View Full Version : Най-големите изцепки в час
your_secret
08-30-2009, 20:47
Anabel в повечето случаи меко казано нагло се държиш :?
ФВС..В двора сме. Г-на ни нарежда в строй и вика:" А...ся..момчетата 2 обиколки, а момичетата 1 обиколка на игрището.След това си хващайте топките и......" ... ние вече умираме от смях :D :D :razz:
Когато раздаваха презервативи в... амм коя дата беши забравих.Там за борба против спин-а. И.. нали оная даде един на О. който сядаше до мен. И той някак си го гледа странно... и после "Аве няяте ли по-голям размер?" ахахахаха :D :D
glorka94
08-31-2009, 09:49
разплаках се от смях :D
тая година по математика госпожата ме изкарва на дъската и момичето,което сяда до мене обича да ми пише разни простотии в тетрадката докато ме изпитват и докато си решавам задачката и чувам следното:
-М.,какво правиш?
-Нищо,госпожо...
аз се обръщам и се хиля злобно на М. :D и госпожата взема да прочете написаното,което беше нещо от рода:хахаха изпитват те на дъската...решавай по-бързо,че да мога да препиша...оффф,е*аси тъпотията.... :D
и математичката я пита:
-Ти ли написа това?
-Да -*смутено*,а аз се спуквам от смях.
-Защо пишеш на Глория в тетрадката?!
М. мълчи и ме гледа, и госпожата си тръгна пак да обикаля и се хилим вече дветее :razz: ,но понеже класа ни беше малко тъп (сега ще сме в нов клас) и всички гледат М. и се чудят кво става :D :D :D
Един път по физика бяхме взели преди 2-3 часа бяхме взели урока за превръщане на градуси от Целзий в Келвин.Един от класа-отсъствал предишният-час се оправдава на госпожата,че бил болен и имал температура и госпожата го пита:
-С.,колко ти беше температурата в Келвини?
-Абе много голяма беше...
При което почти целият клас-туш :razz:
Едно друго момче имаше следната забележка в бележника:Ученикът рита/блъска (не мога да се сетя точно как беше) стола.
Имахме един В. в класа и когато го изпитваха се притесняваше ужасно много-почваше да трепери,да зацепва и да заекава човека и един друг му беше измислил прякора "телефон заето" :lol:
има и още,но не се сещам в момента
Anabel в повечето случаи меко казано нагло се държиш :?
Повечето си го заслужават :)
LoveRetroMusic
09-02-2009, 10:34
Ами те са прекалено много, но се сещам за няколко само. 8-)
Едно момче от моя клас щяха да го изпитват и той се чуди какво да направи, че да забави часа и да се отърве. Изправят го, той естествено не знае нищо .. и само се изцепва - " Госпожо, апак Иван харесва вашата дъщеряяя :lol: "
Същия убавец, слушеше музика по история и г-жата му вика - " Ти не възнамеряваш ли да си махнеш слушалките ? " и той й отговаря - " Да, тя точно ми свърши батерията"
Един нещо много вдигаше шум и г-жата му казва да излезе, а той й вика " Да ееее, като ви преча що вие не излезете"
Едно момче беше написало на едно контролно " Госпожо, моля Ви за 3"
Нашия откачен класен беше написал на едно момче в бележника 4 и една 2-ра :shock:
- Мартине имаш 3, като ти казвам, че ОРП не се учат за 1 ден не ми вярваш!
- Е хубаво де бабо.. :D
- Моля?! Аз съм в разцвета на възраста си. Но тя е 53 годишна.. :)
Час по физика:
- Госпожо как се прави атомна бомба?/Сигурно я питам за 5 път жената/
- Мартине, престани казах ти, че незнам
- Тони, кажи ми де?
- Тони ми викат само приятели.
- Ако ми кажете няма да ви казвам така повече!
- Е, добре единственото което знам, че трябва да вземеш Уран 235..
- Блгаодаря госпожо, сега ще ви гръмна къщата
- :shock: Ари, бе! Не Лъжи :D :D :D
sasheto0o
09-02-2009, 15:35
ами значи веднъж по математика (беше в 6ти клас) , госпожата ме вдига и аз излизам на дъската да запиша решението ... обаче точно както се качвам на подиума ... стъпих лошо , подхлъзнах се и паднах ... :D ... оттам госпожата подскочи и ме УДАРИ ПО ГЛАВАТА :shock: :lol: ... така и не разбрах защо :? ...
веднъж в 4ти клас без да искам казах на госпожата "бабо" ... и всички започнаха да се хилят ... ама без да искаммм :D :D :lol: :lol: ...
5ти клас по физика ... ааз и моята приятелка нещо се бяхме разлигавили и мен ми хрумна да взема едно листче , да го свия и да питам госпожата дали може да изляза да си изпия антибиотикаа :-D ... госпожата кво да прави - хвана се :D
7ми клас - биология (любимия ми предмет :) :) ) ... имахме контролно ... обаче аз си бях направила пищов (то даже не може да се каже че беше пищов , щото си беше двоен лист от тетрадка малък формат с рисунка на клетките ... и понятия ) ... и една лудетина (моята фр) тръгна да взима листчето , обаче госпожата в същото време минаваше покрай масите ... и Стефето изпусна листа (така се казва момичето :) ) и листа точно под мен ... аз оттам стъпвам с двата крака отгоре му ... навеждам се и го зимам ... а в това време госпожата казва : това е най-мръсната стая на целия втори етаж ... всички почват да се смеят а ние двете се смеем за съвсем различно нещо .. после листа пак щеше да падне, но го хванах :grin: :D :D ... и така има още мн щури моменти от 7ми клас ... като например : веднъж със стефето се бяхме разлигавили по изобразително и господина минава и показва нещо на момччетата и в това време Стефето му разкопча циповете на дънкитее :-D :D :D :D ... голям смях беше
веднъж в 6ти клас след изобразителноо (в часа бяхме работили със пластелин ) .. и в междучасието няколко момичета взехме пластелин и започнахме да се целиме ... обаче на няколко пъти уцелихме стената и сега още си има следи ( сигурно де , защото в момента в тази стая не се учи , заради наша простотия :-D )
веднъж в 4ти клас по музика - госпожата обяснява за духовите инструменти , но вместо духови каза духове и аз и стефето почнахме да се смеем и госпожата почна да ни се кара и ни размести ... ние даже не можахме да й обясниме защо се смееме ... И пак по музика - лигавехме се и се бодехме с пергели и аз като се изсилих и като набодох приятелката ми с пергела точно в бедрото :D и тя като изхвърча от чинааа и падна на земятааа ... аууу такъв смях няма ...
7ми клас - на стената имаше малка дупка , която беше прикрита с парче от обшивката (защото там си има обшивка) ... и момчетата решиха да отворят дупката , за да им е това връзка с другия клас ... добре издълбаха я ... обаче понеже сме на групи по информатика ,а единия кабинет беше в ремонт ... нашата група си беше в класната стая .. и влиза госпожата по информатика , а момчетата продължават да вадят тухли от дупката ... и госпожата започна да им се кара и ми каза да отида да извикам директорката (аз мн мн не исках , ама .... ) ии отивам аз пред дирекцията ... чукам на врата и излиза директорката и ми ме пита : кажи пиленце :D ... и аз : г-жа Арсова ви вика в класната стая .. и тя : защооо :( ... и аз : еми момчетата направиха нещо и тя ви вика , за да видите и вие ... и аз слизам надолу с нея ... и влиза тя и като почна да се кара ... а едното момче хвърли гумичка по нея .. и аз нали зад нея .. и сигурно 2-3 минути съм се чудила да взема ли гумичката или не ... престраших се стигнах до нея , наведох се взех я .. и останах до вратата , докато не си тръгнаа :-D
И спирам дотук ,защото ако трябва да разказвам ... ше трябва да разказвам всеки ден в училищеее :grin: ... приятно четене :D :-D :P
stefeto0o
09-02-2009, 16:17
Бяхме в 6ти клас ... и няколко момчета сме на парното и сме се облегнали да си говорим ... аз се опитах да се кача на прозореца над парното и може би съм закачила някакси парното .. нз ... но изведъж се чу някакъв шум тръбата се счупи започна да тече вода и да пръска по цялата стая ... ние побягнахме да излизаме ... прителката ми се подхлъзна и падна на паркета ... момчетата започнаха да затискат парното ... ние извикахме няколко учители ... дойде директорката ... абе паника си беше :D ... и така до края на годината паркета се наду ... и се наложи на дугата година 6ти клас да учат в дуга стая защото в наща трябваше да сменяват паркета :D :D :D ...
Имаме изобразително ... и госпожата казва : Днес ще рисуваваме натюрморт ... и аз се обаждам : Ама г-жо вие луда ли сте ? :D :D :D :D :D
Имаме Технологий и нещо на целия клас ни беше едно лигаво ... защото беше края на годината и се чудехме каква глупост да направим ... и решихме да наредим масите близо до стените в цялата класна ... и господина влиза ... говорихме си разни неща , слушахме музика ... и понеже така бяхме наредили масите , че неможеше да се минава ... и мен ми хрумна да мина под масата ... и изопщо не прецених хванах се за нея за да се подхлъзна на паркета и да мина от другата страна ... в тоя момент масата се накланя телефонът на Сашето (моята приятелка) изхвърча , учебниците от чина ни паднаха ... и накрая масата падна върху мен ... голям смях беше тогава :D :D :D :D :D
Бяхме в 3ти или 4ти клас ... непомня точно ... и ние момичетата тръгвахме на екскурзия ... момчетата не бяха ... и на другия ден един от учителите в училището идва и казва че някои от момчетата от нашия клас са напикали училището отзадната страна
:D :D :D :D :D
в 5ти калс ... имаме математика ... и беше зимата ... прозорците ни бяха без дограма и духаше силен вятът ... и госпожата обяснява нещо и сетои с гръб близо до единя прозорец ... и изведъж духна много силно прозореца се отвори и удари госпожата по главата :D :D :D :D :D
и пак в 5ти клас в час по изобразително ... беше 14 февруари ... и едно момче от 8ми клас ме харесфаше , но аз него не ... и влиза по време на часа и идва до мен ... обаче аз рисувяах нещо тогава и не го видях ... и в тоя момент поглеждам и ми дава някакъв разкъсан карамфил ... аз като се ядосах ... станах и започнах да го гоня из класната стая и да го целя с цветето ... гоних го до двора научилището и се върнах в час ... а госпожата никаква реакция :D :D :D :D
Това беше тази година ... в часа по БЕЛ ... преди дългото междучасие ... и някъде по средата на часа с приятелката ми се сещаме че не сме си поръчали пици ... и аз реших да кажа че отивам до тоалетната и през това време да отида да поръчам ... бързо отидох поръчах ... тичам по стълбите за 2рия етаж радостна ... и гледам пред мен заместник директора ... леле така се стреснах ... спрях да тичам минах леко покрай него и му казах : здравейте господине :-D ... той си отиде и продължих да тичам и да се смея ... :D :D :D :D
Абе кво ли не сме правили ние :D :D :D ако се сета за още нещо ще пиша :D :D :D :D
digitalgirl93
09-02-2009, 17:08
Ами понеже в междучасията момчетата си играят на целенка с химикали (това е в 5-ти клас) и си бяха изградили защитна бариера с всички свободни столове и чинове от стаята и се чува огромно блъскане и стържене и в тоя момент идва тая заспалата по музика (нейния личен стил е - панталони вдигнати до циците) и вика: "Ако ще измисляте нови начини да се скриете бъдете малко по - открити. :D
Друго:
По човек и пр
Г-жата: Симеоне излез. Ще влезеш когато аз реша.
*Той излиза и тя продължава урока. След няколко минути врата се отваря и тоя си подава глвата и слуша. Даскалката не забелязва и си продължава, а ние се заливаме от смях. Тя ни пита кво става и Симеон: "Здрасти госпожо и затваря врата. След още няколко минути пак същото и така около 2-3 пъти. Накрая госпожата излиза и вика Айде влизай и тоя: Уффф, много беше скучно направо незнам кво щях да правя ако не бях отварял врата да ви подслушвам. 8) 8)
Има и др ама не се сещам.
elito0o0o0
09-06-2009, 13:43
Ми начи. в час по математика нали аз както си седя и :
Класната: Елица какво правиш?
Аз: Магии!
Класната: Така ли? и какви магии правиш?
Аз: ми на вас госпожо!
Класната: Ама ти затова ли си толкова сериозна?
Аз: дАаа.. :-D
след тфа .. един ден както си седяхме с една Ани в класната стая нали и тя имитира циганите как говорат нали и вика класнаааа ,обаче нищо нали.. и после и аз кат повторих класнаааа и гледаш след 1 секунда се появява класната на вартата и ние падаме да се хилим :razz: :razz: :grin: .. и после пак на няколко пъти така кат кажа класнааа и оная пръква :razz:
сещам се за доста :grin: Пламен събира телефоните в час по география и казва : Господине..ама тва вибрира.. Господина : Остави го да си вибрира :razz: Пак при тоз господин (голям е шемет..) : Кой са изследователите на Океания ?? Марио : ВЕНЦИ И ВЕЛИЗАР !!! Господина: добреее :)
Ено момиче се оригва в час по английски,ама то е брутална тишина и госпожата кат вика : Коя беше тЪз пияница веее ?!?!
Марио и Сашо палят пластмаса в час по БЕ и госпожата кат вика : Замириса на елен :lol:
Един Венци кат вика : Теди,Теди самоубий меее !! :shock: :razz: :razz: после ако се сетя за още ще ги напиша ;дд
elito0o0o0
09-06-2009, 13:56
През междучасието нали съм с едно момиче и си говорим .. и аз почвам да се хиля а тя вика: Кфо се хилиш като кисела сраставичка :-D
elito0o0o0
09-06-2009, 13:59
Аа един път по история госпожата си мърмори мърмори (не ,че я слушам) нали говори нещо за някакъв съюз там.. и едно момиче я пита:
-Къф съюз??! .. и госпожата : - Мдааааааа ..... :razz:
В един час по география нали почти всички сме си извадили телефоните.. и господина вика:
Прибирети компютрити! :-D :razz:
Сетих се за още : Мартин (мноу хипер мега забозил) гледа ено момиче и тя кат вика : Кфо зяпаш бе ?? майка си ли видя ??
