View Full Version : Изненада
mi6leto944
01-23-2009, 19:12
Здравейте, аз съм момиче на 14 и си харесвам едно момче от моето даскало. На няколко пъти съм го заговаряла, а и той мен, имаме общи теми и интереси. Но той не е сваляч и никога няма да направи първата крачка. Мислех си да му напиша валентинка за Свети Валентин и да я пусна в кутията за валентинки (всяка година 2 седмици преди празника, на масичка пред кабинета на директорът слагат кутия, в която пускаме картичките и след това ги раздават по класовете). Така ще ми е по-лесно да изразя чувствата си. Но се чудя дали да напиша коя съм, или да бъде от "тайна обужателка" и след това да говоря с него и да му кажа, че съм била аз? .. Вие как бихте постъпили?
Ааа я стига "тайна обожателка". Просто в тази картичка изрази чувствата си. Бтв и в предишното ми даскало правеха такива неща.
myNameIsImmortal
01-23-2009, 19:19
Отиваш и му го казваш в очите.. какво ще стане, ако не му го кажеш в очите - ще си нараниш женското самочувствие ?!
Айде стига лапешки истории.. щом изпитваш нещо му го покажи, а не да стоиш и да чакаш някога той ако изпитва нещо да ти го покаже...!
Axe_vs_Sword
01-23-2009, 19:20
Може и да разбере, че си ти 8-)
aka6a_vamp
"тайна обужателка" звучи страхотно
PLuScHeTo
И аз като бях в 6-и клас бях направила такава Валентинка... но момчето замина за Испания и мисля, че не я видя 8-)
nicolepcd
01-23-2009, 19:21
Ако напишеш "от тайна обУжателка" определено ще остане с лошо впечатление... Аз ти предлагам да се сближиш с него и с времето да си тръгнат нещата, а не да му напишеш името си, например и той да се шашне и да потъне от срам у земята, като те вижда... :) Тогава и общи теми, интереси и сичко друго отива на майната си... :?
mi6leto944
01-23-2009, 19:22
A не мислите ли, че това е банално да му давам валентинка?
Винаги съм си мислела, че всичките тези истории с валентинките са за малките деца, въпреки че и двамата сме на 14..
nicolepcd
01-23-2009, 19:24
A не мислите ли, че това е банално да му давам валентинка?
Винаги съм си мислела, че всичките тези истории с валентинките са за малките деца, въпреки че и двамата сме на 14..
Много ясно, че е банално :? Не ме кефи идеята :-o
miloto_girl_4e
01-23-2009, 19:26
Напиши му картичка, но се подпиши с твоето си име, няма смисъл да пишеш от "тайна обожателка". Надявам се нещата да се развият в твоя полза :)
Успех, миличка :!: :-)
sladko :) :-) no znaesh li gi teq momcheta kak shte reagirat :(
ivcheto0o
01-23-2009, 19:36
мисля че не трява ва му пишеш валентинка можеш да му го кжеш в очите :) пък и мисля че това наитина е много сладко но все пак би трявало момчетата да го правят ;) но ако се пак му пишеш по добре напиши коя си :) :wink: айде успех :-)
mi6leto944
01-23-2009, 19:53
sladko :) :-) no znaesh li gi teq momcheta kak shte reagirat :(
Всъщност и това ме притеснява- как ще реаргира той на валентинката..
Той тренира (имам предвид, че не е нито от тези, които получават високи оценки, нито от тези, които излизат с момичета) и никога не съм го виждала да прави нещо романтично за някой, но пък веднъж ме покани на един танц :oops: (бяхме на коледно тържество)
Да не би да си си помислила че те харесва
YourEverything
01-23-2009, 20:43
В очите, бе хора.. там е истината.. какви ми картички,
валентинки.. тайни обУжателки.. тцтц... повече от детско е!!
А набор ли ти е?
Защото ако е, нещата значително се улесняват.
А и не трябва да прекаляваш с излиянията на чувствата, щото не съм убедена колко го харесваш, а и не съм убедена, че той ще реагира добре на някое сълзливо обяснение в любов.
Според е добре във валентинката да го поканиш да излезнете някъде, (а още по-добре да го попиташ на живо дали да не излезнете).. е, освен ако не си сигурна, че си "лудо влюбена"
sladur4etyYy
01-23-2009, 20:50
о, я стига лиготии. картички, валентинки, бла блаа... излез с него и ако решиш, че искаш нещо да му казваш, кажи му го, ако пък те хване страх- пробвай с намеци (само не знам дали той ще се усети щом не е много на ти с момичетата 8-) )
mi6leto944
01-24-2009, 12:59
Почти убедена съм, че и той ме харесва поне малко, защото много често погледите ни съвпадат. А и когато искаше да танцуваме, мен ме беше много срам и отначало не тръгнах, но той взе една изкуствена розичка, падна на колене и ме помоли да танцувам с него.. е тогава вече нямаше как да откажа...
И да на еднаква възраст сме, но и да беше по-голям това не е от значение за мен.
Почти убедена съм, че и той ме харесва поне малко, защото много често погледите ни съвпадат. А и когато искаше да танцуваме, мен ме беше много срам и отначало не тръгнах, но той взе една изкуствена розичка, падна на колене и ме помоли да танцувам с него.. е тогава вече нямаше как да откажа...
И да на еднаква възраст сме, но и да беше по-голям това не е от значение за мен.
Абе май се ти харесва,НО никой неможе да каже това май само той си го знае.Защо вместо да пускаш валентинката в кутията не му я дадеш лично и тогаво до му го кажеш :)
mickelangelo
01-24-2009, 20:08
Направи го .. това ми звучи интересно като замисъл .. но си оправи правописа ..
HipHopBlond
01-24-2009, 21:04
"тайна обужателка" звучи страхотно
Да иснимката ти не е лоша, но момичето не трябва да направи това!!! Аз, като момче бих ти казал:
1. Не си изказвай чувствата, защото не е особено голям и не би отреагирал адекватно!!!
2. Не му пращай картички или валентинки... тва са глупости :?
3. Опитай се да му покажеш, че е нещо повече за теб чрез действия, сама ше се сеетиш за к'во ти говотя :-)
GameMaster
01-24-2009, 21:05
Chudesna ideq.No ne pishi anonimno,a napishi ot kogo e.Inache ideqta ti e chudesna.Hayde uspeh i vsichko nai-hubavo :grin: