View Full Version : Художествени гимназий в София
Здравейте, искам да ви попитам, къде в София има такива гимназии, да ми кажете нещо мейл, сайт или как да се свържа с тях, защото мисля да се местя в такова училище.
Мерси предварително
:-D
Infinity
01-25-2009, 08:19
и на мен ще ми е интересно да разбера
Знам само Гимназията за приложни изкуства "Николай Райнов",но в една друга тема ми казаха,че сградата била много зле,а за нивото на обучение трябва да питаш някой по-запознат.
П.С не се заяждам,но се пише гимназии :)
ne znam.. napi6ete v google gimnazii sofiq ne6to takowa i 6te wi izleznat wsi4ki.. moje da namerite ne6to
ne znam.. napi6ete v google gimnazii sofiq ne6to takowa i 6te wi izleznat wsi4ki.. moje da namerite ne6to
идеята ми не е да търся из нета ,аз лесно ще намеря. Интересувам се от личен опит или поглед или познати който имате в такава гимназия.Трябва ми лично мнение за която и да е гимназия. :)
purvo 4e kogato nameri6 ne6to v google sus sigurnost 6te nameri6 i komentari po drugo forumi i vtoro kogato ima6 interes kum konkretno u4ili6te 6te ti e o6te po lesno naprawo za nego da iska6 mnenieto tyk (:
НУИИ ''Илия Петров", СХУПИ, има и паралеки в 1во, 144 и 105 СОУ също...
Но се съмнявам да можеш да се преместиш, освен ако не си 9ти клас примерно... мисля, че преди 10ти се държаха някакви изпити, но след това едва ли е възможно.
macegirl
01-26-2009, 09:34
Aз съм в 144 СОУ,ако имате някакви въпроси питайте!