Един път сме застанали ена срещу друга аз и тая по физическо (мноу висока и дебела :? ) и аз дъвча дъвка и да си напраа балон ми изфръкна дъвката и я оцелих по окото :lol: :lol: Ено момиче са беше напрайло на сиви кичури със спрей.. и класната като и вика : Е тшш ?! Да не си минала под някоя стройтелна площадка ? :grin: :grin:
ivanstef
09-06-2009, 14:03
По английски, класнат нервна и мрънка нещо. Всички викат Кфо? Кво? и тя вие да не сте малоумни бе и някой и вика ми не много ви е лошо произношението и тя си тръгна, че после се връща с директора... 8)
Ся се сетих за едно от 3 клас :grin: Един простак са беше качил на чина и пееше : Ти си бурята в сърцето мииииии 8) и влиза класната и той не я вижда и кат вика тва е специален поздрав за класнатааа.. Влюбен съм в неяяяя :grin: И тя вика : Да..освен че си влюбен в мен слизаш от чина и ми даваш бележника си :D :D
loveUpeps4o
09-06-2009, 14:11
В час по математика, аз съм на дъската и чертая триъгълник, по едно време госпожата вика "айде сега означи ъглите" и аз почвам " тоя ъгъл е А, а другия ъгъл е Бе (В)..." всички почнаха да се смеят само аз и госпожата загряхме малко по-късно :D
elito0o0o0
09-06-2009, 14:31
другия ъгъл ебе кат вика :-D
titinkaa
09-06-2009, 15:34
моите съученици правят а аз не :D аз гледам само серира и се смея :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
kleopatra960416
09-07-2009, 12:18
ведниж тази година един съученик вика на госпожата по математика " госпожо нямам химикал " а тя му вика " ти може и да си без гащи мен к'во ме касае " :D :grin: :lol:
elito0o0o0
09-07-2009, 12:34
веднъж тази година един съученик вика на госпожата по математика " госпожо нямам химикал ", а тя му вика " ти може и да си без гащи, мен к'во ме късае " :D :grin: :lol:
:razz: :razz: :lol: :lol:
редактирано от elito0o0o0
ThedramaQueen
09-08-2009, 13:21
аз най - много изцепки съм имала с тоя по трудово... мн ми беше забавно да се ебавам ама страшничко си беше... той един такъв дърт перверзник :D
веднъж разпраа нещо за някви железа и вика: и пъхате желязото в дупката. и аз: в коя дупка господине? и тои: ами има дупки на много места... на земята, по дърветата и на едни други места ама ше ти кажа след часа.
при същия господин веднъж наще изобретателни момчета пъхнаха морков в ключалката и тоя откачи... а после като най накрая отвори кристиан реши да пусне смърдяща бомбичка та така и часа не се състоя :razz:
Супер тема! Напрво ме разбихте!
Или пък веднъж хвърлихме раницата на един през прозореца. Той влиза в час, сяда и изобщо не забелязва, че раницата му я няма. Часа почво - той още не е разбрал. И по едно време г-жата го пита:
-Къде са ти нещата?
Той става и почва да търси и не ги намира и накрая казва на г-жата, че не ги намира. ТЯ седи и го гледа :shock: и почва да му се кара, как така не си пазел нещата. При което идва директора яростен с чантата в ръка и също почва да му се кара, а той седи и :shock: .
Веднъж по музика аз си драскам нещо и г-жата ми взима химикала и тетрадката и ми вика, че това било музика, а не изобразително. След 5мин. аз вадя нова тетрадка и нов химикал. Г-жата идва и ми вика:
- Ти чу ли кво ти казах?
и аз - Ми да, ама имам много листове и химикали.
И всички леш!
FuCkInBuBbLeGuM
09-20-2009, 08:10
:lol: :lol:
Имаме БГ и преговаряме видовете изречения по цел на изказване и ги изреждаме, но останаха подбудително и възклицателно и г-жата пита : как казваме на изречение с което показваме емоция. Отзад се чу едно тихичко "възбудително?!"
Luscious_Heart
09-20-2009, 11:32
Един път в междучасието в начален курс исках да питам госпожата дали дядо ми е дошъл да даде пари за комплекта по ръчен труд. Свърши си тя с разговора и аз отидох до нея и казвам: "Дядо..." Ама ме беше срам нещо и само толкова казах. И тя жената си помисли, че й викам дядо. :razz:
Или пък един в 7 клас... имахме заместничка, тя минаваше по чиновете и беше много шумно... и този от първия чин, гледам, си тръгна. :razz:
Пак в 7 клас ходех на СИП преди втората смяна с една приятелка, пред нас вървеше даскалицата по ФВС и носеше някаква торба с картофи... :razz: И така си влезе в училище.
Да не забравяме, че в 5 клас директорът цъфна в коридора с тюрбан на главата и хавлия на кръста. :D
Един приятел решавал тест в час и имало поредица от верни отговори: Д, А, Е, Б, А.
В 8 клас пък едно момче още в първия ден успя да си залепи учебника с дъвка.
В 7 клас с един З. превеждахме диалог по английски... И неговият герой имаше реплика: "You're so childish.." И той превежда: "Ти си... ти си... ДЕТСТВЕНА!" :shock: :razz: :razz: :razz:
Пак в 7 клас се разлигавихме мегамного с една приятелка... и пред химичката тя измисли нещо такова... Макара се търкаля по наклонена равнина, блъска се в лост, пада на цимента и става на NaCl. И госпожата се хилеше некво такова, най-накрая се усетихме класа, че макарата става на сол демек. :razz:
В 6 клас учехме руски и имахме текст в учебника, в който се разказваше за зведата Каникулы, което означава "ваканция". И една, подчертавам, блондинка се изцепи:
- Госпожо, ма тая звезда само в Русия ли изгрява?
maybeline
09-20-2009, 18:22
даскалката по Музика.. тя е 60 и няколко год. и пита един фр каква музика обичаш и предпочиташ а той вика ммм рок.. и тя вика е защо и той вика.. щот са маняци :lol: :razz:
имахме англ.език а пък ние през другите часове постоянно си викаме маа фака мен или маа фака копеле и седя аз по англ..всички мълчат и викам маа фака копеле и всички ме гледат така :shock: и аз чак тогава се усетих ама тя госпожата се направи че не ме чу :D :D
във 5 клас класната викаше на един: ти кво си мислиш?!...че идваш на гости ли?...вика летящия ирландец :D :D
тая по Химия вика в понДелник ще събираме парите.. при което всички се заливаха от смях :lol:
ония ден седим и двама зад мен се хванаха на бас колко е часа и аз си вадя тела за да видя и им казвам след което го прибирам.. и след 5 мин даскалката вика ще дойда и ще ви прибера телефона.. и ние четиримата се споглеждаме и умираме от смях пък я на гледа така :shock: и се чуди :razz: кво ни става
TheLegend
09-20-2009, 20:11
Ами то не беше точно гаф,но....
Бяхме в час,а един съученик до мен не спираше да ме дразни и след като няколко пъти го предупредих,че съм му много изнервен и той не спря аз избухнах и на средата на часа му се развиках и го заблъсках :razz: :D :grin:
P.S.получи се много странно,но стна голям фън :-D
tanch3t093
09-20-2009, 20:23
Веднъж в час по история госпожата разказва урок за малки и големи семейства, където малките семейства са с по 7-8 души в семейство. И аз разправям тихичко на една саученичка "Хах а какви ли ще са големите семейства" (ние седим на последната редица) И госпожата се обръща и вика "Какво толкова ви е смешно по урока момичета" и всички ме гледат.. И аз кфо да измисля.. Викам й "Амии госпожо, ние амм си говорехме за други неща" :razz: :shock: Всички изпаднаха в истеричен смях, а аз докато се осъзная какво казах гопожата само направи "беззименната" физиономия и звънецът би :lol: хахах после всички ме питат с кой акъл го изтърсих тва, ама аз и до днес не мога да се осетя :-D :D
swidinka93
09-20-2009, 20:33
Веднъж по математика;
Всички да излезнат,а аз ще работя с останалите.
Последните 2 чина да излезнат и утре да дойдат с родителите си.
По рисуване;
Момче излиза от стаята,за да говори по тела без да попита;
Г-на;Къде отиваш!
Момчето;Да говоря по телефона!
Г-на;Ти да не си проститутка на повикване!
tanch3t093
09-20-2009, 21:31
Г-на;Къде отиваш!
:razz: :D :-D :razz: Това направо ме уби :-D
swidinka93
09-21-2009, 08:11
Г-на;Къде отиваш!
Така са учителите в СМГ-то.
FuCkInBuBbLeGuM
09-21-2009, 08:37
Г-на;Къде отиваш!
Тва да не е от Симеонов? :D
swidinka93
09-21-2009, 09:01
Г-на;Къде отиваш!
Тва да не е от Симеонов? :D
Не тва е от Пенчо,ама не се сещам фамилията-по рисуване е.
Ти да не си от СМГ?
thedarkkiss
09-21-2009, 09:33
Госпожата:тази година ще ви се види страшно трудна.
Един прияте:Вие имайте този касмет да ни затрудните ше ви НАВРЪ в котешки гъз :razz:
не не не неее........ :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
тая тема ме скъсваа !! :lol: :lol: :razz: :razz: :razz:
lolichkazdro4oholichka
09-21-2009, 10:28
отт 16 септември : към един отнашия клас (класният) : Виж какво виждам, че с теб мноого се разбираме и единството което искам от теб е след като убия Тихомир даидваш и да миносиш портокали! :D
имааа мнооогоо :D амаа в момента нищо не ми идва
JCoutureJunkie
09-21-2009, 11:32
6-ти клас на едно от контролните по география един от нашия клас писал на края на листа "Госпожо,моля ви за 3-ка"
И така госпожата връща листите след няколко дена и на листа на същия под неговата молба написано следното "Това не е нито пазар,че да се пазариш,нито църква,че да се молиш :razz: :razz: :razz: Цял живот ще му помня изражението като го прочете това :D
Brok3nHeart
09-21-2009, 11:34
Госпожо, нова прическа ли имате?
Нее къпана съм! :oops: :razz:
lipstick
09-22-2009, 09:09
В час по литература
Даскал:Г-це кажете един фразеологизъм.
Аз:От всяка свирка дърво не става!!! :razz: :razz: :razz:
WildChild
09-23-2009, 10:58
Брутални сте :lol:
WildChild
09-23-2009, 11:03
Към края на миналата година седим си ние в час по математика и няква гробна тишина защото всички решаваме задачи и изведнъж докато си пишеше нещо на даската госпожата изкрещя:
ТИХО БЕ!!! ОБЪРКВАТЕ МЕ С ТЕЗИ ГЛАСОВЕ ДЕТО ЧУВАМ !!! :shock: 8-) :lol:
LoveRetroMusic
09-23-2009, 12:41
Госпожата обеснява нещо и един приятел се обажда " ЛЪЖЕЕЕЕЕШ, върви в Цената на истинаta " 8-)
В 7ми клас.Имаме английски и оспожата;
Г:Кой отсъства
Аз:Ася с отсъства
Г:Абе как ти отсъстваш нали те виждам тука си . Кой отсъства ми кажете
Аз:Ася отсъства
Г:Разбрах че ти отсъстваш кой друг.
Аз:Ася бе
Г:Тихо бе ти си тука а къде е Ася
Аз:Ми отсъства
Г:А Ася отсъства
-------------------------------------------
Имаме История
Г:Кои са кърджалите
Б:Ми сигурно идват от Кърджали
Г:Браво бе Беатриче по голяма глупост не можа ли да измислиш
Б:Ми не знам ако искате да опитам.
И до днес като имаме история се пукаме от смях като се сетим за Кърджелите на Беа. Тя винаги си е била тъпичка ама тогава просто преля.
час по информационни технологии, трябваше да даваме презентации на флашки и госпожата вика: ръгнете ми флашката отзад :razz: :razz: :razz:
BrainlessROCKBABY
09-23-2009, 16:15
по английски големите изцепки:
- do you mean самун? (loaf)
- it's not зарзаватчия (grocer)
- it's not половин къща (semi-detached house)
:lol:
г-жата по АЕ: Стига с тия емо истории. Всички емота са позъори. Ако беше истинско емо нямаше да е живо.
BrainlessROCKBABY
09-24-2009, 15:42
такам..в новата стая имаме две дъски: бяла и зелена, на която се пише с тебешир..=> и две гъби..една за бялата и една такава
http://www.inkycircus.com/jargon/images/sponge.jpg
ама тая беше опакована и пишеше "Гъба за баня"..
днес някой триеше бялата дъска със жълтата гъба..и се изцепват: "НЕ БЪРШЕТЕ С ТАЯ ГЪБА! НИЕ СЕ КЪПИМ С НЕЯ!" :lol: :lol:
Съученик в час по Български:
- В лицето ти факла, госпожо!
umno_dete
09-25-2009, 07:04
Ne znam dali tova e golqma izcepka, no minalata godina dve momcheta ot moq klas skriha drugo momche ot suseden klas zad perdeto dokato imahme frenski... (kazvat 4e ne uspql da izleze ot na6ata staq prez mejdu4asieto) ... pove4eto deca ne znaeha 4e sa go skrili zad perdeto...no gospojata go vidq :-D i o6te se 4uda kak ne se napika tva momche ... :D kolkoto do na6te idioti, te otidoha pri direktorkata, no mislq 4e im se razmina ...
час по информационни технологии, трябваше да даваме презентации на флашки и госпожата вика: ръгнете ми флашката отзад :razz: :razz: :razz:
:lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz:
maybeline
09-25-2009, 07:28
В час по човек и природа госпожата обеснява някава задача ама никой не я слуша...и един фр вика Госпожо сама ли си говорите :D :lol: :lol:
По Англ.език един фр превежда ама не се сеща за 1 дума и вика.. ааа такос.. :razz:
Класната:Кой,кой ще си купи вестник?!
