View Full Version : Какви гърди предпочитате? (за момчета)
Какви гърди предпочитате и защо? 8) :P
Lqlichka1
01-18-2009, 17:23
Увиснали рлз.. :grin: :D
П.П. Момичи съм.. :oops: :razz:
до вчера се въртеше същата тема пусната от мен.... :D
време е за ключ
до вчера се въртеше същата тема пусната от мен.... :D
време е за ключ
Ем sorry, не съм гледала в задните страници.. Често посещавам сайта и не бях забелязала такава тема.. :smt102
тя не е точно същата
в смисъл нямаше ги тия варианти като "увиснали" и "със малки зърна" :D не е лошо като идея
дано модовете не а заключат
emily_1234
01-18-2009, 17:41
хахахах току що гласувах за "увиснали" мислейки си че тва ще е 1вия и последен глас за тях. Но до сега са гласували само за това 8-) явно темата е взета на бъзик :lol: 8-)
не видях да пише нормални и за това гласувах за малки 8-)
LovelyGirl
01-18-2009, 17:47
аз гласувах за с малки зърна 8-)
Женската част нямаме ли право на глас и ние гледаме гърди :D
Женската част нямаме ли право на глас и ние гледаме гърди :D Ем, права си, но мисля, че мъжете са по-критични. :twisted:
Женската част нямаме ли право на глас и ние гледаме гърди :D Ем, права си, но мисля, че мъжете са по-критични. :twisted:
заблуда 8-)
LovelyGirl
01-18-2009, 18:07
^ Точно 8-) Жените са дооста критични ;) Въпреки,че като видя на някоя дето да ми харесат не ми пречи да си го призная :)
Малко така се получи коментара,че все едно имам други наклонности :D (нямам :-D )
заблуда 8-)
[/b] Хах.., еми така си мисля, защото не смятам, че някое момиче ще тръгне да ми коментира гърдите, а и дори да го направи, не бих се повлияла толкова от нея колкото ако ми го каже някое момче, докато от момчета съм чувала реплики от сората на "Леле, тая къв балкон има" или "Виж тая колко малки гърди има" и още мн. такива, 8) и за това насочих темата главно към момчетата.
LovelyGirl
01-18-2009, 18:19
^ И това го има,но също и момичетата трябва да се изкажат според мен.Момичетата правят много рядко комплименти или казват какво им харесва в друго момиче рядко,защото най-често завиждат и не искат да си признаят,че им харесва.Срещала съм много такива случаи.
Но пък момчетата поне винаги казват истината дали им харесва или не,докато женските лицемерничат понякога.
Абе много дълго и сложно стана,но исках да кажа,че е хубаво да получаваш и комплименти от момичета :)
П.С. момичетата много се коментират една друга.
ViolentSaint
01-18-2009, 18:23
забравили сте със силикон ОГРОМНИ !!!
^ И това го има,но също и момичетата трябва да се изкажат според мен.Момичетата правят много рядко комплименти или казват какво им харесва в друго момиче рядко,защото най-често завиждат и не искат да си признаят,че им харесва.Срещала съм много такива случаи.
Но пък момчетата поне винаги казват истината дали им харесва или не,докато женските лицемерничат понякога.
Абе много дълго и сложно стана,но исках да кажа,че е хубаво да получаваш и комплименти от момичета :)
П.С. момичетата много се коментират една друга.
Прави си, но пак повтарям, че според мен не са толко важни коментите на момичетата (все пак няма да правя секс с тях)..
aleksandurg1
01-18-2009, 18:29
ако момичето е слаба би била иделана със големи стегнати цици с мали зърна :P
MakeMeLaugh
01-18-2009, 18:32
Mnogo e glupavo momicheta da ocenqvat momicheta.
I bez tva momchetata si imame korenno razlichno mnenie i si gledame po nashi po-razlichni kriterii.
Jenite sa kritichni edna kam druga ot zavist, i ei taka da ima nali te trqbva da sa nai-hubavite vse. Jenska omraza.
Az haresvam golemi, da sa krygli, stegnati i s malki zyrna. Da nasrtryhvat qko ;p Vsichko ostanalo ne mi haresva ;d
Predpochitam da sa malki no kachestveni, otkolkoto da sa nqkvi deto sa golemi ama se zavivam v tqh ili zarnata sa kato chinii.. ;d
Az sam dooosta kritichen, stavam za komisiq ;d
Na moqta cicite - moga da jiveq v tqh napravo kakto se vijda ;p;d
to az i bez tva sam vse tam ;d;d
p.p. nqmam kirilica :]
emily_1234
01-18-2009, 21:49
Увиснали + големи зърна :-)
аау тянко имаш извратен вкус 8-) 8-)
shokoto91
01-18-2009, 21:51
заблуда 8-)
точно обратното е :D
svetlin92
01-19-2009, 10:43
НА приятелката ми :oops: :-P :P :grin:
Kostadin_682
01-19-2009, 10:46
Претенций нямам
циците са си цици. важно е просто да ги има.!
EroSennin
01-19-2009, 15:32
Различни от увиснали и мъжки
Lyubomn7
01-19-2009, 17:53
Малки - нормални да не са прекалено стегнати :Д ии може да се каже що годе да са добре оформени :Д
mysterious93
01-19-2009, 18:03
Mnogo e glupavo momicheta da ocenqvat momicheta.
I bez tva momchetata si imame korenno razlichno mnenie i si gledame po nashi po-razlichni kriterii.
Jenite sa kritichni edna kam druga ot zavist, i ei taka da ima nali te trqbva da sa nai-hubavite vse. Jenska omraza.
Az haresvam golemi, da sa krygli, stegnati i s malki zyrna. Da nasrtryhvat qko ;p Vsichko ostanalo ne mi haresva ;d
Predpochitam da sa malki no kachestveni, otkolkoto da sa nqkvi deto sa golemi ama se zavivam v tqh ili zarnata sa kato chinii.. ;d
Az sam dooosta kritichen, stavam za komisiq ;d
Na moqta cicite - moga da jiveq v tqh napravo kakto se vijda ;p;d
to az i bez tva sam vse tam ;d;d
p.p. nqmam kirilica :]
mda...bolezneno kriti4en :D
Всичко е въпрос на телесни пропорции, но мисля, че най-много ми допадат малки гърди...големите, да не говорим за огромните, ме дразнят -.-
Гласувах за малки, защото сте забравили за нещо средно-нормално 8-)
MiRaCuLiX
01-19-2009, 20:32
Не видях средни и гласувах за "с малки зърна"
Няма да гласувам защото тези който харесвам ги няма.
Аз харесвам ПОДХОДЯЩИТЕ, за определена жена гърди.
На едни подхождат малки, на груги големи - важното е да са стегнати и с приятна форма.
amatorium
01-20-2009, 12:55
Sredni tvurdi gurdi, sus sredni zurna i nqkude okolo 3 santimetra areoli.
LiLaVutUSeXi
01-20-2009, 12:56
Pora4kata vi e prieta molq ostavte telefon za vrazka ;)
sweet_loser
01-20-2009, 20:32
tva e tapo!!! :-x nqma izbor sarazmerni az takiva obi4am!!!
големи с малки зурна :-P :P :P :P
EeeBobii
03-04-2009, 19:53
Според зависи... малки/нормални...
MakeCash
03-05-2009, 13:17
Аз пък съм си сериозен - малки. Достатъчно съм бил с големи ;)
Нормални :)
http://pics.data.bg/categories/21/%D0%B5%D1%80%D0%BE%D1%82%D0%B8%D1%87%D0%BD%D0%B8/dae51fd990cdb1ef091806b110ebfa8f/immagine3