Влез

View Full Version : Проблем с Любовта

GbBO
01-20-2009, 18:17
Здравейте,искам да помоля по опитните в рази област да ми помогнат с този огромен проблем.без излишни коментари ако обичате.Значи имах приятелка 3 години.Всичко сме правили заедно помагали сме си във всичко разбирали сме се във всичко, но преди 1 седмица тя реши да скъса с мен защото иска да е малко сама.казва че чувствата и са променени, но също така казва че ме обича и че мн и харесва да прекарва времето си с мен.Това го казва от както е скъсала с мен.Целуваме се откакто е скъсала с мен прегращаме се говорим си по 4-5 пати наден виждаме се секи ден, но вече мина една седмица и тя още неиска да се върне при мен.Обичам е със цялото си сърце искам да съм с нея и немога без нея....както и тя неможе без мен.кажете ми по какъв начин мога да е накарам и да и покажа че е направила грешка и да е обеди да се върне при мен или просто трябва да мине седмица 2 без да се виждаме за да го осъзнае наистина

PreciousDiamond
01-20-2009, 18:20
Добре де .. хем искала да остане сама .. хем се виждате всеки ден и се целувате, и се чувате ?! Как става тоя номер ? Според мене и тя не знае какво иска ... :?

x3eme
01-20-2009, 18:21
сещам се за едно клише "ако обичаш някого,пусни го на свобода а ако и той те обича ще се върне при теб"
мисля че просто иска малко свобода и да се почусвта мъничко независима от никого
остави я да вземе сама решението,щом го е посикала значи има причина и ако тичаш по нея няма да постигнеш нищо
не казвам да не и обръщаш внимание а просто да и дадеш свободата от която има нужда

GbBO
01-20-2009, 18:21
точно и тя това казва и тя незнае кво иска.уш в единия момент е убедена че неиска да е с мен в другия казва че иска но нетрябвало...дайте ми съвет..

Kostadin_682
01-20-2009, 18:22
Добре де .. хем искала да остане сама .. хем се виждате всеки ден и се целувате, и се чувате ?! Как става тоя номер ? Според мене и тя не знае какво иска ... :?
Мда то, и тя ако знае какво иска... :?

GbBO
01-20-2009, 18:23
сещам се за едно клише "ако обичаш някого,пусни го на свобода а ако и той те обича ще се върне при теб"
мисля че просто иска малко свобода и да се почусвта мъничко независима от никого
остави я да вземе сама решението,щом го е посикала значи има причина и ако тичаш по нея няма да постигнеш нищо
не казвам да не и обръщаш внимание а просто да и дадеш свободата от която има нужда
да това го знам и аз но смяташ ли че ако го направя тя ще разбере грешката си....защото и тя ме обича и иска да е с мен....но...

PreciousDiamond
01-20-2009, 18:24
АЗ смятам, че ще разбере грешката си . Просто и дай малко време, да разбере , че не може без тебе. Все пак 3 години не са малко време... :?

sku
01-20-2009, 18:26
Забелязах,че на доста места си писал "ние","обичаМЕ СЕ" и въобще фрази с които изразяваш и нейните чувства,което според мен не е правилно,тъй като колкото и да се обичате факт е че тя не е със теб. Според мен трябва да и дадеш време колкото и да ти е трудно и да я оставиш сама да достигне до извода че е направила грешка,а не ти да я убеждаваш.

x3eme
01-20-2009, 18:26
да това го знам и аз но смяташ ли че ако го направя тя ще разбере грешката си....защото и тя ме обича и иска да е с мен....но...
може да не е грешка,може да иска точно това
ако я цениш и държиш на нея ще уважиш мнението и

GbBO
01-20-2009, 18:30
Забелязах,че на доста места си писал "ние","обичаМЕ СЕ" и въобще фрази с които изразяваш и нейните чувства,което според мен не е правилно,тъй като колкото и да се обичате факт е че тя не е със теб. Според мен трябва да и дадеш време колкото и да ти е трудно и да я оставиш сама да достигне до извода че е направила грешка,а не ти да я убеждаваш.

прав си че не е правилно да изразявам нейните чувтва , но това тя ми го казва... и другото според вас какви са ми шансовете да се събера с нея .... ако отказвам да се виждаме кгоато тя иска?

SoAfraid
01-20-2009, 18:32
Аз не бих казал, че е скъсала сериозно с теб. Щом обесняваш че продължавате да се държите като гаджета.

GbBO
01-20-2009, 18:35
Аз не бих казал, че е скъсала сериозно с теб. Щом обесняваш че продължавате да се държите като гаджета.

ем като е питам " това ли е края няма шанс да се варнеш при мен вече"
тя ми отговаря "еми за сега да но времето ще покаже"
а от както сме скъсали секи ден сме се целували дори неска малко повече си позволих но тя неми отказа....и аз настоявам но тя неотказва, уш като приятел с привилегии.а като и кажа че ще излизам с една от моя калс се спука да ревнува ..... нз как да си обясня всичко което се случва

SoAfraid
01-20-2009, 18:38
Човек това е няква простотия дето е направила като ти е казала, че сте скъсали. Според мен трябва да пренебрегнеш нейните думи и да продължиш по старому. Но ако продължи да си играе с теб, просто бъди мъж на място и като кажете край да е найстина КРАЙ. Приятели с привилегии, кви са тея глупави изпълнения от двойка гаджета. Или сте гаджета или не разбери го. Успех.

