View Full Version : Проблем с бившата му
cveteto64
01-26-2009, 06:38
Здравейте на всички. Имам проблем с бившата на приятеля ми. От първия ден, в който се запознахме гледа да ми направи мръсно. Вчера например получих съобщение в което пише "спа с мъжа ти кучко", казах му а той я защити и дори каза, че не е от нея, а от най - добрата ми приятелка....... :? Сега тя си намери работа в кафето където се събираме компанията т.е. ще трябва да и гледам злобната физиономия винаги. Искам да ви помоля за съвет знам, че няма да скъсам с него защото тя точно това иска......но просто незнам какво да правя.
PreciousDiamond
01-26-2009, 06:56
А той да не би наистина да спи с най-добрата ти приятелка :lol:
cveteto64
01-26-2009, 07:04
А той да не би наистина да спи с най-добрата ти приятелка НЕ в това съм напълно сигурна! Нито с приятелката ми, нито с бившата си спи SMS ми го пратиха уж, за да ми стане гадно ама аз не го приемам сериозно просто се ядосах и се дразня, защото не е единствен.
о0о0 ама ако знаеш,миличка,колко добре те разбирам...в началото и аз се дразнех,излизах извън релси,карах с него ,че не може една злобна дума да и каже.... ноо с времето вече не ми прави впечатление,а тая е повече от нахална... така че... виж той как реагира на тези неща,обясни му че това нещо те дразни,че все пак може да направи нещо по въпроса... ( нз на мъжете май им харесва да са в такова положение,чувстват се желаннии |-( ) Успех ти желая... и се надявам НАЙ-малкото да стане като при мен с времето да свикнеш да не и обръщаш внимание,а ако се случи нещо друго и спре да те торзмози още по-добре!
varnen4e
01-26-2009, 08:03
Еми обясни на гаджето си, че не ти е приятна и да я разкарва от живота си- да не говори с нея и т.н. все пак всички бивши са ку*ви. Аз лично това с бившите не мога да го проумея. Каквито и взаимоотношения да са имали- това е минало и бившите по никакъв начин не трябва да са част от живота ти, ако имаш нов сериозен приятел/ приятелка, защото могат да се навлекат само неприятности.
GameMaster
01-26-2009, 08:24
Ami zashto ne smenite mqstoto v koeto da se sabirate? Puk i tq kakto gledam se muchi naistina mrusno da vi napravi...Nz probvai i ti nqkoi gaden sms da i napishesh 8-) No vajnoto e che si s nego taka che onazi kolkoto iska zloba da tai.Slojno polojenie no primerno kato se subirate tam se pravi che ne q vijdash oshte po-malko da i obrushtash vnimanie....Ubii glupaka s mulchanieto si! :)
Следващия път като отидете в кафето когато дойде тя хващаш го твоя и почваш да го целуваш страстно-надали на нея ще й стане приятно от това :wink: Но иначе недей да се караш с приятеля си заради нея защото това е целта й и така без да искаш ще направиш това което тя иска...
Не се ядосвай на приятеля ти,предполагам че тя за него вече е минало,но той сега вижда че ревнуваш и един вид се чувства желан и му прави удоволствие така да се каже.Малко ще ти е трудно да не се ядосваш и да не й обръщаш внимание,но пък с каране нищо няма да постигнеш.
ivsan4eto
01-26-2009, 11:05
Следващия път като отидете в кафето когато дойде тя хващаш го твоя и почваш да го целуваш страстно-надали на нея ще й стане приятно от това :wink: Но иначе недей да се караш с приятеля си заради нея защото това е целта й и така без да искаш ще направиш това което тя иска...
Не се ядосвай на приятеля ти,предполагам че тя за него вече е минало,но той сега вижда че ревнуваш и един вид се чувства желан и му прави удоволствие така да се каже.Малко ще ти е трудно да не се ядосваш и да не й обръщаш внимание,но пък с каране нищо няма да постигнеш.
