View Full Version : Вторият ми баща е отвратителен!
Здравейте ! :-)
Съжелявам ,че ви занимавам с моите проблеми и неволи ,но няма с кой друг да споделя....
Имам нужда от съвет !
По принцип майка ми и истинският ми баща са разведени от 2005 (но се разделиха още през 1996), преди около шест години мама започна да излиза с един мъж на име Н. От начало всичко беше наред ,но той се премести да живее у нас и с това започнаха проблемите.
Първо имаше само малки критики от негова страна (добре де...тва всеки го прави) ,но след време той започна да се гаври с мен по най-брутален начин :x
Следваха купища интриги ( създадени изкуствено от Н. ) , със всеки изминал ден аз го намразвах още и още и още .... Когато реших да кажа за всички лъжи които той говори на майка ми ,тя просто ми се развика
" Тъп пубертет , лазиш ми по нервите :-x "
И не ми обърна внимание нито за секунда !
:?
От този момент моят свят буквално се срина...
А какво стана с истинския "тате".... Не съм го виждала от 5-6 години ,дори може и повече,не се обажда ,не знам къде живее.
Знам само ,че се жени повторно и има син (мой полу-брат )....
Та така си живеем ний :shock: ... Какво да направя ,за да се подобри положението?!
Axe_vs_Sword
01-21-2009, 13:30
Сетих се едно тъпо нещо (заплаха), ама ще го кажа :-D
Влизаш при тях (с бръснарско ножче в ръка) докато си лафят сладки приказки.
- Мамо, (фалшиви) татко...
- Какво сега :x?
- ПИСНА МИ ОТ ВАС!! НАИСТИНА ПИСНА МИ!! ЩЕ СЕ САМОУБИЯ ПРЕД ВАС!!
*с бяс си правиш една дълга рана (не натискай силно и гледай да не оцелиш вените :shock:!)*
Крясваш и ще ти иде да заплачеш. Това и правиш.
*с бяс си правиш една дълга рана (не натискай силно и гледай да не оцелиш вените :shock:!)*
НЕВЕРОЯТНА идея :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
Axe_vs_Sword
01-21-2009, 13:41
НЕВЕРОЯТНА идея :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:Ми, споделям си въображението 8-)
Не ти го препоръчвем. Опитай се пак да говориш с нея или с някой роднина който тя ще ислуша. Ако обаче нищо не помогне и до горното можеш да прибягнеш.
П.П. След тфа може да те заведът на психолог и няма да е много весело.
tova samo naistina tupo pubertet moje da go napravi!
Bachokiro
01-21-2009, 18:15
Ами ,ако не е невъзможно за теб ,то не му обръщай внимание ,ако ли не ,постави го на мястото му !
Aвторката, на колко си?
Може би трябва да поговориш спокойно с майка си, без викове и крясъци да й кажеш за проблемите, дано те разбере.
Kostadin_682
01-21-2009, 22:18
Aвторката, на колко си?
Може би трябва да поговориш спокойно с майка си, без викове и крясъци да й кажеш за проблемите, дано те разбере.
ахам... съгласен
Aвторката, на колко си?
ахам... съгласен
и аз 8-)
SimonaShtonova
01-25-2009, 19:45
Ами и аз си мисля, че трябва да поговориш с майка си спокойно... да и' обесниш и предполагам, че ще те разбере
Понеже си момиче мойте методи не действат.Може би трябва да поговриш с майка си.Ако ли пък не, мутрите за пари всичко правят.Като иска война тоя келеш, дай му я.За мен боя винаги е бил едно ефикасно лекарство.
Понеже си момиче мойте методи не действат.Може би трябва да поговриш с майка си.Ако ли пък не, мутрите за пари всичко правят.Като иска война тоя келеш, дай му я.За мен боя винаги е бил едно ефикасно лекарство.
За сега това е единственият логичен отговор :lol:
Всъщност това не е най-логичният отговор, а най-глупавият, простият, детинският и безсмисленият. От къде ще се свържеш с мутри, от къде ще вземеш достатъчно пари, за да им платиш и какво ще постигнеш с това? Най-много да го разяриш повече, а и така ще си докараш като цяло проблеми в семейството. Обстановката ще стане още по-напрегната, отколкото е сега точно заради случката. Твърде много филми гледате, ми се струва. Боят не решава нищо, а довежда само и единствено до нови конфликти.
"Като иска война, дай му я" - мисля, че е безмислено да казвам, че той ще спечели тази война, нали така?
Говори с майка си, говори ако трябва и с него. Проведи тези разговри като голям човек, опитай да се аргументираш, да обясниш, а не по детински да се оправдаваш и да 'сочиш с пръст'. Зная, че е трудно, но това е най-нормалният и цивилизован начин. Ако не подейства, просто стискаш зъби, изчакваш пълнолетие и при възможност се изнасяш от вас. Разбира се, ще ти бъде много трудно да реализираш тази идея, но пак е нещо.
Axe_vs_Sword , "съветът" ти е просто малоумен и приляга на 13 годишните комплексирани пикльовци.
Axe_vs_Sword
01-26-2009, 16:08
Axe_vs_Sword , "съветът" ти е просто малоумен и приляга на 13 годишните комплексирани пикльовци.Казах, че си споделям въображението бе, пиччччччччч :-x
BlaCkMoOn
01-26-2009, 16:22
Гледай да изтърпиш някак още 3 години и после можеш да се отделиш(стига да има при кого да отидеш). В случай, че няма при кого да отидеш, поговори с майка си за това как се чувстваш, какво мислиш за сегашния ти баща и държането му към теб. Кажи й, че тя е важна за теб, и че икаш нещата да се променят. :)