View Full Version : Iskam da spodelq
GameMaster
01-17-2009, 20:53
Zdraveite na vsichki.Kato cqlo nqmam nqkakuv frapirasht problem,no iskam da spodelq (predpolagam malko shte mi olekne) i da mi dadete syvet kakvo vie bihte napravili.Kato cqlo si imam priqtel mesec i sedmica.Durja na nego strahotno momche,no....za tazi sedmica veche za 2ri put se skarahme.Neshtata vurvqha gladko dokato ne iznikna 1viq problem.Bivshata mu pisheshe razni sms-i i mu zvaneshe postoqnno.Nqmah nishto protiv znaeh che si govorqt ponqkoga no kato razbrah che prekalqva tq i se poluchi konfliktna situaciq mejdu nas.Kakto i da e sled tova ne pojelah 2-3 dena da se vijdam s nego za da pomislq.Kato se vidqhme sled tova beshe kato s promit mozuk.Vse edno ne beshe spal dni nared i beshe ujasno izmoren.Vidqh che metoda mi na razmisul e dal rezultat.No eto che i dneska se poluchi problem.Denq mi beshe mnogo hubav i shtastliv.Shtqh da izlizam s edni fr i reshih i nego da go povikam na razhodka s nas.Kato cqlo toi samo malcha prez cqloto vreme.Kogato doidohme vkushti na po-toplichko toi prosto mulcheshe.Pomuchih se da go predrazpoloja kum razgovor i razni takiva,pitah go ima li problemi a toi prosto mi otgovarqsh s:-De da znam. Chesno kazano tova me poburka i reshih da sedna na kompa i prosto da igraq Heroes bez da go pogledna.Sled tova toi prosto stana i si trugna...V Skype dopulnitelno se skarahme.V nqkoi otnosheniq bqh drebvana zashtoto 1 vid zapochnah drazgata,no lichno az kolkoto i da mi e sduhano otgovarqm na horata kakvo mi ima.Za momenta uspqh da se oturva ot nego v Skype.Predpolagam che nqma da pojelaq v blizkite dni da go vidq.Emi kato cqlo tova e vyv vyzmojno nai-kratki linii spodeleno.Blagodaria na tezi koito sa procheli temata i shte dadut mnenie i suvet.Izvinqvam se za latinicata,no komputara mi ima problemi.
GabisiTa
01-17-2009, 20:58
Хмм дано да не се отчаяш, но според мен щом още от първата седмица започвате с караниците, за напред нещата ще стават още по-зле, но знам ли..може и да не е така, а просто да не се познавате още. Най-добре поговори с него и се изяснете спокойно, без да се карате! Успех :)
И аз бях в подобно положение..моя човек си мълчеше отвреме навреме.
Амии според мен редно е да седнете и да си поговорите.Кой какво иска,чувства и мисли.Разговор му е майката.Друг начин не виждам..
А ти един ден искаш да го виждаш ,един-не.На него дали му е яко,или мислиш само за себе си?
Поговорете и ако не стане,явно не сте един за друг..
GameMaster
01-17-2009, 21:00
Ouu ne ....Iskah da kaja che na 1vata sedmica ot 2riq mesec na vruzkata ni se poluchi konflikta.Inache 1 mesec izobshto ne sme se karali.
Опитай се да му кажеш ти какво мислиш, дори той да си трае. Не е типично да си мълчи.. явно има нещо, което не иска да си каже или просто е решил да не споделя. Ако е свит човек е нормално да не иска да каже, но ако не е - кофти. Надявам се разбираш на къде вървят нещата.
Поговорете, но не и КАРАНИЦИИИИИ, Разговор,, нормален, спокоен Разговор! :)
soul1199
01-18-2009, 09:56
spored men,pobelema e kato cqlo v biv6ata my,opitva se da vi razdeli,pogovorete i se izqsnete
sexa_na_kompleksa
01-18-2009, 11:05
И според мен трябва да си поговорите и да се изясните. : )
leoparda93sl
01-18-2009, 11:10
Ето затова хората първо трябва да се опознаят повечко преди да тръгват :)
ShaLqLqLqXa
01-18-2009, 11:22
Опитай се да поговориш с него. Но аз си мисля, че щом още в ранен етап сте започнали с караниците, нещата не вървят на добре. :? Във всяка връзка не може без караници, но чак той да стане да си тръгне и ти да не го спреш??? :shock:
Пак казвам... поговори с него и му кажи всичко, което ти е на сърцето. Дано го предразположиш и той да говори. :) Успех!
spored men,pobelema e kato cqlo v biv6ata my,opitva se da vi razdeli,pogovorete i se izqsnete
+1 :smt023 #-o #-o
GameMaster
01-18-2009, 15:02
Blagodaria mnogo za suvatite.Po princip s nego chudesno se razbirame.Otnosno bivshata mu ne tochno se muchi da ni skara,a po-tochno az se draznq che tq oshte ima chuvstva kum nego i mu gi kazvai natqkva tezi neshta no toi e s men.Izobshto ne se karame i se razbirame chudesno.Predi da trugnem obshtuvahme pochti 2 meseca.Pritesni me tova che za 1 sedmica 2 puti se skarahme.Ne iskam da se sluchva.Snoshti toi si razbra greshkata i na kusno mi se izvinqvashe i kazvashe che toi e vinoven i e trqbvalo prosto da mi spodeli a ne da se karame.Kakto i da e.Smqtam da vi poslusham i da proveda po-seriozen razgovor s nego za sluchilite se neshta.