View Full Version : Майки...
Какво бихте направили ако постоянно сте скарани с майка си, с която единствено живеете и тя ви мрази? :-o
BqlaLiniq
01-22-2009, 15:51
Защо си скарана постоянно с нея и защо да те мрази?
С какво ти е показвала, че те мрази?
Какво правиш, че да я ядосваш и да сте скарани постоянно?
Майка ти ти е майка все пак (какво прозрение) и няма как да те мрази. Това че се карате нищо не значи, всички имаме някакви пререкания с родителите си. Просто понякога си премълчавай като те ядоса за нещо и така няма да се стига до спорове. 8)
единствено защото не съм перфектна в абсолютно всяко отношение, баси писна ми от перфекционизма й
Ако си под 18 не можеш да направиш кой знае какво :?
BqlaLiniq
01-22-2009, 16:35
единствено защото не съм перфектна в абсолютно всяко отношение, баси писна ми от перфекционизма й
Просто се постарай да вършиш нещата, които ти казва майка ти...
Всички ни мързи да си подреждаме стаите и такива неща, но като се замислиш това отнема не повече от 20-тина минути..нужно ли е заради тези 20 минути да сте скарани цял ден с майка ти, и двете да сте нервни и т.н. :)
Просто се постарай да вършиш нещата, които ти казва майка ти...
Всички ни мързи да си подреждаме стаите и такива неща, но като се замислиш това отнема не повече от 20-тина минути..нужно ли е заради тези 20 минути да сте скарани цял ден с майка ти, и двете да сте нервни и т.н. :) стаята ми е винаги перфектна няма нищо общо винаги сичко е било ок ама братче писна ми сичко да е невероятно перфектно!
SoFarSoG00d
01-22-2009, 17:58
Запомни едно нещо,майките не мразят децата сиако сте скарани,то няма да е завинаги,понеже си в пубертета(предполагам) сигурно си я поизнервила и се случва да се появи непоносимост.Фактът,че сте само двете ме навежда на мисълта,че сигурно на нея и е трудно сама и може допълнително да е изнервена.Опитай се да поговориш с нея и някак си да подобрите отношенията си и това е.Трудно е ,ама не е невъзможно.
Jumbie483
01-22-2009, 19:06
Е дай малко повечко инфо дее :-o
Аз преди с мойта майка САМО се карах.. Почти нямахме разговор, който да не е спор и викане (в повечето случаи - крещене).. И аз непрекъснато си повтарях, че тая жена нещо ме мрази и че никога не и е до мен. Но вместо да се карам с нея, реших да и споделя нещо (от толкова каране, не съм и казвала нищо за мен) и така се посближихме. Аз тогава пък имах проблеми, та така...
Сега когато се скараме, аз изчезвам за малко в банята и после се връщам при нея с нова тема и усмивка. Колкото и да ми се сърди, това винаги ми помага :oops: Пробвай и ти така
Е дай малко повечко инфо дее :-o
Аз преди с мойта майка САМО се карах.. Почти нямахме разговор, който да не е спор и викане (в повечето случаи - крещене).. И аз непрекъснато си повтарях, че тая жена нещо ме мрази и че никога не и е до мен. Но вместо да се карам с нея, реших да и споделя нещо (от толкова каране, не съм и казвала нищо за мен) и така се посближихме. Аз тогава пък имах проблеми, та така...
Сега когато се скараме, аз изчезвам за малко в банята и после се връщам при нея с нова тема и усмивка. Колкото и да ми се сърди, това винаги ми помага :oops: Пробвай и ти така при нас винаги си е така, само от самия факт че сме си двете и винаги всичко си казваме, всичко съм й споделяла ама напоследък тая жена... не знам какво й стана аз съм си същата, тя само гледа за какво да се хване и да се заяжда, не стига че полагам сп усилия да не съм като всички тийнове, прибирам се в нас на време, уча си за даскало ... сичко нормално... просто тя изведнъж нз какво й стана... почна да ме убижда за неща които изобщо не са истина и т.н. сменя ли темата... почва да вика още повече... странна работа :?
BqlaLiniq
01-22-2009, 20:00
За кво те обижда? За кво се хваща?
Jumbie483
01-22-2009, 20:30
ами опитвала ли си тогава да поговориш с нея ?!
попитай я защо прави това и да видим какво ще каже...
За кво те обижда? За кво се хваща? 5 в даскало ... и изкарах по математика 6 + щото имахме 4 задачи и една бонус ако не сме решили някоя от четирите и аз реших и петата и бях писала основните неща и г-жата беше добавила само нещо, което се подразбира от предишния ред и вместо да каже: бр! 6 + е супер тя тръгна да се заяжда за оня ред само :shock: :?
LeVsKaRcHeTo89
01-22-2009, 21:10
За кво те обижда? За кво се хваща? 5 в даскало ... и изкарах по математика 6 + щото имахме 4 задачи и една бонус ако не сме решили някоя от четирите и аз реших и петата и бях писала основните неща и г-жата беше добавила само нещо, което се подразбира от предишния ред и вместо да каже: бр! 6 + е супер тя тръгна да се заяжда за оня ред само :shock: :?
Хмм....за доста дребнави работи се е хванала....странУу :( А преди това да не си сгафила нещо....сериозно...и това сега да сЪъ...некви последствия? :-s
Ooyh... zwychi mi stranno maika ti da te mrazi http://img.zamunda.net/pic/smilies/huh.gif