PDA

View Full Version : Темата за женския оргазъм

Lil_Iv
01-18-2009, 10:04
Така, на всички ни е ясно, че мъжете свършват доста по-лесно от жените. Идеята на тази тема е тук да се споделя опит, да се обменят идеи , и, въобще, да става дискусия. Темата е за всички - опитни или не, момчета или момичета.

Като за начало, момичета, споделете какво ви трябва като стимулация и колко време ви е нужно, за да финиширате?

Аз ще кажа, че и 5мин. са достатъчни, стига да не ви е срам и да казвате какво и как искате. Опитният партньор е бонус, но всичко зависи от психиката и нагласата на момичето :)
Стимулацията на клитора /независимо от чия ръка ;) / в повечето случаи помага страшно много.

xplay
01-18-2009, 10:17
Мии.. зависи от много неща. Ако се самозадоволяваш ... 3-4 мин. Ако е с партньор - повече време. Но всичко е индивидуално.

PreciousDiamond
01-18-2009, 10:17
Хм ... аз по принцип свършвам трудно от вагинален .. в смисъл .. трябва ми много време . Но със стимулация на клитора и по други начини ... мога да свърша адски бързо . Но в крайна сметка - всичко зависи от партньора ...

bqsna_teenagerka
01-18-2009, 10:38
Хах всяка жена сама по себе си е много различна. Не е вярно че всички свършват бавно. На мен напримеер рекорда ми за свършване е бил 7 сек..и досега не сум анмерила МОМЧЕ което да бие този рекорд :D И когато си се оправям самичка и си свършвам клиторално си свършвам за по минутка-две...повече само ако от 2 седмици насам абсолютно всеки ден съм амстурбирала без пропуск,

3oPuTy
01-18-2009, 10:46
Хах всяка жена сама по себе си е много различна. Не е вярно че всички свършват бавно. На мен напримеер рекорда ми за свършване е бил 7 сек..и досега не сум анмерила МОМЧЕ което да бие този рекорд :D И когато си се оправям самичка и си свършвам клиторално си свършвам за по минутка-две...повече само ако от 2 седмици насам абсолютно всеки ден съм амстурбирала без пропуск,
Ти с хронометър в ръка ли правиш секс?! :shock:

По темата:Всичко си зависи от партньорите,желанието за секс и самия секс (бърз,бавен...)

shokoto91
01-18-2009, 10:52
Много е важна дългата любовна игра, отношенията между партниорите, фактора стрес, опитност на момчето и разбира се старание от негова страна...

Клиторния оргазъм е леснопостижим, но вагиналния е доста по-трудна задача... На някои момичета им трабват над 40 минути стимулация, за да свършат, а на други под 10 дори, но това си е страго индивидуално :)

Аз нямам опит с вагиналните оргазми и само повторих опит на познати :)

BeHappYs
01-18-2009, 10:57
Много си закъсняла 7сек много е моя е 2сек :)

По темата - "Така, на всички ни е ясно, че мъжете свършват доста по-лесно от жените" - невинаги е така понякога се получава обратното жените свършват по бързо...

"Като за начало, момичета, споделете какво ви трябва като стимулация и колко време ви е нужно, за да финиширате? " - Колко време е нужно ами с партниор повече време - Сама - по малко време...

"Аз ще кажа, че и 5мин. са достатъчни" - понякога да , но понякога неса достатъчни според зависи .....

bqsna_teenagerka
01-18-2009, 11:31

По темата - "Така, на всички ни е ясно, че мъжете свършват доста по-лесно от жените" - невинаги е така понякога се получава обратното жените свършват по бързо...

"Като за начало, момичета, споделете какво ви трябва като стимулация и колко време ви е нужно, за да финиширате? " - Колко време е нужно ами с партниор повече време - Сама - по малко време...

"Аз ще кажа, че и 5мин. са достатъчни" - понякога да , но понякога неса достатъчни според зависи .....

