View Full Version : Защо направи така ?
bonibonnnnn
01-23-2009, 22:31
pi6a tuk za da vi spodelq moqta istoriq.. zapo4nah da si pi6a s edno mom4e ot 4ata..taka si pisahme nqkolko meseca i re6ihme da se vidim no se vidqhme za 10 min toi me pregarna i kaza 4e dove4era 6te mi pi6e :) kato vlqzoh v skype vednaga mi pisa, kaza 4e iska pak da se vidim no iznikna ne6to i ne yspqhme ;[ onazi ve4er mi pisa super dobre pra6ta6e celyvki na sledva6tiq den mi cakna po gsma a ve4erta 4aka6e az da mu pi6a kato kaza 4e ne moje da misli za vsi4ko.. sled tova se opravda 4e go bili qdosali..sledva6tite dni prodalji da mi pi6e no po malko.. malko sled tova sprq da vliza v skype,i kato vleze sled 1 sedmica mi kaza 4e si ima gadje.. :( ot togava dori ne sme si pisali ;( ne moga da razbera zashto stana taka ;( dori sled sre6tata be6e dobre a izvednaj me pita kak e s liubovta pri tebe, az ve4e si imam gadje :booooomb: predi da razbera 4e si ima gadje go pitah kvo mu stava shto se promeni toi kaza 4e ne e taka 4e mu puka za mene i nz ko oshte sled nqkolko dena go sre6nah slu4aino kaza mi zdr i ve4erta mi pisa no.. kvo mislite vie zashto stana taka moje bi sadbaa no se bqh privarzala kam nego :lol:
Moderated by miloto
т.7 от Правилника :!:
Axe_vs_Sword
01-23-2009, 22:34
До колкото разбрах от прочетеното, такъв не ти трябва.
bonibonnnnn
01-23-2009, 22:39
da no i do sq ne mojah da razbera kakvo stana i moje bi nikoga nqma da razbera ;( i vse pak takav e jivota
Axe_vs_Sword
01-23-2009, 22:42
Сигурно някоя кифла му е хванала погледа и са станали гаджета набързо, без да му пука за теб. Това е само вариант де.
bonibonnnnn
01-23-2009, 22:49
emi toi e 9 klas a razbrah 4e gadjeto my e bilo 6 biv6oto ve4e de :D a az sam 8 klas
Seducti0n
01-23-2009, 23:00
Не го търси повече.
Постъпил е повече от глупаво, но ти не си виновна.
Гледай си живота и майната му на тоя пикльо, дето от малък е решил да се прави на оборотен като зарибява девойки в скайп, а отделно в реалния живот си има гадже... :-o
GameMaster
01-23-2009, 23:02
Ne ti trqbva takuv.I toi qvno ne znae kakvo iska...
moje da ima nqkakvi problemi :( ili prosto da ne mu se zapochva vrazka zashtoto ako imashe gadje ne mislq che tq bi mo pozvolila ili pone da se beshe usamnila zashto tolkova mn toi stoi v skype ?? zapitai se tova shte si otgovorish na vsichki vaprosi .
Punisherrr
01-24-2009, 07:32
е.. мани го тоз заблуден младеж ;) виж,че не знае кво ще...
S_L_A_D_U_R_K_A
01-24-2009, 07:37
Ти го каза само си се привързала. Не се обвинявай, нямаш вина за нищо, радвай се, че на време си разбрала, а не си продължила да се надяваш. Щом си има приятелка, значи няма чувства към теб или, ако има едва ли са толкова силни. Относно това колко му пука за теб, просто си оставя вратички. Остави го и продължи напред, ако не ти е трудно запази приятелски отношения.
P.S. Пиши на кирилица
Успех :)
PreciousDiamond
01-24-2009, 10:14
Оф кога ще се научите , че това " :lol: " е смях , не рев ! Гррр супер много се дразня !!!!
По темата : Зааеби го ; )
ivcheto0o
01-24-2009, 15:10
Ne ti trqbva takuv.I toi qvno ne znae kakvo iska...
:smt023
Имали сте 10 минутна среща?!