View Full Version : Правите ли секс за пари?
milenchetyyy
01-20-2009, 12:58
:-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-)
т.7
krem4et0
Mr_Crowley
01-20-2009, 13:01
Постоянно!!! Що, ти да не се предлагаш? :-o
nymphadora
01-20-2009, 14:13
леле леле леле
няма ме за 2 седмици,а вече са се навъдили около 100 такива теми :-o
леле леле леле
няма ме за 2 седмици,а вече са се навъдили около 100 такива теми :-o
това са хора само пияници и пороиници 8-)
Kostadin_682
01-20-2009, 14:42
Да ти е** майката на тебе!!! :)
:razz: :razz: :razz: :razz:
fashion4etyy
01-20-2009, 15:06
:-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-)
ela da te ebaa za pari :oops: :-)
SoFarSoG00d
01-20-2009, 16:34
80-100лв.
ViolentSaint
01-20-2009, 16:39
80-100лв.
В тая криза ти евтинийка е караш я в се стегни вдигни малко ;)
SoFarSoG00d
01-20-2009, 16:59
Смятам,че темата е повече от идиотска.............. :oops:
нямаш толкова пари за колкото бих се дал на някоя 8)
fashion4etyy
01-20-2009, 18:13
Ам честно казано са ми предлагали пари некфи батали ама аз к`ура си не съм го намерил на пътя :?
:-o :lol: :razz: moga li da znam koq e taq :razz: :razz:
6toto teb i prostitutka nqma da ti pusne :-D 8)
aka6a_vamp
01-20-2009, 18:15
Ам честно казано са ми предлагали пари некфи батали ама аз к`ура си не съм го намерил на пътя :?
Шшшшшшшш,тихо мойто момченце!
Rofl4etoo
01-20-2009, 18:19
Не!Имам достатачно пари,за да го правя!Пък и ми е под нивото ;)
По- скоро момиченце.
adrenal1n
01-20-2009, 18:47
"-Бихте ли правили секс с мен за 2 милиона евро?"
"-О, да, разбира се!"
"-А за 20 евро?"
"-Мръсник, ти за какъв ме мислиш?!"
"-Вече разбрах каква сте, сега просто уговарям цената"... :?
fashion4etyy
01-20-2009, 19:19
По- скоро момиченце.
az sum momi4ence :?
dai da vidim ti na kfo prili4a6 8)
SoFarSoG00d
01-20-2009, 19:27
80-100лв.
В тая криза ти евтинийка е караш я в се стегни вдигни малко ;)
Ми просто се шегувам,както казах,мисля,че темата е излишна.....
A_Loving_Girl
01-20-2009, 19:36
Да ти е** майката на тебе!!! :)
+ 1 :D:D:D
Ами честно казано - да бих правил секс за пари.
BeHappYs
01-20-2009, 19:57
нямаш толкова пари за колкото бих се дал на някоя 8)
Нали уж нямаше цена кфо стана изведнъж имаш чудно :-o
По темата - Не неправя несъм Жиголо :)
TheBestFriends
01-20-2009, 20:34
пфу че що за човек ще си ако правиш това ?! :?
аз НЕ правя секс за пари и никога не бих правила..
По- скоро момиченце.
az sum momi4ence :?
dai da vidim ti na kfo prili4a6 8)
От къде на къде ше ти показвам каквото и да е?
Да не би ти да си се показалА на някой... ?!
Ето ти една снимка (http://picbg.net/img.php?file=5e5e9a0e1d00bd32.JPG) в твой стил.
fashion4etyy
01-20-2009, 22:20
Слушай бе ей миризлив комплексиран гей такъв,спри да си избиваш комплексите и да се заяждаш с когото не трябва.На всички е ясно колко си жалък и грозен,затова не си показваш лицето нали? Вероятно е гадно всеки ден да те плюят по улицата като те видят и да те мачкат.Затова ли ти знае много устата тука? Форума ли е единственото място на което се правиш на интересен? Бегай да си режеш вените скапан фиешански боклук такъв - само това е решението на проблемите ти.И ти се чудиш що те храня под път и над път? Еми не се чуди повече ще те е** в нещастника...
хахаа кой го казва :-o тоя който трябва да крие лицето си ти Не аз :D :lol: :razz: . тва че прическата ми е така не значи че се крия. виж се на кво приличаш първо адски грозен си и ти се иска да не е така но нестава нали :P в у-ще колкото момоичета ме харесват саамо може да мечтаеш да си като мен 8) и там ме мразят мн и ми завиждат най вече грозници като теб! Така че съм свикнал :..ти си боклук който не става за нищо с такива не се занимавам
Откъде си ги измисляте тея глупавите теми, не знам..
Веднаж кака Джоли .. Ангелинка ми вика айде бе ше ти дам 500 000 лева, аз викам бегай шшш , не може!
