотека и беше яко напиване :D :D :D
хех вие по-полека го давайте с алкохола ;)
Иначе аз си празнувам рождения ден по принцип вкъщи. Миналата година отидохме с приятели да се почерпим просто. Тази станах на 18 иии бяхме в едно заведение и после на дискотека.. беше много якооооо ;) Но вие сте само 5 момичета, може и у вас да го отпразнувате, няма да направите голяма мизерия. Ако можеш си покани повече народ, по-весело е :)
great_mari
01-23-2009, 15:19
хех вие по-полека го давайте с алкохола ;)
Иначе аз си празнувам рождения ден по принцип вкъщи. Миналата година отидохме с приятели да се почерпим просто. Тази станах на 18 иии бяхме в едно заведение и после на дискотека.. беше много якооооо ;) Но вие сте само 5 момичета, може и у вас да го отпразнувате, няма да направите голяма мизерия. Ако можеш си покани повече народ, по-весело е :)
точно това е,че ако сме в нас със сигурност няма да останем 5 момичета 8-)
ааа ясно :) Еми не знам, аз винаги си каня около 10-15 човеак, независимо къде ще е празненството. Като е рожден ден, да е рожден ден :-D Иначе сега сме 12 клас и декември/ януари сме най-много рожденици и става голям купон. Вчера бях на рожден ден- 40 човека :grin: Беше велико!
DJ_Mrav4o
01-24-2009, 21:27
Моя 15-ти рожден ден го празнувах на село с преспиване, ама ние бяхме мноого хора.. за 6-7 човека... сладкарница, дискотека, пицария - навсякъде ще е весело! :grin:
soul1199
01-25-2009, 13:04
i az se 4ydq,kude da si praznyvam moito rd,az su6o sum April :-D az ti predlagam na pizariq ili v nqkoe zavedenie,moje na diskoteka,klub ili ne6o podobno :)
nqkoinepoznat
01-25-2009, 17:16
ми значи може в някой клуб с български групи (алтернативен рок, индустриален рок) на живо...велико е и ще го запомниш ;)