Няк'во гробно мълчание..
Г-жата по АЕ..
Кои ще преведе какво означава orbit?
Един съученик: Ми.. дъвка :)
не е точно изцепка ама .. :D :D :D :D
днес в тетрадката по математика написах заглавие-Основни свойства на националните дроби
и госпожата казва подхилквайки се-можеше да напишеш на интернационалните дроби :D :D
MimOSiNitY
09-25-2009, 15:10
Онзи ден в час по математика даскалката ни се кара,че много закъсняваме и вика:
-След мене и Господ не може да влезе!!!!!
И през останалия половин час през две минути влизат няколко човека в стаята.Побеля косата от яд :lol: :lol: :lol:
TheSickMind
09-25-2009, 15:14
В час не сме правили кой знае какво, ама в междучасията...
Имам един съученик, който в междучасията преди математиката редовно се накачулва с 4/3 :D от раниците на класа и става по-брониран от 80 левъл паладин с плейт, вдиган на протекшън :razz:
BrainlessROCKBABY
09-25-2009, 16:12
rofl..днеска големите изцепки..1 фр-ка искаше да каже "кушетка", а каза "кушеРка"..
един, каквото и да го питаш, все казваше "assassin" (наемeн убиец)..
друг чете изречение: "The coin is under the sofa"..но го прочита "the Queen is under the sofa" :lol:
nerealnasmart
09-25-2009, 16:22
:D :D dnes 4as po Bel ...Hristo Botew e roden na wrah mola :D :D a izwinete ot shouto na slawi go 4uh :-D
4as po Bel-Zip pak dnes mom4e kam mom4e ti4ai s 4ina :razz: :P
Една приятелка от 8"г" ми разказва през часа по немски:
-Ще ви изгоня всички,а на останалите ще ви пиша отсъствия :lol:
"Символ на неговата буйна духовна личност - човекът, поетът, писателят, комунист - Алеко Константинов"
:lol: А открийте грешката ?
Отговор:
Комунист вместо Хуманист
:D
"Символ на неговата буйна духовна личност - човекът, поетът, писателят, комунист - Алеко Константинов"
:lol: А открийте грешката ?
Отговор:
Комунист вместо Хуманист
Стоева? :lol: :lol:
ее това не е изцепка ама си заслужава да го кажа :lol: :lol:
госпожата по история(днес 1 час с нея;запознаваме се .. )
и тя казва изискванията при което обяснява-Ако ще бягате колективно целият клас моля да бъда уведомена
и при това класът избухна в смях :razz: :razz:
В час не сме правили кой знае какво, ама в междучасията...
Имам един съученик, който в междучасията преди математиката редовно се накачулва с 4/3 :D от раниците на класа и става по-брониран от 80 левъл паладин с плейт, вдиган на протекшън :razz:Получи ти се тоя лаф,евала :D
LoveRetroMusic
09-26-2009, 20:11
Един приятел беше вързал, тоя който сяда до него за чина, трябваше да излезе на дъската и тръгна направо с чина. 8-)
:-P :grin: :D :D :D :P :grin: :D :D :P
Pepincetyy
09-27-2009, 11:25
Един приятел беше вързал, тоя който сяда до него за чина, трябваше да излезе на дъската и тръгна направо с чина. 8-)
:lol: това и при нас стана миналата година, само че бяха вързали момиче за стола..
И като я вдигнаха на дъската и тя със стола.Целия клас се разревахме от смях ... :lol:
ancheto35
09-27-2009, 13:01
един ден споделям с един съученик че мразя да ми говорят флегматично,и той точно това направи - говореше ми флегматично и накрая го изпитаха и той почна да ме дразни с бавния си глас и аз отам го бутнах да седне и разказах урока набарзо и всички ме гледаха много странно, не е чак толкова голяма изцепка, но беше смешно за мен и него !!! :razz: :razz: :lol: 8-)
maybeline
09-27-2009, 19:17
имахме география и един от класа влиза и госпожатаа вика донесе ли ми кунтурната карта пък той някав са пипа за косата и вика кое?..каква културна карта..понеже не може да оправа много бг език и всички много се смяхме :lol: :lol: :lol:
mimsity133
09-28-2009, 13:37
хх .. веднъж аз и една от моя клас се целим с няква т0пка ии господина влиза в стаята и вика " ама аз двете ако ви целна ще ви тапицирам , така че сядайте " ;дд целия клас избухна в смях ;д
Luscious_Heart
09-28-2009, 14:01
:lol: това и при нас стана миналата година, само че бяха вързали момиче за стола..
И като я вдигнаха на дъската и тя със стола.Целия клас се разревахме от смях ... :lol:
Леле тва е жестоко хахахахаха, яко ще е, тярбва да го приложим на някого от нашия клас. (mm)
имахме география и един от класа влиза и госпожатаа вика донесе ли ми кунтурната карта пък той някав са пипа за косата и вика кое?..каква културна карта..понеже не може да оправа много бг език и всички много се смяхме :lol: :lol: :lol:
Културна карта... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz: :razz:
Тая тема винаги ме сцепва от смях. Направо съжалявам за стария ми клас, че никак не се разбирахме, ако бяхме по-задружни, сигурно щеше да има повечко материал за тая тема. :(
ver0nika_
09-28-2009, 15:41
Беше доста отдавна сиг някъде към 2-3 клас.. и едно момченце нещо заекваше ли вече и аз не помня, но се изцепи:
Госпожо, кога ще имаме репетиЦИЦИя?
Беше супер забавно и след толкова време още го помня! 8-)
slynchoo
09-28-2009, 16:01
:D :D
Ами всъщност всички в класа ми сме мн задружни и има доста изцепки.Даже имаме тетрадка,в която ги пишем :-D
По темата:не мога да се сетя за нещо супер готино,ама друг път..
И така..Класната ни пита имаме ли някой,на който името му започва с "О" ?
Един мой съученик:Аз съм "О" :-D
nadetyYy
09-28-2009, 16:17
еми в момента за тези се сещам...
Веднъж в 4 клас едно момче(П.) беше донесло пърдяща възглавничка 8-) И каза,че когато влезе госпожата по английски,ще седне на нея ,да видим ко ще стане :-D .Влиза госпожата всички сядаме и сме в очакване на "звука" :D .П. седна и се чу едно ужасно "пърдене" :D ,при което всички се напикахме от смях.Госпожата като разбра за възглавничката почна да се смее и дори тя помоли да седне на нея. :lol:
В 7 клас госпожата по химия изпитваше Х. на дъската,но по едно време тя залитна и без да иска го хвана за задника.Умряхме да се хилим, а госпожата се изчерви :oops: :razz: :razz: :razz:
Миналата седмица по география момчетата предлазположиха госпожата да говори за сина и,който в момента пътувал с кораб(минаха 10 минути от часа 8-) ).И едно момиче Г. я попита:
-Госпожо,имате ли снимка на сина си.Да видя дали е хубав :D .
Госпожата:-Не.
Г.-Че може да Ви стана снаха! :lol:
Госпожата:Г. ние си имаме вече :D .
Г.-Е,нищо-любовница тогаз.(всички се хилим вече :razz: :razz: :razz: )
Госпожата:-Г. :D :smt018 :smt018 :smt018
:razz: :razz: :razz:
Оня ден по физика госпожата искаше да каже едно момиче Т. да продължи да чете след момчето Х. и се получи:
Госпожата:-Х. ползвай Т. :D
Х.:-аааааааааа госпожо не искам да я ползвам Т. :x :D :D
Госпожата(хихикайки се): Абе деца обърках се бе.Исках да кажа Т. да продължи. :lol: :lol:
Днес по български госпожата ни припомняше как се дели дума на морфеми 8-) и казва:"сега хващаме човешкият (крак)" и всички лешшш :razz: :razz: :razz: :razz:
Тези са ,за които се сещам :) .Като се сетя ще пиша пак :P .
it_ends_tonight_
09-28-2009, 16:32
Ние имаме мноо бисери принципно и ся успяхме да направим някои...
Правим преговор по история и г-жата пита каква е разликата между селяните и гражданите и Ивайло изцепва 'Е как каква, гражданите са по-възпитани' Г-жата прави физиономия и поглежда към Стоян, който живо размахва ръка, посочва го и той с възможно най-сериозен тон започва да обяснява и в потока на говрене казва 'Гражданите имат повече опции'
Г-жата вика после 'Запишете България 681-1396, кво е станало 681?' При което един съученик мънка на един друг 'туй някво въстание ли беше'
В класа имаме 'Чък Норис и компания' . Няколко момчета дето все намесват тоя Чък Норис. И имаме преговор по география и пишем некви сложни понятия и едно туркинче хич си няма на идея от български да не говорим от обща култура и тея почнаха да се смеят за нещо пак и викат ' 5 точка - чък норис' и туй туркинче взело че го написало като си мислело, че наистина е тъй.. После падна голям смях. Не беше толкоз смешно кво е написала, ами начина по който се смяха Чък Норис и компания... Имат мн заразителен смях.
преди няколко дни (не помня кога беше) в час по немски госпожата обяснява за някакъв глагол и говори: "при този глагол се маха окончанието и се слага допълнително...?" и един от класа се обажда "Щ!"
днес стана въпрос за имейлите ни, щото госпожата ги искаше, за да ни праща някакви планове.. и стига до един, вечно неразбрал, който пита веднага "и за какво са ви тия мейли?" и един се обажда "да ни праща... птичи вирос!" :D :D
LoveRetroMusic
09-28-2009, 17:10
Един приятел вика на г-жата - " Г-жо излизаите от стаята ни, ама не през вратата, през прозореца, да-да, ще ви го отворя " 8-)
Luscious_Heart
09-28-2009, 18:14
Ам сетих се за още едни. :D
5 клас учихме обикновени дроби... Госпожата пише 54 в знаменател, но казва: "И сегааа слагаме... знаменателл... петдесет и ЧЕТЕЛ." Умряхме да се хилим, а тя жената си каза: "Ние, математиците, едно говорим, друго мислим, трето пишем." :lol:
Или пък едно момиче в 5 клас четеше оная приказка за дядото, рибата и лисицата. Чете, чете тя и каза, че дядото направил кожух на рибата. :razz:
В 5 клас отново, имахме труд и техника. Едно момиче имахме, по-крякаща такава :lol: , провикна се през стаята и пита: "ГОСПОЖООО, КОГА ШЕ ИМАМЕ ЕЛЕКТРИЧЕСКО ЧЕРТАНЕ?" а то беше техническо :razz: :razz: :razz: Направо се пръснахме всички, а тези трите изцепки едно момиче чак си ги записа. :razz:
Пак с тия технологии... Миналата година едно момиче пред класа говореше и ни напомни за ТЕХНИЧЕСКИТЕ ТЕХНОЛОГИИ на следващия ден..
maybeline
09-28-2009, 19:17
госпожата по музика разказва за Райна Кабаиванска,че направила голям концерт в операта в Бургас..и пита някой ходил ли е там и едно момиче вика аз госпожо.. пък един вика.. пф.. ходела си ти на поляната :razz: :razz:
пак в същия час един не спира да говори ама той понеже е много нисък и госпожата му вика абе ти там млъкни бе.. не се виждаш каква си запетайка :lol: :lol:
говорим по англ.език за диалог при типична ситуация в училище-когато някой обърка стаите и госпожата вика типична ситуация..и един вика ем.. простаци :lol:
Co0kieGirl
09-29-2009, 11:47
В понеделник госпожата по информационни ни предава преговор и диктува,като гледа от някаква презентация и казва:''А сега да се върнем малко напред'' :lol:
и днес,то не беше точно изцепка,но беше забавно:
Имаме ние 7 час(1-ва смяна сме),а 12 клас,с които си делим стаята имат нулев.И влизат-излизат,не знаят къде имат час.И влиза една и вика:Ама къде ми е класа :shock: и един от моя клас:Ми където си си го оставила :D
LoveRetroMusic
09-29-2009, 12:02
Едно момиче го изпитват, а един зад нея един й вика " Майка ти бръсне ли си задника " 8-)
Един приятел " Г-не дайте номера на жена ви " ..
Г-на - " Ами кажи на баба ти да ми пише смс .. " През това време един се обажда " Да бе, тя баба му само за вас ще си хаби парите "
8-)
От днес по немски.
Г-жата: Младежите са с предимство..
Едно момиче: Младежите ?
Г-жата: Мъжете не.. т.е. жените са, т.е. младите мъже от женски пол..
Целия клас падна от смях :razz: :razz: :razz:
Пак същата г-жа: Женския човек..
И пак същата - Обяснява ни за местоимението "man" в немския език. И какво що обяснява, вика: Това не е човек, нито мъж. (и показва МЪЖ в кавички..) След като се осети веднага се поправи: Т.е. "човек".. ще ме извиняват господата в класа. :D :D :D
В час по БЕЛ сме...на едно момиче й звънят по телефона ,и тя пита господина дали може да излезне да говори....г-на не й позволява.Сега пък за 2ри път й се обаждат,този път тая тъкмо излиза от стаята (без да пита дали може да говори ), господина я спира и й вика - Чакай бе ,къде отиваш!!? и оная го гледа и вика - Кво стана ма како (говори по телефона) и то пред господина!!! и след тва г-на я изгони от час
след тва се смях 5минути
8-) :D 8-) :D
nadetyYy
10-04-2009, 12:04
Караме биология...едно момче казва на госпожата:"Госпожо ,вчера видях една риба на шосето!" и госпожата:"Мхм...сухоземна риба :-o ..."
