View Full Version : Объркана съм..
ElisaDay
01-20-2009, 15:40
Здравейте.
С приятеля ми сме заедно от месец и нещата вече започнаха да не вървят. Много често се караме, макар и за дреболийки. Онзи ден супер много се скарахме по скайп и той не го каза в прав текст, но ми стана ясно , че иска да скъсаме. Каза ми , че нямал силни чувства към мен и просто му било интересно и ме харесвал.Аз му казах, че не очаквам да ме обича след като сме заедно от 20 дена.. Разбрахме се да излезем следващия ден и да оправим нещата.. е, излязохме и ни беше супер, но не говорихме за това..все едно нищо не се е случило.
Лошото е, че усещам, че не ме иска..почти винаги аз го карам да излизаме, сякаш не го интересува дали ще се видим днес или след 2 седмици :( Не искам да късаме, наистина много държа на него, а в същото време не искам всеки ден да ми е кофти заради него и държанието му.. Хора, ЗНАМ, че явн0 не е яовека за мен, ЗНАМ, че трябва да скъсам с него, но НЕ МОГА :( Някой бил ли е в такова състояние? Според вас на какво се дължи това негово държание? Защото аз не си го обеснявам.. говорили сме хиляди пъти, но не постигам ефект. И още нещо.. вие какво бихте ме посъветвали в тази ситуация, явно не мога да се справя сама
Благодаря предварително.. :(
kobrichka
01-20-2009, 15:46
Началото на една връзка е най-хубавото,в началото често всичко е любов,а при вас още на 20 ден се появяват съмнение в това да сте заедно.Честно казано не вярвам за 20 дни да си го обикнала до такава степен,че да не можеш да го оставиш.Помисли малко за себе си,ако обичаш себе си събери сили и се разделете.Може да ти е гадно в началото,но ако останете заедно след това ще страдаш повече.Ти самата казваш "сякаш не го интересува дали ще се видим днес или след 2 седмици " ако имаше чувства към теб едва ли щеше да му е все едно кога се виждате.
MostHated
01-20-2009, 15:56
направи така, че да разбере че си му нужна
Амм значи трябва да изясниш какво повече искаш.. да не страдаш повече и да го скъсаш (и да плачеш месец след това... ) ... или да продължиш с опитите да се разберете и да му покажеш колко много държиш на него... дано това го трогне... :? Успех ти желая!!! :)
Някой бил ли е в такова състояние? Според вас на какво се дължи това негово държание? Защото аз не си го обеснявам.. говорили сме хиляди пъти, но не постигам ефект. И още нещо.. вие какво бихте ме посъветвали в тази ситуация, явно не мога да се справя сама
Бях в същата ситуация като теб, говорих с момчето хилади пъти и резултата беше нулев, все едно и също:"Няма нищо, искам да съм с теб!", а действията му не го доказваха.... и аз като теб много държах на него, обичах го с цялото си сърце( бяхме заедно от 8 месеца, представи си на мен какво ми е било и колко по-трудно да кажа Край) Разделяй се с него, докато е време и докато не си толкво привързана към него, колкото и да ти е трудно, няма смисъл да си с човек, на който не му пука за теб, на който му е все едно дали е с теб или без теб, трябжва да повярваш в себе си, от мен запомни - без него ще си Щатлива! ( казвам ти го от личен опит)
Еми на човека явно не му пука за теб ... както казаха най-добре ще е да се разделиш с него докато още не си се привързала много към него(може да ти е гадно,но ще ти мине след време) .. по-добре ще е отколкото както ти каза всеки ден да ти е кофти заради държанието му ...
Бях в подобна ситуация,като изключим,че не сме се карали.Просто изведнъж тя каза,че нейните чувства не са толкова силни.Поиска време и може би това я разколеба,защото не скъсахме.Моя съвет е да видиш дали това момче ще се заинтересува от теб в близките дни.Съдейки обаче по това че разговорите не помагат явно иска да скъсате.Надявам се просто да преосмисили ако не прав му път. :)
ElisaDay
01-21-2009, 12:48
Ох, наистина трябва яко да си помисля кое искам.. все пак благодаря на всички :)
Или просто сама да получиш отговора си...просто спри да му звъниш и виж той кога ще ти звънне...ако не ти звънне просто му кажи,че след като няма мн интерес към теб ще е по-добре да се разделите.Всеки си има достройнство и ти не трябва да падаш под него :) .
cherinka
01-21-2009, 14:49
Еми на човека явно не му пука за теб
Ми, естествено.
