PDA

View Full Version : Игра в мрежа на Фифа 2007



Rza
01-19-2009, 19:06
яко се зарибих по фифа 2007 и искам да играя срещу един мой фр във мрежа понеже се ежи много да му набия канчето ама проблема е че не знаем как да си направим мрежа,ако на някой му се занимава да обясни :) мерси предварително



*Липсва описателно заглавие!
Точка 7 от Правила на форума (http://www.teenproblem.net/f/pravila.html).
Редакция на MakeMeLaugh

Xanibal
01-19-2009, 19:38
ами начи двамата си разменяте ИПтата (Client) и ги въвеждате като отидете в Multiplayer и от там new и въвеждате със име.След тва по скайп се разбирате кой ще прави мрежата примерно ти я праиш и му казваш дай connect(щото там се цъка тва за да се вкл към мрежата ти) след 5-10 сек,през тва време ти влизаш и цъкаш най-горното хост-за да направиш хост и така влизате избирате си отбори и т.н...

Rza
01-19-2009, 19:46
ами начи двамата си разменяте ИПтата (Client) и ги въвеждате като отидете в Multiplayer и от там new и въвеждате със име.След тва по скайп се разбирате кой ще прави мрежата примерно ти я праиш и му казваш дай connect(щото там се цъка тва за да се вкл към мрежата ти) след 5-10 сек,през тва време ти влизаш и цъкаш най-горното хост-за да направиш хост и така влизате избирате си отбори и т.н...
mersi mnogo ama zashto trqq si razmenqme ip?

Rza
01-19-2009, 20:11
tctct ne stava ;(;( az pisha ime i ip i posle toi pishe sushtoto,cuka na connect az na host i nishto

Xanibal
01-19-2009, 22:54
1во ти цъкаш на хост след тва той на кънект а и ако не сте с реални ип-та и нещо нета е спрел треа пак да му кааш ип щото се променя ИПто,пробвайте няколко пъти понякога се разминавате...

Rza
01-20-2009, 06:46
1во ти цъкаш на хост след тва той на кънект а и ако не сте с реални ип-та и нещо нета е спрел треа пак да му кааш ип щото се променя ИПто,пробвайте няколко пъти понякога се разминавате...
dam az pisha ime i moito ip i sled tva toi pishe ime i negovoto ip,az cukam host i sled tva toi connect i nishto pak ne stava dava nqkva greshka,purvo mi kazva izchakai drugi igrachi i sled tva greshka

Xanibal
01-20-2009, 08:16
дай screen

adrenal1n
01-20-2009, 20:09
Като дадеш на New, избираш Direct IP - даваш Add - пишеш неговото име и ИП, той пише твоето име и ИП, ти натискаш Host, той Connect и се връзвате... Ти неговото, той твоето пише...

Rza
01-21-2009, 17:03
Като дадеш на New, избираш Direct IP - даваш Add - пишеш неговото име и ИП, той пише твоето име и ИП, ти натискаш Host, той Connect и се връзвате... Ти неговото, той твоето пише...
a imeto moje li da bude 1 i shushto i tva ne razbrah az moito ip si pisha i toi negovoto ili toi moito i az negovoto

Jesus
01-21-2009, 17:28
има 1 програма казва се hamachi като влезнете в нея си създавата виртуална стая. След като сте влезнали в нея правиш тва дето ти го описаха по-горе с ИП-тата от хамачи. Аз така играех фифа 08, обаче веднъж канектнати не трябва да се минимизира играта че дропва.

Xanibal
01-21-2009, 17:30
ТОЙ пише ТВОЙТО,ТИ пишеш НЕГОВОТО ИП (не е препоръчително имената да са еднакви примерно него го кръщаваш Pe6ouuuuoouo,той тебе Go6kouuouououuouoo)

Samoten89
01-23-2009, 15:27
Не се занимавайте с глупости - една е програмата Hamachi прави виртуална локална мрежа и на LAN ще се намерите без да въвеждате глупости ръчно...

Rza
01-24-2009, 07:03
ок,изтеглих си това хамачи и си създадох ник и мрежа,сега какво следва,тази прогама не съм я ползвал и срещам затруднения.Смисъл как ще ми помогне тя в направянето на мрежа за фифа?