Влез

View Full Version : Брат ми

anonymous497065
01-25-2009, 22:07
Добър вечер.Може би не лучих раздела, но не открих и точния.Сега си мислих за брат ми, който е 12 клас и лятото се мести да живее в София.До сега не се бях замисляла, че повече няма да си е вкъщи, няма да знам, че братчето ми е в съседната стая.. :cry: :cry:
Въпроса ми е, случвало ли ви се е да стане време брат ви да си отиде от вкъщи, да се премести в друг град, за да учи, споменавам да учи, но той така или инъче ще остане там.Колко често си идва и изобщо какво става, как се чувствате?
Сега отидох при него в съседната стая, но беше заспал, каза ми "кажи Ники?", но просто не посмях да легна при него и да си го гушна... :cry: :cry:
Лигла, кифлаа - не ме интересува, нищо общо.

Seducti0n
01-25-2009, 22:24
:-) Милото то, направо ми се изпълни сърчицето, докато ти четях темичката.
Може би след години моето брат4е, ще бъде на твоето място, но какво да се прави... живот.
Знам, че си свикнала с него, че го обичаш и, че не искаш да се разделяте, но помисли над това, че е за негово добро, че ще замине, не защото иска да ти причини болка, а с идеята да получи добро образование.Жертвата си заслужава, просто сега ти е толкова тежко, че не можеш да го проумееш.
Намери начин да се успкоиш и си дай време за да приемеш обстоятелствата.Друг начин няма.

Не се натъжавай.Все пак той не отива на края на света.
Можеше и по-лошо да е, да отиде да учи в 4ужбина и да го виждаш само по празници примерно, няколко пъти годишно.
Знам, че това, няма как да запълни празнината, която ще се появи, когато брат ти замине, но поне е вид успокоително.
Горе главата, ще се справиш! /мече/

des1t000
01-25-2009, 22:44
:-) ей спокойно...знам че е адски гадно..и моята сестра се премести да учи в друг град и я нямаше една година..сега пак си е тук...но догодина изчезва.. ще го преодолееш ...ще чакаш и ще тръпнеш за моментите който ще сте заедно.. :smt008 :smt008 :smt011

Enough
01-25-2009, 23:22
сестра ми замина ... самотно ми е без нея :/ тя ми беше единственото другарче, което ме разбираше и с което споделях

5StaR
01-26-2009, 00:14
Драма, ще ти е по-добре без него, + не умира спокойно, ще го виждаш :-o :-o

Fiki_
01-26-2009, 12:21
На най-добрата ми приятелка сестра й миналата година се премести в София,идва си всяка събота и неделя,говорят си всеки ден по часове и така . . Тя намери любовта в София и сега е много щастлива,работи и изкарва добра,много даже заплата :) В началото на приятелката ми й беше много мъчно,но след няколко месеца свикна,така че мисля че не трябва чак толкова много да тъжиш,незнам аз как ще съм след 2 години,защото моят брат е 10 клас и супер много го обичам,макар че не го показвам :D Твоят брат ще си идва ли поне няколко пъти в месеца ?! :)

MostHated
01-26-2009, 12:38
this is life...

Boyd
01-26-2009, 12:44
Сега отидох при него в съседната стая, но беше заспал, каза ми "кажи Ники?", но просто не посмях да легна при него и да си го гушна... :cry: :cry:

Не се срамувай, а му кажи какво те тревожи. Най-малко от него трябва да те е срам - все пак ти е брат.

Той ще ти каже същото, че ще се чувате, ще си идва. Няма нищо срамно в това. Аз лично бих се зарадвал, ако имах сестра и тя така реагира. Един брат винаги би бил до сестра си и да я подкрепя. Твоя ще направи същото според мен.

