Влез

View Full Version : senki??

hAshoo
01-17-2009, 18:58
ve4e imam normalen 4as za spane oba4e mi ostanaha nqkvi super grozni 4erni petna pod o4ite kak da gi mahna :-o sprqh i trevata ve4e nz shto ne se mahnaha kolko vreme mina

sweetsunshine
01-17-2009, 21:23
:razz: :razz: :razz:

kat4enceto
01-17-2009, 22:44
Окей супер, ама ако спреш да пускаш и тъпи теми ще си златен/а.

hAshoo
01-18-2009, 13:40
ko sa smeish e ciganin a drugiq skeitar maika ti da eba ako si varnenec jalko 4e skinarite se razotidoha i sq nasqkade skeitari maika vi rasti gadni emota _)_

macegirl
01-18-2009, 13:50
Ами на колко години си?Има напоследък много нашумяли такива кремчета от Avon,oriflame точно за тъмни кръгове под очите пробвай и мисля,че след опутребата на цяла една такава тубичка торбичките намаляват до минимум!Ако не отиди и се посаветвай с козметик за по леки терапий при тях премахването е по бързо и ефикастно!Дано съм помогнала!Успех! :)

hAshoo
01-18-2009, 14:00
Ами на колко години си?Има напоследък много нашумяли такива кремчета от Avon,oriflame точно за тъмни кръгове под очите пробвай и мисля,че след опутребата на цяла една такава тубичка торбичките намаляват до минимум!Ако не отиди и се посаветвай с козметик за по леки терапий при тях премахването е по бързо и ефикастно!Дано съм помогнала!Успех! :)

мерси

на 17 съм и съм момче някъв балък ми вика в скайп да си зема фон дъо тен..остана само да отида на маникюрист и да си обръсна краката и да си зема някоя розова блузка и да говоря като педерас за да мога да правя впечатление на меките момиченца който си падат по лезбийките но не го признават и го снижават до би момчетата..

и все пак рискувах и си взех избелителен крем или нещо такова за 3-4 лв

MalaBuzka
01-19-2009, 05:53
от какво са ти? защото брат ми има доста големи и сме чели за много причинители .. ако знаем причината можем да ти помогнем. например ако не пиеш достатъчно вода може от това да е ... специялно на брат ми беше от това и започна да пие по 2л вода на ден и му минаха...

hAshoo
01-19-2009, 06:47
от какво са ти? защото брат ми има доста големи и сме чели за много причинители .. ако знаем причината можем да ти помогнем. например ако не пиеш достатъчно вода може от това да е ... специялно на брат ми беше от това и започна да пие по 2л вода на ден и му минаха...

мисля,че започнаха от преди 4 години когато почнах да стоя по цял ден пред компютъра и не спях,и вода не пия много може и от това да е

MalaBuzka
01-19-2009, 06:57
еми започни да пиеш по 2л на ден и примерно виж дали има разлика... естествено не от първия ден може би месец трябва да мине или два