PDA

View Full Version : Подборен преразказ

fenerche
01-20-2009, 12:35
Моля, ви! Ужасно спешно е.. Подборен прерзказ "Образът на Македонски" върху 1, 2, 3, 5, 10 и 17 глава от "Немили-недраги"
Предварително благодаря!

BGRUForever
01-20-2009, 17:09
Как подробен преразказ върху образа на някого, да нямаш предивд интерпретативно съчинение разсъждение или нешо друго на избрана от теб глава от "Немили-недраги"?

gabi_94
01-20-2009, 17:55
не си се уточнила, нем оже да е праразказ щом ще е на много глави върху нечий образ

BGRUForever
01-20-2009, 18:44
Явно е имал\а предвид от имто на Македонски от глава по избор. Аз те съветвам на тази с боя при хълма, не я помна вече. Там има няй-много действие и е динамична, гарантирам на даскалите ти ще им хареса, а ако разкажеш последната ще си кажат виж я\го тоя\тая мързеливец\ка. Гледай да пишеш в правилното време, не ги сменяй на всяка дума.

krisity33
12-10-2010, 12:29
Моля ви.. Трябва ми преразказ на немили недраги 10 глава подборен .. Ако някой знае да ми пише или да го напише.. Спешно ми трябва .. Мерси предварително :)

bbabyy
12-10-2010, 15:42
Моля ви.. Трябва ми преразказ на немили недраги 10 глава подборен .. Ако някой знае да ми пише или да го напише.. Спешно ми трябва .. Мерси предварително :)

A като ти е казано, че трябва да направиш, не се ли замисляш че трябва ТИ да го направиш. На изпита кой ще ти помага?!

gandalfepi4
12-10-2010, 16:02

аз ще ти помогна - в един сайт доста бързо успях да намеря първо инструкции как се пише такъв текст, второ мостри на същата тема ама от други глави и трето САМИЯТ ПРЕРАЗКАЗ

трябваха ми около 30-ина секунди да се докопам до това инфо.

сайтът се казва гугъл

успех в титаничната битка с мързела

fenastz
12-10-2010, 17:49
Подборен? Никога не съм писал такова нещо.

mimi77
01-03-2012, 20:18
Как подробен преразказ върху образа на някого, да нямаш предивд интерпретативно съчинение разсъждение или нешо друго на избрана от теб глава от "Немили-недраги"?
и на мен ми трябва Подборен прерзказ "Образът на Македонски" върху 1, 2, 3, 5, 10 глава от "Немили-недраги" ии лично на мен ми трябва от всичките тези 1,2,3,5 и 10 глава там качествата му да са описани например в едната глава е описан като нехранимайко като човек който е способен да те обере а в друга пък като смел като човек който ще направи всичко за родината си !! и трябва там да опишем тези две лица който са представени за него !!

ivyy
01-04-2012, 13:01
Едно нещо ми е много интересно: как смятате, че някой ще седне да ви чете ей така 5 глави от Немили-недраги и ще ви напише подборен преразказ!? А такъв преразказ съм писала преди години, но не помня да е бил за образ. (дори си нямам на представа как ще стане това или пък бъркам вида на преразказа) Имате цяла седмица и чичко Гугъл и текстове. Разбирам да беше някакво есе, ама вие и текст готов си имате.

Traum.
01-04-2012, 15:34
Едва ли някой ще седне да ти пише домашните, всички ги имаме и вместо да де оплакваме сядаме и ги пишем Ще е хубаво и ти да го направиш.