View Full Version : Бихте ли се върнали ако гаджето ви удари?!
Naughty_
01-25-2009, 17:51
Примерно имате дългогодишен приятел(който е доказвал много пъти че ви обича) и така жестоко се скарвате,че вие го удряте и той ви отвръща на удара,но доста по-силно и ви става цицина или синина.Как бихте постъпили?
не мога да ударя момиче
но пък за сметка на това ше и направя грандиозен цирк
mArMaLaDkA
01-25-2009, 17:57
Един мъж не е мъж,ако удари жена!Независимо,че е бил провокиран,той е 2 пъти по-силен!Аз ако бях ,нямаше и да искам да чувам повече за него!Съветвам те да оставиш приятеля си. ;)
Kostadin_682
01-25-2009, 17:58
Едва ли бих посмял да ударя жена... :?
Но пък въпреки това няма да направа нищо друго освен да изчакам да се утиши положението и като зрели хора да оправиме проблема, защото викането и караниците не са решението :?
mitkom89
01-25-2009, 17:59
Ако ме е ядосала и ме удари първа, така ше я бушенирам, че няма да може да се върне и да иска... Вярно че не е прилично момче да удря момиче, но винаги има изключения...
Bellatrix
01-25-2009, 18:00
Не. Моят бивш редовно ме биеше и се радвам, че го оставих.
Свестните момчета не удрят момичета дори да са били провокирани. Можеш да я псуваш, да и викаш, но не и да я удряш.
aka6a_vamp
01-25-2009, 18:02
Малее,да посмее да ме удари,после ше му го върнат стократно!Няма да може да стане!Никога не бих го погледнала повече
Мммм има момичета,които много си позволяват.Не съм удрял момиче,но за да ударя момиче,трябва страшно мн да ме засегне за да и плесна 1 шамар...
Зависи от случая.Момче съм и ако приятелката ми ме плесне без да съм виновен,няма да я търся повече.Ако мъж удари жена...зависи от ситуацията.Не е прав да удря жената,но кой знае какво го е накарало да я удари.
случвало ми се е приятеля ми да ме удря но беше само веднъж и реших да не му обръщам мн внимание...все пак малко или много на всеки човек се случва да се изпусне поне веднъж и да направи талава грешка....но стане ли вече навик работата би била мн зле :P
ivcheto0o
01-25-2009, 18:05
edin maj ne maj ako udari jena dori i tq da go e provokirala :) ako go e napravil vednaj 6te go napravi pak ;) po dobre da go ostavi6 :)
slun4ice_90
01-25-2009, 18:07
Няма да се върна,много ясно... :o :?
shemetkaa
01-25-2009, 18:18
ydari li me 6te go nabiq i NE nqma da se varna,tva e syper dolno ne6ty! :x
ооо ако ме удари да забрави за мене :?
Много кофти е така... би могло да се прости но и двамата имат вина...или единия е започнал пръв... :? Но аз лично не допускам такива неща да се случват защото е много грозно... :?
angelcheeee_93
01-25-2009, 18:32
не бих простила.Мъж ,който посяга на любимата си,не е никакъв мъж и не заслужава прошка :?
hahavteen
01-25-2009, 18:38
Бившия ми ме удари.. Без да съм му посегнала аз и без да съм направила кой знае какво..
Простих и се върнах.
След това бяхме заедно още около половин година но нещата просто не вървяха (нямаше общо с това че ми посегна).
soul1199
01-25-2009, 18:41
ne bih se vurnala,nikoga! :? temata ti mi navqva mn lo6i spomeni :o
partychild
01-25-2009, 18:44
приятеля ми никога не би ме ударил.... но.. да се поставя на твое място..никога нямаше да се върна при него... един път ако ме е ударил ще се повтори пак .. :?
GameMaster
01-25-2009, 19:16
Takova neshto ne proshtavam az.Toi da me bie i udrq a az da sum s nego...apsurd.Smqtam che takiva muje ne sa nikakvi muje a edni dolni strahlivci.
Axe_vs_Sword
01-25-2009, 19:27
Не бих ударил момиче. Но ако го направя и тя отвърне по-силно - явно съм го заслужавал.