Axe_vs_Sword
01-26-2009, 12:45
Мила, моят брат замина когато бях на около 5 години и съм свикнал да живея без него :( Идва си веднъж на 1-2 месеца

FiRe_LaDy
01-26-2009, 13:25
Ако ти ще умираш,какво да кажа аз?Преди повече от 5 години брат ми замина за Америка.Иджа си на година и половина - две ... за по седмица някъде.И не му остава много време за мен.Преди бяхме неразделни .... сега просто незнам как да опиша какво чувствам и колко боли.Но се свиква.Очаквам с нетърпение всяко негово завръщане в България, за да го видя.Ти ще го виждаш в месеца по 3 - 4 пъти....не е чак болка за умиране :P

SunShinePearl
01-26-2009, 13:37
ам минала съм по този път...
сестра ми преди нз вече колко години замина да учи във Варна визше беше ми мн гадно адски мн ревах когато замина,идваше си от начало на 2 мес..ама после я виждах 2 пъти в годината беше ми мн гадно :( и аз бях свикнала с нея ама....после когато завърши се премести в апартамента и ддз гадно ми е точно все едно нямам сестра :cry: макар че я виждам през седмицата нз някак си като че ли не е както преди вече :( гадно ми е ама се свиква...да знаеш че след време няма да ти е толкова гадно

beb4yy
01-26-2009, 13:41
ще се виждате макар и не толкова често.... :?

taffy
01-26-2009, 13:45
Не, че ще кажа нещо по-различно, ама все пак.. :)

Ей, по-спокойно.. Аз пък незнам точно какво ти е.. Брат ми е с година по-малък.. Обаче миналата година кака ми замина за Благоевград.. Бати (брат и) последната вечер се сетил, че сестра му заминава.. Мн плакал.. Все пак тя си идва почти всяка седмица (събота и неделя).. Така че не се притеснявай! И по телефона ще се чувате, пък и предполагам ще си идва.. Айде горе главата :-)

CTAMAT
01-26-2009, 14:50
И моят брат замина за Варна миналата година. Честно казано ми липсва. Липсват ми и купоните с него и мизериите дето сме правили...
Той си идва 1-2 пъти в месеца така, че не се притеснявай и твоят брат ще се връща.

slun4ice_90
01-26-2009, 14:57
Сигурно и на мен би ми станало кофти... :-o Обаче за сега двете диванета си ме тормозят още.. :D

kobrichka
01-26-2009, 14:58
Живот...
Все пак помисли и за него,той отива там,за да учи.Що се отнася до чувствата ти,защо не му го кажеш всичко това,което каза на нас.Според мен ще се зарадва много,ако знае,че малката му сестричка го обича.

Black_Fyed_Peas
01-26-2009, 14:58
:-) милото то спокойно пак ще се виждате макр и по рядко, но въпреки това той си остава твоя по-голям брат който те обича много. Не се натъжавай

Punisherrr
01-26-2009, 15:01
Ми на мен ми предстои същото май. ;) Брата ще заминава може би в Англия и макар да не сме кой знае колко близки..ще ми е странно все пак,че няма да се мотка тука и да се разпорежда :D
ехх..мда.. тъжничко е ама ще ти мине ;)

Naughty_
01-26-2009, 15:05
Сподели му какво чувстваш и си го гушни :)

moneycomeme
01-26-2009, 16:29
oox sladurana....na men sestra mi taka predi nqkolko godini se otdeli ot doma i zamina za Veliko Tyrnovo da uchi....v momenta vyv Varna s prosperirashta rabota i si jivee tam,no nikoga ne se vyrna za po-dylgo tuk.....idva si ot vreme na vreme da se vidim ili az otivam no....vypreki tova moga da kaja s ryka na syrceto che razstoqnieto ne ni prechi-TQ E MOQTA NAI-DOBRA PRIQTELKA ....taka sche sladurano ne se pritesnqvai,prosto shte ti e mnogo gadno v nachaloto i nostalgichno..no za smetka na tova shte razberete kolko mnogo si se obichkate i shte se pazite vinagi!Hubavo e da znaesh che dori na drugiq krai na sveta nqkoi misli za teb i bi bil tvoq podkrepa :oops: :oops: