Влез

View Full Version : Притеснена съм

VhD
01-18-2009, 15:05
zdraveite :) imam maluk problem i sum se 6a6nala tezi dni i imam nujda ot kompetentno mnenie..zna4i pravih sex s priqtelq mi i to4no kum kraq toi si svali prezervativa i iska6e da svur6i na korema mi oba4e purvata kap4ica popadna otstrani okolo klitora az vednaga se zakrih i pove4e ne e popadala..sled koeto vednaga se izbursah s kurpi4ki hubavo i se izmih obilno s voda otdolu...ta mnogo se pritesnqvam dali ne se e stekla sperma kum vlagali6teto (dokolkoto vidqh i priqtelq mi pogledna po nadolu ot klitora nqmalo ni6tu a i tova koeto be6e tam be6e suvsem muni4ko.. ) :( no vse pak se pritesnqvam.. :? a i naistina ne iskam da se stiga do escapelle za6toto e mnogo vredno i ne se pie kato bonbon... :-k imam nujda ot mneniq..

т.7
swords1010

x3eme
01-18-2009, 15:07
щом не е пападнала сперма във влагалището значи няма смисъл от хапче.не се трови с тия глупости

Rofl4etoo
01-18-2009, 15:08
Ами щом не е попаднала във влагалището няма страшно! :)
П.С. Ескапел не е толкова опасно и страшно както го изкарват по форумите ;)

ViolentSaint
01-18-2009, 15:19

+1 за спокойно всичко е наред щом не е попаднала вътре споко :)
Относно Ескапел бе не е като Тик-так ;)

anonimnaa
01-18-2009, 15:27
И аз съм на мнение като горните отговори.Спокойно и няма смисал от хапче щом сте сигурни че не е попаднала сперма в влагалището.Успех. :)

Rofl4etoo
01-18-2009, 15:30

е не е като бонбончета Тик-Так ама по форумите изкарват че ако го пиеш можеш да умреш,а всъщност няма нищо такова!Все едно си пила хапче за корем !Пък и винаги съм казвала че Ескапел е много по добре от аборт,след които може цял живот да нямаш деца!

bebok
01-18-2009, 15:45
ni6to ti nqma

angelcheeee_93
01-18-2009, 15:48
щом не е пападнала сперма във влагалището значи няма смисъл от хапче.не се трови с тия глупости

само,че тя каза,че не е сигурна дали е попаднала сперма там

ninjadorf
01-18-2009, 15:50
спокойно таааа сперма не е Рамбо..

fuckUall
01-18-2009, 16:53

loveyo
01-18-2009, 16:56
не би трябвало да има проблеми. не се трови с хапчета :-)

Ecstasy
01-18-2009, 17:03
Няма нужда от притеснения :-)

SpOrTs_GiRl
01-18-2009, 17:16

е не е като бонбончета Тик-Так ама по форумите изкарват че ако го пиеш можеш да умреш,а всъщност няма нищо такова!Все едно си пила хапче за корем !Пък и винаги съм казвала че Ескапел е много по добре от аборт,след които може цял живот да нямаш деца!
Нека позная. Никога не си пила това хапче (или ако си го пила, не си чела листовката) и си чувала за него от форуми, а не от хора, които са го употребявали.. Престани да говориш глупости. Ескапел далеч не е като "хапче за корем" .... Като си изпатиш от него, тогава изказвай мнение по въпроса.

SoFarSoG00d
01-18-2009, 17:19
Сигурна ли си,че не е попаднало нещо вътре?Ако не си 100% сигурна трябва да вземеш мерки,ако си сигурна,няма за какво да се тревожиш.Но фактът ,4е си пуснала тема,говори за несигурност.

VhD
01-18-2009, 17:24

Нека позная. Никога не си пила това хапче (или ако си го пила, не си чела листовката) и си чувала за него от форуми, а не от хора, които са го употребявали.. Престани да говориш глупости. Ескапел далеч не е като "хапче за корем" .... Като си изпатиш от него, тогава изказвай мнение по въпроса.
da i az mislq taka escapelle si e hormonalna bomba..ne moga da razbera tezi deto gi piqt suvsem spokoino ( aa nqma problem 6te izpiq edno hap4e i vsi4ko e nared)...to4no za tova nikoga ne iskam da pribqgvam do nego..samo v nai nai nai kraen slu4ai..
ina4e mersi za mneniqta mnogo se nadqvam ni6tu da mi nqma..imam i vupros testa trqbva li vinagi da se pravi pri zakusnenie na cikula ili moje i sled poloviq akt..kazaha mi 4e mojelo 3 dena sled poloviq akt.. :-o :-o :-o

SpOrTs_GiRl
01-18-2009, 17:31
Извинявам се на авторката, че не се включих в темата .. На новия въпрос: тест се прави 2 седмици след половия акт или първия ден от закъснението на цикъла. :) .. Найстина не вярвам да е станало нещо фатално. Почти невъзможно е. :)

Talismanche
01-18-2009, 18:01

shemetkaa
01-18-2009, 18:04
ne se pritesnqvai!ti kaza 4e popadnaloto e malko koli4estvo koeto zna4i 4e ako e iamlo i vatre e o6te po-malko,a i ne e tolkova lesny da se zabremennnee tai4e spoko macka!ako nemoje6 da se yspokoi6 ima testove ebati :)

aleksandurg1
01-18-2009, 18:21
ne se pritesnqvai!ti kaza 4e popadnaloto e malko koli4estvo koeto zna4i 4e ako e iamlo i vatre e o6te po-malko,a i ne e tolkova lesny da se zabremennnee
Prava si 4e ne moje da se zabremenee lesno horata svurshvat tam kadeto trqbva i nemogat da si napraqt bebe na teb ti padnala kap4ica na klitora kak da presko4i ot tam spematozoida i da vleze vutre 4e i to na dulboko i da stigne tam kadeto trqbva .. absurdno e spokoino nqma mqsto za panika ako shte i otgore na P*****a da ti svurshi i posle da si go razmajesh s prus pak nqma da zabremeneesh trq mu na4alna skorost na spermatozoida za da si svurshi raotata :D

ako nemoje6 da se yspokoi6 ima testove ebati
tui sushto e absurdno shtoto testa bi ot4el vqrno edva sedmica sled akta toest ako e zabremenqla 4ak sled sedmica moje da go razbere a sled tova kel faida da tursi hap4eta

saroman
01-18-2009, 18:22
ужас имала си капчица на КЛИТОРА и си се измила.....така 1-во неможе да се забременее през клитора и една капка е не достачна трябва доста по голямо количество......даби спокоина........ 8)

VhD
01-18-2009, 18:34
ужас имала си капчица на КЛИТОРА и си се измила.....така 1-во неможе да се забременее през клитора и една капка е не достачна трябва доста по голямо количество......даби спокоина........ 8)
:? :? ako be6e pro4el po vnimatelno 6te6e da razbere6 4e ne se pritesnqvam ot zabremenqvane prez klitora..... :-x

x3eme
01-18-2009, 18:36
не обръщах внимание на НЕсериозните постове
в темата се изписаха доста неща,прочети ги и си направи изводи :)

byezz
01-18-2009, 18:47
тест :booooomb:

Rofl4etoo
01-18-2009, 21:17

Ескапел съм пила и го казвам от личен опит,май вие сте чели по форумите
П.С. лятото го пих ;)

hottie
01-18-2009, 21:25
Ескапел някои момичета го приемат без проблем, други имат сериозно последствия след това. Така че ако има шанс да се предпазвате по-добре го правете и нека ескапел остане като краен случай.
Не се забърквайте в некомпетентните мнения на някои потребители, които нямат грам обща култура :)

hottie
01-18-2009, 21:27
и все пак за да съм по темата : няма смисъл да пиеш ескапел сега :)

shokoto91
01-18-2009, 21:53
хх повтаря се моята случка... аз все пак взех ескапел и после след паниката се усетихме, че не е имало нужда ;/

swords1010
01-19-2009, 16:55
Можеш да се успокоиш - със сигурност нищо не се е случило. :)

fashion4etyy
01-19-2009, 16:56
zdraveite :) imam maluk problem i sum se 6a6nala tezi dni i imam nujda ot kompetentno mnenie..zna4i pravih sex s priqtelq mi i to4no kum kraq toi si svali prezervativa i iska6e da svur6i na korema mi oba4e purvata kap4ica popadna otstrani okolo klitora az vednaga se zakrih i pove4e ne e popadala..sled koeto vednaga se izbursah s kurpi4ki hubavo i se izmih obilno s voda otdolu...ta mnogo se pritesnqvam dali ne se e stekla sperma kum vlagali6teto (dokolkoto vidqh i priqtelq mi pogledna po nadolu ot klitora nqmalo ni6tu a i tova koeto be6e tam be6e suvsem muni4ko.. ) :( no vse pak se pritesnqvam.. :? a i naistina ne iskam da se stiga do escapelle za6toto e mnogo vredno i ne se pie kato bonbon... :-k imam nujda ot mneniq..

т.7
swords1010

сори но си бременна..край

mirmark
01-20-2009, 08:46
Не се притеснявай, нямаш нужда нито от хапче, нито от нещо друго. Нали не е влязла сперма във влагалището. Плюс това си се подмила, което още повече намалява шансовете за оплождане.

Vincent
01-20-2009, 19:37

+

me4eto
01-20-2009, 20:00
сперматозоидите не се движат с карта из теб спокс тряя повече зор за тва

http://www.jivotno.com/wild-angel

intotheblue
01-24-2009, 17:21
Няма страшно от толкова малко нищо неможе да стане.Пък не си сигурна дали е попатнало в вагината.Аз като правих секс в приятелят си и той се беще възбудил много и каза,че може малко да се изпразнил във вагината,защото тогава ко парвихме без презерватих и веднагалих хапче и ето:НИЩО МИ НЯМА! :-

intotheblue
01-24-2009, 17:22
Няма страшно от толкова малко нищо неможе да стане.Пък не си сигурна дали е попатнало в вагината.Аз като правих секс в приятелят си и той се беще възбудил много и каза,че може малко да се изпразнил във вагината,защото тогава ко парвихме без презерватих и веднагалих хапче и ето:НИЩО МИ НЯМА! :-

bqsna_teenagerka
01-24-2009, 21:52
дишай не си майка все още!