Yancheto
01-25-2009, 19:29
Ако момчето си заслужава,то никога не би ударило едно момиче...Не бих се върнала,ако приятеля ми постъпи така.
ооо ако ме удари да забрави за мене :?
+1
Не виждам какво ми пречи да се върна ?!?! http://www.steeldesign.bg/images/seria/1148.jpg
Kostadin_682
01-25-2009, 19:50
Не виждам какво ми пречи да се върна ?!?! http://www.steeldesign.bg/images/seria/1148.jpg
Е това беше брутално :razz: :razz: :razz:
SunShinePearl
01-25-2009, 20:02
Малее,да посмее да ме удари,после ше му го върнат стократно!Няма да може да стане!Никога не бих го погледнала повече
а така!!!
SomeGirl
01-25-2009, 20:03
bivi6iq mi me ydari vednaj, za6toto napravix edinstvenoto ne6to koeto me mole6e da ne pravq (ne be6e iznevqra). be6e 1 6amar no go ysetix dosta silno...minaxa nqkolko dni dokato se re6a da se varna pri nego, no ne sajqlvam posle imaxme mnogo, mnogo, mnogo xybavi momenti zaedno.
reni7o0o
01-25-2009, 20:21
Няма да се върна,много ясно... :o :?
+1
Баща ми не ме удря макар че често си заслужавам, че някакъв си тъпанар дет ме познава от вчера така да се каже.... Е няма да стане :-x
той ако ме одари нали и аз ше го фрасна :smt021 :D пък той ше се върне,къде ще иде 8)
Axe_vs_Sword
01-25-2009, 20:41
:smt021Полека, бре 8-)
huligankata
01-25-2009, 20:44
Бих простила стига да не му става навик.
sh3_1s_7h3_0n3
01-25-2009, 22:15
Никога не бих го погледнала повече. Независимо колко ме "обича" или аз колко съм го обичала. Веднъж посегне ли ми - край. Завинаги. Дори 'добри приятелски' отношения не бих запазила с него.
Хмм, момиче да ме удари, ще го преодолея 8-) .. Темата явно е към момичетата.... аз ви съветвам, ако момче ви удари, да се махате от него.
Изобщо няма да се сърдя, при положение, 4е аз съм му посегнала първа. Тогава си е бил абсолютно в правото си да ме удари.
Lyubomn7
01-26-2009, 09:21
Ако тя ме удари и иска да сме си заедно и ми пука за нея ша се върна... Ама не мисла че бих ударил момиче ;|
varnen4e
01-26-2009, 09:23
Зависи, ако аз съм си виновна може би ще простя, но ако се повтори- едва ли.
Удряли са ме и не го забравих това. И друг път съм изялавала шамар, имам лоши спомени, но като това да те удари човек, когото обичаш и уж те обича изобщо не може да забравиш.
Удари ме и след това ходихме да му оправят веждата :-D
Може би шамара е по-оправдан, ако те е хванал в изневяра или нещо такова, но за мен мъж, който ме удари вече спира да е мъж. Клиширано, но факт.
ivsan4eto
01-26-2009, 11:34
Удряли са ме и не го забравих това. И друг път съм изялавала шамар, имам лоши спомени, но като това да те удари човек, когото обичаш и уж те обича изобщо не може да забравиш.
Удари ме и след това ходихме да му оправят веждата :-D
Може би шамара е по-оправдан, ако те е хванал в изневяра или нещо такова, но за мен мъж, който ме удари вече спира да е мъж. Клиширано, но факт.
Аз моя често си го шамаросвам, но не силно (лиготии) :lol: Веднъж го бях ядосала дооооста и ме бутна много жестоко :shock: тогава такива скандали, такова чудо насред улицата бяха..... А иначе БЕЗ ДА ИСКАМ съм му разбивала устната и окото :lol: Миличкия ми :-D
CryForMe
01-26-2009, 12:32
Изобщо няма да се сърдя, при положение, 4е аз съм му посегнала първа. Тогава си е бил абсолютно в правото си да ме удари.
ти чуваш ли се бе... къде мериш един женски шамар с мъжки, дето може да те фърли на земята... въобще не са съизмерими двете. това, че ме е ударил значи, че не може да се контролира, когато е ядосан, а щом не може да се контролира - далеч от него ... удари ли веднъж рано или късно ще удари пак
Аз съм момче и бих се върнал.
