Влез

View Full Version : ИЗЛИЯНИЕТО МИИИИИ

cherinka
01-22-2009, 06:14
:
Чувствам се тъпо.
Краят на октомври разговарях с едно бивше гадже, с което си останахме много добри приятели. Беше някъде из България, защото работата му е свързана с много пътувания. Проведохме телефонен разговор. Каза ми следното: "След две седмици се прибирам в Пловдив, ще ти звънна да се видим. Окау. Минаха тия две седмици, никъв не звъни. Звъня му аз. И на единия, и на другия телефон. И двата изключени. След няколко дена звъннах пак. Пак изключени. След месец пак звънях. Пак изключени. Притесних се.
После започнах да разпитвам всичките ни общи познати дали имат някаква информация за него. Никой нищо не знае. После имах късмет. Разговарях с един познат, той ми каза, че с един негов колега имали проблеми с полицията. След дълго дедективстване от моя страна научих, че последно е казал, че ако го приберат на топло няма да е в пловдивския затвор, а в някой друг. Ооооооще повече се притесних! След месец с милион зора успях да открия телефонния номер на неговия приятел. Преди 4 дена звъннах. След дълги обеснения коя съм, какво, подяволите съм искала от въпросното момче, колегата му ми каза, че нямал никакв аинформация за него, че не го бил чувал/виждал от 2 месеца и, че не знае нищо за него и МОЖЕ БИ бил в чужбина. Да, ама не. Не му повярвах. Все едно ме лъже някак си. Нормално. Непозната звъни и разпитва за негов приятел. И аз да бях, и аз щях да кажа, че не знам нищо. Не е в чужбина, гаранция милион %.

Хора, полудявам от тая неизвестност! Никой нищо не знае за него. Ходих до тях, уж да разговарям с родителите му. Два пъти ходих, и двата пъти никой не ми отвори. Току-що звънях на номерата, които са на визитната му картичка. 3 от тях са вече невалидни, а на четвъртия никой не ми дига. По-късно ще пробвам пак. И до тях ще ида.
Леле, чесно казано не се панирам, че може да му се е случило нещо лошо, но просто искам някак си да се уверя, че е добре. Искам да го видя, искам да го чуя. Липсва ми. Ако ми бяха казали, че със сигурност не е в България, или че е някъде другаде, щях да се успокоя. Но така е гадно като не знам къде би могъл да е, и нещо от сорта..

Това е въпросното момче. Нямам негова по-нормална снимка, ше ме извинявате
http://i41.tinypic.com/k9yxxt.jpg
Някой ако го е виждал да ми пише лично!!!!
Звънях и на началника в Кремиковци и Бобов Дол, но казаха, че не могат да ми дадат информация дали при тях присъства човек, с неговото име. В Бобов Дол имам един познат, лепнаха му 2 години, питах го и него за моя човек, ама каза, че не го е виждал там.. което изключва възможността, че Не е там.
Оф...

cherinka
01-22-2009, 07:58
^ Може да си прав, ама някак си теорията ти не ми се вижда дори поне малко сигурна.
Има си приятелка, вече година ще направят. Поне това знам като последни данни.
Пък аз не искам нищо от него, не гледам вече на него като на МЪЖ, а като на приятел.
И междудругото ся ми стана още по-любопитно къде ли може да е. :-o
Колкото повече се опитват да ме отделят от него, толкова повече ми се засилва интереса и любопитството да го открия :D

k1ss3r
01-22-2009, 08:23
spored men se pritesnqvash prekaleno mnogo...ostavi go toi da te nameri ako e zakusal i zatova se e pokril nqma variant da go nameri i ako go namerish moje samo da mu navredish..

cherinka
01-22-2009, 08:32
Да, ама той не знае, че го търся..... ей за тва ти викам, че ми се струва малко възможна тезата ти.......

cherinka
01-22-2009, 08:37
Е, ти сега ме вкарваш в някъв супер филм, че Някой го дебне и се опитва да му хване следите.
Баш да е толкова криминално проявен едва ли :D

cherinka
01-22-2009, 08:45
^ Може, не се знае.
Сега мога да залагам само на разни тезички и до там.

cherinka
01-22-2009, 08:53
^ току-що получих нова информация.
Най-накрая успях да се свържа с началника му и негов приятел.
И аз като започнах с моите излияние "ама как е, добре ли е, притеснявам се за него дрън дрън" накрая с милион недомлъвки се оказа, че тук имал някви огромни проблеми и заминал за чужбина и ми вика "Гарантирам ти, че е повече от добре. Спооокойно". После му викам "Да не би да има някакви проблеми тук и за това да е заминал" (ама и аз на ударена се правя) и ми вика "Ами щом той не ти е казал, значи аз няма как да ти кажа" от което следва, че е станало нещо страшно :D и аз го контрирах с "е как д ами каже той като нямам връзка с него".

Леле, тоя да не е убил човек бе, баш пък толкова сериозно да е, щом се е омел от България :shock: :shock: :shock: :shock:
егати копелето нещастно...

evelinka1122
01-22-2009, 10:15
:( леле миличката.... разбирам те напълно.... един ден така гаджето ми каза да го оставя за малко щот го ядосах мн и супер гадно ми беше след 4 часа се чухме и през тия часове се чувствах ужасно имах чувството че са 4 дена... а за теб какво да кажа, освен да си мн мн силна и вярвай, че един ден той ще се появи на вратата ти !!! горе главата :-)

cherinka
01-22-2009, 15:29
^ главата ми е горе. Аз си го обичам като приятел.
Единствено му се дразня на акъла, че отново се е провалил и е допуснал да стане, тва което става.
Тъпо парче, майна, казах му да се пази.
Абе, той си е виновен.
Аз съм си добре. Доколкото разбрах в чужбина и той си е добре.
Нека ми е жив и здрав, пък все някой слънчев ден ще се видиме с него.
В случая: По-добре късно, отколкото никога. 8-)

Re5peC7
01-22-2009, 15:45
Тоя пич го мяса на Боби Турбото 8-) :D

ifkataAa
01-22-2009, 20:03
Щом си има приятелка може да са на самотен остров :D :D :D

LiLGrizzly
06-24-2009, 21:19
А аз този съм го срещал във форума ... ако не се лъжа! Голем пич е :D