View Full Version : Как се обличате ?
iYiWhitePoweriYi
01-23-2009, 11:57
Родителите казват ли ви нещо за това как се обличате ?
Infinity
01-23-2009, 12:05
майка ми много харесва стила ми на обличане,както и аз нейния
xXxScreamxXx
01-23-2009, 12:06
мне .. даже майка ми в последния 1 месец мн ми се кефи :D
от кецове и равни ботуши .. минах на токове :smt007 :smt007 :D
Чантите станаха по големи ии .. абе сещате се.. онияя .. грамадните :D :D
Ии няма вече суичери с изкл. два три ама и те не са спортни :D
Ewwww станала си мазна кифлааааа .... :shock:
breathless
01-23-2009, 12:55
Нищо не ми казват.Тоест майка, баща ми го боли уя как се обличам .. 8-)
Проблем има, само като тръгна по магазините, много трудно си намирам нещо,което да ми хареса. :?
tItEufFf
01-23-2009, 13:57
Нищо не ми казва.
Харесва стила ми на обличане
Нем. Не ми казват нищо обличам се както искам! :P
Jumbie483
01-23-2009, 15:31
Преди ми казваше да вмъкна малко цвят в дрехите си (имам само и единствено черни дрехи) но сега спря да ми го натяква...
Punisherrr
01-23-2009, 15:37
Окифляване се вика туй :D :P
както и да е :Ь Майка ми по-скоро се дразни,че не си нося някои неща...иначе няма нищо против как се обличам.
Biskfitka
01-23-2009, 15:42
Амии харесват стила ми.....понякога мрънкат за деколтетата ама.. :-D
Punisherrr
01-23-2009, 15:47
ааа прави са хората... Ше ви се изтъркулят циците на вас младите ей 8-)
а па аз колко съм стара :lol:
eveto_xx
01-23-2009, 16:10
Е, с мама сме еднакви и си "mенкаме" дрешки :D Иначе нямам проблем с нашите в нито един аспект на живота :D
TheBlackRose
01-23-2009, 16:11
Еми преди,когато бях по-малка си бях достаа...хърбавичка честно казано и се мъкнех с широки дрехи(ама ужасно широки-сега съм по-добре) и родителите ми много се влудяваха(това става когато бях на 14-15).Като станах на 15-16 вече започнах да се мъкна с изсухлени дънки и панталони,но пък с тесни потничета и блузки,защото вече имах какво да показвам.Сега още съм си така-само че започнах и шапки да слагам и всички сме доволни :D :D А пък иначе кецове си имам 4 чифта(розови,розови,сини и сини) :D :D
alwaysnforever
01-23-2009, 17:29
Харесват ми стила на обличане..никога не са ми правели проблем за дрехите.. 8-) :P
Axe_vs_Sword
01-23-2009, 17:34
Да, мислят си, че съм чувствителен към студа :-# и съответно ме карат да се обличам като ескимос, въпреки хилядите ми убеждения, че ми е ГОРЕЩОООО :-x
Никакви проблеми не ми правят. Не се обличам ' специално ', нося си плетени блузки през зимата и потничета през лятото, панталонки и дънки, както и кецове. Повечето дрехи са ми в черно, това ми е любимият цвят.
PreciousDiamond
01-23-2009, 18:31
Само понякога правят изречения , че дънките ми били плитки , а блузата къса , ама никога не са си налагали мнението 8-)
shemetkaa
01-23-2009, 18:51
eststveno 4e ne mi kazvat ni6ty,daje mama mi "krade" drehite....a to i az de ama ..... :D...obli4am si se normalno,malko smaknato,smisal danki,ednocvetni teniski i pitnici i syi4eri,ot vreeme na vreme i poli nosq ,se pakiaam hybavi kraka za pokazvane :razz: :-P
SoFarSoG00d
01-23-2009, 19:03
Ами,ако нещо не ми стои добре,определено ми казват по деликатен начин,че въпросната дреха или комбинация от дрехи не е много подходяща.
LiLGrizzly
01-23-2009, 19:38
eststveno 4e ne mi kazvat ni6ty,daje mama mi "krade" drehite....a to i az de ama ..... :D...obli4am si se normalno,malko smaknato,smisal danki,ednocvetni teniski i pitnici i syi4eri,ot vreeme na vreme i poli nosq ,se pakiaam hybavi kraka za pokazvane :razz: :-P
Е като си почнала я дай снимка и ни да ги видим 8-)
nikinkaaa
01-23-2009, 20:17
Не
colymoly
01-24-2009, 06:26
както ми харесва
SlAdKa_ShMaTkA_69
01-24-2009, 08:07
амии мамчето ми харесва изчанчения стилл амаа понякога се опитваа да ме убедиии чее трябваа да се обличам малко по - офицялно ..
Смисъл че вече е време да зарежа кецовете и да се кача на токовете .. :D 8-)
Нормалнооо ... сички ме гледат някак странно когато отида в офиса с дънки и кецове .. амаа не мога толкова лесно да се разделя с тях .. :-) 8-) 8-)
Имам навика да излизам с майка ми по магазините и до преди 2 години не можехме да излезем на глава с нея :-D Все не харесваше това,което аз си харесам,но вече всичко се оправи :) Вкусовете ни започнаха да си приличат и дори доста често ме изненадва с някоя нова блузка,в която винаги се влюбвам от пръв поглед :-D :-)
nefchi_bs
01-24-2009, 10:12
И да ми кажат нещо нищо няма да постигнат,само да се скараме...Майка ми е мрънкала на някои блузи,но аз не я птразявам...