:lol: :lol: :lol:
Unendlich
10-04-2009, 12:45
1-ви Юни тази година ( 8-ми клас накрая вече ) само г-жата казва : Ооо, деца, честит празник (тук отбелязвам, че тя е стара и ни беше класна ) и аз като се извиках - " То ще дойде бабинден, то ще дойде "
Размазахме се тогава :lol:
nerealnasmart
10-07-2009, 18:16
г-жата по математика ти на коя свет си?!? (бурен смях) г-жата пак повтаря на мочето да на кой свет си :D :D :D
г-жато по Бел не ме интересувай кой духа :razz: :razz: :razz: хах след около 30 секунди всички съученици осъзнаха к`во е казалала :lol: хах и г-жата го осъзна :-D :-D
случка дежурна съм (тази седмица) и г-жата по Бел си измисля с кого да съм дежурна и така тя мести едно момче и аз я питам г-жо искате ли да Ви помогна и само ставам и набегом се премести :lol: а г-жата пита учудено как го направи и аз ами щипя ги е макар ,че този пъ не го нпарвих :D има си страх момчето :o :D по-късно в часа няква муха и всички ги е страх и г-жата хайде да видим кой е мъжа на класа :D :-D и в тоя миг трема тъпанари се пребиха но не убеха мухата и накрая станах и пребих мухата и един приятел ти си мъжа на класа 8) хд мерси :-P :razz:
Ми в 6ти или 7ми клас, г-жата по музика разправя как момчетата били по не-хигиенични от момичетата.И казва как от устите ни се носило аромат на кенеф, от задниците ни как се носило аромат на кенеф и аз се издразних и й казах "Не се фукайте, Госпожо." и тая я чукна нервната криза и ми писа 2ка+забележка+отсъствие. :razz: :razz: :razz: :razz:
LoveRetroMusic
10-07-2009, 19:37
Господина - " 7 номер тук ли е ? "
Едно момче - " ЙОК "
:razz: :razz:
eatmybrain
10-07-2009, 21:25
последните от днес:
Госпожо,млъкнете малко не чувам какво ми говори Йоана! - в часа по музика
старата класна мрънка че влизам в часовете на зайците при което аз- маги тон ли ми държиш ? .. пък тя се пукада се смее 8-)
maybeline
10-08-2009, 12:13
госпожата са смее нещо пък един фр и вика госпожо що са кефите :lol:
silvana95
10-08-2009, 16:51
Г-та по БЕ :
-Как изглежда тетрадката ти (щото май я беше загубила)
- Ми ддз
ама целия клас се разсипа :lol: :razz: :smt046
Г-та по Физика:
- ти си стефан нали
- не госпожо аз съм стефчо
:lol: :lol: :lol: :lol: 8-) 8-) 8-) 8-) 8-)
Стефчо към госпожата по И.Т.
- Госпоо цъкате ли CS
:razz: :razz: :razz: :razz:
edelweiss96
10-08-2009, 16:57
,,,,,,,,,
хаха
това не беше точно изцепка ама беше доста смешно
днес имахме 2 часа математика-1 писахме в тетрадките;2-контролно
и аз междучасието между 2-та часа си оставих тетрадката на прозореца да я попече малко слънце че я бях намокрила като разлях Спрайт :lol:
после викаам-къде ми е тетрадкатаа ?? кой ми я откраднаа ??? и всиички ми се смеят като обезумяли :razz:
аа това вече е изцепкаа :razz:
госпожата по испански-"Ми не можем да кажем ръкавици в единствено число бе ученици.. как ще стане според вас-не можем да кажем ръкавиц!" :shock:
:lol: :lol: :razz:
alexandraloui
10-09-2009, 19:02
охооо и аз мноо пъти съм казвала на господина госпожо :D не само щото повечето ни учители са жени но и ми се струва че бие нещо у лево :lol:
Госпожата по англииски искаше да каже
Me pen is red
А се получи
Мy penis red :razz:
Госпожата по англииски искаше да каже
Me pen is red
А се получи
Мy penis red :razz:
ОО секси не бъди тъй груба де :-)
днес,тоест то вече е вчера,варнаха контролните по история,на които имаше големи изцепки като : Родоския конус,римски фараон,Рамзе 2 и много други :D
охооо и аз мноо пъти съм казвала на господина госпожо :D не само щото повечето ни учители са жени но и ми се струва че бие нещо у лево :lol:
Е той и моя класен тъй си пада :D
Госпожата по английски ни диктува некво изречение,но 1 фр не го чу цялото и ме пита put-ко ?
Играем белот междучасието,но партньора ми не ми уцели боята и другия отбор взе играта и в този момент аз полудявам и го почвам както тои вика "с цялата красота на българският език" и само се обръщам и срещу мен директора :D
Преди няколко дни господина по психология и логика ни разказва некви глупости "вървял си някав през пустинята и срещнал селянин" :shock:
в 7 клас сложихме счупен стол на госпожата,беше мн яко :D
alexandraloui
10-10-2009, 07:03
Е той и моя класен тъй си пада :D
:D :D :D :D :D
на контролното по история съм писал вместо филип хубави,някой грозни 8-)
alexandraloui
10-10-2009, 07:10
тряя го снимам някой път да ви го покажа 8-)
косата му е до раменете,бръсне си ръцете и краката и винаги като ходи се изпъчва напрад,а и винаги носи прилепнали блузки 8-) :D :D :D
anonimchetou
10-10-2009, 07:11
имаше някъв от съседния клас който правил контролна ама нищо незнаел и на празния лист написал "дай боже тройка" .. мн му се смях ... може би не е единствения който го е правил де.. :D
в 7 клас сложихме счупен стол на госпожата,беше мн яко :D
е тоя номер мноого го обичам :razz:
имаше някъв от съседния клас който правил контролна ама нищо незнаел и на празния лист написал "дай боже тройка" .. мн му се смях ... може би не е единствения който го е правил де.. :D
И аз бях направил така по биология
Аз: "дай боже 3"
Госпожата: "Бог дал 3,Банова НИКОГА!"
В моя клас бисери колкото искаш :D Последния:
Господина по английски нещо ни се обяснява,че звънеща удрял незнам си кога..
-the bell ... (ама някак си много смешно го каза,сложи някво спр тежко ударение на е-то :D )
ии момчетата отзад почнаха го повтарят тва,всеки път като го кажат -целия клас истерия от смях :D
ии повтарят пак :
-дъ бел ..
и един скача и почва му крещи
- ай пък още веднъж ми кажи дебел и да видиш кво ще те напрая :D :D :D
Цял час смях,сега като го разказвам се губи интонацията и едва ли ще ви е толкова смешно,но беше 8-) :razz: :razz:
anonimchetou
10-10-2009, 13:30
целият клас говори. В стаята е много шумно .госпожата казва " ще ми дадете ли думата най сетне при което на един лист се написа "ДУМАТА" и и се дава та да се успокои. (това не е случка в моя клас а в съседния.) не е смешно но за това се сетих . голяма подигравка е спрямо учителката. :D :D
Luscious_Heart
10-10-2009, 16:01
Да, и госпожата отдолу:
Няма Бог, две.
DevlLady666
10-10-2009, 23:25
ооо..редовни изцепки..Изгаврих се с най-кофти даскалката(по история)..Докато обяснява урок и пише на дъската и пада маркера, при което тя се навежда да го вдигне и аз искам да олуча моя фр на първия чин с ръкетка, но олучвам даскалката по гъза..точно в центъра..спуках се от смях..и др случай...пак със същата.По време на тест една фр искаше химикал и аз решавам да го метна, вместо да стана и да и го дам, само дето зех че цапнах даскалката по тиквата с него и почнахда се хиля..не успях да и се извиня, защото не можех да си поема дъх от смях..ии с даскалката ми по немски..тя си преподава урок и изведнъж някфа муха каца точно на носа..точно тогава явно повечето са я гледали, защото почнахме да се хилим като изоглавени, а тя не фана..и така целия час се хилихме..най-накрая праихме контролно и имаше 20 2ки :D :D
DevlLady666
10-10-2009, 23:58
сетих се за още..имам един фр, който постоянно ме удря по дупето :D..Оняя ден даскалката по немски влиза и тъй като ние 2мата бяхме в коридора тичаме подир нея в стаята и аз минавам пред него, той обаче не нацелил и вместо моя задник, удари този на учителката..тя само се обръшаи гледа като гръмната..той стои и измънква "Хубаво дупе, имате госпожо" и сички се заливаме от смях..само той горкичкия си го отнесе.. :D :D
maybeline
10-13-2009, 11:44
обяснява няква задача.. времето било еди си колко и да сме направели таблица и класиране..пък 1 фр вика АЕ ГРЪМНИ СА Е :razz: :razz:
друготооо.. давахме пари за тетрадки и ги донесли ама тая не иска да ги дава.. и 1 фр вика ае дайте ги де и тя вика не съм го предвидила..и той вика ама вий ш кажете нещо ааа...ш кажете излез на дъската излез ама..
_________________ :shock: :lol: :lol: :lol: :lol:
danibebi
10-13-2009, 12:08
Веднъж на госпожата по математика и казах "како".. :D
Влиза веднъж г-та по математиката и аз бях дежурна на дъската и вместо да кажа "Добър ден госпожо Петрова" казах, "Добър ден госпожо математика".. :D тогава всички много се смяха както и аз :D
Имала съм и други изцепки но ся не ми се пише..!! :grin:
silvana95
10-13-2009, 16:45
един от моя клас беше много ядосан заради едни SMS от неговата приятелка и госпожата си пише на даската и оня получи ацки гаден смс
и госпожата пита няква задача
и то кът са изправи и вика :
- Млъквай ма кучко шибана
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: после са усети и вика
- Sorry кучко ...ъ госпожо :oops:
8-) 8-) 8-) 8-) писа му 2 и го изгони от часа :razz:
ама целия клас :razz: :razz: :razz:
едни пък момчета пак от моя клас през часа играят на гоненица и единя събори госпожата от дъската :razz: :razz: :razz: и вика:
- ее госпожо добре сте нищо ви няма 8-)
и продължиха да се гонят и госпожата стана и си тръгна :razz:
същите момчета един път чакат на вратата едно момиче да му свалят анцука :razz: и само влиза господина по физическо и тия щураци
му дръпнаха анцука :razz: и му се видяха боксерките :razz: некви тигрови :razz: и единя вика :
- ъъ господине .. мн яки боксеркии :razz:
едно момиче пък през часа по история си слуша на слушалки и г-а я видя и и друпна слушалките от ушите и онаа от яд си пусна музиката до дупка (не на слушалките) и почна да танцува :razz: и госпожата се опита да я изгони онаа бегаше из стаята и нищеше и с г-та се гонеха из стаята :razz:
MadeOfWater
10-13-2009, 17:32
един от моя клас беше много ядосан заради едни SMS от неговата приятелка и госпожата си пише на даската и оня получи ацки гаден смс
и госпожата пита няква задача
и то кът са изправи и вика :
- Млъквай ма кучко шибана
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: после са усети и вика
- Sorry кучко ...ъ госпожо :oops:
8-) 8-) 8-) 8-) писа му 2 и го изгони от часа :razz:
ама целия клас :razz: :razz: :razz:
едни пък момчета пак от моя клас през часа играят на гоненица и единя събори госпожата от дъската :razz: :razz: :razz: и вика:
- ее госпожо добре сте нищо ви няма 8-)
и продължиха да се гонят и госпожата стана и си тръгна :razz:
същите момчета един път чакат на вратата едно момиче да му свалят анцука :razz: и само влиза господина по физическо и тия щураци
му дръпнаха анцука :razz: и му се видяха боксерките :razz: некви тигрови :razz: и единя вика :
- ъъ господине .. мн яки боксеркии :razz:
едно момиче пък през часа по история си слуша на слушалки и г-а я видя и и друпна слушалките от ушите и онаа от яд си пусна музиката до дупка (не на слушалките) и почна да танцува :razz: и госпожата се опита да я изгони онаа бегаше из стаята и нищеше и с г-та се гонеха из стаята :razz:
:lol: :grin: :lol: :grin: :lol: :grin: ОМГ :lol: :grin: :lol: :grin: :lol: :grin:
anonymous660106
10-13-2009, 17:43
еми вчера в часа по математика някой се изсвири и даскалката вика стига сте свирили и аз мога да духам и да свиря ама не го права.
После последва едноминутен смях от класа :grin: :D :D :D :D 8-)
cookie_master
10-14-2009, 14:59
госпожата се опита да я изгони онаа бегаше из стаята и нищеше и с г-та се гонеха из стаята :razz: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
nestea95
10-14-2009, 15:20
Аз:Tu vais aller avec moi au cinema?
Евгени, който седи до мен: "Аveс plaisir"
Превод: "Искаш ли да го правим в киното?"
Отг: С удоволствие.
:lol: 8-) :lol: :lol: :lol: :lol: :razz:
Трябваше да питам: "Искаш ли да ходим на кино"..
TheSickMind
10-15-2009, 10:20
Точно след физическото:
Излизам аз и един приятел, когато забелязваме, че вали сняг, макар и мокър.
-Копеле, сняг!
-Това не е сняг. Бог се празни върху нас.
-Бог, мразя те!
А в часа по рисуване играхме бейзбол с гумена линия и монета от 1 стотинка... опитите бяха повече от неуспешни :lol:
госпожата се опита да я изгони онаа бегаше из стаята и нищеше и с г-та се гонеха из стаята :razz: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:razz:
juliana_joli
10-15-2009, 14:07
Леле.. цялата тема изчетох, няма такива говеда :razz: :razz: ревала съм от смях.. Та нека ви споделя и от миналия ми клас в Бг няколко изцепки.. макар че нашите бяха хиляди..
Часа по гръцки:
госпожата: -и се превежда като "стига толкова"
Цвети: -ама аз са кво праа
/сичко живо долу/
сутрин рано 1ви час, Денис седи на последния чин и яко си поспива, а класа както винаги е яко шумен, секи си говори със съучениците си, при което нашата редица започва да се хили здраво и малко по малко и съседните и накрая госпожата вика Какво има? и Ицо вика: Тихо малко, при което целия клас /които никога не млъкваме/ утихна и се чу само едно "Хърррр"
госпожата: То е същото, но сега ще ви кажа коя е разликата
Ицо нещо се опитваше да "свири" на хартия, но вместо тва използва пари, при което госп.:-Ааа Христо.. мръсните пари..
Ицо: Аз не съм ги лапнал, аз само духам в тях :razz:
Госпожата към Денис: Ти какво правиш в час.. Нищо!
