View Full Version : На рожденият ми ден ....
monttitty
01-20-2009, 09:24
Преди 2 дена си празнувах рождения ден(14) в нас и си прекарахме страхотно купон..ала бала..наще даже ни бяха оставили сами на целия етаж и накрая се бяхме разбрали който го пуснат да спи в нас.Е така седяхме до към 1-1.30 и бащта ми се качи и попита за един фр дали и той ще спи и аз му казах ДА (ние сме само фр и никога не сме имали нш повече нито някоя от мойте приятелки) та и той вика а няма да стане и аз си отидох в стаята и викнах една др фр за сувет и до като си
говорехме чух бащта ми как му говори "Тебе ще те изпращаме ли ??"
и той "Ами не!" "А какво сам ли?" "Ами не!" и накрая бащта ми се обади на майка му и дойдоха да си го вземат в 1.30 при положение че едвам ги накара :o :o НАПРАВО САМ МУ БЯСНА !!! + това вчера седа аз 20 мин след като съм свършила даскало и си говорим с фр-та нито пушим нито пием и нш (бях си забравила телефона) а той идва пред у-ще и ми се ракрещя едва ли не пред вс .... :-k :-k какъв му е проблема нз....
Il_cavaliere_del_male
01-20-2009, 11:20
може би неграмотността на младото поколение...
Rofl4etoo
01-20-2009, 11:22
ти на колко си 12-13?
it_ends_tonight_
01-20-2009, 11:26
На 14 е станала ;] Четете малко преди да се правите на много остроумни и големи.
Няма да ти кажа, че те разбирам, щот не съм попдала в тази ситуация, но е кофти. Поговори с тоя твоя баща!
Обясни му, че не е прав без излишни драматизации и крещене.
the_beautiful_smile
01-20-2009, 11:31
Притеснява се за теб :) Това е !
Il_cavaliere_del_male
01-20-2009, 11:33
На 14 е станала ;] Четете малко преди да се правите на много остроумни и големи.
Няма да ти кажа, че те разбирам, щот не съм попдала в тази ситуация, но е кофти. Поговори с тоя твоя баща!
Обясни му, че не е прав без излишни драматизации и крещене.
аз пък мога да ти кажа, че я разбирам прекрасно и преди да се опитваш да се правиш на голям психолог и да правиш забележки на останалите, размисли върху съвета, който ще дадеш... изобщо не може да се говори с такива хора, като кажеш "поговори си" се едно я изкара ебати тъпата, че да не се сети да го направи...
sexa_na_kompleksa
01-20-2009, 12:49
Според мен поведението на баща ти е нормално. Просто повечето бащи са много ревниви и си пазят дъщерите. Свиквай с този факт - това няма да се промени.
monttitty
01-20-2009, 15:55
Il_cavaliere_del_male
мерси на тези които ме разбират :) :) :)
Според мен поведението на баща ти е нормално. Просто повечето бащи са много ревниви и си пазят дъщерите. Свиквай с този факт - това няма да се промени.
DjBaloon
01-20-2009, 16:48
ако си момиче е нормално,не иска да си поредната разкрачена.. 8-)
SoFarSoG00d
01-20-2009, 16:54
Ами баща ти е прав,все пак жилището ви не би трябвало да се превръща в хотел,а в крайна сметка си само на 14.
BqlaLiniq
01-20-2009, 17:06
Аве на много оборотни и готини взехте да се правите всички..
може би неграмотността на младото поколение...
Кой го казва? Човека, който започва изречението с малка буква??? Пък и какво те бърка тебе каква и е грамотността? Или ще и отговориш на въпроса или недей да и флуудиш темата..
ти на колко си 12-13?
Кво ти влиза в работата и на тебе пък на колко е? Ако ще и на 6 да е? Пречи ли ти..момичето си иска съвет как да постъпи ти я питаш на колко е с ирония..
Пфф ей, за да трупате мнения сте готови на всичко...ама поне преди да критикувате другите вижте себе си ;)
Ми мацко кажи на майка ти, ако е по-разбран човек и я помоли да говори с него ;)
Il_cavaliere_del_male
01-20-2009, 19:46
да отстъпим място на по-оборотните, които са в обръщение вече с 260 мнения..
според мен баща ти се опитва да цака майка ти по тоя начин... според мен тряа наистина добре да си помислиш дали искаш точно тва..
monttitty
01-20-2009, 19:47
Еми ще говора ... :) иначе марси на всички които ме разбраха .... :P :P
Jumbie483
01-20-2009, 19:51
И аз имах този проблем и накрая се оказа, че баща ми ревнува О_О :shock: :shock:
Просто бащите са така.. не искат толкова обичаните им дъщери да се докосват до други момчета [мъже]