Много добре акзано! :D и ето виждате ли ..а някое момче д аподобри нашите рекорди..!
А относно изказването с хронометъра по време на секс..първо аз ти говоря за мастурбиране не за секс и второ аз знаех че ще свърша мигновено защото бях много възбудена и просто ги броях наум.. :D ей така за кеф да видя за колко бих могла да свърша

BeHappYs
01-18-2009, 11:38
Хах 1вото ми изречение за сек беше в кръга на шегата ...
Наистина не е хубаво да броиш сек или мин в които ще свършиш ...
Все пак несме тръгнали да се състезаваме. :-o

ShaLqLqLqXa
01-18-2009, 11:45
Мии.. зависи от много неща. Ако се самозадоволяваш ... 3-4 мин. Ако е с партньор - повече време. Но всичко е индивидуално.

Така е. :)

Stefchyy
01-18-2009, 11:54
И мойто момиче свършва мн бавно .. :-D

blackfate
01-18-2009, 12:15
Аз пък немога да свърша когато мастурбирам ...
Смисъл, когато действам с ръка просто немога и немога, отпускам се и всичко, но просто сама немога... А и при секс, когато той ме стимулира с ръка отново не става, адски ми е хубаво но не и оргазъм, свършвала съм няколко пъти, но това става при триене с неговото тяло, иначе не и не, незнам какво не ми е наред, но изключително трудно свършвам...
Дори и когато с него 2 седмици не бяхме правили секс, аз не бях мастурбирала, супер много го исках(момчето) и пааак не свърших ...
И все пак самия секс си е адски хубав и без да свършвам...

bebok
01-18-2009, 16:22
samo ot sex moga da svur6a i to samo v misionerskata nikakuv dr na4in

PreciousDiamond
01-18-2009, 16:32

Да пък аз само като му видях х*я и свърших ... Пфф.... :?

x3eme
01-18-2009, 16:33
вие тия оргазми ги нямате вече за нищо :-o :D

shemetkaa
01-18-2009, 18:08
prim men si zavisi ot partniora :)

SoFarSoG00d
01-18-2009, 20:14
Зависи от много фактори.

BeHappYs
01-18-2009, 20:41

И аз Кфо да ти отфоря едно бурканче с компот ?
Написал съм ,че е в кръга на шегата ...

shokoto91
01-18-2009, 21:57
вие тия оргазми ги нямате вече за нищо :-o :D

Да бе аз през крив макарон ги гледам :D а те някакви секунди :D

LP_GirL
01-18-2009, 22:45
дам сама ясно е, мн бързо може да стане ......... но когато нещата опрат до партньора става по бавно и най вече поне за мен си зависи от мъжа .... просто някои те възбуждат мн и то си става по лесно има някои дет мн се стараят на теб да ти е добре, но все пак оргазъма е само мираж ....

fashion4etyy
01-19-2009, 04:13
Така, на всички ни е ясно, че мъжете свършват доста по-лесно от жените. Идеята на тази тема е тук да се споделя опит, да се обменят идеи , и, въобще, да става дискусия. Темата е за всички - опитни или не, момчета или момичета.

Като за начало, момичета, споделете какво ви трябва като стимулация и колко време ви е нужно, за да финиширате?

Аз ще кажа, че и 5мин. са достатъчни, стига да не ви е срам и да казвате какво и как искате. Опитният партньор е бонус, но всичко зависи от психиката и нагласата на момичето :)
Стимулацията на клитора /независимо от чия ръка ;) / в повечето случаи помага страшно много.

нз..ама едно момиче в училище свърши по време на час :-D :oops: :oops: :oops:

Naughty_
01-19-2009, 07:27
:shock: [/u]

PreciousDiamond
01-19-2009, 07:44

Да бе и аз ; ) Не ми се зъби .. :?

mirmark
01-19-2009, 08:06
Ако партньора е калпав - няма оргазъм. :-x

AlcF
01-19-2009, 12:18
Ми сама..е много лесно 2-3 минути не повече от лизане....хм..не става само с лизане трябва и ръчичка...винаги като правите шпакла мн търкайте клиторчето :P

BeHappYs
01-19-2009, 19:56

Да бе и аз ; ) Не ми се зъби .. :?

Ха да ти приличам на куче,че да ти са зъбя . Оди са ебаваи с приятелите ти неса занимаваи с непознати. Peace и неме занимаваи с тапня :)