TheRestorer
01-21-2009, 04:48
И на тебе ли.Знаех си, че не само при мен е опитвала :D
aleksandurg1
01-21-2009, 12:20
може да напраите тема NeNoRMaLNiKa vs. fashion4etyy и вътре да се храните ни ша залагаме кои е по хубав и накрая ша сложите по 1 снимка
colymoly
01-21-2009, 12:33
и за милиярди няма да стане 8-)
хахахаха трябва да си егати изпадналия/лата, че да правиш секс за пари :shock:
aleksandurg1
01-21-2009, 14:38
я го погледни от другата страна някоя супер закъсала мацка супер готина да ти плаща да правиш секс с нея :shock: хем ти е кеф че щи и платят
като работата на мечтите :-P :grin:
jambo_bs
01-21-2009, 14:56
Обичам да правя секс за пари .... иначе съм девствен :D :razz: :razz:
colymoly
01-21-2009, 15:01
^ :D
fashion4etyy
01-21-2009, 16:30
Слушай бе ей миризлив комплексиран гей такъв,спри да си избиваш комплексите и да се заяждаш с когото не трябва.На всички е ясно колко си жалък и грозен,затова не си показваш лицето нали? Вероятно е гадно всеки ден да те плюят по улицата като те видят и да те мачкат.Затова ли ти знае много устата тука? Форума ли е единственото място на което се правиш на интересен? Бегай да си режеш вените скапан фиешански боклук такъв - само това е решението на проблемите ти.И ти се чудиш що те храня под път и над път? Еми не се чуди повече ще те е** в нещастника...
хахаа кой го казва :-o тоя който трябва да крие лицето си ти Не аз :D :lol: :razz: . тва че прическата ми е така не значи че се крия. виж се на кво приличаш първо адски грозен си и ти се иска да не е така но нестава нали :P в у-ще колкото момоичета ме харесват саамо може да мечтаеш да си като мен 8) и там ме мразят мн и ми завиждат най вече грозници като теб! Така че съм свикнал :..ти си боклук който не става за нищо с такива не се занимавам
И с това ли се хвалиш бе мизерник? Ставаш за смях направо.Голяма работа като те харесвали няколко дълбоко заблудени кифли :D
Снимай поне веднъж в живота си лицето си и го покажи да те скъсаме от подигравки.За мене недей говори.Просто няма какво да кажеш защото съм светлинни години по напред от тебе във всяко отношение.Продължавай да си избиваш комплексите тука и не се чуди защо всеки трезвомислещ човек те прави на една стотинка като си отвориш лайняната уста...
щом така мислиш..
точно тея "кифли" ти няма да имаш никога.те са на външен вид хубави..не стават за теб. не си падат по груби грозни и с пъпки :lol: да не говорим че си с гнусно на вид тяло :razz:
и единствените който ме нападате тук сте ти и акаша...мн ли сте :D
боклуци 8)
intotheblue
01-24-2009, 17:04
Не и никога няма да правя!Правя секс само с гаджето ми за сега и може би в бъдеще ще правя с хора който ме привличат и влудяват,а не с някви чичковци който ми дват кинти. :-x
baby_inloff
01-24-2009, 19:14
Да разбира се. Всеки ден се разминавам с майка ти по магистралата. Колежки сме с нея ;) :-x :-x :-x :-x
mariqn_sexa
02-22-2009, 11:56
Правя :razz:
BoBa4eWeR
02-22-2009, 20:30
da az se predlagam...
priemam samo momi4eta do 60 kg...predi da doidat pri mene da minat na pregled prez H.E.I.. i da ne sa mangusti
obe6tavam dylga lubovna igra ;)
FunnYboY
02-22-2009, 20:38
Момче съм, не съм правил секс за пари...
Ама ако някоя руса фенка иска да даде някой леФ, нямам нищо напротив 8-) Те ако даваха пари... щях да съм милионер :D :D :D :D :D
Поздрав, Графа - Секс За Пари :lol:
sugarbaby_
02-22-2009, 21:39
Не много ясно :? :x
и за милиярди няма да стане 8-)
Излъга. :D
(шегувам се)
valdesbg
02-23-2009, 07:23
Принципно за кеф го правя, ма ако дадат някой лев.... Няма да откажа :)
to gledai samo seir s taq kriza kak si4ko jivo 6a se proebe za pari i 4algadjiikite ot 200 kak 6a padnat na 50 8)
:lol: :lol: :lol: :lol:
beretta92sd
02-23-2009, 09:08
Пууу за кво да плащам за нещо дето , и без пари си го получавам дори и да не ми се прави.
Както миналата седмица една цял ден ме кара в скайп да сме се видели да се е*бем.И накрая какво да я направя много си го искаше момичето и се видяхме.
SiSsKkAa
02-23-2009, 10:48
и сега тряа да ти кажем "брейййййййййй какъв си късметлияя б*хти якия си" ???Темата е секс за пари,а не ти как го получаваш.Не се обиждай ама прозвуча като хвалене
по темата : НЕ