Ицо: Аа не е вярно, судокуто не е лесно!! :D
Часа по математика /най-големи изцепки стават тогава/
Фифи:Ама госпожо как го помните това ?? :shock:
г-жата: Само 4 пъти го казах днес ..
Г-жата: В "б" клас има 27 човека, отсъстват 4ма и дисциплината беше много по-добра от вашата!
Фифи: Ми явно са отсъствали най-лошите
Йоанна: Не знам на какво сте свикнала да диктувате, но със сигурност не е на хора
Един час Ицо правеше контролно при което Цвети не го остави изобщо намира и той само някъв става и и вика- Щи перна 1 патка у челото
при което като го чух тва съм ревала от смях нз колко време.. и ся като се сетя ми е смешно
/НАЙ-любимия ни, понеже винаги някой се провикваше може ли пак да повторите/ някой- Ще повторите ли пак ?
г-жата:- Т като тъпанар с малка буква
или пък: г-жата- Теорема 2- 2ри път
Васи: Продадено!
Г-жата:-Защо не кажете че ви диктувам бързо и ще забавя
Йо:-ама вие диктувате ли :shock:
Лора:- г-жо имам 1 голям въпрос към вас
Г-жата: аз отг само на малки :D
В часа по бг
затапвания на г-жата:-А сега си извадете бананите от ушите и слушайте внимателно
-Честито, ти току що си спечели 1 20мин лекция от г-жа Г. (тя не спира да говори) защо не трябва да носиш шапка в час
-Не ми се правете шот кат изкарате 1 и 50 няма аз да съм виновна
Имаме и още мнооого, ама ме мързи да пиша..
П.П.:Може да не ви звучат мн смешни като ги пиша, но си ги представете :)
bilqnavod
10-16-2009, 13:29
ХИХИ аз пък аз пък съм хвърляла смачкана и наплюмчена тоалетна хартия в час по госпожата по математика
bilqnavod
10-16-2009, 13:31
ооо..редовни изцепки..Изгаврих се с най-кофти даскалката(по история)..Докато обяснява урок и пише на дъската и пада маркера, при което тя се навежда да го вдигне и аз искам да олуча моя фр на първия чин с ръкетка, но олучвам даскалката по гъза..точно в центъра..спуках се от смях..и др случай...пак със същата.По време на тест една фр искаше химикал и аз решавам да го метна, вместо да стана и да и го дам, само дето зех че цапнах даскалката по тиквата с него и почнахда се хиля..не успях да и се извиня, защото не можех да си поема дъх от смях..ии с даскалката ми по немски..тя си преподава урок и изведнъж някфа муха каца точно на носа..точно тогава явно повечето са я гледали, защото почнахме да се хилим като изоглавени, а тя не фана..и така целия час се хилихме..най-накрая праихме контролно и имаше 20 2ки :D :D
ХИХИХИХИХИ нека ти
ArrowsOfDeath
10-16-2009, 15:35
По английски:
-Госпожо, какво е blowjob?
-След часа щи кажа!
:D :D :D
Класа ми предлазополага за много, много, много изцепки ама сега се сещам само за тея:
Час по английски:
Иван : Госпожо как е говедо
Г-жата: Иван :D
Онзи ден една оса влезна в стаята и момчетата се караха кой да я убиеи накрая едно момиче стана и със силен замах я уби. Вчера влезна скакалец в стаята и момчетата скочиха и се разпищяха като момичета, а повечето момичета си стояха нормално :D
Веднъж един образ от класа ( не съм срещала по смешен човек) риташе топката и маратонката му се изхлузи от крака и удари едно момче.
Преди няколко дена същия образ го изпитват по география и госпожата му дава задача да характеризира една карта, която е с животни. Той 5 пъти я пита дали да напише кви животни има и тя накрая се изнверви и му вика : Аз да ти приличам на госпожата по Биология? И тои вика : Мииии, аз таковааата, ми да малко в косата. И целия клас леш 8-) Днес госпожата реши да го изпита защото си взел учебниците за сряда, не за петък, ама се смили над него и го накара да напише програмата за сряда и петък по 100 пъти :D
elito0o0o0
10-16-2009, 18:33
В час по Математика..
г-жата: Сегаа.. тази задача се решава по два начина.... това е единият..
брат ми: Ами кой е вторият начин
г-жата: ОО ами чакай да си погледна в тевтера да видя как е втория :(
В час по информатика... прайхме презентация ли там какво беше и бяха дошли някви хора.. няква комисия ли нещо такова и Тедито си прави презентацията и една от тия само като вика... А! А сега дай на М-О-Р-Е колоР :lol: :lol:
yYniiKaLnAa
10-18-2009, 02:59
Ние в старото даскало играехме волейбол и госпожата с нас и един път се наведе да бие сервиз и отзад и се скъса панталона ... така не сме се смяли ниикога ..
На една друга и сложихме кабърче на стола и тая седна и като се наръга .. :razz:
На един простак (беше ни по немски) му разместихме бюрото и той падна със него..
На тая по математика и намокрихме стола с гъбата и тя после си ходеше се едно се е напишкала.. :D
А аз един път говоря на тая по БЕЛ нещо за тая по математика и се изцепих "госпожа пичурката" (тя се казва Цветанка Каменова, ама ние така и викахме) .. :D
А по англ имаше някфи думи дето незнаехме кфо значат и питахме госпожицата и тя каза "листо, такова дето пада" и в същия момент си хвърли химикалката :D
И сиг има още, ама сега не се сещам .. :D
хаах .. господина по Процеси и апарати (аадския човек ;д ) .. бяхме в час ии гробната тишина (при него се счупваме от писане ;д ) и само на някой му звънна телефона .. и господина стана такъв .. и само вика на целия клас: "Аййде сега всички телефони на вибратор!" :shock: и ние сичките леееееш .. :lol: :lol:
п.с. отстрани не иглежда смешно ама 3ти поред час на писане без почивка и пръст да ви покажат пак ше ви е смешно .. :D
п.с.2 миналата година имах и много бисери от госпожата по Немски амаа вече не си ги спомням .. ;д
LoveRetroMusic
10-18-2009, 09:15
Мм, 2 момчета от нашия клас си говореха нещо
и едното вика, че му е паднала батерията.
И г-на като го чу и вика ' Айде да я търсим '
8-) 8-)
Stan4o123
10-19-2009, 07:58
седим си ние(няколко човека) и викаме на Валентин "ей педал"...и госпожата му се ядоса,че се обръща и го пита "що не внимаваш ти ?!",и тъпака вика "Ама госпожо,те ме викат"
Друга случка... пак въпросният Валентин го вдигат в час по анг... и както си беше на последния чин,се чу едно звучно " да ти е*а майката ",което той сиг без да иска вместо само да си го помисли,го каза на глас... госпожата стоя , като ударена 2 мин :)
другите случки са по-весели ама са мн дълги...
revolver
10-19-2009, 12:26
В старото даскало в час по руски-
"Госпожо реших нещо важно!'
"Какво?"
"Ще си обръсна гъзъ" :D
HanopkaH
10-19-2009, 13:06
има един от моя клас дето ..
"Госпожо, Ахил е бил мошеник" :D
nestea95
10-19-2009, 14:32
Един диалог между мен и този до мен. Отначало ми каза, че му се ходи до тоалетната по голяма нужда.
И аз тръгнах да му говоря нещо, а той:
-Стига си приказвал! Напрягаш ми г*за! :lol:
XTREMEFREERIDE
10-19-2009, 18:11
Госпожата по математика: Ето сега Ради ще ни каже колко е 25 на втора.
Ради: 33
:lol: ама съвсем сериозен беше...
в час по БЕЛ
Аз: Господине, а аз защо имам 6ца за миналата година? :oops:
Господина: Зaщото очите ти са като кристални, сини езера...
Васи прекъсва господина: Ако си сложа лещи, и аз ли ше имам 6?! :smt011
Седим си в час,пишем и вече сме изморени всички и един от нашия клас вика като първокласник : "Господинееееее,а Едис каза курва дебела" :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: Първия учебен ден е и даскала ни казва,че не трябва да носим телефони в училище и ако ги носим щели да викат нашите и така нататак и след 10 минутна лекция вика "айде ся извадете си телефоните да си запишете програмата за утре" :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: В час по БЕЛ госпожата: "Младене имаш ли домашна ? " Младен: "Ам... имах но баща ми я изпи с приятели" :razz: :razz: :razz: Пак в час по бел госпожата пише на даската и в един момент казва "Оставете място за едно кола" вместо за една дума :razz:
В старото даскало в час по руски-
"Госпожо реших нещо важно!'
"Какво?"
"Ще си обръсна гъзъ" :D :shock: :lol: :lol:
LoveRetroMusic
10-20-2009, 16:23
Г-жата - " Кореноножките са .. "
С - " ЛЪЖИИИИИИИИИИИШ " :smt018
TheSickMind
10-21-2009, 11:11
Г-жата - " Кореноножките са .. "
С - " ЛЪЖИИИИИИИИИИИШ " :smt018
След часа по химия питам госпожата откъде да си намеря бертолетова сол, тя ми казва:
-Бертолетовата сол е силно взривоопасно в-во, не ти трябва!
Аз си мисля "Е добре, госпожо, КАК ДА СИ НАПРАВЯ ШИБ*НИЯ ФЛАШ ПАУДЪР БЕЗ БЕРТОЛЕТОВА СОЛ???!?"
1994_gabi_94
10-21-2009, 12:55
в час по психология ????
класа прави есе... пълна тишина.... при което се чува една мазна прадня от едно от момчетата.... :D:D:D:D
WhitEShadoW
10-21-2009, 16:04
Значи, днеска по информационни имахме малко свободно време. И момчето което седеше до мен нарисува един огромен х*й на компа и всички смях (без един зубър),но даскалката ни вижда. Тръгва да обикаля. Обаче нещо компа започва да протестира. И тамън да дойде при нас, се изстри. Не ми се мислеше какво щеще да правим, ако компа се беше забавил още малко... И двамата щяхме да го отнесем :lol:
cookie_master
10-21-2009, 17:16
На един простак (беше ни по немски) му разместихме бюрото и той падна със него..
Представям си как е паднал :razz: :razz: :razz:
bebe7o0oyYy
10-21-2009, 17:33
в час по английски при класната:
В (чете нещо,което е написал, а г-жата му прай забележки) : Абе госпожо, вие просто не можете да ми го хванете !
Г-жата: Какво да ти хвана???!!! :shock: :shock:
ииии ние целия клас лешшш.... :razz: :razz: :razz: ааа всъщност ставаше въпрос, че тя не може да му хване смисъла или ритъма ли не мога да се сетя :-D :-D
TheSickMind
10-21-2009, 17:41
Отдавна е, обаче чак сега се сещам...
В часа по АЕ, г-цата диктува нещо, обаче аз не го чувам добре и питам другаря по чин:
-Каква каза тя? You don't have to rape the rabbit?
в пети клас метнах стъклена бутилка Qeens от 3тия етаж по време на час и то се пръсна пред госпожата ми по английски и заместник директорката.Тва се случи в час по български и до 7ми клас не успях да вържа по-висока оценка от 4 след тая случка.За капак на всичко се изплюх на главата на чистачката , която го чистеше :D .В 8ми клас по-време на час станах изправих се на дъската и си показах задника .По пълна случайност госпожата не ме видя .Има още много ма не мога да се сетя :shock:
ами преди седмица..госпожата по български диктува урока..и аз не чух добре и вместо да и кажа "моля повторете"и казах "ко речи"
В час по БЕЛ имаме блок и в най-левия ъгъл на стаята седи сам един пич и съответно е в най крайно положение и никой не го вижда..
Та по едно време, втория час господина решава да го пита нещо и понеже не го вижда през другите хора пред него го вика по Име изведнъж всички се обръщаме и го чуваме как вика ' Мамка му нацапах якето ' докато си вдигаше панталона :razz: :razz: :razz:
:lol: Евалата му правя, после всеки час господина го слагаше на първия чин и му викаше да си държи ръцете отгоре 8-) 8-)
в пети клас метнах стъклена бутилка Qeens от 3тия етаж по време на час и то се пръсна пред госпожата ми по английски и заместник директорката.Тва се случи в час по български и до 7ми клас не успях да вържа по-висока оценка от 4 след тая случка.За капак на всичко се изплюх на главата на чистачката , която го чистеше :D .В 8ми клас по-време на час станах изправих се на дъската и си показах задника .По пълна случайност госпожата не ме видя .Има още много ма не мога да се сетя :shock:
Ее не ти цепиш рибата по ръба 8-)
Аз веднъж замерях с пластмасово шише обаче ми се изплъзна от ръката при замахването и не знам как стана ама след стрелбата на госпожата и течеше кръв от носа :D
За радост минах само с това да и купя кафе и памук на моя сметка 8-)
misheto0o619
10-21-2009, 19:54
Госпожата по английски вдига моя съученичка и я кара да преведе текста който сме чели.Стига тя до думата preservative (консервант) ....и,мисли,мисли,мисли и каза: ами-и-и-и презерватив :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Такъф бурен смях падна,че после цял ден ме болеше корема :lol:
Имаме час по български .... една лястовичка каца на прозореца ... и един мои съученик,който стои до мен тръгна да я замерва с телефона си и аз като се изписках (при тая гробна тишина направо разцепих мрака :D ) : Не убивай гълъба! А ... то било лястовичка ... абе майната и трепи я ! :D :D :D :D :D
В час по математика исках да дам тетрадката си на госпожата,за да провери вярно ли съм решила задачата .... И като я засилих .... Ба-а-а-м! :D Право в челото :D :D :D :D :D :razz: :razz: :razz: :lol: :lol: :lol: :lol:
сигурна съм че има още хиляди,но просто в момента не се сещам :) :)
вчера са изръсих с нещо подобно на "корен метър и 2 отгоре "..
не не не нее ... хораааа... просто ме разцепвате от смях :lol: :lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
slivaka
шматкаа :lol: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
waterflame96
10-23-2009, 09:03
Вчера по физика г-жата се опитва да свърже един лампички успоредно че да светнат. И преди сме правили опити и тя се се оправдава, че лампите са от създаването на училището и тя само се мъчи вече се препоти и по едно време едната лампичка замига и Гошо:
- Я! Светна!
