ifkataAa
01-24-2009, 18:37
Здравейте.Не искам съвети.Просто искам да споделя терзанията си.Снощи с приятеля ми се скарахме много сериозно.Чувствата ми към него са много силни.Обичам го вече от 1 година и чувствата ми растът с всеки изминал ден.Напоследък,обаче не се виждаме много често.Само в даскалото и това е.След обяд той ходи да рита и не излизаме заедно.Аз не искам да продължавам така и му казах да помисли дали съм едно от важните неща в живота му,но той без да се замисли ми каза,че мисли,че най-добре и за двамата ще бъде да се разделим,а аз да тръгна с едно момче от моя клас (понеже той ме зарибява,но аз дори не го понасям) Стана ми много гадно и му казах,че искам да сме заедно и че той е всичко за мен.Приятелят ми ми отвърна,че аз може да искам да съм с него,но той може би не иска.Стана ми супер тъпо,не можах да спра сълзите си ...Един общ приятел му писа нещо (незнам какво) и гаджето ми обясни,защо се сърди.Оправихме се,но се чудя чувствата му същите както преди ли са или са намалели.След като ми каза такива думи :( Днес е заминал за сливен с тяхните,но не ми каза нищо.Разбрах от общия ни приятел.Незнам нещата между нас на къде отиват.Обичам го страшно много и не искам да го губя.Той дава смисъл на живота ми.Може просто да е в труден период,защото напоследък имаше неприятности,но на мен ми е много гадно ..
П.С. Блдагодаря на всички,които си направиха труда да прочетат мъката ми до края.Съжелявам,че ви надух главата с мои проблеми,но ..
П.С. Блдагодаря на всички,които си направиха труда да прочетат мъката ми до края.Съжелявам,че ви надух главата с мои проблеми,но ..