Влез

View Full Version : Поредния тъп проблем

tale_of_wo
01-18-2009, 17:55
За първи път пиша във форум така че ако има некъф проблем,сори :)
Ем,от незнам колко време имам регистрация тук и досега само разглеждах чужди теми и разни съвети за красота и даскало.Е,наскоро ми излезе един нормален тинейджърски проблем.Има едно момче от класа,което дори не го забелязвах в началото.Една моя приятелка викаше че само мен гледал през часовете,ама аз тогава имах разни неща,който трябваше да права всеки ден(да разхождам кучето,да ходя на танци и други) и въобще не го забелязвах,просто имаше други глупости с койго трябваше да се занивам.И ето че един слънчев ден през Декември май беше,той се появи като "чисто нов",прически,дрехи,ново държание,и просто ми направи впечатление пълната му промяна.Целия ден си говорихме,после ме изпрати до нас.Така за няколко седмици от "непознатия" се превърна в един от най-добрите ми приятели и аз се влюбих в него.Да ама той харесвал друго момиче,и на мен ми обръща внимание вече много рядко....Даже по едно време беше казал че съм смотанячка :? а аз нямам никъкъв опит с момчета;сестра ми въобще не ми помага....а пък уж харесва онва момиче,пък ми каза веднъж че мен обича,прегръща ме и ме целува и незнам вече и аз какво да го правя :oops: :oops: :oops: :oops: Благодаря предварително :grin:

BaiToq
01-18-2009, 18:00
Изпуснала си момента.
Опитай с някой друг и
се води от тотаджийската максима:
"Не губи тираж,идва нов кураж"
или обатното :lol:

porky
01-18-2009, 18:02
Като темата ти е "тъпа" що ни занимаваш 8-)

fuckUall
01-18-2009, 18:03
Еми я седнете да си поговорите.Кажи му просто!

kekerica1
01-18-2009, 18:03
Имам подобен проблем само дето не е от моя клас,и не ме прегръща целува и т.н. И винаги съм смотанячка за него :? успех,дано намериш решение скоро :? не мога да ти дам съвет-аз съм девствена на тема гаджета-имала съм само едно,дето дори не може да се нарече гадже :? п***л от англия :? айде,къмет :-D

Hilary_
01-18-2009, 18:05
Абе тоя нещо ме съмнява... как така ще те изпраща а после ще те обижда...я го мани тоя... некъв никъв ми се вижда... има много се някой ще е за теб!!! :wink:

Bellatrix
01-18-2009, 18:07
Ти си го заебала. Той е страдал, Комплексирал се е и се е превърнал във фешънче. Ти си се вързала и си лапнала по него. Той или това е целял с промяната още в началото, или го е дръннало като приятна изненада. Израдвал се е и е решил да ти го върне като ти дрънка за друго момиче. Има 2 варианта:
1. Тая не го интересува, иска теб и просто те дразни малко с другата, за да ти върне. Накрая ще си отмъсти като хората и ще се хване с теб.
2. харесва вярно другата и чувствата му към теб са минало. Сега те използва за целувки и натискане с мъждива далечна надежда за секс. Всъщност се кефи как сега ти си на пачите яйца и накрая като си отмъсти като хората, ще те зареже и ще се хване с другата.

ПП. Дано е номер 1. Успех.

holyshade
01-18-2009, 18:40
Еми я седнете да си поговорите.Кажи му просто! така трябва..сигурен съм, че ще те разбере :)