Емануел сякаш имитирайки го: Я! Странно!
Може да не звучи смешно сега, ама тогава просто като го каза и всичко живо долу. :lol: :lol: :lol: :D :D :D
Или едно момиче от класа, много отворена:
На входно по химия пита г-жата за въпрос "Как се събира водород?" и г-жата нищо не й каза и М. тръгва обратно и тихо се чува как шепне "Ам как, със гъзъ не искаш ли да ти го всмукам??!" :lol: :lol: :lol:
Или по Биология г-жата ни е много тъпа и вдига я въпросната и тя е учила ама се запецва нещо
г-жата: Ти май не си учила, а? Не си учила.
И след часа М. я имитира едно много смешно "Ам ти май ни си училъ май, а? Ни си училъ? - АМ ДА, НИ СЪМ УЧИЛА, ЯД ЛИ ТА И??!"
:lol: :lol:
Ооо, още нещо от нея. Излизаме от входно по химия и М. имитира зубъра на класа Гошо едно такова много смешно.
- "Ам чи то бйеши супир лйесну, то кат за бебитъ, аз ей тей го ришавъъъх *закрива си очите и се прави че пише*!" :lol: :lol: :lol:
waterflame96
10-23-2009, 09:06
Ау помня от 3 клас.. Имаме една Събина, която е широка 5 метра и висока 2... Тогава седеше до Орфей(да, знам, бати странните имена) и нещо се заяждат и в час. Събина го побутва с нейното побутване(демек Орфей направо залита), ама той не го грее. И Събина по едно време като му се ядоса, че не й обръща внимание и като го лупна по главата и той БААМ на пода. :lol: :lol: :razz:
Photophobia
10-23-2009, 09:20
Ау помня от 3 клас.. Имаме една Събина, която е широка 5 метра и висока 2... Тогава седеше до Орфей(да, знам, бати странните имена) и нещо се заяждат и в час. Събина го побутва с нейното побутване(демек Орфей направо залита), ама той не го грее. И Събина по едно време като му се ядоса, че не й обръща внимание и като го лупна по главата и той БААМ на пода. :lol: :lol: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
Аз го написах и в другата тема,ама айде пак :D
Госпожата по БЕЛ си обяснява нещо,и две момчета се закачат нещо си там.Единия нещо бутна другия и госпожата,със ъсъщия монотонен глас без ад си промен тона -
Ако още веднъж го надървиш ще ти напиша забележка ! (искаше да каже "направиш,ама.. :D )
При което целия глас :D :D :D :D :D :D :D :D :razz:
И това момче,дето беше за него коментара,се обръща към тоя,дето беше бутнал -
Оооо,секси и тръгна го прегръща :D
Един друг- Д..,изневеряваш ли ми бе?! :D :D :D
miss_asi
10-23-2009, 10:14
Час по физика.Гроба тишина.Госпожата диктува "Макслел ..." и аз от последния чин се изцепвам "Sex well ли казахте?!" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: И всички - долу.Никога няма да го забравя това! 8-)
Hiph0pgirl
10-23-2009, 10:17
Еми а за мои изцепки не се сещам но за брат ми.....Веднъж учителката му по английски идва в 11:00 пияна като копеле и той е на първия чин :D И тя се облякла със къса пола и на всичкот отгоре БЕЗ ГАЩИ!!!! :razz: :lol:
miss_asi
10-23-2009, 10:30
Госпожата по английски към Дая:
-Даяна,ще кажеш ли азбуката?!
Дая се залива от смях и след 2 минути "Ама госпожо,вие сериозно ли?!"
funky921
10-23-2009, 17:22
Тази сряда в час по химия
- Искам всичко да е готово за другата срЕда!
И в този момент всички избухват в смях.
- Криси ако има нещо смешно в мен кажи ми не искам другите да ми се смеят!
- Аа не госпожо аз съм си такава усмихната :D :D
В час по Английски. (мале тая жена е луда)
- Ивет, не се обличай и не ми говори така фриволно!!! :razz:
Друг случай със същата откачалка.. 8-)
Аз говоря за правата ни да се изказваме 8-) и тя ми казва само
- Да съм те избрала за говорител на класа? :lol:
Оо не тая е пълна с лафове! :D
funky921
10-23-2009, 17:29
Още от тази по английски.. :-D
- Пламена, айде да не ми се правиш на адвокат! :shock:
Едно момиче от класа иска да попита нещо госпожата за една задача..
- Госпожо а на каква тема и.... ( не я остави да продължи)
- Агата, ако това е план да ми отвлечеш вниманието не се получава!! :razz: :razz: :razz: :lol: :lol: :lol: :lol:
- Ивета!
- Ивет е госпожо!!!
В този момент госпожата я гони.. Навън грее слънце.. След малко Ивето се връща.. госпожата пак я гони... тя пак се връща.. пак я гони .. и когато вече се върна отново госпожата:
- Ивет изгоних те вече!
- Навън ми е студено госпожо!! :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
nemo_awp
10-23-2009, 17:35
Ами в сряда аз и един фд отидохме на даскало стабилно пийнали :D
1вия час физическо нищо...смисал добре мина,ама 2рия,биология целия час кашон на чина и даскалката разбра г/д за какво става въпрос.Той моя човек излиза по време на час и така позалиташе стабилно и тя разбра какво е положението и на вика след часа при шефа ама ние избягахме...после класната на наще...на селдващия ден при шефа с бащите и 2мата.Сега си чакаме наказанието. :(
с една дума адски много се пре*****е. :(
kombarka
10-23-2009, 18:54
Има страшно много... :D :razz: Нашият клас е страшно откачен просто :razz:
От днес.. прясноо
По математика. Последен час. Аз бях супер гладна и си изядох тайно един сандвич с шунка (дето беше на една фр :lol: ). В това време един простак :x каза "Госпожоооо апа Теди ядееее" :x И в тва време аз с пълна уста "Лъже!" като няква свиня :razz: :razz:
С една приятелка закъсняхме, защото искахме да си вземем топъл шоколад. И те вратите са такива, че само отвътре могат да се отворят. И чукаме ние и един като отвори със засилка и като удари мойта женка :razz: и се оля цялата по лицето :lol: И после как съм си сдържала смеха не знам! :D
Еми а за мои изцепки не се сещам но за брат ми.....Веднъж учителката му по английски идва в 11:00 пияна като копеле и той е на първия чин :D И тя се облякла със къса пола и на всичкот отгоре БЕЗ ГАЩИ!!!! :razz: :lol: :smt104 м?
ти сериозно ли .. :-o
..
:lol: :lol: :lol: :lol: :razz:
DevlLady666
10-24-2009, 00:30
Вчера в час по немски гробна тишина..ама 7ми час, то вече станало към 7 и нещо и Иван яко се е разлигавил..Пък тя класната уш пичка, ама като се ядоса :X и ест на мене ми са пишка мн здраво..Издавам си аз разни звуци и всички ме зяпат..Г-жата тъкмо да ма пита какво има и Иван като изтърси-оставете я да свърши госпожо :D :D ..и сички бяхме на земята от смях..а на мен както ми се пишкше не знам как успях..Г-жата май не фана за какво стана на въпрос и по-добре.. :D :D или пък в сряда..класната влиза и косата и е неописуема..заявява че на тестовете мн сме се издънили и има мн 2ки бля бля..и цяла вечер стояла да ги проверява, тогава естествено ИВАН пак се обажда, ама с мноого сериозен тон -затова ли косата ви е в това положение? :D :D тя само стои и зяпа..повдигна си едната вежда и каза само..Иване, ела за малко на дъската да те поизпитам, като разбораш толкова от прически..В същия ден Иван имаше 3 двойки по немски..
MadeOfWater
10-24-2009, 06:27
Ами г-жата по математика се обясняваше колко глупаво постъпваме като не я слушаме и завършваше лекцията си с думите "Кой е глупакът сега" и целия клас "ВИЕ" :lol:
GodLovesYou
10-24-2009, 07:55
самия факт че съм в час е изцепка
cookie_master
10-24-2009, 13:30
В час по френски сме и едно момче чете изречение дето завършваше с "pour nos enfants".и вместо да прочете пур но енфан,той прочете порно енфан :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .Целия клас направо се скъса да се смее,даже и госпожата :lol: :lol: :lol:
Barbie47
10-24-2009, 17:15
миналата седмица олепихме цялата стая в тиксо... ии следващият час беше с класната (математика) ии един от класа беше олепил цветарника и бравата на вратата.. ии класната отваря.. ии цветарника пада.. аа имаше около 10 саксии с цветя... :lol:
в час по бг : Иване кажете на господина да са обърни и да са спре...а трябваше да кажа господине кажете на иван да се обърни и да се спре 8) :D
krasiveli
11-01-2009, 18:24
госпожата изпитва един от класа в 3 или 4 клас
- кой е единствения естествен спътник на Земята
и той вика:
- международната космическа станция :D :D :D :D :razz: :razz:
2 клас госпожата пита как се чувстваме в началото на учебния ден. изпитва една и тя казва:
- първият час винаги ме възбужда (а искаше да каже събужда)
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
DevlLady666
11-02-2009, 17:27
типичен петък.в час по физическо..блеем си и подмляскваме с дъвки Shok..тогава един фрийк решава, че му е тъпо и пуска 3 смърдящи бомбички в салона..верно, че е голям, ама като замирисаа..пуфф..anyway..Г-на по физическо влиза и вижда следната картинка:момичетата врещят и пищят "кой е омирисал тука уее" а момчетата се хилят и се ругаят взаимно..в салона не се дишаше и шума, който идваше беше доооста брутален..при това г-на си взе свирката и като я наду..всички млъкнаха за няколко секунди..само се чу едно "уфф кой се е изпърдял тука"и нямаще да е така смешно, ако не идваше от диреторката.. :D :D :D нз дали беше от кофеинаили от миризмата, ама така яко сме се хилили, че буквално ми течаха сълзи..
еми аз нали съм си спъната и в час по изобразително гонех един от моя клас (и аз нз що) и се спънах и паднах по нос :razz: беше адски смешно забих се кът дъска и после мн ме бъзикаха :oops:
kombarka
11-03-2009, 14:05
типичен петък.в час по физическо..блеем си и подмляскваме с дъвки Shok..тогава един фрийк решава, че му е тъпо и пуска 3 смърдящи бомбички в салона..верно, че е голям, ама като замирисаа..пуфф..anyway..Г-на по физическо влиза и вижда следната картинка:момичетата врещят и пищят "кой е омирисал тука уее" а момчетата се хилят и се ругаят взаимно..в салона не се дишаше и шума, който идваше беше доооста брутален..при това г-на си взе свирката и като я наду..всички млъкнаха за няколко секунди..само се чу едно "уфф кой се е изпърдял тука"и нямаще да е така смешно, ако не идваше от диреторката.. :D :D :D нз дали беше от кофеинаили от миризмата, ама така яко сме се хилили, че буквално ми течаха сълзи..
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
The_Devil_Girl
11-04-2009, 14:46
(на курсовете ) Как се свързва това изречение Иване?
мии с точка госпожо :D
nerealnasmart
11-07-2009, 17:17
Г-жата по Математика казва: Аз мога да правя всичко само. При, което си помислих ,че може да прави и секс сама :razz: :oops: :oops: :D
lilanalp
11-07-2009, 18:56
В час по изобразително изкуство целият клас говореше. Господинът обесняваше нещо със спокоен глас и от един път изкрещя:
- Айде, рисувайте вече! Стига говорите!
И аз се изцепих:
- Ти рисуването остави на нас... Я кажи ми, от къде го вадиш този глас? :D :D :D
След т`ва класът ревеше от смях... :D
kombarka
11-07-2009, 19:34
Питат там един пич 8-) обаче той не знае... и като почне като някакъв професор "Ем госпожо разбирате ли аз мисля, че нали разбирате... Всъщност значи.. сеш се.. Така и така.." :lol:
-----------
Сега ще отворя прозореца и всички ще ви изхвърля през вратата :x
princesata93
11-07-2009, 20:57
Никога няма да забравя беше ноември месец в часа по Литтература в 9 клас...Бяхме 2 смяна и седим Послледен 7 час в петък и нали ние сме е излегали по чиновете и госпожата ни чете разказ и само хвърлят тротилка и като гръмна и аз много стреснах и си помислих че гръмнаха с пистолет и ставам и викам ПОМОЩ и отивам към вратата ии госпожата ме хваща и вика КЪДЕ ОТИВАШ СПОКОЙНО НЯМА ВОЙНА и сядам и целия клас се гърчи да се смее :-D :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: 8-) :smt082 :smt082 :smt082
TwisterOnTheFloor
11-07-2009, 23:14
В час по История аз стоя с едно момиче и точно до нас стоят 2 момчета. Единият се казва Георги. Та както и да е, цял час пея разни песни на Дъпеш Моуд и госпожата вече изнервена се обръща и се развика: ГЕОРГИ! СПРИ ДА ПЕЕШ :D
Хипер много са,ама едиственото което ми идва на ум в момента е..
Хаджииванова(география) :Мартине,какво е Земята?
Мартин:...спътник!
Госпожата:МАРТИНЕ!
Мартин:А,не,не,ЗВЕЗДА!
Умничък си ни е Мартинчо :D
А и разбирасе нашия любим господим по български Заро.Някви ни беше пернала лигата супер много.Заро:...Вие сте олигофрени!
Казаха ни го :D
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
flowerlina
11-08-2009, 14:22
Класната: Извинявайте, ама на вас да не ви е станало нещо лятото и да сте станали бавно развиващи се :D :razz:
Биология:
-Ц. не си чеши пръстите да не си чеша аз носа накрая на срока...
Converse333
11-08-2009, 21:06
г-жата по мат. към мен :
-Ти понякога работиш с химикала,понякога с тялото си,но най-вече с устата си. :D
d3sincet0y
11-09-2009, 13:11
Този петък, последен час, География и нещо стана въпрос, че хората не винаги работят това, за което са учили и едно момче се изкрещя:
-Еми да, госпожо, проститутките не си учат професията, или го могат или не...