Абсолютно съм съгласна.
pepita87
01-26-2009, 16:54
A az si mislq,4e ti lipsva samo4uvstvie....
Az imam podoben problem s "biv6ata "na priqtelq mi...i tq ne spira da mu pi6e sms-i...a si ima i muj i dete,qvno o6te q surbi za nego,znam li!V na4aloto poddurjaha vruzka...uj "priqtelska" ili tam kakto sa si go nari4ali...sega ot izvestno vreme kogato go popitam za neq prosto mi otgovarq"protivna mi e".Kakvo napravih az..kogato bqh v tvoeto polojenie-drazneh se,a tova-kato 4e li go podtikva6e da poddurja kontakt s neq,v momenta v koito sprqh da se interesuvam ot opitite i za sblijavane s nego...toi mai nqkak si mu stana bezinteresno...i ot tova,ot 2-3 slu4ki,v koito tq se izduni otvarqiki golqmata si usta,razkazvaiki na vseloslu6anie za men i nego...A toi NAI-mnogo ot vsi4ko nenavijda horata,koito zloslovqt po moi adres...
A za tebe si mislq,4e ti lipsva samo4uvstvie,kakto kazah po-gore,ne pokazvai s ni6to,4e tq po nqkakuv na4in e v sustoqnie da ti pomra4i nastroenieto po kakuvto i da e bilo povod!Uspeh! :-)
radinaaa
01-26-2009, 16:56
Boje,kvo li ti puka kvo misli,pishe i govori tq.. imai malko poveche samuchuvstvie.ako obrushtash vnimanie na takiva neshta oshte ot nachaloto na vruzkata vi,se zamisli dali shte izleze neshto ot neq.
Violenza
01-26-2009, 16:56
Pylen ignor. Nedei da padash na neinoto niwo.
Taka tq shte izleze glupawata, koqto ne poluchawa wnimanie.
SomeGirl
01-26-2009, 17:27
ignorirai q.
cveteto64
01-26-2009, 17:35
A az si mislq,4e ti lipsva samo4uvstvie.... Със самочувствието нямам проблем даже някой път май прекалявам. С всичките му приятели се разбирам и разбирам от странични хора, че и те много ме харесват. Единствения ми проблем е тя, но наистина вече ще я игнорирам, просто тя не съществува за мен........
Искам много да ви благодаря за съветите и мненията....... :-)
moon_flower
01-26-2009, 17:54
Аз обаче се чудя защо приятелят ти я защитава...ето това мен би ме притеснило.А иначе пълно игнориране,а както казаха преди мен-можеш наистина да пробваш да го целуваш в кафенето пред нея.Да видим как ще и се стори.
a ti na priqtelq si vqrvash li ?
cveteto64
01-26-2009, 18:27
можеш наистина да пробваш да го целуваш в кафенето пред нея.Да видим как ще и се стори. Това вече го направих тя побесня от яд :)
a ti na priqtelq si vqrvash li ? Да
Opredeleno priqtelq ti e postupil adski tupo,kato q e za6titil.Qvno prosto ne i e dal da razbere,4e IMA teb i 4e NE ISKA ni6to ot neq.Nai-dobre 6te razbere drislata i 6te si sedne na dupeto ako toi i obqsni tezi ne6ta,a ne ti da si habi6 nervite i silite za neq.No kakto vsi4ki znaem mujete sa s adski slaba volq taka,4e deistvai smelo i q reji po vsqkakuv vuzmojen na4in! :)
UglyBakaGurl
01-30-2009, 16:19
Абсолютно съм съгласна.
+ :)
euph0ria
01-30-2009, 16:33
Абе ти си мълчи,а тя сама ще престане.Убик глупака с мълчание и покажи на приятеля си,че тя не може да застане между вас..........
cveteto64
02-01-2009, 08:57
Здравейте отново. Пиша в темата само, за да си излея чувствата си. Значи много съм щастлива, че най-после приключих с този проблем. Вчера скъсах с него и знаете ли чувствам се невероятно добре, казах му, че е голямо лайно като не може да й каже две думи и че никога няма да бъде щастлив когато тя е покрай него. Еми това е много ви багодаря за съветите! :-) :grin: :)
ivsan4eto
02-01-2009, 09:35
Здравейте отново. Пиша в темата само, за да си излея чувствата си. Значи много съм щастлива, че най-после приключих с този проблем. Вчера скъсах с него и знаете ли чувствам се невероятно добре, казах му, че е голямо лайно като не може да й каже две думи и че никога няма да бъде щастлив когато тя е покрай него. Еми това е много ви багодаря за съветите! :-) :grin: :)
:shock: Браво :lol:
ъъъъ.... е да ама на оная нали се сещаш ,че това и е било целта.... :shock: ти си знаеш...
Bellatrix
02-01-2009, 09:54
ъъъъ.... е да ама на оная нали се сещаш ,че това и е било целта.... :shock: ти си знаеш...
Е да, ама май няма голямо значение. Всеки си търси интереса, а на авторката интереса и не е да се чуди нон-стоп кво прави любимия и с бившата си. Натрила му е поне носа и е много вероятно да е прецакала много яко бившата му. Тъй де, при следващата си връзка едва ли ще стои пасивен и ще я защитава.
cveteto64
02-01-2009, 11:01
Колко познат случай...абе правиш следното ... праиш се че изобщо не та е** за тая дори отвътре да гърмиш от яд.. почваш да се правиш на недоступна за тая че изобщо не ти пука кво мисли и кво праи...и също почваш да я дразниш като я видиш зимаш да се натискаш със приятеля си..ала бала..наистина отстрани изглежда тъпо обаче тая сигурно ще се изяде от яд... :wink:
Успех!!! Ами това го направих на оная наистина й стана многооооо тъпо ама вече ми омръзна и за това прекратих всичко, пък и така ми е по-добре.
ъъъъ.... е да ама на оная нали се сещаш ,че това и е било целта.... :shock: ти си знаеш... Да знам, че това й беше целта, но сега знам, че и дори да е сам няма да тръгне с нея по простата причина, че вече знае каква е всъщност тя..... :)
lifestyler
02-01-2009, 11:13
От самото начало на темата щях да те посъветвам да го направиш.. ако той държеше наистина на тебе не само нямаше да я защитава, ами и щеше сам да се заеме да отстрани проблема.. Някак си хич не е мъжествено, нито достойно да обвинява твоите приятелки, при положение, че е очевидно кой прави всичките мизерии в случая. :-o
Wrathchild
02-01-2009, 11:23
Еми обясни на гаджето си, че не ти е приятна и да я разкарва от живота си- да не говори с нея и т.н. все пак всички бивши са ку*ви. Аз лично това с бившите не мога да го проумея. Каквито и взаимоотношения да са имали- това е минало и бившите по никакъв начин не трябва да са част от живота ти, ако имаш нов сериозен приятел/ приятелка, защото могат да се навлекат само неприятности.А нали знаеш, че ти един ден ще си бивша?
gPa3HuTeJl
02-01-2009, 12:27
А той да не би наистина да спи с най-добрата ти приятелка :lol:
Логично :smt006
Ами на него изобщо пука ли му за това че тая се опитва да ви скара... за какво тебе те вини и какво общо най-добрата ти приятелка та я намесва... :? Тоя нещо ме съмнява... говори с него... :?
Омг . Можела си просто да поговориш с него или с нея . Ама то май ти личи колко си държала на него . И все пак решението си е твое . Успех в живота ;)
slynceee
02-01-2009, 19:52
иди и набии оназ зависница ! . . ама според мене това че започнала да работи на кафенето дето се събирате не е нарочно ! :lol: какту и да е мисли както искаш обачеееееееее тоз твоя е един негодник! според мене де ! Остаи го .. сякаш изобщо не му пука за теб .. така ми са струва .. :smt036 :smt027 :smt028