Biskfitka
01-24-2009, 11:40
а па аз колко съм стара :lol:Еми да амаа... 8-) аз не съм виновна, че ми купуват блузки с огромни деколтета и после мрънкат 8-) :-| :-|
BrokenInnocence
01-24-2009, 15:08
Преди ми казваше да вмъкна малко цвят в дрехите си (имам само и единствено черни дрехи) но сега спря да ми го натяква...
rosencetooo
01-24-2009, 16:24
Мне ,само понякога правят изречения , но не си налагат мнението а и никой неможе да ми каже какво да нося :) нося това което ми харесва ! :smt007
Kostadin_682
01-24-2009, 18:19
На опаки 8-)
Аз съм със StreetWear и има ограничения от страна на парите.Рядко, но все пак съществува.А за тва колко ми е овиснал панталона и sweetshirt -а само на мен ми пука.
fe6an4eto0
01-26-2009, 12:38
Никога не са ми казвали как да се обличам... и кво да обличам. Но доста често ми натякват за цените на дрехите ми ... хаха за тва са супер против... кат стана един ден ... отивам аз да си копувам маратонки и аз ся вече си знам модела всичко беше на 6 ... флизам в магазина Нике... и гледам маратонките оглеждам мера да видя как ще седят всичко е на 6... и поглеждам през прозореца и кой да видя баща ми и майками хаха и флязоха те аз си платих маратонките 360лв нищо не ми казаха излязохме от магазина пак нищо прибрахме се и почнаха да ми викат ти си луд да дадеш за тия маратонки толкова пари и т.н ... хаха ама кво да се прави :D
Sasha2k8
01-26-2009, 14:35
На майка ми много и харесва стилът ми на обличане.. и аз харесвам нейния.. не сме имали никога проблеми по отношение на това какво да нося.. :)
NeverTheSame
01-26-2009, 14:38
хич..
мрънкат само,когато видат,че не си нося някои от дрехите,които според тях са хубави x]]
carinaNebula
01-26-2009, 14:56
сичко си носиме - кецки,дънки(тесни и широки),полички(по-рядко),потници,тенски,блузк и,пуловери,абе всичко.
майка обича,като съм по-женствена,преди супер много крякаше как съм се обличала..ама й писна. 8-)
Black_Fyed_Peas
01-26-2009, 15:07
нищо не казват даже с мамито понякога си менкаме дрешки :D
FiRe_LaDy
01-26-2009, 15:10
Майка ми ми се кефи на стила и често рови из моя гардероб да се облича с мои дрехи или просто ме пита какво да си облече.
В черно се обличам предимно...
xXxXSweetDreamsxXxX
01-26-2009, 17:49
Майка ми постоянно ми се кара, за това че нося по мъжки дрехи, и че трябвало да бъда по - женствена...
psychopath
01-28-2009, 01:04
стила ми е финеуеганс 8-)
Darkkiss
01-28-2009, 01:36
обличам се като нормално момче на 18 годинки...
cherrypezz
01-28-2009, 05:47
На мен само ми се карат че си купувам дрехи от 2ра употреба. :D
Епа поШпринцип :-D не ми правят проблем .... Обикновенно съм с кецове (Converse) :) ... блузки, суитшърти и тесни дънки те тва е най дуброто :grin:
BoCupycake
02-10-2009, 08:47
Майка ми не и допада как съчетавам дрехите. 8-) Помня,че веднъж когата тъкмо се бях облякла ми каза:"Абе не мога да разбера как нищо с нищо по теб не си отива,а пак е хубаво?!" 8-)
TheRestorer
02-10-2009, 12:04
За какво са НИ дрехи!ПРОПАГАНДА!Не на дрехите!
Иначе, как дойде.
chester_love
02-10-2009, 13:21
баща ми е много против моя стил на обличане..майка ми вече започна да свиква.. :lol: но пак си държи на нейното..да се обличам като ''нормално момиче'' (да поясня..да се обличам с поли,деколтета,токове и подобни..) нещото което мразя.. :D
psycho13
02-11-2009, 07:31
Обличам се по начина,който нашите /и особено майка ми/ изобщо не одобряват. :-o
Моите се дразнят, че все ходя с плитки дънки и ми е гол кръста, че ми били големи деколтетата (е за тва само мама ми се заяжда).... преди все се правех преди да изляза нз си какво и те свикнаха, ама напоследък все гледам да съм по-неглиже че нямам и време много сутрин и събота и неделя като се направя да излизам и те си мислят че по мъже ходя... :D
А иначе ми се кефят как се обличам, щото принципно по-елегантно ми харесва да се нося, ама понякога ако реша да се направя малко по-метълски и си обуя Графитите и някои черни дънки и мешка и баща ми се дразни и не му харесва... :D :D :D
m3talmania
02-14-2009, 09:44
Ми аз мятам някоя блуза и дънки к'во толкова има да не харесват? :lol: Понякога крада и на мама дрехи. :P
midnightsun
02-14-2009, 15:21
Майка ми по-скоро се дразни,че не си нося някои неща...иначе няма нищо против как се обличам.
+1 :)
XTREMEFREERIDE
02-17-2009, 13:01
Винаги са харесвали стила ми. А и да не го харесват какво ше стане ?!
не харесват деколтетата и вечно голия ми кръст :-D и майка ми не одобрява спортен панталон ,кецове и суитчър :( ама к'во ми пука :D нали аз си ги нося дрехите не те,. :-D
DeathRogue
02-17-2009, 17:57
obi4am da nosq 6iroki drehi :P 4uvstvam se po-svoboden,a i e v stila mi :D maika mi kazva 4e toq stil ne bil hubav 6toto taka se obli4ali decata na bednite semeistva,koito noseli drehite na roditelite si ili po-golemite im bratq/sestri xD ama mene si me kefi..puk i sa markovi i mn po-skupi ot obiknovenite po-tesni parcali 8)
Ми аз по принцип не нося дрехи.
Slave4You
02-17-2009, 19:45
Ем освен, че ми е често гол кръста.. и някои поли мн къси.. са доволни :D
оф, баща ми постоянно ми опява как се обличали другите момиченца, а аз приличам на наркоман..
