Влез

View Full Version : Леко притеснен

kosmosbg
01-20-2009, 14:59
Ок правих секс с приятелката ми, но този път без кондом... Не съм свършвал в нея изобщо, но ме притесни факта, че можело да се забременее от предеякулационната течност или нещо такова... Да вземе ли тя хапче ? Може ли ад се разбере веднага с тест дали е станало мазалото ( преди 5-6 часа правихме секс)

CtrlAltDel
01-20-2009, 15:20
Вероятността да се забременее от предеякулационна течност е минимална. Едва ли е станала белята, но ако сте много притеснени, най-рано след около две седмици приятелката ти да си направи тест.

kosmosbg
01-20-2009, 15:22
Вероятността да се забременее от предеякулационна течност е минимална. Едва ли е станала белята, но ако сте много притеснени, най-рано след около две седмици приятелката ти да си направи тест.Ако теста се направи след 1-2 седмици, няма ли да е късно за хапче?

CtrlAltDel
01-20-2009, 15:29
Вероятността да се забременее от предеякулационна течност е минимална. Едва ли е станала белята, но ако сте много притеснени, най-рано след около две седмици приятелката ти да си направи тест.Ако теста се направи след 1-2 седмици, няма ли да е късно за хапче?Да, но не знам дали след толкова малко време може да се засече бременността. Като сте толкова притеснени - вземете хапче или разгледайте тестове за бременност и вижте от кой ден на бремеността могат да я усетят. И все пак - ще е почти чудо да забременее.

XuTPaH
01-20-2009, 15:29
Вероятността да се забременее от предеякулационна течност е минимална. Едва ли е станала белята, но ако сте много притеснени, най-рано след около две седмици приятелката ти да си направи тест.Ако теста се направи след 1-2 седмици, няма ли да е късно за хапче?
Виж брато, като сте толкова притеснени кажи и да удари некой хап... Пък след 1 седмица пак направете тест, за всеки случай! :-o

CryForMe
01-20-2009, 15:30
Вероятността да се забременее от предеякулационна течност е минимална. Едва ли е станала белята, но ако сте много притеснени, най-рано след около две седмици приятелката ти да си направи тест.Ако теста се направи след 1-2 седмици, няма ли да е късно за хапче?да. хапчето се взима до 72 часа след като сте го правили ... що не мислите за тея работи преди да тръгнете да се чукате без презерватив така и не мога да разбера....

kosmosbg
01-20-2009, 15:31
Вероятността да се забременее от предеякулационна течност е минимална. Едва ли е станала белята, но ако сте много притеснени, най-рано след около две седмици приятелката ти да си направи тест.Ако теста се направи след 1-2 седмици, няма ли да е късно за хапче?да. хапчето се взима до 72 часа след като сте го правили ... що не мислите за тея работи преди да тръгнете да се чукате без презерватив така и не мога да разбера....изобщо не съм свършвал в нея ... просто нз защо ми щракна и се спекох... :shock: и затова реших да попитам

CryForMe
01-20-2009, 15:35
еми нека тя си прецени дали да пие хапче или не ... вероятността е минимална, ама с тая мисъл може да си теглиш грешката цял живот после ...

CtrlAltDel
01-20-2009, 15:38
Колкото и да е минимална вероятността, щом става дума за такова нещо и толкова стига да си вкараш яко филма..

SoFarSoG00d
01-20-2009, 16:29
Не.Няма смисъл да взема хапче,щом не си свършил в нея.

SpOrTs_GiRl
01-20-2009, 17:21
И КАКВО КАТО НЕ СИ СВЪРШВАЛ В НЕЯ!?!?!?!?! Няма шанс да забременее ли според теб?! ....................................

bqsna_teenagerka
01-20-2009, 17:23
Ескапел

SoAfraid
01-20-2009, 18:18
Хахах забелязали ли сте че тука секи който прави секс без презерватив веднага пише дали е станал гаф. Това е постоянно бе хора, защо си го правил без презерватив. Толкова ли сте калпави не моя да разбера, пък кат сте решили да го правите какво се притеснявате ве. Като решите да правите без презерватив значи сте готови да поемете риск за последствията ако има такива. И сега моя въпрос е ти готов ли си, и ако не защо тогава го прави без презерватив ве.

kosmosbg
01-20-2009, 18:21
Хахах забелязали ли сте че тука секи който прави секс без презерватив веднага пише дали е станал гаф. Това е постоянно бе хора, защо си го правил без презерватив. Толкова ли сте калпави не моя да разбера, пък кат сте решили да го правите какво се притеснявате ве. Като решите да правите без презерватив значи сте готови да поемете риск за последствията ако има такива. И сега моя въпрос е ти готов ли си, и ако не защо тогава го прави без презерватив ве.Хубаво бе всеки прави грешки рано или късно, не съм те молил за морална оценка на постъпката, а за решаване без евентуални последствия...

Rofl4etoo
01-20-2009, 18:22
Последните проучвания на учините показват че НЕ МОЖЕ да се забременее от предеркулационата течнсост!От хапче няма смисъл!А отнсоно теста най рано след 7 дни показва правилния резултат !

SoAfraid
01-20-2009, 18:25
Хахах забелязали ли сте че тука секи който прави секс без презерватив веднага пише дали е станал гаф. Това е постоянно бе хора, защо си го правил без презерватив. Толкова ли сте калпави не моя да разбера, пък кат сте решили да го правите какво се притеснявате ве. Като решите да правите без презерватив значи сте готови да поемете риск за последствията ако има такива. И сега моя въпрос е ти готов ли си, и ако не защо тогава го прави без презерватив ве.Хубаво бе всеки прави грешки рано или късно, не съм те молил за морална оценка на постъпката, а за решаване без евентуални последствия...

Ако решите да земате хапчето то винаги носи последствия рано или късно. ОК следващия път се пазете.

kosmosbg
01-20-2009, 18:42

Ако решите да земате хапчето то винаги носи последствия рано или късно. ОК следващия път се пазете.Благодаря, мисля да бъде хапчето и да не се сваля тъпия капут вече...

traka
01-21-2009, 05:01
Последните проучвания на учините показват че НЕ МОЖЕ да се забременее от предеркулационата течнсост!От хапче няма смисъл!А отнсоно теста най рано след 7 дни показва правилния резултат !

На бас, че може!

SMoKe_BoY
01-21-2009, 05:22
Щото без презарватив му е я по яко що .. :)

krem4et0
01-21-2009, 05:58

Няма нужда от хапче. Колко до теста не 1 път съм го писала. Ако пише на теста след 7 дни да се тества, това просто е рекламен трик. 14 дни след рисковия акт е най-ранното тестване или на първия ден от закъснението. 1-2 дни преди очакваната менструация може да се направи кръвен тест!

darla
01-21-2009, 10:26
Rofl4e,ne govori na izust ako obi4a6.Ot predeakulacionnata te4nost e napulno vuzmojno da zabremenee6.ne go kazvam samo,za6toto az taka zabremenqh(bez da e svur6val v men),a i za6toto mislq 4e po vuprosa sum 4ela mnooogo pove4e ot teb!

kosmosbg
01-21-2009, 11:04
А има ли значение колко и остава до цикъла?

Nitroglycerin
01-21-2009, 11:19
Нека пие един ескапел.Верно малка е вероятноста,но най-големите грешки стават заради всичко най-малко вероятно.

jjjjjj6363
01-21-2009, 13:43
ne e bremenasigoren sum