Lucho
01-19-2009, 10:52
Ох...всичко започна в миналият Вторник.Понеже вече си бях купил книжка с тестовете по история /и знам че от нея ще даде тестовете историчката/ двама-трима съученици си направиха пищови,аз пък назубрих и трите теста за раздела...ок....Петък ? - тест....минава успешно....преди малко ми го връща и...имам 6 пълно,но как съм бил могъл аз да отговоря на толкова сложни въпроси...(деба,едва ли не аз съм тъп и не мога да изкарам 6 :-x )дори нея я затруднили...дава ми другата група /ама и нея я знам само два-три въпроса не/ допуснах няколко грешки колкото за 5.50 но ако пак изкарам висока оценка и не ми я признае имам ли правото да ида при директорката и да се разправям ? Ще ми помогнете ли какво точно да кажа и как да си търся правата,че да излезе така че аз съм умен я тя не ми признава оценката ?
Забравих да спомена - през целият тест ме гледаше даже и за пищови ме провери,бърка в якето... :? е утре ще ми върне теста,ако и този път не ми признае оценката какво следва ? :x да знам скандал ли да правя или...
Забравих да спомена - през целият тест ме гледаше даже и за пищови ме провери,бърка в якето... :? е утре ще ми върне теста,ако и този път не ми признае оценката какво следва ? :x да знам скандал ли да правя или...