бе да се обличат както искат. поне да се радва,че не ходя като курва.
а майка ми харесва :D
имам само и единствено
то не е ли е същото :D
Ко има да ми казват родителите за обличането ? Баси тъпата тема..
XTREMEFREERIDE
02-19-2009, 11:31
с бъчва и чувал
Тедии къртиш!! 8-)
По темата: Обличам се както ми е най - удобно.
Зависи къде ще ходя.Никога не бих тръгнала на училище с токове. Че аз по официални поводи токове не слагам...
:o
С наще - никакви проблеми.Кефат ми се чак.
LittlePrincess
02-19-2009, 11:52
Тате няма никакви проблеми, майка ми се опитва понякога да си налага мнението - но кой я пита, аз си решавам. Иначе в момента обличам каквото хвана сутрин през заспалия си поглед :D
Ам обличам си се както си искам.Наще няма какво да ми кажат .. Ноо мама ми харесва стила , а тати не го знам :D :D
а па аз колко съм стара :lol:на 18 8-) Иначе тате казва..щом има момичета в леглото ти значи си добре облечен 8-) Пък майка все ме кара да са навличам аз отивам ноември месец на учлище по шорти
highway666
03-01-2009, 10:05
Майка ми постоянно ми се кара, за това че нося по мъжки дрехи, и че трябвало да бъда по - женствена...
и аз съм така :D само че на мен не майка ми, а дядо ми се кара като ме види с широки дънки и ест. черен суитчър. Реакцията му обикновено е "пак ли бе :x " :smt001
Pedigree
03-01-2009, 10:22
Дънки, панталони - тесни, широки, полички си нося.
Потници, блузи с дълъг ръкав, тениски на групи имам много, ризи много обичам. Яке слагам в нааай-големия студ, мразя якета.
Кецове/гуменки/кубинки.
Наще кво да кажат, ахаха.
За дрехи не са ми се карали, бащата си прави ташак с мен за кубинките. Майка преди 1-2 години ми мрънкаше малко за черните тениски, но й писна.
Като цяло не ми правят проблеми. :)
BrainlessROCKBABY
03-01-2009, 18:28
с бъчва и чувал :lol:
Само казва че ще ми е студено така а аз и казвам да млъкне :D :lol:
Co0kieGirl
07-17-2009, 23:07
Майка ми постоянно ми говори,че половината дрехи не съм ги била обличала :D
Seducti0n
07-17-2009, 23:44
:) Понякога, майка ми само повтаря, че съм била отслабнала,
което въобще не е така, ама здраве да е.
Баща ми от време на време има някакви включвания с язвителни критики, но се старая да не му обръщам особено внимание, че и без друго съм ранима душа. :oops:
Още от малка сама си избирам дрехите и така до ден днешен.
Баща ми не ме ебава че съм жива пък ти как се обличам 8-) Иначе майка ми преди се дразнеше щото ходех някфа развлечена с кецове и т.н..не че сега ходя на токчета ама :D
YouCantStopMe
07-18-2009, 09:17
Майка ми постоянно ми говори,че половината дрехи не съм ги била обличала :D
О,познато. 8-)
иначе:
предпочитам маратонките пред кецовете,ама и кецове си имам,де..абее нося и от двата вида.
ъм..
тениски,потници,блузи с дълги ръкави,анураци..
пола не съм обличала от мнооооого време.
най-често дънки..к'во често,бе..ВИНАГИ съм с дънки.
ии така..
обличам си се спортно.
нито майка,нито татко имат нещо против облеклото ми.
само напоследък чувам много ей това от майка: ,, е,не ти ли е топло с тия дълги дънки в тия жеги?''.
Аз наистина и лятото си носи дълги дънки.Не обичам късите панталони и полите.
Харесват начина ми на обличане.
еми...майка ми изключително мрази тениската ми на AC/DC :D
Само казва че ще ми е студено така а аз и казвам да млъкне :D :lol:
и при мен е така 8-)
cookie_master
07-18-2009, 14:42
Майка ми иска да ме направи кифла,но аз не се давам.Кецове rlz :grin:
Brunetkaa
07-18-2009, 17:20
Ако не носиш изсухлени дънки широки тениски големи анораци и кецове..си кифла значи...Винаги ме е дразнело тва отношение...винаги тези, които не носят блуза посебе си дънки и токове(примерно) са кифли фешъни и т.н........ама дори да е така какво?!?!? не си човек..сменяш си характера ли кво..?! Адски повърхностно е тва... :? Не гледайте кви са хората около вас, а гледайте как ви се обличаате..ако се харесвате перфектно..и се чуствате готино..оставете и останалите да си бъдат такива каквито искат..защо само упреквате?
lovemusic
07-18-2009, 17:41
Еми майка ми се дразни определено и все ме кара да се обличам по-женствено. Абсолютно така е и при мен все ми опяват всички: "махни ги тия кецове" "Стига с тия слушалки" "Стига с това черно" иии дрън дрън даже ме подкупва да ми зима женствени дрехи :D
slap2trap
07-18-2009, 20:13
просто нямат нищо против, само някога ми казват че нося размер за баща ми :D
иначе аз се нося нещо крастосано между скейтър и РАПЕР :D
lenito_sf
07-19-2009, 13:07
Не,въпреки ,че вкусовете ни са напълно различни.. Аз нося дънки,тя носи панталони или поли, аз обичам цветни дрехи и блузи с надписи или послания ,тя обича по-изчистени блузки ,аз нося кецове и гуменки , тя обича официални обувки ( и задължително с токчета ) :lol:
Като изключим това нищо не ми е казвала досега :) 8-)
хах тя мама само с маратонки ходи...затва не ма кара да ходя със по-специално нещо а за дрехите-слагам си много яка дълга блуза+дълги д1нки + гуменки или кецове и чорапи тип "петичка" и мама най-много да ми каже коя блуза ще ми отива с маратонките :-)
хах тя мама само с маратонки ходи...затва не ма кара да ходя със по-специално нещо а за дрехите-слагам си много яка дълга блуза+дълги д1нки + гуменки или кецове и чорапи тип "петичка" и мама най-много да ми каже коя блуза ще ми отива с маратонките..тя почти като мен се облича и зат'ва съм 0К :-)
S maika mi ponqkoga sme na edno mnenie,no ne vinagi!!! :( :( :( :( za jalost!!!
