View Full Version : За менструацията и мнението на момчетата
shokoto91
01-17-2009, 18:54
Случвало ми се е не веднъж да попадам на теми където момичетата се оплакват, че по време на цикъл, гаджето им не иска да ги погледне и го е гнус от тях...
Любопитно ми е:
Момчета вие как реагирате, когато момичето е в цикъл?
П.П. Замислих се, защото днес цикълът ми подрани с 4 дни, а с гаджето ми правиме година и половина и тъкмо сваляме бельото и то... кръв :? Не ми стана много приятно, дори изобщо, но на приятелят ми, като, че ли не му напреави особено впечатление, в смисъл, не се погнуси или да направи някаква гримаса :) Само ми донесе салфетки, изгледахме 1 филм (без секс) и после си се прибрах :)
На вас случвало ли ви се е?
гласувах за третия вариант
случвало ми се е и не ме е гнус от това
просто ми е гадно шот повечето момичета с които съм бил по преме на цикъл им е много гадно и ги боли..болезнена менструация
точно в такъв момента на самото момиче ще и е приятно да си до нея :)
SoAfraid
01-17-2009, 18:58
Защо не сложи "Нормално е и трябва да ги разбираме макар и 1 път в месеца" Горе от твойте изброени отговори не одобрявам нито едно от тях. Макар че маркирах дет е пооооо правилното.
shokoto91
01-17-2009, 18:59
Защо не сложи "Нормално е и трябва да ги разбираме макар и 1 път в месеца" Горе от твойте изброени отговори не одобрявам нито едно от тях. Макар че маркирах дет е пооооо правилното.
Втория отговор означава точно това :) че е нормално и ги разбирате, но не не и да правите секс в този период :)
LovelyGirl
01-17-2009, 19:06
Ние смего правили в последният ден от цикъла ми и на него май не му пречеше толкова :) Но аз лично не бих го правила в ранните дни,дискомфортно ми е просто :)
П.С. shokoto91 откраднали сте ни датата че и месеца,ние днес правим 2 и половина :D
shokoto91
01-17-2009, 19:08
Ние смего правили в последният ден от цикъла ми и на него май не му пречеше толкова :) Но аз лично не бих го правила в ранните дни,дискомфортно ми е просто :)
П.С. shokoto91 откраднали сте ни датата че и месеца,ние днес правим 2 и половина :D
ааа честито да ви е :D При нас не е много сигурно дали е вчера или днеска, защото стана около 12, но така имаме избор кога да си го празнуваме :D
norullzZz
01-17-2009, 19:08
Бих предпочел секс с момиче,което сере отколкото с момиче в цикъл.
SkendY_F
01-17-2009, 19:30
На мен не ми пречи да правя секс когато съм в цикъл.На гаджето ми също.Както и на бившия. :o Според мен няма нищо гнусно.
SkendY_F
01-17-2009, 19:32
На колко си?Секс изобщо правил ли си?А секс с момиче в цикъл,за да имаш някакво мнение по въпроса?!Извини ме за забележката ако се е случвало,но поста ти не е обоснован!
miloto_girl_4e
01-17-2009, 19:42
Правила съм го веднъж, на моя не му пречеше, а и ми беше един от последните дни, но все пак аз самата се чувствах малко некомфортно .. не знам, все пак кръв, да не го изцапам нещо .. като цяло предпочитам тогава да пропускаме, но моя иначе не го е гнус де :) :)
norullzZz
01-17-2009, 19:47
На колко си?Секс изобщо правил ли си?А секс с момиче в цикъл,за да имаш някакво мнение по въпроса?!Извини ме за забележката ако се е случвало,но поста ти не е обоснован!
Кой е тоя нормалния дето ше чука пичка у цикъл,тва требва да е некъв извратеняк.И що трябва да се обосновавам?Просто ми е гадно само като го чуя.
SkendY_F
01-17-2009, 19:52
И що да е извратеняк?Какво извратено има в това?Има много такива нормални,които правят секс с приятелката си докато е в цикъл!Това не ги прави ненормални!
Е па човешко е да е в цикъл момичето...не му пука,ако е в цикъл...разхождаме се повече и се разнообразяваме...хаха.
правили сме го , но е било последвите дни които при мен са с две капчици на ден иначе ми е некомфортно предпочитам да ме гушкат
Xrisenceto
01-17-2009, 20:17
Ne go e gnus opredeleno.Razbirame i kogato sym nerazpolojena ne pravim sex a samo si se gushkame :)
CuteBaby
01-17-2009, 20:31
Не го е гнус,даже доста пъти е искал да правим секс докато съм в цикъл,но на мен някак не ми се прави секс,когато съм в цикъл. :)
SkendY_F
01-17-2009, 20:33
Не го е гнус,даже доста пъти е искал да правим секс докато съм в цикъл,но на мен някак не ми се прави секс,когато съм в цикъл. :)
При мен пък е обратно-когато съм в цикъл сексуалния ми апетит е в големи количества. :oops:
Rofl4etoo
01-17-2009, 20:35
Момиче съм.. :) и с приятеля ми правим секс когато съм в цикъл не му перече а щом на него не ми прече на мен също не ми прече.Казва че не може да ми устои ;)
ivana0895
01-17-2009, 20:38
При мен пък е обратно-когато съм в цикъл сексуалния ми апетит е в големи количества. :oops:
malii i pri mene e taka .... dokato sam v cikal na seki moga da sko4a :D :D :D :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
LovelyGirl
01-17-2009, 20:47
То и при мен така,ама се стискам :-D
Дискомфортно ми е просто :)
CryForMe
01-17-2009, 20:52
да се изкажа и аз :D
правила съм го, докато бях в цикъл, даже не помня, дали беше някой от последните дни или не... но беше в банята 8-) иии общо взето и на двама ни не ни пукаше ... иначе извън банята не бих го правила, щото само ще го мисля ся ше изцапам ли няма ли да изцапам...
абееее чукането конкърс олл :razz: :razz:
Обикновено не правим секс тогава по преценка на момичето, но и няма от какво да ме е гнус. То, ако те е гнус от момичето, с което спиш..не знам к'ъв трябва да си.
А и да кажа също, че има някои момичета, които "избесняват" когато са в цикъл..
ThereIsNoWayOut
01-17-2009, 20:59
Обикновено не правим секс тогава по преценка на момичето, но и няма от какво да ме е гнус. То, ако те е гнус от момичето, с което спиш..не знам к'ъв трябва да си.
А и да кажа също, че има някои момичета, които "избесняват" когато са в цикъл..съгласен сум напулно с мнението ти , не виждам причина да те е гнус ... това си е нормално и не е нищо гадно , а на тоя индивид който е написал , че предпочита да "чука" "пичка" която сере мога да му кажа , че ще мине още много време преди да чука каквото и да било различно от десната си ръка ;)
SkendY_F
01-17-2009, 20:59
То и при мен така,ама се стискам :-D
Дискомфортно ми е просто :)
Аз не се стискам!С приятелката ми така или иначе се виждаме рядко,така че не ни бърка кой е в цикъл! :) Никой не го е гнус 8)
SkendY_F
01-17-2009, 21:02
а на тоя индивид който е написал , че предпочита да "чука" "пичка" която сере мога да му кажа , че ще мине още много време преди да чука каквото и да било различно от десната си ръка ;)
+1
BeHappYs
01-17-2009, 21:55
Ами много пъти ,но само в банята неискам да се притеснява дали ще оцапа нещо , защотот така се губи насладата от самия акт. Немисля че е нещо гнусно, ако те е гнус от човека с когото споделяш сексуалния си и несамо него ами и личния си живот то си зле много зле :)
BigFakeSmile
01-17-2009, 21:57
гласувах за третия вариант
случвало ми се е и не ме е гнус от това
просто ми е гадно шот повечето момичета с които съм бил по преме на цикъл им е много гадно и ги боли..болезнена менструация
точно в такъв момента на самото момиче ще и е приятно да си до нея :)
забелязала съм че всичките ти мнения са мн смислени..
един от малкото разумни :)
опитвам се...ама има много дупедавци които си мислят сякви простотии
PreciousDiamond
01-18-2009, 07:12
x3eme .. за пореден път се убеждавам , че си един тези в тоя раздел, които мислят с горната си глава . А те тука.. са рядкост . Евала наистина ! 8)
Няма нищо гнусно, това си е природа.
Ама когато на момичетата ви дойде, не се седи покрай вас.
Аз се научих тогава да се съгласявам с всичко което кажете, и определено да не споря (става само по-зле).
Просто чакаме да и свърши цикъла, и секса е подновен, а по време на цикъла може просто да се обърне повече внимание на момчето :oops:
няма нищо странно да си в цикъл до-добре да ми дойде отколкото да не ми дойде, за приятеля ми няма нищо странно даже понякога като се натискаме и аз съм в цикал и той по навик си пуска раката надолу и аз само викам "Писеее не там" :-D :-D :-D
ef4etyYy
01-18-2009, 09:11
x3eme .. за пореден път се убеждавам , че си един тези в тоя раздел, които мислят с горната си глава . А те тука.. са рядкост . Евала наистина ! 8)
+111 8)
ThereIsNoWayOut
01-18-2009, 17:34
Няма нищо гнусно, това си е природа.
Ама когато на момичетата ви дойде, не се седи покрай вас.
Аз се научих тогава да се съгласявам с всичко което кажете, и определено да не споря (става само по-зле).
Просто чакаме да и свърши цикъла, и секса е подновен, а по време на цикъла може просто да се обърне повече внимание на момчето :oops:pri nas puk e to4no obratnoto :D:D:D
Punisherrr
01-18-2009, 18:14
Момче,което го е гнус да погледне приятелката си заради това? :shock: Откъде си ги изкопала такива... бати станната реакция...
изобщо.. тоя въпрос ''каква ще е реакцията ви?'' ... :-o странна ви работа...
А за това да правя секс през тези дни - това вече е кофти идея...
SoFarSoG00d
01-18-2009, 18:35
Ами ,ако момчето има нещо на горния етаж,няма да реагира като простак и да изразява погнуса от факта,че гаджето му е в такъв период.
приятеля ми буквално ме изнасили, когато му казах "не мога сега,дойде ми вчера" ....... смисъл яко е да знаеш, че на него не му пука, така и на мен не ми пукаше и се отпуснах и си беше супер ....