Госпожата:
-Ама да не мислиш, че им е много хубаво да продават телата си?
същото момче:
-еее... ми хубаво им е естествено... хем ги е*ат, хем им плащат... кеф...
Госпожата:
-ама то това е най-древната професия... тя съществува, откакто Свят светува...
Аз:
-така ли...? ами динозаврите с кво са плащали...?? :razz: :razz:
друго:
Мартин вика: в петък ли щеше да ни е контролното?
аз: да, що? да не мислиш внезапно да се разболяваш???
Госпожата по литература: те са колумбийци
аз: а? кви конеубийци??? :razz:
Номер на математичката, щото много я мразим: аз и още едно момиче сме дежурни и тряабва да сменим водата... първо, че отиваме в междучасието и седим в тоалетната поне до средата на часа :D и другото, че единия път решихме да напълним кофата с вода и да сипем сапун... то щото има такива машинки за течен сапун в тоалетната и беше някакъв такъв бял и кофата беше бяла и не си личи... та сложихме сигурно поливината от съдържанието на машинката, ама без да го разпенваме... и по време на часа тая като взе да търка дъската и потопи гъбата, обаче като взе да я изстисква взе и да се пени... всички почнахме да се хилим, а оная насапуниса цялата дъска... после 2 дена не можеше да го измие от дъската... че тя като взе, че се ядоса и изля цялата кофа върху дъската...
d3sincet0y
11-09-2009, 13:20
в час по музика:
господина: какъв е размера на Пайдушкото хоро?
Тонито:(казва верния отговор)
господина, към Тонимир, който в същото време си приказва с Миро: абе ей, ти, чу ли какво каза момичето?
Тонимир-Не
господина: е хубава работа... такова хубаво момиче тука, пък ти към момчетата кривиш и вика на Мирослав: внимавай, пази се, че като го гледам... и целия клас :shock: :shock: :razz:
d3sincet0y
11-09-2009, 13:22
пак господина по музика към едно доста надарено откъм бюст момиче от нашия клас:
ей, секси, не ги крий тея бомби, дай да им се порадваме :shock: :shock: :shock:
[quote="Jumbie483"][i]Ооо помня веднъж докато спорих с господина по физическо и му вимам ''ама госпожооо'' :lol:
ами в нашето училище има 3-4 господина и само им викаме госпожо. И господина по физическо като някой му каже госпожо и пише забележки понякога и двойки... :D :D
nerealnasmart
11-11-2009, 09:48
НЕ е изцепка ,а по скоро израз на едно момче :D . Значи събирам там някви пари за музея на физиката . И момчето ме среща в градинката с още един съученик и казва "Копеле дай и парите" :D :razz: и досега с т`ва момче си говорим на копеле :oops: :razz: 8-)
в час по немски сме и оная обяснява модалните глаголи. в същия момент в стаята влетява ужасяващо голяма пчела! а аз просто се сковавам от страх при вида на каквато и да е буболечка. и нали седя си с изпотени, здраво стиснати длани.. и момчето до мен като ми прошепна: "виж, пред нас е.", изписках някво супер силно "аау". Класната само ме погледна и каза: "Нещо искаш да попиташ ли?", а всички други се заливаха от смях :lol:
Влиза госпожата по музика в класната ни стая и вика :
- Петрова ташак ли си праите с мене ....
А класната :
- е ти К'.. мислиш :razz: :razz: :shock:
nerealnasmart
11-12-2009, 15:06
Влиза госпожата по музика в класната ни стая и вика :
- Петрова ташак ли си праите с мене ....
А класната :
- е ти К'.. мислиш :razz: :razz: :shock:
хах много яко :razz:
Даскалката по английски реши да изпитва един съученик.
И го изпитва да преразказва от пряка реч нещо си.
И казва : виждате го че нищо незнае , каква оценка да му пиша?
И той " АВЕ ГОСПОЖО , вие ташак ли си прайте с мене ве ??? 8-)
АхАХАХА
Друга:
Един съученик заспа в час (пак по английски) и се чува как хърка такъв мощно.(пълна тишина)
И даскалката : " Айде събудете го ,чак тука го чувам че хърка. " 8-)
remix1912
11-12-2009, 21:47
Господина по информатика КЪМ К.
Г-Искаш ли да те тръкна
К-Как да ме тръкхете?
Г-Вътрешно
8-)
Господина по информатика КЪМ М.
Става от кръста на горе,на долу не много
Само да се топне във водата и да се гледа от кръста на горе екстра
Госпожата по информатика към Класа
-Вие нищо не знаете
К-Вие и толкова не знаете госпожо
:razz:
Госпожата по ИнформатиКа спира тока от копчето докато сме пуснали комповете
К-Убиите я с камъни :D
moi sau4enici v izdanka po vreme na 4as pri kalsnata!!
Klasnata: Vie dvamata kvo pravite?
u4enik X: Gospojo toi mi kaza tova pravi
:D :D :D i pravise nqkvi ne6ta s race ama nqmah vreme da pogledna kvo pokaza 6tot celiq klas umrqhme ot smqx xqxq :D :D
4as po matematika u4enik na daskata:
U4itelkata: Tva ne e li e gre6ka?
U4enika na daskata : AAA da da az pak pomislih 4e ..........
U$enika ot parviq 4in : Ti si tap si we
:D :D
Edin den posleden 4as BG ezik pri klasnata govorih s priqtelq si i po tva vreme daskalkata diktuvala ne6to i az ne sam 4ul i tq me popita kakvo napisahme dotuk i moq otgor be6e
Az: Az ne pi6eh
decata ot moq klas mn se smqha vapreki 4e na men mi stana neudobno ama karai xD :razz:
Kraq na godinata e vsi4ki se ma4at da si popravqt ocenkite i edin den gospodina po geografiq pita na 1-2 vaprosa ili ni kazva ima6 6ans za 3 ili 4 ili 5 takiva ne6ta i idva red na u4enik Y
DAskala: hmm pri teb ne6tata sa slojni!!
u4enik Y: za6to gospodine ?
Daskala:ne slu6a6 v 4as ne u4i6!!
u4enik Y: molq vi se gospodine pi6ete mi 3 :) :)
Daskala: ne ne nqma da ti pi6a 3!!
u4enik Y: 4 li 6te mi pi6ete 8-)
celiq kals + gospodina umrqhme or smqx :D
Edin den edin priqtel ot moq klas zakasnqva s 5 min v 4as po Eng daskalkata e mnogo stroga i iska da govorim na eng v 4asa i toq moq priqtel koito ne moga sq da mu razkkriq istniskoto ime i zatva 6te razkaja s izmisleno da kajem Ivan ni6to neznae po eng i nali sq gospojata vika na u4enika ne6to podobno:
Daskalkata: What u must ask to enter in class (kakvo trqbva da popita6 za da vleze6 v klas ama na eng)
Nali moq priqtel ni6to ne razbira i toq sq stoi stoi i nakraq otgovarq
Ivan: My name is Ivan
:D :D :D :D
Sir9Maximilian
11-14-2009, 01:47
Преди 2 години в час бо Български :
Митко : "ш ти еа путката лейна"
Класната : Димитре,какви са тези цинизми?
Митко : бей ма и ти ли искаш :oops: :D :D :D
В час по Математика(7 клас). Имахме Геометрия тогава и по време на часа се лигавехме яко и после имаше забележка в дневника " 9,12,19,23, участват в престрелка с триъгълници ! :-P :-P
rainmaker4
11-14-2009, 19:34
те бяха много..и все от един човек.. ТИ, НА ТЕБЕ ТЯ КЪФ ТИ Е? .. КОФИТЕ СЕ ПРАВЯТ ОТ ВОЛФРАМ! .. КАТО СЕ РОДИ ЦВЕТЕТО ПЪРВО КЪМ СЛЪНЦЕТО ГЛЕДА..
DevlLady666
11-17-2009, 17:02
днеска в час по и.и. г-жата пита Мартина "имаш ли молив" а мартина и отговаря "да в гъза ми е, брънки си го вземи" :-| :-| "...следва мълчание..г-жата не може да измисли с какво да затапи мартина..тогава Атанас изтърсва "може ли аз да бръкнаа" :-o и вс леешш..естествено г-жата написа 2ка на мартина а наско си остана само с искането да и бърка у гъзу :razz:
пак неска по немски:г-жата неска ще връщам последните тестове..мн лошо сте се представили :D и аз ohh fuck
Г-жата няма такива оо фък оо мък връщам ги и тилкоз! :razz:
целия клас се хили..явно г-жата не знае какво значи fuck и така и не разбра женицата защо и се подиграваме...
nerealnasmart
11-17-2009, 17:34
Едно момче каза на г-жата по Математика Не мога да те гледам :( ,а тя го прие като обида ми ,че той дори не учи :o абе разправиии 8-)
Pliok0019
11-17-2009, 22:39
Като чета колко абсурдни неща за моливи в гъза и псувни са ви забавни...наистина ми става тъжно.
nerealnasmart
11-18-2009, 08:53
Като чета колко абсурдни неща за моливи в гъза и псувни са ви забавни...наистина ми става тъжно.
Тъжно или не т`ва са българските ученици :( . Има и смешни неща :P без глупости 8-)
MichellePhan
11-18-2009, 09:26
Вчера загасихме всички лампи и понеже сме 2-ра смяна,нищо не се виждаше и се скрихме под чиновете.Госпожата отваря вратата и си помисли,че няма никой ама накрая сички са измяха и тя на чу и вика "тъкмо да си помисля че няма да карам час и вие се разхилихте" :D (докато чакахме госпожата един вика"на жената инфаркт ще и докарахте) :D
nerealnasmart
11-18-2009, 20:14
Г-жато па Ае ппиши за Мики Чан вместо Джеки Чан :D
Г-жата По Бел Вики прави схемите (аз не се казвам така просто аз и едно др момиче все ни бъркат :o ) и аз г-жо не се казвам така нищо нали с в лилово :shock: :D
nerealnasmart
11-18-2009, 20:16
Вчера загасихме всички лампи и понеже сме 2-ра смяна,нищо не се виждаше и се скрихме под чиновете.Госпожата отваря вратата и си помисли,че няма никой ама накрая сички са измяха и тя на чу и вика "тъкмо да си помисля че няма да карам час и вие се разхилихте" :D (докато чакахме госпожата един вика"на жената инфаркт ще и докарахте) :D
Много хубава идея. Пре нас момчетата гасят лампите ама правят някви неща :oops: . При вас има ли камери , защото при нас има и са с нощно виждани :lol: и не се знае к`во ще стане, ако го направим 8-)
Apricote
11-19-2009, 16:29
Вчера имаме литература 4 час и разглеждахме някви тестове. Г-жата вижда някво изречение и казва : - А сега който ми каже от кое произведение е това изречение директно му пиша 6 .. и аз нещо мн съм се задълбочила и мисля мисли и накрая се сещам и казвам името на произведението мн силно и не се сдръжах вместо да дигна ръка посочих даскалката с пръст и и го казах в това време някви сме се мн задълбочили и тя също ме посочва и силно и мн бързо ми говори: - а ся ако кажеш от кое глава е .. аз и казвам като пак и соча с пръст и целия клас гледат някви :shock: И после я питам госпожо ами шестицата ми :-x Тя: Каква шестица бе не си измисляй :lol: не е мн смешно ама тр да се види просто тогава после мн се смяхме :lol:
nerealnasmart
11-19-2009, 18:18
Значи бягаме от два чака горе-долу целия клас (трябваше да имаме изобразително,но имахме музика) избягахме. Един пияница като дойддее ама свестен лел колко му се смяхме говори не били сме красиве абе много неща не говори ама смисллени. Казвам му имаш ненормална прическа ,а той ама верно имам ненормална прическа те от къде разбра :D ми просто не знам защо му го казах :razz: но беше много смешно с този. 8) Така ,че бягате :-D
DieselBlood
11-19-2009, 19:04
Неска по математика нещо си приказвахме с един и г-жата вика:
-15ти номер на дъската
А аз изтърсвам:
-Грешен отговор
Може да не звучи смешно като го четете,но класа се спука да се хили.
Jo_Ni_To
11-19-2009, 20:11
Емии в междучасието един приятел загаси лампите в коридора.. И госпожата по Химия го видя.. и когато влязохме в час тя му вика :
-Кириле мълчи и върви да загасиш лампите..
а той скочи почти стигна до ключа и чак тогас зацепи че е на базик :D:D
Има още много,но сега не се сещам :D
Госпожата ни по математика: "този път ще ви говоря с думи" :lol:
Един друг вика "вие вървете аз ще ходя" 8-)
Един път госпожата караше едно момче да разказва за домашния му любимец "Айде Тони почвай...аз имам хамстер.."