Никога не бих ударил приятелката си.
Не ,колкото и да го обичам не мога да бъда с такъв човек :)
Jumbie483
01-26-2009, 13:32
Ако мисля за приятеля си...да, ще се върна.
Не мисля, че един шамар може да ни раздели..
Разбира се ако има сериозен повод да го направи...но ако ме удари, защото аз съм го ударила (т.е: ей така..да не остане по-назад) бих си и помислила какво ще правя
но познавам достатъчно добре човека до мен и знам, че никога няма да ми посегне..може да удари някой друг, но не и мен :D
ти чуваш ли се бе... къде мериш един женски шамар с мъжки, дето може да те фърли на земята... въобще не са съизмерими двете. това, че ме е ударил значи, че не може да се контролира, когато е ядосан, а щом не може да се контролира - далеч от него ... удари ли веднъж рано или късно ще удари пак
Предполагам не говорим за това, да се потрошите от бой. А един шамар, независимо мъжки или женски, е еднакво унизителен.
skateprinces19
01-26-2009, 15:10
Не . не бих му простила , дори вината да е изцяло моя :( Та той е 2 пъти по силен от мен - ако ме удари няма да си намеря главата после :lol: Шегата настрана - един мъж , ако е истински мъж , никога не би ударил жена , защото само женчовците посягат на по-слабите от тях ;)
impatient2
01-26-2009, 15:59
съществуват магарета ( жени ) които просто си го просят...ся 1 пресен пример ми идва на акъл....майка ми е разправяла как като е била малка (почти бебе) и баба ми просто не е издържала и се е изпускала да я шибне...и дядо ми я хванал един път и такива 2 тупаника й напарил (а тя била учителка по музика) че ходила на работа с черни цайси :)
krem4et0
01-26-2009, 16:08
Край на връзката ни. Въпреки, че на моменти направо си прося боя, все пак аз съм жена и изисквам уважение. Безкомпромисна съм в това отношение!
mimenceto666
01-26-2009, 16:18
Един мъж не е мъж,ако удари жена!Независимо,че е бил провокиран,той е 2 пъти по-силен!Аз ако бях ,нямаше и да искам да чувам повече за него!Съветвам те да оставиш приятеля си. ;)
+1
NaNa_SladuRana
01-26-2009, 16:34
по скоро бих целунала жаба :?
BlaCkMoOn
01-26-2009, 16:35
Ще му бия шута веднага
mickelangelo
01-26-2009, 17:02
Ами момче съм .. .никога не съм удрял момиче ... предпочитам да отстъпя или да си замина от колкото да я ударя .. когато .. видя някой да го прави .. и ме засърбяват ръцете веднага 8)
Sensuality
01-26-2009, 17:04
Не мисля :?
Violenza
01-26-2009, 17:07
Takowa neshto nikoga ne bih prostila.
kobrichka
01-27-2009, 07:02
Не не бих порстила,каквото и да съм му казала не смятам,че е нормално един мъж да удря жена си.Няма шанс да простя казвам му довиждане и това е.
Не знам точно за голяма караница, но така като гледам около мен боят между двама партнйори вече е нещо нормално, пък било и на шега или наистина... Иначе тва на мен ми се е случвало. До такава степен го бях нервирала и изтормозила,че ми удари главата в стената. Беше почти несъзнателно от негова страна, в пристъп на ярост. В началото се разплаках(доста силно) но като ми мина и след много извинения от негова страна го обърнах на смешка... Аз знаех че много ме обича и ако не го бях нервирала толкова нямаше да го направи и затова му простих.
