View Full Version : ПРОБЛЕМ ;[
WhiteGirlWithBlackSoul
01-22-2009, 20:08
Здравейте на всички!
Аз имам следния проблем.. от близо една седмица в обалста на интимните части ми се появи някакъв обрив - зачервяване и малки пъпчици, от които много ме сърби и в същото време ме боли! Винаги съм имала проблем с бялото течение и затова често се миех с хлебна сода.. сега се опасявам да не би да съм прекалила с хлебната сода. Също така водя полов живот с моя приятел вече от половин година и си мисля да не е нещо и от секса, защото изпитвам все още леки болки при полов контакт.
Обривът е наистина много неприятел, дори не мога да правя секс и само се оправдавам с разни причини. Страхувам се, да не би да е нещо опасно. Имали ли сте подобен проблем и как го разрешихте !?
Благодаря предварително!
на мен преди време преди да ми дойде винаги ми излизаха такива пъпчици... не знам може да е заради това :-o
CuteBaby
01-22-2009, 20:20
Отиди на гинеколог..и според мен хлебната сода не е подходящото решение на проблема с бялото течение :?
ViolentSaint
01-22-2009, 20:23
... според мен трябва да отидеш на гинеколог.
neustoimata
01-22-2009, 20:24
otidi na genekolog i tam 6e ti kajat kvo ti e mojei da e nekoq infekciq :(
BeHappYs
01-22-2009, 21:36
Следващия път се измии с бензин или антифриз да незамръзнеш.....
По темата утиваи на гинеколог ... Едва ли някои ще ти помогне тука...ако ти помогне значи няма нужда обществото от гинеколози, лекари и тем подобни................. :-o
SoAfraid
01-22-2009, 22:01
Гинеколог.
П.С. Това е раздел секс не здравословни проблеми.
Мм и между другото не си измисляй разни причини а си го кажи на мъжа ти че ще си помисли нещо лошо
fashion4etyy
01-23-2009, 03:55
питай x3еme той ще каже със сигурност :razz:
Здравейте на всички!
Аз имам следния проблем.. от близо една седмица в обалста на интимните части ми се появи някакъв обрив - зачервяване и малки пъпчици, от които много ме сърби и в същото време ме боли! Винаги съм имала проблем с бялото течение и затова често се миех с хлебна сода.. сега се опасявам да не би да съм прекалила с хлебната сода. Също така водя полов живот с моя приятел вече от половин година и си мисля да не е нещо и от секса, защото изпитвам все още леки болки при полов контакт.
Обривът е наистина много неприятел, дори не мога да правя секс и само се оправдавам с разни причини. Страхувам се, да не би да е нещо опасно. Имали ли сте подобен проблем и как го разрешихте !?
Благодаря предварително!
Бягай на гинеколог и не си мисли въобще да правиш секс, може и нещо заразно да е(гъбички), които при него няма да окажат влияние, но ще е носител и при евентуално заразяване, след твоето излекуване пак ще те зарази. И кой ви ги дава тия съвети за хлебни маи, единственото нещо от бабините методи е, отвара от смрадлика и тя не се използва за вагинални промивки, а само външно.
baby_inloff
01-23-2009, 11:54
Ходиш ли на гинеколог ?
Питала ли си приятеля ти дали е ходил на някакви изследвания ?
... според мен трябва да отидеш на гинеколог.
NeSumJenaTi
01-23-2009, 11:58
Здравейте на всички!
Благодаря предварително!
Не съм имала подобен проблем , но те съветвам да отидеш на лекар .
blackfate
01-23-2009, 14:31
Най добре е да отидеш на гинеколог.
Момичето вече гъбички има щом има и бяло течение, така че вече той е носител.Тя ще ти изпише някакви глобули или крем за тях и крем за него ... Това се решава споко. Тия пъпчици незнам какво могат да са, за първи път чувам за тях, но определено говори с него, защото може той да те е заразил, ако ти е изреверил... само около вагината ти ли е, или и нагоре.... Наскоро някакъв лубрикант да сте пробвали, странен ...
А това, че те боли при първо проникване е заради гъбичките, те създават лек дискомфорт в началото.
Говори с приятеля си и заминавай на гинеколог...
За разлика от теб,той поне има мозък в главата си и дава адекватни отговори,а не спами като теб :-x
По темата:Вместо да се чудиш кво ти има,вземи посети гинеколога си!!!
fashion4etyy
01-23-2009, 16:06
За разлика от теб,той поне има мозък в главата си и дава адекватни отговори,а не спами като теб :-x
x3eme не спами :shock: :shock:
образовай се малко че е най големия спамер в раздел секс!
x3eme не спами :shock: :shock:
образовай се малко че е най големия спамер в раздел секс!
Какво общо има образованието с това кой спами и кой не?! :lol:
А и го познавам по-добре от теб,знам коментарите му по-добре от теб и като гледам той от доста време насам не спами ...
genekolog
http://www.jivotno.com/wild-angel
Ходиш ли на гинеколог ?
Питала ли си приятеля ти дали е ходил на някакви изследвания ?
... според мен трябва да отидеш на гинеколог.+1
+ 1 за тянко, може и от него да е, може да е от хлебната сода, най добре отивай на гинеколог по скоро
ivsan4eto
01-24-2009, 08:40
+ 1 за тянко, може и от него да е, може да е от хлебната сода, най добре отивай на гинеколог по скоро