BaiToq
01-20-2009, 18:40
Здравейте,искам да помоля по опитните в рази област да ми помогнат с този огромен проблем.без излишни коментари ако обичате.Значи имах приятелка 3 години.Всичко сме правили заедно помагали сме си във всичко разбирали сме се във всичко, но преди 1 седмица тя реши да скъса с мен защото иска да е малко сама.казва че чувствата и са променени, но също така казва че ме обича и че мн и харесва да прекарва времето си с мен.Това го казва от както е скъсала с мен.Целуваме се откакто е скъсала с мен прегращаме се говорим си по 4-5 пати наден виждаме се секи ден, но вече мина една седмица и тя още неиска да се върне при мен.Обичам е със цялото си сърце искам да съм с нея и немога без нея....както и тя неможе без мен.кажете ми по какъв начин мога да е накарам и да и покажа че е направила грешка и да е обеди да се върне при мен или просто трябва да мине седмица 2 без да се виждаме за да го осъзнае наистина
Не се оплаквай!
Много хора дават мило и драго
да са "сами" като теб.

GbBO
01-20-2009, 18:42
Човек това е няква простотия дето е направила като ти е казала, че сте скъсали. Според мен трябва да пренебрегнеш нейните думи и да продължиш по старому. Но ако продължи да си играе с теб, просто бъди мъж на място и като кажете край да е найстина КРАЙ. Приятели с привилегии, кви са тея глупави изпълнения от двойка гаджета. Или сте гаджета или не разбери го. Успех.

да но аз искам да сам с нея и тя така по тоя начин започва да ме избягва.за това питам дали е по добре да несе виждаме няколко дни или да се вижаме.по кой от 2та начина имам по голям шанс да се варне при мен

3oPuTy
01-20-2009, 18:52
От личен опит ще ти кажа,че щом е поискала време,в което да остане сама значи наистина има нужда от него!!!Най-добре не я търси 2-3 дена (остави я тя да те потърси),защото рискуваш да я загубиш завинаги!!!Аз така прекратих две връзки от по година и половина-две ... Просто не си получих необходимата "свобода",не можах да си събера мислите,както трябва и реших,че просто няма смисъл да съм с тези момчета ...
Освен това ти гарантирам,че ако й дадеш тези няколко дни "свобода" после ще останеш адски доволен ;) Просто ще усетиш разлика в отношението и на двама ви :) Всичко ще е,както през първите ви месеци :) По-силна любов,пеперудки в стомаха,по-нежни и страстни целувки,по-силни прегръдки ... Абеее ще се изкефиш на макс 100% ;)

GbBO
01-20-2009, 18:54
значи 2-3 дни да е остава без да и звана и аз и без да е тарса и без да е виждам.Обаче тя ми каза , че едва ли ще се върне при мен .но тя утре искаше да и помогна заедни презентации :С

3oPuTy
01-20-2009, 19:02
значи 2-3 дни да е остава без да и звана и аз и без да е тарса и без да е виждам.Обаче тя ми каза , че едва ли ще се върне при мен .но тя утре искаше да и помогна заедни презентации :С
Хммм .....
Абе съмнява ме да не се върне ... Все пак не говорим за връзка от 1-2 месеца,а за години :)
А иначе утре се виж с нея,помогни й,но не прави нищо друго (в смисъл целувки и т.н.) и ако те пита,защо се дърпаш й кажи,че просто изпълняваш желанието й да не сте вече заедно :) 100% ще започне да осъзнава грешката си (щом мисли да прекратите всичко)
Освен това е нормално да ти каже нещо подобно,след като вижда колко много усилия полагаш за да си я върнеш ... Но внимавай,защото така я разглезваш и ще започне да ти се качва на главата :?

sentient_
01-20-2009, 19:02
3години са си мн време. може да и трябва малко почивка, повече лично време :?

GbBO
01-20-2009, 19:05
3години са си мн време. може да и трябва малко почивка, повече лично време :?

малко почивка ,месец примерно значи никога повече заедно а не малко почивка... а тва да иска да ме целуне тя няма да иска прекалено голям инат е и няма да иска да го направи ако аз него направа първи

zaraaa
01-20-2009, 19:28
Колкото повече тичаш подире и, толкова повече ще те разиграва Тя! Ако спреш да контактуваш с нея, тогава ще рабзере дали наистина иска да е с Теб, защото те обича или ще избере да тръгне по своя път, Без Теб!

slun4ice_90
01-26-2009, 15:55
Остави нещата така по-добре... :)

ivakavlad
01-26-2009, 16:10
дам много си "падам" по тези женски номерца та по темата пич слушай са кажи и че неискаш да се виждате повече докато не реши какво иска да сте само приятели или гаджета не и отговаряй на обажданията и не и звъни известно време примерно седмица щом се държите буквално като гаджета и те ревнува това ще свърши работа айде успех от мен и кажи какво е станало ;)