+1
sextazy_baby
01-27-2009, 15:29
Ами в случая с приятеля ми е невъзможно да ме удари,имали сме страшно сериозни караници и никога не ми е посягал,просто изчезва някъде докато му мине и после се връща със счупен телефон,синя ръка,например...но удари ли ме,няма да се върна,защото след това може да последват още шамари,а няма да му го позволя
nicolepcd
01-27-2009, 15:38
Тука малко се пренасяте... 8-) И кво като е момче? Хората от женски пол са едни такиваа ужасни същества и обичат да те изкарват извън нерви... Как да не им плеснеш един шамар :D Не са ме удряли, но пък съм си заслужавала много пъти и съм се чудила как още не е станало. Чувала съм изказвания от сорта, че Бог бил дал по-голяма сила на мъжете, за да работят и да изхранват семейството си, а не да бият жената, тъй като тя е "слаба"...бла-бла :? В днешно време двата пола стоят почти на равно във всяко едно отношение, така чеее... За един шамар няма да слагам край, тъпо е :? Естествено, ако се потрети и т.н. може да се замисля :-o
ше и строша зъбите от бой и няма да и оставя време да си ги събере..кол ше взема и се я утрепя...
Kostadin_682
01-27-2009, 17:42
ше и строша зъбите от бой и няма да и оставя време да си ги събере..кол ше взема и се я утрепя...
Take it easy bro 8-) насилието не е решение 8-)
еее..забравих торбата с цимента която ще стоваря върху нея, пушката и всички патрони които ще изхабя пак по нейния гъз, лопатата която ще счупя в празната и глава, скока който ще и помогна да направи през прозореца, бухалката която ще жертвам в нейна чест, споменах ли за тупаниците и крачетата които ще й бия? :-o абе сякаш изтървам нещо... :(
TheRestorer
01-27-2009, 17:59
Жена не би трябвало да се удари , каквато и разпоретина да е.
Kostadin_682
01-27-2009, 18:01
еее..забравих торбата с цимента която ще стоваря върху нея, пушката и всички патрони които ще изхабя пак по нейния "задни части", лопатата която ще счупя в празната и глава, скока който ще и помогна да направи през прозореца, бухалката която ще жертвам в нейна чест, споменах ли за тупаниците и крачетата които ще й бия? :-o абе сякаш изтървам нещо... :(
8-) ... недей така бе брат... не с лошо...
По темата ако ме удари, няма да и върна, но бих поговорил с нея, за да ми каже причината
що бе..нямам приятелка...следователно няма и на кой да ги прилагам тея неща..освен на въображаемата, пък аз нея много обичам да я мъча ;) 8-)
SunSmile
01-27-2009, 18:19
що бе..нямам приятелка...следователно няма и на кой да ги прилагам тея неща..освен на въображаемата, пък аз нея много обичам да я мъча ;) 8-)
:lol: :lol: :lol:
По темата; зависи от ситуацията, човека, чувствата ми към него, причината... зависи той с кво чувство ме удря.. в смисъл ако ме има за даденост, за мое добро или просто да се направи на мъж пред някого... Абе с една дума ЗАВИСИ :)
ifkataAa
01-27-2009, 18:27
Ако гаджето ми ми посегне без да говоря много ще сложа край на всичко.Това е недопустимо..
Зависи, ако аз съм го изкарала извън релси и съм виновна сигурно ще му простя 8-)
Бе не знам, предполагам, че ще се върна :lol: :lol:
bonbon4enceto11
01-28-2009, 10:31
+
MiMcHeToOo
01-28-2009, 10:32
Едва ли бих се върнала към този човек.
Изсипвал ме е по лице в центъра и пак съм се връщала. Просто беше много агресивен,ама беше много красив и нежен с мен,това ме спираше.
Ама като се замисля,ако сега ми се случи пак подобно нещо си бия камшиците и ще ме гледа само на снимка.
Момче,което удря момиче е БОКЛУК [NB] !!!
Kostadin_682
01-28-2009, 19:36
Дори и въображаема... пак я съжалявам :razz: ...то не беше с цимент, с кирка, с лост.... :razz: :razz: :razz:
Wrathchild
01-28-2009, 20:44
Първо, аз няма да си позволя да го ударя. На принципа съм, че каквото не искам той да ми прави, няма да правя и аз на него. Може да чупя неща, да мятам по стените, но него няма да ударя. А ако той ме удари, тогава никога повече няма да ме види. За какво да го държа, един де до смърт ли да ме пребие? И да обяснява всеки път, че ме обича? Мерси на такава любов.
никога...
щом е способен да ме удари веднъж..значи ще има и следващ път..
Не смятам че бих му простила