Влез

View Full Version : Ще си правя татуировка

GangstaLovin
01-20-2009, 13:11
zdraveite daite mi savet.sled 5-ti s tati 6te hodim da si pravim tatoirovki...no maika mi ne e saglasna,za6toto lqtoto kogato hodih da si pravq vremenna kaza,4e ako sam si napravila istinska 6tqla mn da mi se sardi.daite mi saved kak da i kaja (tatusa nqma da e golqm savsem malak!nqkakvi lapi4ki ili ne6to podobno) :-o :(

Т.7
swords1010

DieselBlood
01-20-2009, 13:24
ммм според майка ти са държи като на 5

Il_cavaliere_del_male
01-20-2009, 13:28
бахти съвета, дет й даде..
след като ще ходиш с баща си, просто му кажи да ти даде едно рамо 8)

GangstaLovin
01-20-2009, 13:37
ама проблема е ,че няма как да ми го даде след като те не живеят заедно от около 4 месеца и той не иска да я вижда

Il_cavaliere_del_male
01-20-2009, 13:47
а ти защо толкова искаш да си сложиш тату? на колко си?

GangstaLovin
01-20-2009, 13:52
еми защото винаги съм искала и до сега сам си правила само временни,но сега искам нещо което да ми остане за спомен ,обаче понеже знам,че ще ми омрзне бързо ако е нещо голямо,ще си направя нещо мъничко.на 14

Axe_vs_Sword
01-20-2009, 14:42
Майка ти не се съгласавя, макар да и казваш, че ще е за спомен и че ще е малка? Ако така, защо, какво казва?

AutumnTears
01-20-2009, 14:55
tatuirovkite v koito ima vlojen istinski smisul nikoga ne omruzvat ;-)

CtrlAltDel
01-20-2009, 15:04
Малка си! Не само защото на тази възраст е 99% възможно да си татуираш нещо, което после ще ти се стори глупаво, ами и защото имаш още няколко години да растеш на височина и широчина, което ще деформира татуса. Да не говорим, че трябва внимателно да прецениш мястото, за да нямаш проблеми един ден като си търсиш работа.

И все пак - като си толкова навита и щом баща ти е съгласен - не виждам какъв ти е проблема. Ще поставиш майка си пред свършен факт. После колкото ще да те наказва - не може да ти изтрие татуса (едва ли ще тръгне да те води на лазерни процедури и т.н).

N0_feAR
01-20-2009, 18:49
еми да ти кажа и аз да съм на мястото на майка ти и аз не бих ти позволила. Нищо лично, но си просто на 14...след няколко години може и да те е яд заради едните "лапички за спомен". По-добре изчакай, порасни и тогава пак си помисли за тату.

SoFarSoG00d
01-20-2009, 19:23
Доста си малка,мисля,че това ,което мислиш сега ,няма да го мислиш утре,та мисълта ми е ,че прибързваш,а след това ще съжаляваш.Майка ти е права,запомни едно,родителите мислят винаги най-доброто за децата си,а ти все още си малко моми4е.Имам познати,които се 4удят как да ги премахнат.

ivvka
01-20-2009, 20:29
Ами наистина изчакай още няколко години и тогава си направи татус. Бъди сигурна, че след време няма да ти харесва и ще се чудиш защо си я направила. Изчакай за да не съжаляваш!

mynichka
01-22-2009, 16:46
Значи и аз не съм фен на татусите ..и си на 14- има още време да пораснеш, може да се разтегне тая татуировка и да седи адски грозно..а пък и след време едва ли ще я харесваш :!:

TheBestFriends
01-22-2009, 19:32
я си се представи на 50 с някакви лапички по себе си :?
тетка ми има татуировка на ръката и сега я е срам да я показва (направила си я е, когато е била на 16)

justt
01-23-2009, 14:40
ooy.. az sym leeeko protiw tatysite .. http://img.zamunda.net/pic/smilies/winkk.gif

moo... wse pak ti si reshawash .. http://img.zamunda.net/pic/smilies/smurf.gif

taNcheto93
01-23-2009, 15:21
Аз нямам нищо против татусите, но наистина още си малка. Майка ти не знам поради какви причини не е съгласна, но я послушай. Напълно съм съгласна с другите затова, че не трябва да си правиш татус, защото тялото ти едва сега започва да се развива, а и след време ще съжаляваш за това което си направила :) .

TheBlackRose
01-23-2009, 16:29
Колкото и да ти се струва тъпо това да не си правиш и аз съм на това мнение.Има време пък и това е вечна.Аз от 17-годишна почнах да си правя,но все временни за няколко месеца(розички,пеперудки,б изалки и к'ви ли не глупости).Не прибързвай-както казаха и някои други още си малка и едва сега растеш.Мислила ли си как ще изглежда ако се разтегли или нещо такова?!Ако ще си правиш-нека да е временна... :)

FlashMX
01-23-2009, 16:31
Баси тате-то имаш.... :razz:

TheBlackRose
01-23-2009, 16:35
Хихи...При мен пък беше обратното-майка ми даваше ама баща ми заплаши да ме изхвърли от нас.На 17 мнението му още беше такова ама не ме изгони-аз сама си излязох :D :D :D

swords1010
01-23-2009, 22:28
Защо майка ти ще ти се сърди (защото грешката на толкова много майки е, че постоянно се опитват да предпазват децата си...), та това си е твоето тяло и тя трябва да е наясно с това. Можеш да поговориш с нея по темата и да и обясниш, че това ти харесва и искаш да го направиш, а ако някой ден съжааляваш, това нея няма да я засегне. Но ти все пак помисли за самата татуировка - не е нещо, от което можеш да се отървеш ей така, като му мине модата. :)

TwoSmokingBarrels
08-30-2009, 18:14
Абе тялото си е твое и може си прайш квото искаш