Понякога любовта идва по-късно.
Много задълбаваш. разсейвай се повече, за да нямаш такива мисли, които да те измъчват ли измъчват..
,...
Здравейте.
С приятеля ми сме заедно от месец и нещата вече започнаха да не вървят. Много често се караме, макар и за дреболийки. Онзи ден супер много се скарахме по скайп и той не го каза в прав текст, но ми стана ясно , че иска да скъсаме. Каза ми , че нямал силни чувства към мен и просто му било интересно и ме харесвал.Аз му казах, че не очаквам да ме обича след като сме заедно от 20 дена.. Разбрахме се да излезем следващия ден и да оправим нещата.. е, излязохме и ни беше супер, но не говорихме за това..все едно нищо не се е случило.
Лошото е, че усещам, че не ме иска..почти винаги аз го карам да излизаме, сякаш не го интересува дали ще се видим днес или след 2 седмици :( Не искам да късаме, наистина много държа на него, а в същото време не искам всеки ден да ми е кофти заради него и държанието му.. Хора, ЗНАМ, че явн0 не е яовека за мен, ЗНАМ, че трябва да скъсам с него, но НЕ МОГА :( Някой бил ли е в такова състояние? Според вас на какво се дължи това негово държание? Защото аз не си го обеснявам.. говорили сме хиляди пъти, но не постигам ефект. И още нещо.. вие какво бихте ме посъветвали в тази ситуация, явно не мога да се справя сама
запомни какво казваш сега! защото след 6-7-8 месеца когато се влюби до уши в теб, осъзнае че ти си жената на живота му, не му казвай думите "вече не е както преди, задушаваш ме с любовта си... трябва ми време да съм сама, чувствам се по-добре сега". защото и при мен беше така - в началото бях по-тайнствен, по-резервиран, защото не исках да бъда наранен... след това разбрах че тя е всичко за мен, и когато се разкрих какъв съм всъщност и че не мога без нея, тя ми каза това...
ти си мислиш че сега нещата не вървят, но всъщност в началото нещата са прекрасни, чак след това стават сериозни и някой се плаши! затова или прекрати всичко сега докато момчето не се влюби истински в теб, защото после ще му разбиеш сърцето... няма да спи, няма да яде, няма да може да прави нищо освен да мисли, да мисли, да мисли и да плаче... искайки втори шамс... от опит ти казвам!
taurus91
01-21-2009, 16:37
ей ElisaDay ко му се връзваш на тоя ?! Когато аз ходя с някое момиче и то ми намекне че няма "големи" чувства към мен не се питам кво да правя ... моя съвет е да го одрежеш веднага :) след една седмица няма и да си го спомняш :) поне при мен е така
Seducti0n
01-21-2009, 19:07
ElisaDay
Знам какво ти е.
Моя съвет е да не се вманиачаваш прекалено много и да не отдаваш толкова голямо значение дали ще излизате няколко пъти седмично или пък всеки ден.Смисъл такъв, че ако мислиш единствено и само за това, ако си развиваш някакви хипотетични ситуации нон-стоп в главата ти става каша, не можеш да мислиш трезво и само се измъчваш, пък силно ме съмнява да си мазохистка...
Въпроса е да е някакво хубаво като сте заедно.
Може да е тръгнал с тебе,защото те харесва,а сега просто за гъзарията :)
ElisaDay
01-25-2009, 15:11
Ееех, хора, скъсахме.. :(
всяко зло за добро в крайна сметка 8)
Или просто сама да получиш отговора си...просто спри да му звъниш и виж той кога ще ти звънне...ако не ти звънне просто му кажи,че след като няма мн интерес към теб ще е по-добре да се разделите.Всеки си има достройнство и ти не трябва да падаш под него :) .
+1! :)
Ееех, хора, скъсахме.. :(
:-) taka e po dobre mila