Влез

View Full Version : испански-малко помощ и на мен(:

Seducti0n
01-21-2009, 21:09
:-) Народе, трябва ми есе по испански описващо предстояща ваканция.Не искам да е нещо супер сложно, простички изречения това-онова.Основното ми изискване е да е в бъдеще време /логично де, но аз все пак да си кажа 8-) /
Много ще съм ви благодарна, ако ми помогнете. :oops:

fashion4etyy
01-22-2009, 04:42
нз испански..но дано някой ти помогне :-D :oops:

hild
01-22-2009, 14:27
Ами, аз знам много малко испански и едва ли бих ти помогнала, но мисля, че ще е по-добре за някой знаещ да го преведе, ако поне е написано на български.

fashion4etyy
01-22-2009, 16:05
Ебаси дебилите!!! Като незнаете испански и не можете да помогнете, просто не пишете нищо.

Не можах да се въздържа.

а ти като незнаеш за кво обиждаш и нападаш :-o

girl_in_black
01-22-2009, 17:49
Може ли да е като писмо?
Querida Ana,
?Como estas? Espero que estes bien. Te escribo para invitarte que vengas conmigo en Madrid el mes siguente. ?Como te parece esta idea?Estoy segura que lo pasemos fenomenal.Partiremos de Sofia al 24 de mayo i volveremos al 1 de junio.Viajaremos en avion(creo que no tienes miedo).En Madrid nos alojaremos en un hotel lujoso que esta en el centro.Tendremos la oportunidad de visitar museos, galerias y monumentos interesantes, tambien podremos pasear por los parques numerosos y iremos de compras.Creo que estas vacaciones seran utiles i divertibles.
Espero pronto tu respuesta.
!Te deseo todo lo bueno!
Eva

Дано да съм ти помогнала.

Hysteric_Bitch
01-22-2009, 18:43
Не можеш да очакваш други да ти пишат домашното, поне съчини нещо на бългърски.
Това отгоре бива, но има доста грешки и неправилни думи.

girl_in_black
01-22-2009, 18:49
Не можеш да очакваш други да ти пишат домашното, поне съчини нещо на бългърски.
Това отгоре бива, но има доста грешки и неправилни думи.

Преписах го, не ми се занимаваше да мисля.

Seducti0n
01-22-2009, 19:10
No puedo esperar hasta las vacaciones. Es poque con mi familia los pasaremos en la monta