View Full Version : Какво да правя
sladkata90
01-17-2009, 12:25
:-o
NaNa_SladuRana
01-17-2009, 12:29
моето скромно мнение е,че нямаш бъдеште с него,стави ги да бъдат щастливи двамата заедно и не им се пречкай :(
За мен е недопустимо да се влюбя в гаджето на приятелка, както и да е, любовта не пита... не знам ние как можем да ти помогнем...
Просто си потърси друг...или се примири с мисълта,че няма да сте заедно.Не е единственото момче...ще си намериш друг с който ще си по-щастлива...стига да го поискаш.
sladkata_bebz
01-17-2009, 14:20
И аз мисля така.Остави ги!Вдълбила си се прекалено много-4 месеца!По-добре излез с твоите приятелки и си намери друг!
Тцтцтц
Еми как нема да си неэабележима като эалагаш само на това,че те бил виждал няколко пъти.Кат те кефи,ходи се эапоэнай с него.Няма да го каниш в леглото си,а само ще се эапоэнаете бе дееба..
И аз мисля така.Остави ги!Вдълбила си се прекалено много-4 месеца!По-добре излез с твоите приятелки и си намери друг!
Ихааааааааааааааааааааааа ааааааааааааа 4 месеца
мале малееее
TooLittelTooLate
01-17-2009, 16:47
Забрави го! Остави го да си е щастлив с приятелката. Надали ще се получи нещо между вас. Съжелявам, че ти го казвам така, но според мен е така. НАмери си друг, който е свободен и не ходи с никоя от приятелките ти. Успех :)
pamelkaa
01-17-2009, 16:47
недей да зависиш от мнението на приятелките ти..изобщо не бива да се интересуваш от това какво ти казват те!! все пак ако се получи нещо между теб и това момче или което и да е било друго..ти ще си с него, а не те!! живота е твой и зависи само от теб..според мен не бива да си пропиляваш още времето в мислене за него..щом си има приятелка остави ги да са си заедно..има безброй много други момчета които сигурно умират да бъдат с теб!! :)
Просто си потърси друг...или се примири с мисълта,че няма да сте заедно.Не е единственото момче...ще си намериш друг с който ще си по-щастлива...стига да го поискаш.
Абсолютно вярно!
Опитай се да намериш друго момче ,няма смисъл да се измъчваш за нещо ,което няма да се получи.И не се влияй от мнението на приятелки ,защото не те живеят живота ти . :)
Хммм гаджето на приятелка от компанията....мииии не! А и както вече казаха 4 месеца са си доста пък и той човека си се е загаджил. Абе търси си нов и тва е.
sexa_na_kompleksa
01-17-2009, 16:57
Явно не ви е било писано. Не знам как може да продължаваш да мислиш за него, след като е с твоя приятелка... Просто го забрави..
SoAfraid
01-17-2009, 18:30
Според мен мислиш като един пушач. Той си мисли че не може без цигари, но всъщност цигарите са на психическа основа. Просто навик, какво и на теб ти е станало навик да си мислиш постоянно за него. Няма смисъл да се занимаваш кажи малко момчета ли има около тебе?
П.С. Мъча да откажа цигарите и затуи се сетих да дам такъв пример.