Влез

View Full Version : Валентин

Mepuk
01-24-2009, 11:21
Zdraveite vsi4ki:) znam 4e nai veroqtno ve4e vi e omruznalo ot takiva forymi v koito vseki vse pita za idei za podaruci no e fakt 4e tva si e malko ili mn problem:) taka de na men mi e trydni4ko izbiraneto na podaruci osobeno na moqta priqtelka.Neznam smqtam 4e ve4e vsi4ki podarqvat edni i su6tine6ta i malko ili mnogo stava nqkak si banalno s onezi plu6eni surca i ne6ta ot sorta.Iska mi se da i podarq ne6to koeto da ne e tolkova banalno no vse pak da nosi i dyha na sveti valentin:) Do sega ne mi se e sly4valo da yly4vam sveti valentin i da sum s priqtelka :)nai 4esto si praznyvam trifon zarezan:) daite mi nqkakvo savet4e:) molq vi Smile ili neka vseki izrazi mnenieto si po vuprosa:) Az li4no smqtam 4e 4ovekne trqbva da 4aka toq sveti valentin za da pokaje na drygiq kolko go obi4a:)

girl_in_black
01-24-2009, 11:39
Бутилка вино и шоколадови бонбони.
Просто един по-големичък букет цветя.
Нещо сребърно.
Насипани най-различни видове бонбони в красива купа с малка картичка към тях.
Бельо(ако не сте от твърде кратко време заедно и можеш да улучиш размера).

myNameIsImmortal
01-24-2009, 11:41
Нещо сребърно.

той каза, че да е нещо специално, и по-различно от обикновенното - т.е. да не е това, което си изброила..

girl_in_black
01-24-2009, 11:44
Нещо сребърно.

той каза, че да е нещо специално, и по-различно от обикновенното - т.е. да не е това, което си изброила..

Ами аз за това се сещам...иначе за мен всичко е банално и изкуствено за тоя празник и нямам намерения да правя подаръци и такива щуротии, но това е друга тема.