Мне.Не бих го позволила.Обличам се обикновено,спортно,по свой вкус.С майка ми доста се различаваме,но приемаме вкусовете си,уважава ме се и си даваме съвети за външния вид понякога.
А баща ми хич не обръща внимание,стига да не е твърде разголено. :D
NnIkITYy
07-20-2009, 11:05
ами нз нормално не фешънско ама не и някво съвсем изсухлено колкото до майка ми вече знае какви дрехи предпочитам и понякога ми набелязва нещо ако хареса
sladi4ka_qni4ka
07-20-2009, 11:29
ами нашите бяха против ниската талия ... ама кой ги слуша .. ве4е не си дават мнението :-D
thismodernlove
07-21-2009, 23:40
ненавиждат начина по който се обличам... казват че съм депресиран :-o
guinessgirl
07-22-2009, 00:15
слабо ме вълнува кой какво мисли за стила ми...
firegirlll
07-22-2009, 04:35
стила ми е финеуеганс 8-)
:lol: +1
попринцип не ми казва как да се обличам, но ми натяква че съм момиче и е нормално да ходя с поли и покли ( ама аз мразя) и си ходя с гащетата :-P
И на мен не ми правят забележки за обличането...най-много да ми кажат, че ми е прекалено ниска талията...и това е :)
Moonchild
07-22-2009, 11:20
ДА бащта ми се кара,че съм мн размъкната на нищо не приличало мама е окей :(
adizitk1
07-22-2009, 23:13
не си дават мнението освен ако не им го поискам,а ако им го поискам винаги е честно (за това просто са железни-никакво досаждане :grin: :-) )
На мен постоянно ми викат, че нон-стоп съм със слънчеви очила, че никога не нося шапка и, че винаги ми виси края на колана...
ами майка ми ми казва само ако нещо не ми е добре иначе го одобряват : ))
shmurkam
07-23-2009, 22:30
Тварят се на деколтетата ама общо взето проблеми не ми правят :D
kinkygirl
08-02-2009, 18:50
не имам си собствен стил още от отдавна никой не ми казва какво да обличам а доколкото наще те харесват стила ми :) :grin:
наще искат да ми изхвърлят кецовете :-x
майками насила ми купува токове и сякви такива по-женски там..глупусти :(
ifilin4ica
08-02-2009, 19:51
майка ми ми забранява да ходя с кецове лятото и аз си ги нося в раницата и се преобувам по улиците :D
иначе не ми дава да нося къси панталони, щото съм приличала на 'щъркел' :? но пък иска да ми купи къса пола.... иди я разбери....
TwoSmokingBarrels
08-30-2009, 14:15
Не обличам си се както искам :-D
Sarafina
09-06-2009, 09:06
Не ми правят проблеми... харесват начина ми на обличане.
както и да е :Ь Майка ми по-скоро се дразни,че не си нося някои неща...иначе няма нищо против как се обличам.
+1 :D
естт че НЕ! :P :P :P :P :P
Ами има такива моменти в които ми казват да захвърля маратонките и кецовете, да се кача на някои по високи обувки ама то нестава така :D Напоследък репликите бяха "Облечи някоя рокличка имаш толкова хубави крака" :lol:
нее и няма да посмее .. колко пъти съм я хващала да рови из моите дрехи и да си гепва тва онова .. хаха ..
coollove9
09-07-2009, 21:46
+1 :lol:
coollove9
09-07-2009, 21:49
Не ми четат много конско за обличането, защото не съм по разголването обличам се модерно, но не и яко разголено това е тъпо поне за мен, но и да се навличаш като парцал е ОЩЕ по тъпоо абе незнам аз гледам да съм си нормална :lol:
Marinchety
09-07-2009, 23:04
минах я тази възраст
mynichka09
09-08-2009, 00:22
Не,специално майка ми много харесва стила ми на обличане ама тя и без това е пекана,не съм имала проблеми за това с нея :)
Не разбира се,обличам се както искам!
FlammeNoir
09-09-2009, 11:26
Наще изобщо не харесват стила ми на обличане :?
Родителите казват ли ви нещо за това как се обличате ?
"не ти ли писна с тия кецове да се размотаваш?!?!"
и отговора е "не.."
fall_out_girl
09-09-2009, 11:43
Не ми правят проблеми...
BladeOfMySoul
09-09-2009, 11:45
Майка ми мрънка само за дрехите, които съм си взела, а съм ги сложила 1-2 пъти. :-D Иначе ми харесва стилът.
Не, ама като си взема някоя черна тениска ми вика "Сякаш други цветове не съществуват за теб!", ама вече го разнообразих малко.
не.. дразни се че когато купува дрехи аз не ги нося,казал съм и че няма да го нося тоя парцал,но тя го взима задължително..грррр
NaNa_SladuRana
09-09-2009, 15:29
аз съм на настроения понякога излизам като клошар от нас,друг път се оправям с часове,но нямам определен стил :) майка ми понякога ми дава някое съветче,баща ми не знае как се обличам котж излизам и дали вобще се обличам 8-)
NeverTheSame
09-09-2009, 17:20
Както си ми харесва така се обличам ;)
ifilin4ica
09-09-2009, 18:28
те вече всичко ми забраниха и за всичко проблеми правят...ама за дрехите няма да се разберем вече :D писна ми мамка му
PurpleSand
09-09-2009, 18:37
Както ми харесва.
bloodymirror
09-10-2009, 08:13
И на мен майка ми понякога се ядосва,за дето не си нося нови дрехи :-D ама така е.. нали трябва все за нещо да те нахока ъхуахуах...
иначе слаба богу не нося токчета,дамски чанти,блузи с диколтета... :D понякога ми се кара,когато се облека странно.. примерно къса пола..калци..чорапогащник.. :-D и някви високи кецове...мухахах :D
anonimchetou
09-10-2009, 08:44
мне.. това си е мой избор и решение.. как да се обличам..: ) .. той татко си ме знае.. сестре ми е по така токчета това онова.. мен си ме зарибяват кецовете ..потурите..тениски.. потници..
Майка ми въобще не ми прави проблеми за начина ми на обличане .. А баща ми хич не го интересува .. :-|
не ги ебе как са обличам
сао мама се дразни че я карам да ми копува кецове през лятото се ма кара да си избирам чехли
пък аз не обичам мноо чехли щото ги губя :shock: :D малко смешно ама последния път са прибрах с една чехла :D случва са
courtney
09-11-2009, 12:22
Като по-малка си имахме големи проблеми, "Защо носиш кецове? Защо не носиш поли?". Майка ми винаги се е обличала много женствено, а аз колкото и да ми харесва как й стоят нейните неща на нейната фигура, това не е моят стил и все не можеше да осъзнае, че съм много по-спортна личност. Вече се отказа да ме разбира, видя, че освен дънки и тениски, друго от мен няма да види, и като разбра, че каквото и да ми купи аз няма шанс да го облека, вече остави всичко в мои ръце. :D
Я и аз да се разпиша :D Я съм "smart casual" :D
Дънки с ризка,или дънки,блузка и сако....такива ми ти неща :P
Не. С мама имаме даже еднакви дрехи, понякога даже взимам някой блузка, която ми става. НИкога не ми се е карала за дрехи.
FuCkInBuBbLeGuM
09-22-2009, 16:19
Мии не. Майка ми даже се кефи как се обличам и примерно когато съм с дънки и черна тениска и тя си облича няква черна тениска и вика " ауу виж и 2-те сме с черни тениски". Много ме кефи женицата.
emin3mchet0
09-22-2009, 19:03
С майка ми имаме еднакъв вкус :grin: Много обичам да ходим заедно по магазините :-) Така че, не ми правят никакви проблеми :D
mm принципно да но понякога има нещо който не ми ги харесва :-x
petinkataaa
09-22-2009, 20:37
обличам се по съвсем си мой начин и никой не ми се бърка в това,макар че сестра ми казва,че било СТРАННО :-o сама избирам това 8-)
LuxurySk0B
09-23-2009, 11:54
Еми не защото аз не си зимам обикновени (имам в предвид от пазарите)
:D
Marietchety
09-23-2009, 15:26
Не!Въобще не ми се месят по този въпрос и много се радвам! :)
LoveRetroMusic
09-23-2009, 15:51
whateveeeeeeeeer I likeeeeeee 8)
btw, майка ми постоянно си казва мнението, ама не я слушам много. Е, понякога се налага. :\
Родителите казват ли ви нещо за това как се обличате ?не
обличам си се както искам 8)
и те мислят че съм си окей .........
p1nk_girl4e
09-23-2009, 17:46
За обличането ми нямам проблем с наще. :-P И да имаха нещо против стила ми де ,много ме грее - това си е моя работа ,моя живот имам право да си го изживея по моите стандарти. Данък обществено мнение не плащам. :?
PeaceSells
09-25-2009, 15:28
Преди да,вече не!Само ми повтаряха че трябва да изхвърля черните тениски и кецовете и да сложа нещо по-женствено :-x
TheSickMind
09-25-2009, 15:36
Майка ми понякога се опитва да ме контролира, ама аз си бича с кубинките и черните тениски :smt035
Нямам никакви проблеми може би защото съм момче, но си се обличам както ми е кеф.
Аз се обли4ам с големи дрехи по то4но свле4ено като рапар
YourStar
09-26-2009, 13:41
Обличам това,което ми харесва и най-хубавото, е че имаме сходни вкусове цялата женска компания от семейството 8-) / менкаме си дрешки...абе изобщо имам късмет тука :) /
Т'ва кецове е пълна шитня според мене трябва да се забранят и*аси тъпите раути чесно като видя някой скейтърче или някой рапърче дето се мисли за (real hood gangsta) чакам да направи нещо с очите и веднага ще му скоча МЯЗАТ НА ОЛИГОФ*ЕНИ С КЕЦОВЕТЕ !!! инач мене не ма е*е
Адидас 4лайф
бай дъ уей понякога мисля ,че сайта е пълен с метълчета рапърчета и емота няма едно свястно изискано момиче ........
stealthyGirl
09-30-2009, 09:15
Олеле, днес трябва да ида с високите обувки на у-ще иначе майка ми ми каза, че няма да ми купува повече. 8-) Ама ме е срааам. Не знам що - и други ходят така, а и.. по-зле.
Иначее модерно се обличам, но не съм сляп привърженик. Обичам и деловия стил. Не си падм по твърде спортното облекло (анцунг например нося само понякога вкъщи и по физическо, иначе дънки си нося) Майка ми е същата, само че тя няма физическо и само вкъщи може да се яви с анцунг или до магазина... Тя харесва стила ми.
С майка ми имаме еднакъв вкус :grin: Много обичам да ходим заедно по магазините :-) Така че, не ми правят никакви проблеми :D И аз. Даже почти не ходя с приятелки по магазините, като сравня колко ходя с нея. ама и с тях обичам. С мъжки - не! :x Поне за сега не съм имала приятни спомени.
fluffka1
09-30-2009, 12:43
Попринцип не ми е правила забележка за това как се обличам, ама иначи винаги като ме види винаги си изказва мнението "Мммм, много си хубава!" или пък, "Абе не те харесвам много, що не сложиш нещо друго?" :lol: ама последното по-рядко го казва 8-) Е, аз й уважавам мнението де, както и тя моето, често ме кара да ходя с нея по-магазините :lol:
Luscious_Heart
09-30-2009, 13:34
с бъчва и чувал
:lol: :lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz: :razz:
Винаги съм се обличала елегантно. Дори и като по-малка съм внасяла женственост в стила си. Спортното облекло е за тренировките ми. :D Нашите нямат нищо против.
cherrygloss
09-30-2009, 14:16
Попринцип не ми е правила забележка за това как се обличам, ама иначи винаги като ме види винаги си изказва мнението "Мммм, много си хубава!" или пък, "Абе не те харесвам много, що не сложиш нещо друго?" :lol: ама последното по-рядко го казва 8-) Е, аз й уважавам мнението де, както и тя моето, често ме кара да ходя с нея по-магазините :lol:
+1
При мен е същото...изказва си си мнението,ама кой ли я слуша :D И повече излизам с нея от колкото с приятели,но и с тях ми е кеф 8-)
emityyyyyyyyyyyyy
09-30-2009, 17:28
не никой не ми казва как.. сам си решавам и мисля че така е най добре не само за мен а за всеки тук :)
Hiph0pgirl
10-01-2009, 20:23
Нямам проблеми с наще.Мамчето се кефи как се обличам даже ми дава от нейните блузки и аз си крадвам 8-) Татенцето не го интересува с какво съм само да не ми е гол кръста :lol: Само че не искат да ми купат рапърска шапка щото мислят че ше стана "G" :lol: а брат ми каза,че ако ме види така ше ме затрие... :D Абе изобщо и въобще.... :-D
Мне не ми казва как да се обличам, даже нося някой нейни блузи, къъдет ме кефът. Мама мн сладко се облича...
И наште харесват стила ми.Само по някой път ми викат не е ли ти много "дълга полата" :-D
Т'ва кецове е пълна шитня според мене трябва да се забранят и*аси тъпите раути чесно като видя някой скейтърче или някой рапърче дето се мисли за (real hood gangsta) чакам да направи нещо с очите и веднага ще му скоча МЯЗАТ НА ОЛИГОФ*ЕНИ С КЕЦОВЕТЕ !!! инач мене не ма е*е
Адидас 4лайф
Иска6 ли да фана да ти натия маратонките т иу газа :)
HanopkaH
10-04-2009, 08:24
Нищо не ми казват, ама и аз си се обличам нормално :D
stupiddog
10-04-2009, 15:54
Не ми казват нищо . Обаче баща ми като отиде в чужбина и ми купува такива дрехи каквито иска да нося /не че ги нося де/ :D
Обличам се както искам.Не ми се карат за стила на дрехите,които нося,а за това че понякога не съм се облякла според времето на вън . :D
PainMonopoly
10-05-2009, 12:13
Не помня някога да са ми правили проблем, а и така или иначе никой не ги пита.
Ами аз живея с баба сии .. ии да!
преди се обличах като металистка хаха..тя горката откачаше
'Махайй го тва черното,приличаш ми на таласъъм' :D :D
абе аз всеки месец си меня стиловете хахаха..
лятото си ходих уж нормално..
ама на нашата отново не и отърва и пак ми врякаше на главата
' Къв тоя потник..тва деколте.. то неможе тей да ти се виждат презрамките...бля бля бляя.. ' :D мн ме нерви,ейй.. >,<
dead_princess
10-11-2009, 07:46
не ми правят проблеми
kalashnik
10-11-2009, 08:17
Понякога предимно спортно-елегантно, тоя стил си ме кефи и няколко години си държа на него.
Обличам се в стил хип-хоп :grin:
http://img504.imageshack.us/img504/8650/partypromoters.jpg (http://img504.imageshack.us/i/partypromoters.jpg/)
нося дънки, ризи, суитшъри
кецове, разни джунджурии...
обожаваам карирани дрехи. каквито и да са те
не робувам на модата или на някаква марка,
обичам секънд хенд
ии тва е
понякога измислям някви странни комбинации
ноо така обичам аз
:)
месят ми се,ама не им обръщам внимание
Адидас 4лайф
Абе пич къф ти е проблема на теб,всеки има право да се облича както му харесва и му е удобно :x
На мен да не мислиш че ми е приятно като видя някой "РОЗОФ",прилепнал,с ебаси прическата ама ко да прая,човека тъй се харесва...
праят ми от вр на вр разни забележки ама аз не им обръщам внимание и си ходя както се харесвам :D
billytalent
11-10-2009, 13:07
Не,по-скоро странични хора постоянно ме питат защо съм само в черно
xXmagisXx
11-10-2009, 16:49
:grin:
sasha_90
11-10-2009, 18:44
Обличам се както ми харесва,независимо дали нашите са съгласни.
syntheticgirl
11-10-2009, 18:58
майка ми често ми прави забележка, че нося само черни дрехи, а също пред нея никога не мога да се появя с поля(рокля) и маратонки или кецове, защото ще ме изгледа със страшен поглед или ще ми каже, че понякога я е срам как изглеждам, когато вървя до нея :lol: но иначе си е много готина :)
Neopitom3na
11-11-2009, 09:56
сега повече спортно
Все едно им пука :D .
Нямат проблем, ако не тръгна с голямо деколте на училище, с всичко друго са окей. 8-)
d3sincet0y
11-11-2009, 12:30
майка ми няма нищо против стила ми...
be7inka11
11-11-2009, 12:39
зависи от настроението :)
Не желае да вижда обърнати кръстове и пентаграми на дрехите ми... Все едно ще тръгна да нося такива :D А да, не понася, когато си слагам метал под формата на гривни с шипове :D
Голям каприз съм .. 8-) С майка ми иаме съвсем различни стилове ... А пък тате казва ,, че и гола да тръгна пак ще съм много хубава :-D В магазините с майка ми се караме ,, но излиза на моето така че не й се сърдя :D
GossipGirl89
11-29-2009, 19:02
Майка ми не спира да повтаря, че кръста ми е гол и като и двете сме си вкъщи постоянно ме гони с някакви суичари да се обличам :D Иначе твърди, че мойте дрехи са "парцали" и нон-стоп купувам само боклуци, но пък на мен си ми харесват :P
Не нямат забележки относно това как се обличам. :)
харесват как се обличам. Забележки нямат :)
myl0weee
11-30-2009, 11:01
аз според настроението :-D когато ми е безразлично обличам анцуг, когато ми е тъпо и искам да се скрия- дънки и суичър (не знам защо така) , когато се събудя с мисълта, че ме чака прекрасен ден обличам рокля или пола, някоя готина блуза ии тъй като имам доста аксесоари слагам обички, гпивнички и т.н. правя си прическа ии айде на вън 8-)
Наще са доволни, защото избягвам да показвам каквото и да е, най- често нося поло.
ми гледам всеки ден да съм различни дрехи ..
предимно суичер дънки и кецове когато е топла а когато е студено - палто клин и ботушки 8-)
http://clubs1.bg/images/uploads/first/first_1233230707H5414_Key_Mood_80s_Preppy_Casuals_ woman_1.jpg
ElinoOor
12-26-2009, 20:11
Забележки от родителите ми никога не съм получавала.
Избирам неутрални цветове,пастелни нюанси.. в общи линии целя да съм по-незабележима през студения период. Единствено лятото се разхождам с нещо по-нестандартно за мен.
Придържам се към спортно-елегантния стил,често избирам дрехи,които напомнят за хип-хоп културата. Златно правило - никакъв грим,никакви екстравагантни дрехи и прически,нищо,което привлича вниманието.
И въпреки огромното старание да съм като черно-бял,невидим образ в цветната тълпа винаги се натъквам на поне двама познати докато изтичам до супера. 8-)
Спортно.
Родителите ми не ми правят проблем за облеклото.
kamucheto0
12-27-2009, 09:43
майка ми много харесва стила ми на обличане,както и аз нейния
+1
aloveyou
12-27-2009, 10:12
Не,не ми казват нищо :grin:
zwezdichka1
12-27-2009, 11:03
Баща ми винаги както и да се облека е изомен :D Майка ми държи винаги да изглевдам женствено и елегантно :P И аз така си се харесвам.. :-)
metal4ee
01-01-2010, 20:45
наще не ми се бъркат ,а аз лично предпочитам кецове, дънки и суитчери както и сладурски (не кифленски) блузки... ааа проблем са само ултра късите панталонки през лятото :-P :-P
Взимам дънките кецове някоя блузка и тръгам :grin: :grin:
Много обичам така да се обличам. :) :-) :smt007 :smt007
metal4ee
01-10-2010, 17:06
kakvo drugo mu trqbva na 4ovek :grin: :grin:
BrainlessROCKBABY
01-10-2010, 17:18
http://store.picbg.net/pubpic/FB/9A/089eaa4aaecdfb9a.PNG
:smt007 :smt007 :smt007
Neopitom3na
01-11-2010, 16:38
емм харесват ме и не са ми правили проблем
не помня дали писах в тая темичка ..
едно време само се ядосваха че се обличам тънко ама като видяха че не се разболявам спряха 8-)
иначе за стила ми нищо... нормално ме приемат-- нямам проблеми.
предимно тениска и суитшерт отгоре и дънки или спортно-анцуг 8)
Pr0gressive
01-12-2010, 13:32
Fashion :D:D:D:D
DollDaggaBuzzBuzz
01-12-2010, 14:52
:smt054
DeathxFairy
01-12-2010, 15:19
Еми родителите са против начина, по който искам да се обличам. :-o
brokeninside13
01-12-2010, 17:51
ohhhh yes :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007
lovemirkoo
01-15-2010, 19:23
Нашите също много харесват стила ми на обличане (спортно елегантен).Аз съм много капризна когато пазарувам.Искам да е нещо необикновено.Всичко в магазина ми харесва, но си мисля че може да има и по хубави дрехи от тези и затова ми трябва цял ден за пазаруване :-)
LittleMissSunshineE
01-15-2010, 20:06
Мне ,само понякога правят изречения , но не си налагат мнението а и никой неможе да ми каже какво да нося :) нося това което ми харесва ! :smt007
и аз така :-P
silwinka
01-16-2010, 06:17
Не..обличам си дрешки,които мене ме кефят
дънки/джини,кецове,сиутчер
LittleMissSunshineE
01-16-2010, 10:08
Е за това говоряя :smt007 :smt007 :smt007
titinkaa
01-16-2010, 12:59
харесват как се обличам,само понякога мрънкат зимата ако не съм се облякла с малко по плътна блуза :D
danibebi
01-16-2010, 14:44
Мнее,нищо не ми казват, обли4ам се както ми харесва.. 8-) :grin:
Dimana99
01-16-2010, 14:46
Истината е, че не обичам дрехите. Иначе се обличам като всяка нормална жена.
BrainlessROCKBABY
01-16-2010, 20:31
Е за това говоряя :smt007 :smt007 :smt007
нях-нях.. нали :smt007 :smt007
crazyfreak111
01-24-2010, 08:39
Амии харесват стила ми.....понякога мрънкат за деколтетата ама.. :-D общо взето преди беше така прии мене :D ама вече баща ми не го ебе или поне не го показва :D а майка ми не зима отношение :D а и кво може да има протифф дънки суичер и кецки :D :D е дразни се на кецовете...не били като за мене....някви такива :D :D
magiiito
01-24-2010, 12:08
Имам навика да излизам с майка ми по магазините и до преди 2 години не можехме да излезем на глава с нея :-D Все не харесваше това,което аз си харесам,но вече всичко се оправи :) Вкусовете ни започнаха да си приличат и дори доста често ме изненадва с някоя нова блузка,в която винаги се влюбвам от пръв поглед :-D :-)
и при мен е по същия начин
XTREMEFREERIDE
01-24-2010, 13:06
Спортно.