И той: "Аааа и аз имам хамстер госпожо!" :shock: :razz:
nerealnasmart
11-20-2009, 09:49
Междучасието :D децате се гъделичкат :razz: и казах на едно момче Х "Ципа ти е отворен" :-D и после с една приятелка само се смяхме и аз викам на друго Момче У ципа ти е отворен и той гледа а аз имах предвид на момчето Х :D може да не е смешно ,но ме изкефи ципа ти е отворен 8-)
Тишина, остават 15 минути, пишем упражнения, 1 идиот изпива почти половинка кола за 1 минута, оригва се невероятно мощно, като самолет изрева, и смях, смях, щяхме да умрем. Направо изкърти всички мивки в даскало 8-) И върха (учител. стая е до нас) - идва госпожата по музика и пита "Какъв беше този шум" :D:D:D Е тогава до края на часа се смяхме.
nerealnasmart
11-21-2009, 10:07
Един от класа казва "Г-жо Вие сте луда :D и всички включително и г-жата се смееше :P
Последен час, петък е и класната (по История) ни обяснява понеже учим за Египет . Едно момче я пита дали носи тестовете, които правихме. А тя наща си говори да миналия петък носих папирус и др неща. А момчето г-жо не т`ва имам предвид тестовете и във въздуха прави квадрат :lol: и всичке се смяхме ,а г-жата мхм :-D
сега са сетих миналата Год в 7 клас 1 фр дигна полата на едно момиче и на тва момиче и ласна голия задник и сички почнаха да са хилят и да я базикат :razz: :razz: :razz:
nightwish14
11-22-2009, 16:40
Госпожата обеснява няква супер трудна задача по математика и целия клас "aaaaaa" и един келеш се обажда "ааа за наденицата ли питатее" всички бяхме леш и госпожата даже :D :D :D много смях :grin: :D
миналия петък по АЕ господина кара наи простия ученик в класа да чете 1 текст и тои почна да чете и стигна до Change и го прочете като ченге :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: напрао сички са праснахме от смях включително и господина :razz:
maybeline
12-04-2009, 20:01
госпожата нещо каза за ваканция и един вика и ко кефите ли са :lol: :lol: :lol:
nerealnasmart
12-05-2009, 10:20
Значи един съученик се беше купил към 9 презерватива и класната му ги взе и му казва :D , че ще му ги върне 6-ти час когато имаме с нея. ТАка идва шестия час и тоя само говори и г-жата Млъкни да не ти биу шета в друго у-ще 8-) Свърши часа и момчето си иска презервативиите ,а класната ще ги дам на баща ти обаче не той не се отказва иска си ги :D :-D и след нея тича и вики искам си презервативети
Хах не бил ял само заради тях ах горкият той :razz: 8-) :lol:
tonbonbon
12-05-2009, 18:50
г-жата ми по химия вика на 1 момиче " Ти чувала ли си за гребен аа.." и като почна да я храни целия клас се спука от смях :lol:
sladkotykate
12-05-2009, 20:38
веднъж в час по английски:-Г-жо,пут какво е?А тя: чакай да погледна в речника
в час по биология моя съученичка слуша музика на слушалки,а госпожата както си преподава и изведнъж се изцепва:-Милке,махни тез жици от ушите и се заеми с работата :D
Един до мене постоянно се изцепва в час,вообще не го сърби ,че е от мг но си продължава :D
В час по немски беше си сложил ръката под стола ,дига си я и вика "ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕбааа****************а ааати Чеееееепааааа" :D
В час по математика госпожата написа на дъската една трудна задача и той "Таашаци",
а след това на друга " Ееееее тази задача ще я реша и докато правя анален секс" и други но н ги помня вече.Все са изцепваше когато класа спре да говори :razz: :razz: :razz: .Не знам как не са го изгонили вече и се му викам "ще ма убиеш от смях" :D :D :D
начи по ИТ са бяхме подготвили за контролно(тоест бяхме подготвили копията :D ) и господина ни казва за кво да пишем ... темата беше
Как влияе...........................луннат светлина върху растежа на картофите напрао сички почнахме са хилим кат насрани :razz: :razz: :razz: :lol: :lol: :lol: :D :D 8-) :grin:
pelengatora
12-06-2009, 18:19
asfa
BrainlessROCKBABY
12-06-2009, 18:25
при нас влизат често-често гълъби..много е..хмм..забавно, щото всички изведнъж почват да пищят и се изпокриват..
в час по руски с тоя дет седи до мен си приказваме и тои ми каза келеш и госпожата го чу и ни каза стига са келешвахте бе :lol: :lol: :lol: :lol:
нещо беше казала госпожата по математика ти са са смеи ама ша са видим на есен с песен и в междучасието с 1 приятел измислихме това
На есен с песен
На зима върху килима
На пролет колет
На лято с мляко
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
имам един идиот той някъв хахо-то му викаме или динозавър.
и веднъж в час по АЕ *при класната* закъсняха и динозавъра (Дино ,накратко) влизат с приятеля си Крокодила (искрен) ии класната
-Къде бяхте бе ?
динозавъра:
-Ми за солетки и после са люляхме на люлките
и някви сички :lol: :lol: :lol:
звучи тъпо ама човек 8 клас ,ходил да се ЛЮЛЯ :lol:
И понеже са много тъпи и госпожата по история все
-Айдее бе грозници такиваа ,идиоотиии глупавиии !Искрене кажи нещоо бее идиот такъв !!
-Ми учих ама забравих :lol:
kamikadzetobg
12-08-2009, 12:48
По Биология ме изпитват в последните 10-15 минути от часа пък.Аз нищо не знам и се мачих максимално да забавя часа, докато бие звънеца и 2 мин преди да бие звънеца госпожата ми вика сядай си, много си бавен :lol: 2 ти пиша :D
ef4etyYy
12-08-2009, 14:58
По Биология ме изпитват в последните 10-15 минути от часа пък.Аз нищо не знам и се мачих максимално да забавя часа, докато бие звънеца и 2 мин преди да бие звънеца госпожата ми вика сядай си, много си бавен :lol: 2 ти пиша :D преебавка 8-) :booooomb:
firestone224
12-08-2009, 15:04
Ооо помня веднъж докато спорих с господина по физическо и му вимам ''ама госпожооо'' :lol:
oho,kolko poznato chuvstvo.poneje vsichki uchiteli v klas sa jeni i ne sum sviknal da kazvam gospodine,i kogato ima zamesnik dosta chesto se izcepvam taka.
мхм и аз така ... :D :D
TheNewReligion
12-08-2009, 19:30
при нас влизат често-често гълъби..много е..хмм..забавно, щото всички изведнъж почват да пищят и се изпокриват..
:shock:
des7royer
12-08-2009, 20:44
Днеска имаме Енг. и пълна анархия... И г-жата решава да вземе нещата в свои ръце..Следва конско и т.н.. И накрая вече вика на Илия: Илия ти чу ли нещо от това, което казах??
А той: Аз ли уеееее :lol:
А пък той си говорел с 1-дин друг и дори не разбрал че г-жата му говори 8-) 8-) :lol:
SimplementeYoOo
12-08-2009, 22:41
Г-жата. пита кое е това животно което живеее на тъмно и фотосинтезира,ама аз чух само живее на тъмно и изкрещях къртица в тишината :razz: :razz:
jivotno koeto fotosintezira li??? i koe e to ako ne e taina :lol:
BrainlessROCKBABY
12-09-2009, 08:03
:shock:
ми да..на 3-я сме, а прозорците са големи и нон-стоп отворени XD
BrainlessROCKBABY
12-09-2009, 08:04
Г-жата. пита кое е това животно което живеее на тъмно и фотосинтезира,ама аз чух само живее на тъмно и изкрещях къртица в тишината :razz: :razz:
jivotno koeto fotosintezira li??? i koe e to ako ne e taina :lol:
зИлената еуглена 8-) ..май
shokoladovakaramelka
12-09-2009, 08:29
ойй не питайти колко саксии са си попатили от мен- после г-жата
- ами явно някой умник мрази цветята ми... и сички ма поглеждат
а имаме една по математика бахти и темерута викаме "госпожоооуул гулям сте шемет " и оназ са обръща и вика " гаранция-франция" и си заминава" писа ми 6 като и отговорих от къф матерял са дръжките на отверките
един път една моя съученичка напсува г-жата по ФВС и после обикаляхме 3 пъти у-щето :-o
tonbonbon
12-09-2009, 16:32
е днес г-жата по биология нещо обясняваше ,че като не вали дъжд и можем да осанем без вода (нещо такова) и 1 фр вика "еми тогава да сложат изкуствена вода " :-o
Ето някои бисери от моя клас ..
10.Теодора-..аз съм англичанка..
Роберто-то за тфа си толко грозна
11.Г-жа-Някои хора да млъкнат!
някой се обажда-Точно така,някои хора да млъкнат а другите да продължават да си говорят
12.Каролина-Добре де,какво лошо има да си кифла?
Марти-Еми то няма нищо лошо,само дето приличат на...
Илиан-Курове!!!
Каролина-На мен!?!?
13.Някой към г-жа Павлова
-Госпожо умирали ли са хора в Долината на Смъртта?
Г-жата-Еми надявам се да са умирали...
14.Тръгнали сме към парка:
Илио-Вие вървете аз ше ходя
А ето и още малко открих
1.Пелтешка на Кирил-Сядай на стола
Кирил-Не!Боли ме гъза!
Пелтешка-Излез от стаята!
Кирил-Щооооо???
4.В час по английски целия клас крещи и Илиева ни засплашва:
Ако не млъкнете,ще отида да се упражнявам с Милица в другата стая!
4.В час по английски целия клас крещи и Илиева ни засплашва:
Ако не млъкнете,ще отида да се упражнявам с Милица в другата стая!
11.Още смешки в часа:
Павлова-На коя река е разположен Лондон?
Ники-На Дунав ;)
Любимото ми : :razz: :razz:
13.Диалога по англйски м/у Мими и Кирил:
Кирил-What do you want?
Mими-I want any tea..
Кирил-SOME TEA!!Yes we have!
Мими-Добре бе!Have you got any tea?
Кирил-What?
Mими-чакай бе!
Kирил-Ше фалираме заради тебе!
Mими-Да бе!Have you got any juice and pizza(тя го каза "пиза")
Кирил-Yes we have!!!
Някой говори отстарни-Ми дай и ги де!
Кирил-Само т'ва ли?
Мими-не бе искам още!Have yоu got any wine..?
Кирил-абе много си малка да пиеш още!
Мими-еми кфо...
Някой крещи-Земи си биричка...
Госпожата-АЙДЕ СЯДАЙТЕ!!!
16.Илиева-Който отсъства да стане!
22.Илиева-От тук нататък ще изпитвам всеки ден..Понеделник,Вторник,Сря да...
Росен-Е,няма ли ден в който няма да изпитвате ;(
Илиева-Има разбира се-Събота и Неделя! :P
22.Илиева-От тук нататък ще изпитвам всеки ден..Понеделник,Вторник,Сря да...
Росен-Е,няма ли ден в който няма да изпитвате ;(
Илиева-Има разбира се-Събота и Неделя! :P
32.В час по математика Пелтешка проверява кой какво е написал и стига до ученик който нищо н е на правил:
Що не си го направил бе?
Еми...незнам...са го правя..
Пелтешка:Почвай да го правиш иначе ше те смачкам!!
32.В час по математика Пелтешка проверява кой какво е написал и стига до ученик който нищо н е на правил:
Що не си го направил бе?
Еми...незнам...са го правя..
Пелтешка:Почвай да го правиш иначе ше те смачкам!!
momi4e94
12-10-2009, 10:09
Ами тази изцепка беше в часа по география и моя приятелка каза че не можела да намери на картата на света къде са ЕКВАТОРИЕЛИТИТЕ. Аз я питам кво е тва,а тя ми казва ''...ами нали има меридиани и екваториели на картата но не мога да ги намеря
aloveyou
12-10-2009, 11:44
ами веднъж казах на бившата ми госпожа по матматика "бабо" :D и то при пълна тишина в клас по време на час, такъв смях избухна :D :razz:
веднъж без да искам я и настъпих много зловещо без да знам че е тя и не се извиних и тя ми каза"няма ли да ми се извиниш?" :-D а и пак при същата госпожа, някой беше пуснал кючек в клас, а тя закъсняваше и аз по принцип не слушам такива чалгарии ама се бях разлигавила и почнах да си въртя гъза наляво и надясно и то музиката силна не се чу като се отвори вратата и аз бях с гръб и всички тръгнаха да сядат и изключиха музиката а аз продължавах да си играя кючек и питам абе кво става и тя вика че сме били в час вече :D :razz: все при нея имам изцепки, веднъж паднах върху нея :-D , спънах се и кво да направя :D , много ме обичаше госпожата :D :-D :razz:
:razz: :razz: Да,наистина много те е обичала :razz: :razz:
fire_cat
12-10-2009, 12:05
На изпитването по история според един малоумен съученик в 7 клас ние живеем на планетата България, в държавата Земя, управлявана от Бог...
AutomatiC
12-10-2009, 12:28
някъде в 1-ви или 2-ри клас едно момче твърдеше,че лястовичките се въртят около слънцето...имало е още доста случки,ама сега не се сещам.
shisharkatapz
12-10-2009, 17:47
Наскоро даскалката като проверяваше отсъствията каза:
-Веско кажи кои номера отсъстват...
-Ами незнам госпожо кой го няма да си каже!
5 секунди размисли и страсти и след това взривяващ смях.А пича даже не разбра защо се смеем и попита:
-Е па сега какво съм казал.
waterflame96
12-10-2009, 17:55
^ изтъркано, че направо претъркано...
Днеска по БЕЛ г-жата нещо си говори и тоя до мене си хвърля ракетки(харитиени) с един идиот през 2 чина. И ония през 2-та чина хвърля към тоя до мене, ама ракетката уцели мене. И аз вече се ядосах и само... хващам я и с крясък "АБЕ ДА ВИ СЕ НЕЗНАЕ!!" и хвърлям по него, ама ракетката се точно на сантиметри от него се отклони и уцели г-жата.....
После целия клас минимум 5 минути се смеехме...
kombarka
12-15-2009, 14:28
Не се чешай там, където не те сърби :x
AngelicAlliance
12-15-2009, 17:25
Веднъж учителката по математика говори по телефона. Приключва разговорът, затваря и един я пита "Госпожо, кой беше?". Спукахме се да се хилим тогава. :D
Една приятелка си драска нещо в час по музика. И тая откачалка ся да се направи на интересна започна да исе кара...
Г. - Стига си рисувала. Това да не ти е рисуване. Като искаш да рисуш, отивай в кабинета по рисуване!
Д. - Ама, може ли найстина?
gret4ety
12-15-2009, 19:00
- Тука 5 човека ми дъвчете дъвки ... Като например Иван, Руми, Деси, Маги и Грета
- Ама госпожооо аз не дъвча аз ям...
- Госпожо кфо душкате?
-Лепило...
- Ще ти напиша докладна вече
- Госпожо Ти само ме овикваш...
учителка по химия е голям фен на АББА и един съученик я пита:
"Г-жо искате ли да ви пусна 1 песен на АББА?"
и тя вече ще заподскача от радост и вика:
"ДААА! Добрее!"
и той:"Вие луда ли сте, аз нямам такива песни на телефона!"
:lol: :lol: :razz: :razz: