Влез

View Full Version : Възможно ли е да съм бременна ?

izkLuchenieto
01-21-2009, 18:47
П.С Моля за конкретни и изчерпателни отговори,а на хората на които не им харесва темата да не пишат.

EeeBobii
01-21-2009, 18:52
Изразявам се по следния начин...Една двойка когато иска да има бебе..с седмици практикуват секса...жената да забреммене..не е толкова лесно колкто си мислите...Поне така ми се струва на мене, но има хора които много малко им требва да хванат зародиш,Никога неси имунизирана от това,по аптеките се продават тестове..... :)

izkLuchenieto
01-21-2009, 18:56
Ами в темата написах че вече съм правила тест още преди да ми дойде ей така щото имах лошо предчувствие и той беше отрицателен.

nefchi_bs
01-21-2009, 18:58
Според мен си се паникьосала и затова на ти идва...Успокой се,всичко си е наред,щом теста е отрицателен..Но направи още един ако толкова се притесняваш..

SoFarSoG00d
01-21-2009, 19:17
Не си бременна,спокойно,на мене също ми беше редовен цикъла и от две години насам доста се размести,така да се каже.Направила си тест-отрицателен,всичко е наред.

FreeSpirit
01-21-2009, 19:21
Понякога стреса и напрежението влияят мн на цикъла.
Теста е отрицателен- успокой се :)
За всеки случай след седмица направи 2-ри тест :)

NeSumJenaTi
01-21-2009, 20:01
Едва ли си "хванала" щом го правите винаги с презерватив , а и той свършва извън тебе . За да се успокоиш отиди на лекар . И един съвет от мен НИКОГА НЕ ПИЙ ЛЕКАРСТВА БЕЗ ЛЕКАРСКО ПРЕДПИСАНИЕ ! (АКО ЩЕ РОДИТЕЛИТЕ ТИ ДА ТИ ГИ ДАВАТ)

shokoto91
01-21-2009, 20:55
Според мен си се паникьосала и затова на ти идва...Успокой се,всичко си е наред,щом теста е отрицателен..Но направи още един ако толкова се притесняваш..

+1

PoLiToOo
01-21-2009, 21:03
не си бременна....дишай :-D

Darkkiss
01-21-2009, 21:59
Ситуацията е следната: С приятеля ми се пазим бих казала много добре не сме късали презерватив,той винаги свършва извън мене,но този месец месечния ми цикъл закъсня с 2 дена. Мисля че имам основание да се тревожа понеже никога досега не ми е закъснявало и винаги ми е идвало на точната дата дори ден по рано-имам нормален цикъл. Та... този месец малко се стреснах още преди датата на която трябваше да ми дойде..не знам защо но някак имах лошо чувство..нямах обичайните симптоми и т.н направих за всеки случай един тест-беше отрицателен. На 19 трябваше да ми дойде,но не дойде.Тогава майката на моя приятел ми взе едни хапчета който ускоряват цикъла...пих от тях и днес по бельото имах някаква кафеникава течност и помислих че ми е дошло.Но проблема е там че цял ден най-много да са капнали 5 капки..по превръзката нямаше почти нищо и сега съм много изплашена и не знам какво да мисля. Имам намерение да посетя гинеколог, а междувременно ще направя още един тест. Има ли някакъв проблем че ще правя теста по време на цикъл (ако може да се нарече цикъл това) и според вас има ли някаква вероятност да съм бременна? Опитвам се да запазя самообладание но страха от самата мисъл ме депресира. Моля дайте вашите мнения по темата и как бите постъпили вие на мое място - бихте изчакали, тест или лекар ?

П.С Моля за конкретни и изчерпателни отговори,а на хората на които не им харесва темата да не пишат.

кажи на приятеля ти следващия път да те испразни в тебе

100% ще си

YourEverything
01-21-2009, 22:01
Понякога стреса и напрежението влияят мн на цикъла.
Теста е отрицателен- успокой се :)
За всеки случай след седмица направи 2-ри тест :)

:wink:

ubuntu
01-22-2009, 00:30
Няма нищо не възможно и нищо не е случайно на тоя свят!

PreciousDiamond
01-22-2009, 06:31
^^ С близнаци даже