Unendlich
01-24-2010, 18:27
Обличам се така, както искам. Родителите ми не ми правят проблем за облеклото. Искрено благодаря на майка ми, която ме научи на най-важното нещо свързано свързано с начина ми на обличане - да не ми е гол кръстът. Особено през зимата - обличам се по-дебело, гледам да не съм на течение. :)
Sisito941
01-24-2010, 19:25
Мнее,нищо не ми казват, обли4ам се както ми харесва.. 8-) :grin:
prodavam4
01-24-2010, 20:59
Като ме събуди най-много да ми измрънка "днес ще е студено, облечи се хубаво", ама други коментари - не.
моят стил пък е спортно елегантен ... зависи някои път ме мързи ако отивам примерно до центъра и да се мъкна на токчета цял ден и се обличам спортно а и някак по удобно ми е ... :)
моят стил пък е спортно елегантен ... зависи някои път ме мързи ако отивам примерно до центъра и да се мъкна на токчета цял ден и се обличам спортно а и някак по удобно ми е ... :)
+1 :P
Обличам се спорто - елеганто.
Както ходя със сандалки ,токченца и изведнъж БУМ :booooomb: с кецовете 8) .
Най-вече тва се определя според песента ,която ми в главата .
:lol:
На мама и харесва ,щом ми носи дрехите ;дд
Dimana99
01-25-2010, 16:56
Като уличница :)
Kallyn4eto
01-25-2010, 17:26
Различно...от време на време нещо сандалки, чантички, друг път кецовете + суичър... Различно
Не ми се бъркат, само зимата ме карат да нося мн дебели дрехи :D
Зависи от настроението ми...
purpledawn
01-26-2010, 12:57
често ми се карат, че съм много тънко облечена и ще замръзна :D
Обличам се така, че на мене да ми харесва и да се чувствам комфортно!
Обличам се както си искам.... Маика наи се дразни от това и кат почва ми пеи на главата :-x :-x :-x аз напрао на някои моменти ми идва да я хакна :D ..... Ама викам и да да добре колкот да млакне и тва е 8)
Обличам се както си искамм :P
perfektencom
01-29-2010, 21:59
Ми казват ми да , за съжаление :(
за даскало се обличам с кецове,тениски-абе спортно.аз излизане си се обличам елегантно,с високи обувки..общо взето не се влияя от някой или нещо,но понякога хвърлям по едно око и на списанията..
Нищо не ми казват.Тоест майка, баща ми го боли уя как се обличам .. 8-)
Проблем има, само като тръгна по магазините, много трудно си намирам нещо,което да ми хареса. :?
DC and Ecko RuLeZzZ.... !!!! :smt023
еми .. аз по TAKA я карам .. кецове,мнoгoоо кецове
,по- скъсани и джидяни панталони , по черен грим и така нататък . нащее.. така са свикнали
:P
Ем странно :lol: в буквалния смисъл странно :lol:
Понякога ме овикват за тва, ама свиканх вече :oops:
И се обличам толкова шарено, че да няма нито един цвят с който да си съвпадне нещо друго. :lol:
MrUnnamed
02-18-2010, 17:01
никой нищо неможе да ми казва ... Обличам се както ми харесва
Спортно.
princess85
02-20-2010, 11:11
еми майка ми хареса стила ми на обличане , баща ми не му пука .. друг е въпроса , че постоянно мрънка как кръста ми бил гол и т.н. 8-)
FuCkInBuBbLeGuM
02-20-2010, 15:10
еми майка ми харесва стила ми на обличане , на баща ми не му пука .. друг е въпроса , че постоянно мрънка как кръста ми бил гол и т.н. 8-)
Infinity
02-20-2010, 15:16
На всички им харесва как се обличам. 8-)
На мен най-много. 8) :-)
cherrygloss
02-20-2010, 15:21
На всички им харесва как се обличам. 8-)
На мен най-много. 8) :-)
Емиии на наще харесват стилът ми, а аз се обличам спортно-елегантно или елегантно. :-D :-D :-D
Еми как.. Скейтъра се облича по следния начин: суичер, свободна и уникална тениска, тесни дънки и кецове. И аз така се обличам ;д
DarknessAngel
02-21-2010, 10:02
Често съм спортно облечена. При специален повод или добро настроение се случва да внеса нещо по-елегантно в стила си :P
Обличам се както си искам и както ми харесва. Не се влиая толкова от модните тенденции, но и те са важни. По въпроса с родителите, те не могат да определят какво да нося, и да им харесва и да не им харесва все ми е тая.
Да, мислят си, че съм чувствителен към студа :-# и съответно ме карат да се обличам като ескимос, въпреки хилядите ми убеждения, че ми е ГОРЕЩОООО :-x :-x ++
DollDaggaBuzzBuzz
02-22-2010, 14:23
за даскало се обличам с кецове,тениски-абе спортно.аз излизане си се обличам елегантно,с високи обувки..общо взето не се влияя от някой или нещо,но понякога хвърлям по едно око и на списанията..
YourBrutalNightmare
03-17-2010, 15:09
дънки, кецове,тениски,суичери (имам над 30 :Д),тесни панталони,кожено яке ...
Greennight
03-17-2010, 21:31
Нищо не казват :wink: 8)
Майка ми понякога ме дразни.. шото ми купува някви дрехи дето аз не бих носила, и после ми мрънка що не си ги нося .. :x
Иначе не я слушам мн мн :lol: