View Full Version : Има ли усложнения след обрязване
Значи имам фимоза и ще си правя операция. Въпроса ми е по време на операцията може ли да стане някакво усложение и след нея може ли да стана импотентен или нещо друго
не мисля че ще намериш отговора на въпроса ти тук....потърси лекарска помощ
щом ще си правиш операция попитай лекарите за възможните проблеми и дали вубще ще ги има :)
SoAfraid
01-22-2009, 15:02
щом ще си правиш операция попитай лекарите за възможните проблеми и дали вубще ще ги има :)
+123
Виж темата за фимоза в здравословни проблеми(или както беше там) и може да питаш batkodoki...
SexyChild
01-22-2009, 16:08
Както при всяка операция, така и при тази има някакъв риск, но той е изключително минимален.
Като се има в предвид, по статистики, че повече от 70 % от мъжете в Америка са обрязани, помисли си пак за някакви усложнения. Ако беше толкова опасно, нямаше много хора да се подлагат.
Аз се обрязах преди 6 дни, и нещата се развиват добре. :)
NeSumJenaTi
01-22-2009, 16:15
Значи имам фимоза и ще си правя операция. Въпроса ми е по време на операцията може ли да стане някакво усложение и след нея може ли да стана импотентен или нещо друго
Не мисля , че ще станеш импотентен , но потърси лекарска помощ .
shokoto91
01-22-2009, 16:33
+123
наистина ли не се сети да направиш това, а се прибра и пусна тема тук?!
SoFarSoG00d
01-22-2009, 17:54
Не.Нали все пак ще те оперира специалист,естествено ще е неприятно след това и ще има болка,ама е неизбежно.
LoLiPoP4o
01-22-2009, 19:17
според мене не и то твърдо нее ;)
Съмнява ме като ти клъцнат кожата на чурката да станеш
импотентен:)
Споко е брат релакс :)
Какво си се напрегнал ... по-добре да си рязан тей, че :)
няма да се притесняваш :)
Хич не се базикам, че е по-добре да си рязан ;)
//Връзвам си гащите предварително:)
tova e operatsiq vinagi ima 6ans ne6to da stane za impotentnost nezn ama edva li e mn gol :D
NightGuardian
01-22-2009, 22:32
Освен , ако не ти клъцнат пишката , а не само кожичката... :lol:
Schnitzer
01-22-2009, 23:59
Бе импотентен няма да станеш освен ако сега не си. 8)