View Full Version : Кофти последствия след празнична вечер
Обстоятелствата бяха следните :
Купон по случай имен ден, там беше и една доста добра моя приятелка, с която от 3 години сме неразделни. Не ми дойде глътката и не пих много, дори не се замотах, тя не пи въобще. Цяла вечер говорихме, танцувахме и като стана въпрос за лягането, тя направо ми се нахвърли. Мен също незнам какво ме прихвана и го направихме. Има си приятел, както казах същата вечер тя не близна алкохол. На сутринта ме помоли да не казвам на никого от познатите ни и ако е възможно да си останем приятели.
Добре, навих се, но оттогава се държи супер резервирано към мен. Закачливите ми подхвърляния, които преди я караха да се смее със сълзи, сега я карат да се чувства неудобно. Не си говорим толкова често, рязка е с мен.
Въпросът ми е, според вас, защо тя направи това на купона и какво да правя занапред.
П.П. Възнамерявах да я изведа някъде, само двамата, да си поговорим и изясним всичко.
cherinka
01-22-2009, 04:43
П.П. Възнамерявах да я изведа някъде, само двамата, да си поговорим и изясним всичко.
Мен ли чакаш да те подкукуросам да го направиш?
PreciousDiamond
01-22-2009, 05:21
същата вечер тя не близна алкохол.
А някакви наркотици ? :shock: 8-)
Incubus793
01-22-2009, 05:27
Prosto kogato ste go naprawili na neq i e bilo hubawo i ne e mislela za posledstwiqta...takiwa ne6ta stawat i bez pomo6t ot strana na alkohola :P .. Normalno e da i e neudobno i ako durji6 na neq naistina izlezte i izqsnete wsi4ko ...budi prqm s neq .. Uspeh! :-)
@cherinka : директна, както винаги, благодаря.
@PreciousDiamond : не, никакви упойващи вещества, влияещи на централната и периферната нервна система.
@Incubus793 : благодаря и на теб.
Само да спомена, че не съм типичното момче-приятел. Винаги си флиртувам, не оставям да ми плачат на рамото, а се опитвам да ги ободрявам по някакъв начин и т.н. Дали това е повлияло (тъп въпрос, де)? Дали е възможно да има някакви чувства към мен (без да изяснявам аз имам ли такива)?
Wrathchild
01-22-2009, 06:13
Възможно е.
Направила го е вероятно, заради забавлението.
Иначе защо се държи така сега? Ами защото се чувства гузно и си мисли, че покрай бъзиците ти всеки ще се досети, че сте спали...макар че не е вярно.
Благодаря ви за искренните мнения.
@hottie : логиката ти е супер правилна, и в този случай бих го разбрал. Т'ва е проблема, че я познавам и тя винаги премисля нещата, без изключения. Най-добре е наистина да говоря с нея.
На времето имах такъв приятел, не бяхме чак такива да си споделяме, но пък държахме един на друг. За пръв път спахме заедно на една вила и кво да ти кажа уж никой не знаеше, а стана обществена тайна. Както и да е, в продължение сигурно на 4 години бяхме приятели от типа на "приятел в леглото", обаче уж никой да не ни разбере, до такава степен се изолирахме един от друг, че в мига в който млъкнем и започнем да се отминаваме, всички познати знаеха, че пак сме били заедно... Казвам ти го, не за друго ами внимавайте колко се увличате в този вид приятелство, щото от много криене подсъзнателно казвате повече и ако е коренна промяната в отношенията ви, съвсем скоро някой може да се досети и да каже на друг и на друг....
PreciousDiamond
01-22-2009, 08:38
traka, подписа ти е доста подходящ в случая 8-)
Да бе, ма не го знаех на 16
@traka : мен не ми е за тайната, за нея предполагам ще е кофти, но все пак друго се чудя... мисля, мисля и все не мога да видя в бъдещето друга алтернатива освен постепенно да се отчуждаваме и накрая да се забравим. А аз определено не желая това.
П.П. за 4 години това "приятелство в леглото" не прерастна ли в нещо повече?
@traka : мен не ми е за тайната, за нея предполагам ще е кофти, но все пак друго се чудя... мисля, мисля и все не мога да видя в бъдещето друга алтернатива освен постепенно да се отчуждаваме и накрая да се забравим. А аз определено не желая това.
Ами неизбежно е. След толкова години такова приятелство, като моето ме кара само да се сещам един път в годината за него, но не и да му звъна, да го питам как е, а какво остава да се видим. Много е тънка границата и абе с две думи не очаквай много.
Ами не, привличане сексуално е най-голямото чувство което сме изпитвали... не мога да си го обесня на този етап на живота ми, но тогава само това животинско привличане веднъж на месец ми държеше влага....
soul1199
01-22-2009, 09:07
govori s neq,mislq,4e se pritesnqva da ne razbere priqtelq i :)