View Full Version : Тя е страшно дребнава?
amadeuskb
01-25-2009, 15:09
Ми с приятелката ми ходиме вече 2 месеца и през това време почти през ден се караме и то все за глупусти.Тя е страшно дребнава и за най-малкото нещо ми се сърди и цупи.Аз винаги тряя да оправям нещата.Вече нямам нерви .Вече всеки ден ми се сурди за възможно най-малкото нещо и все за глупусти и дребни неща.Дайте някакво съветче говорих много с нея по тази тема ,но казва ,че не можела да се промние ... а аз не мога без нея :cry:
*Липсва описателно заглавие!
Точка 7 от Правила на форума (http://www.teenproblem.net/f/pravila.html).
Редакция на MakeMeLaugh
Зарязвай я, не ти трябва такава лигла, дет не знае кво иска
PreciousDiamond
01-25-2009, 15:12
Ей такива лигли най-мразя, чоек ! Зарязвай я , докато е време, шото после ще почне и други номера да ти прави ; )
mitkom89
01-25-2009, 15:16
Мъж под чехъл... Според мен изпрати я по дяволите. Тя просто иска да се занимаваш с нея и да ти влиза под кожата, и да те занимава с глупусти... :o :o :o
а прешъс така и не видях дали си отговорила за Nas преди малко или май наака гащите :razz: :razz:
zaribena
01-25-2009, 15:19
Оле миличък слез на земята!! Ако ти се сърди за най-малкото нещо забрави за нея. Just don`t give a fuck !! 8)
Axe_vs_Sword
01-25-2009, 15:20
Отдели се от нея за известно време - не вдигай тела, не отговаряй в скайп и прочее ;]
impatient2
01-25-2009, 15:20
тва ми се е случвало милион пъти и милион пъти аз съм го правил...тва държание на нея към тебе се дължи на прекаления ти интерес към нея..тва значи че постоянно и ходиш по г**а и просто си и умразнал...направи нещо по въпроса.просто и покажи че трябва да е с теб.направи нещо романтично.накарай я да се влюби още повече в теб. :?
neustoimata
01-25-2009, 15:22
oo bratle zarqvai q iaz bqh taka v karina smetka ne e purvata nito e poslednata a pri men be6e mn po-zle nie hodihme 2 godini i toi prez tva vreme kvi gadorii mi naprai.. lelee ve4e ne sme ot 1 godina zaedni o6te ne moga si opraa problemite koito mi naprai ( i az ne moje bez nego i go obi4ah edva li ne poe4e ot maika mi ) :? :? :? :? :? :? :? :? :-x :-x :-x :-x
amadeuskb
01-25-2009, 15:23
Доказвам и много пъти ,че я обичам.Заради нея спрах цигарите,по-рядко ходя на купони,правих много жестове,че я обичам и още 1 куб неща.Пак говорих за това и каза ,че не можела да се промени.Факт е ,че и обръщам прекалено много внимание,факт е ,че явно съм по чехъл (което не ми харесва) и всичко фр-та ми казват да постъпя така както и Вие тук във форума,но ще ми е много трудно ...
ivcheto0o
01-25-2009, 15:23
Зарязвай я , докато е време :)
YourEverything
01-25-2009, 15:25
Ей такива лигли най-мразя, чоек ! Зарязвай я , докато е време, шото после ще почне и други номера да ти прави ; )
+1
mitkom89
01-25-2009, 15:26
Я стига, кво му е трудното... Вдигаш си гащите и да те няма :grin: Опътваш я как да върви на майната си и всички са щастливи 8-)
amadeuskb
01-25-2009, 15:35
Гадно е ,че сме в 1 клас ... аз още преди си знаех ,че не е добра идея да си хващам гадже от моя клас :X:X:X
S_L_A_D_U_R_K_A
01-25-2009, 17:24
Следващият път като се скарате, не е търси!
beachy_bunny
01-25-2009, 18:09
хм ... прекалено голямо внимание и обръщаш ... очужди се малко от нея ... така ще е най-добре за момента ... Сваляш и света в краката ... за това е цялата тая работа ... ако не я лигавеше толкова много нямаше да ти се качи на главата ... Голяма вина имаш и ти ... ;]
Naughty_
01-25-2009, 18:15
Абе.. всеки рано или късно..си намира майстора 8)
Махай я, няква малка лигла .
varnen4e
01-26-2009, 08:08
Ми с приятелката ми ходиме вече 2 месеца и през това време почти през ден се караме и то все за глупусти.Тя е страшно дребнава и за най-малкото нещо ми се сърди и цупи.Аз винаги тряя да оправям нещата.Вече нямам нерви .Вече всеки ден ми се сурди за възможно най-малкото нещо и все за глупусти и дребни неща.Дайте някакво съветче говорих много с нея по тази тема ,но казва ,че не можела да се промние ... а аз не мога без нея :cry:
Хах.. колко познато. Спокойно, с времето нещата сами се оправят. Не е нужно да правите кой знае какво. Все пак сте от скоро заедно.
kukli4kata001
01-31-2009, 14:12
абе и аз ще се съглася с другите.Щом не може да се промени и все ще ти прави тея номера,я остави.Можеш не можеш без нея,тва е :-o или пак поговорете или я зарежи.