PDA

View Full Version : Въпрос относно отварянето

emily_1234
01-25-2009, 05:55
приятеля ми си вкара пръстите докато бях в цикъл.На следващия ден ми беше спряло и имаше една капка кръв,която предполагам е от рана защото ми щипе :? :o :( Това че спря да ми тече означава ли че съм отворена? :?

П.П. не ме нападайте за повтарящата се тема но всеки човек е индивидуален. :\

LadyDy
01-25-2009, 06:34
Докато си била циклична и ти е вкарал пръст?! Пф...
Може и да те е отворил, кой знае. Щом те щипе, нищо чудно...

На колко си?! 13?!

sextazy_baby
01-25-2009, 07:27
Вай хора,ще ме побъркате...

emily_1234
01-25-2009, 07:40

да съжалявам въпроса е много тъп, но няма как да поправя това :?
Лошото е че много ми щипе...признак на какво е това?

sKa73r4o93
01-25-2009, 09:01
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

go71n
01-25-2009, 09:24
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

доста смислен пост СПАМЕР :x

а по темата ти си на 13- ясно е той е на твойте години ясно е но какво подяволите тарси като си в цикал ... дали те е отворил незнам а за щипането може да е бил с мрасни пръсти , да те разранил или нещо др чакаи да хварля боба и ще ти кажа 5 мин ! съвет - ходи на лекар ако щипането продалжи ....

mmKamm
01-25-2009, 09:30
Лошото е че много ми щипе...признак на какво е това?
ами...на лоша хигиена вероятно :-D ако продължи..найстина трябва да се прегледаш, а следващият път кажи на приятелят ти за изчака докато ти свърши неразположението и тогава да си пъха ръцете (може да са били мръсни) там. :lol:

PLuScHeTo
01-25-2009, 10:18

:(

GameMaster
01-25-2009, 10:19
Olele....

Wind_of_change
01-25-2009, 11:14
МММмммммммммай мръсни пръсти.То там не е за бъркане с пръсти по-принцип особено в цикъл и особено с мръсни такива.Не съм жена да ти дам съвет да чакаш да ти мине или да бягаш на доктор,но помисли пак над самия факт.Той си е бутал пръстите си,ти си била в цикъл.....

MakeMeLaugh
01-25-2009, 11:37
Ти си много, ама много зле..

Пръсти, цикъл, щипене..

:?

Не разбрахте ли, че с каквото и да ви итворят, като ви го вкарат пак ще ви боли и може би пак ще има кръв.... нищо не печелиш, само губиш. В случая 2 пъти ще изпиташ болка от отварянето си.

Talismanche
01-25-2009, 17:18
Не разбрахте ли, че с каквото и да ви итворят, като ви го вкарат пак ще ви боли и може би пак ще има кръв.... нищо не печелиш, само губиш. В случая 2 пъти ще изпиташ болка от отварянето си.
Tova vyobshte ne e vqrno...ne e zadyljitelno da te boli chak tolkova kolkoto go opisvat nqkoi vyprosa e dokato se otpusnat muskulite otdolu i t.n. a kolkoto do tova da ti teche kryv??...0ooo tova vyobshte ne e zadyljitelno ,zavisi ot organizma

A kolkoto do sluchaq...pomisli sama zashto moje bi ti shtipe tolkova mn a dali si otvorena mojesh da razberesh samo ako otidesh na ginekolog..toi shte ti kaje,dr nachin e nqkak si sam chuvala pred ogledaloto no ne mi e mn qsno kak shte stane tova :?

x3eme
01-25-2009, 17:20
ако те е отворил се пъхни във хладилника че ще ти изтече срока на годност :?

DaNTeS
01-25-2009, 18:04
Stiga ste se "otvarqli" s pr1sti be. Se edno mom4etata nqmat penisi za taq rabota.

MadNesScHo
01-25-2009, 18:12
Heaheahea v cikyl... Moje da te e odraskal ako ima nokti ili pyk razranil... A tova che ne gi boli kato gi otvarqsh s penis az do sega 3-ri sym otvarql i trite gi e bolqlo otdelno priqtelki kydeto sa mi razpravqli kakvo e bilo i che hich ne im e bilo haresalo zaradi bolkata

emily_1234
01-25-2009, 18:57
Не се притеснявам за болката т.е това е най-малкия ми проблем. Вероятно съм хванала някаква инфекция и мисля че най-адекватното решение е да отида на гинеколог.
Иначе благодаря за отговорите.

MakeMeLaugh
01-29-2009, 07:15
Tova vyobshte ne e vqrno...ne e zadyljitelno da te boli chak tolkova kolkoto go opisvat nqkoi vyprosa e dokato se otpusnat muskulite otdolu i t.n. a kolkoto do tova da ti teche kryv??...0ooo tova vyobshte ne e zadyljitelno ,zavisi ot organizma

A kolkoto do sluchaq...pomisli sama zashto moje bi ti shtipe tolkova mn a dali si otvorena mojesh da razberesh samo ako otidesh na ginekolog..toi shte ti kaje,dr nachin e nqkak si sam chuvala pred ogledaloto no ne mi e mn qsno kak shte stane tova :?

Ама аз никъде не съм казал, че е задължително.
И за кръвта не съм казал същото..
Използвал съм думичките: Може би ;)

Но в повечето случаи така става - знам го от информация.
Че, акло си от тия случаи, дето ще ги боли, дори и да те отворят с пръст, това не помага особено, щото после пак си боли при акта ;)
И болката става общо 2 пъти - тъпня.

tOniTyy
01-29-2009, 07:46
:D Ест, че не те е отворил!По какво съдиш, че те е отворил по капката кръв .. ?! :D Боже... Щипе, означава, че просто леко ти е прижулил кожичката, или както каза някой по - горе, е бил с мръсни ръце и може да е станала лека инфекция. :shock: Айди успех.

Minerva
01-29-2009, 08:40
тва пръстите са ви любимата "отварачка" значи :razz:

x3eme
01-29-2009, 08:42
баси това което ще напиша сега сигурно го пиша за стотен път :-o
губите дественоста си когато имате полов акт а не когато си бъркате с пръсти,и спрете да се "отваряте" така все едно се запечатан плик за писмо

aka6a_vamp
01-29-2009, 08:47
Ти-в цикъл
той-бърка с пръст
аааа стига бе човече

varnen4e
01-29-2009, 10:47
:D

woo
01-29-2009, 11:25
Ти-в цикъл
той-бърка с пръст
аааа стига бе човече

+1 ... направо оставам без коментар .. звучи брутално .. как въобще си му позволила да го направи ? и как въобще той го е направил.. :? :shock: сякфи хора ги има ...

SiSsKkAa
01-29-2009, 11:27
хахах е от пръсти няма да има оплодена яйцеклетка

SunShinePearl
01-29-2009, 11:32
mhm.... :(

ivsan4eto
01-29-2009, 11:35
:shock: :smt078

chrz
01-29-2009, 11:51