Влез

View Full Version : Голямата ми любов ...

CuZIfeelU
01-26-2009, 11:00
здравейте :cry:
Аз съм едно отчаяно 17-годишно момиче :cry:
преди време се влюбих лудо и нео4аквано (не съм много влюб4ива) и до днес все още не мога да забравяединствената си любов :cry:
Всичко се случи преди година и 9 месеца :cry: Срщнахме се на рождения ден на братовчед ми. Оказа се, че са в един клас. Още тогава ми направи впечатление, 4е е мил и възпитан. изглеждаше свестен. На следващата седмица братов4ед ми ми каза, че едно момче от неговия клас иска skype ми. Горещо се надявах да е той, защото мислех постоянно за него след онази ве4ер :grin: Бях на седмото небе, когато въпросното момче обясни кой е.
В продължение на една седмица си пишехме нон - стоп 24/7, а аз започнах да се влюбвам, усещах, че и той не е безразличен.
Скоро ми звънна(братов4ед ми му е дал номера ми0 и поиска да излезем. първоначално бях малко притиснена, но щом видях Слави, веднага се успокоих и си прекарахме страхотно в кафето. изпрати ме до вкъщи и ми каза: "искам да знаеш, че не съм по сериозните връзки, но съм готов да се жертвам ..." и се усмихна едно такова загадъчно и сладко :smt055
Аз бях шокирана и гледах :shock: Той се приближи, гушна ме и ме целуна толкова сладко, че не знаех къде съм :oops: Аз се обърнах смутено и изтичах към нас. на вратата се обърнах, а той ме гледаше втренчено. Щом с еприбрах веднага му писах в скайп, че много го харесвам. И така тръгна всичко :smt055
след няколко месеца го запознах с наште, имахме много щастливи моменти. постоянно бяхме заедно, разменяхме си подаръци, дори миналия Св. валентин ми написа стихотворение. това е любимата ми част:
...Ела в моя ден, бъди звезда единствено за мен.
В теб познах и Рай, и Ад. В теб познах блаженството!!!
За теб пиша тези редове,
дарявайки ти, макар и на хартия, любящото сърце!!!

Случи се така, че той трябваше да замине, защото баба му беше болна. покрай липсата му осъзнах колко ми липсва и непрестанно му звънях. от напрежение той не издържа и ми се развика по телефона :cry: бях много съкрушена - това беше първата ни караница. приятеката ми ме убеди, че трябва да изляза малко и отидохме на дискотека.
там видях бившия си. дали от алкохола или от отчаяние започнахме да се целуваме..... Съжалих за всичко, беше ми тежко. Чудих се дали да му призная. изведнъж осъзнах, че нямам правото да мамя първата си голяма и незабравима любов. бях готова да му кажа всичко, но един човек ме изпревари. оказа се, че най - добрия му приятел е бил в дискотеката и е видял всичко, а после му се е обадил и разказал. на другия ден той ми се обади и спокойно ме разпитва как съм, какво правя, без да ми казва, че знае. когато се върна поисках да се срещнем, за да му кажа. когато се видяхме, той изглеждаше унил и разочарован, и ми каза, че знае всичко. опитах се да му обясня, че осъзнавам грешката си, адски много съжалявам и че това ме е накрало да видя истинската същност на нещата. Той отново ми повтори, че не е по сериозните връзки, но когато реши да има такава ( както в случая) влага всички усилия и че е прекалено горделив, за да ми прости. Знаех, че това е края... :cry: защото го познавах добре. От тогава минаха 3 месеца, но аз все още виждам всичко сякаш бе вчера.. Виждам го всеки ден, когато се прибирам и това бавно ме убива. Не знам дали и той все още помни всичко между нас, но няма приятелка. Опитвах да се съберем, обаждах му се, виждахме се, но прекалено късно разбрах как една грешка успя да разруши една връзка от ч година и 9 месеца.
Може би ви се струва странно, че за една ве4ер съсипах всичко и че той ме заряза завинаги. Може да си мислите, че не ме обича, може и да сте прави. Но у мен все още има надежда, че ще се съберем. 9 не съм наивна)

ПС: не съм 13-14 годишна, която не знае какво иска и какво е любоя. Мисля, че съм разбрала. Но за съжаление разбрах какво е и нещастна любов :cry: ...
Просто исках да споделя и се надявам да ме посъветват. искам да си върна доверието му и отново да сме заедно :cry: :cry: :cry:
(Ако е от значение той е на 18) :cry: :cry: :cry: :cry:

mitkom89
01-26-2009, 11:07
Както е казал великия поет " Както един човек може да се преебе сам, така никой друг не може да го преебе :-x "

varnen4e
01-26-2009, 11:09
Еми какво да ти кажа, ако той има чувства към теб може и да успее да ти прости въпреки, че е много наранен (и горделив). Ако смяташ, че това е истинаската ти любов не спирай да се бориш за него. Той все някога ще разбере, че в теб може да открие всичко, от което има нужда, след като си готова да направиш всичко за него.
Успех и горе главата, нали знаеш- любовта не се дели на две.

SunSmile
01-26-2009, 11:13
:lol: таа па.... хем ти е голямата любов а у... хем си се целувала с бившия
Сама си си виновна!!! Много е прав! Щом един път си му кръшнала, няма никаква гаранция, че пак няма да му кръшнеш. Как искаш да ти има доверие?! И ти с къв акъл се напиваш и целуваш с бившия си... приятелката ти толкова ти е приятелка, щом не ви е спряла.
Абе бегай бе! търси си друг, на който да му кръшкаш и да те търпи! той те е предупредил, че ще опита да има дълга връзка с теб... ти го нараняваш.. БЕЗОБРАЗИЕ!!!

CuZIfeelU
01-26-2009, 11:32
Еми какво да ти кажа, ако той има чувства към теб може и да успее да ти прости въпреки, че е много наранен (и горделив). Ако смяташ, че това е истинаската ти любов не спирай да се бориш за него. Той все някога ще разбере, че в теб може да открие всичко, от което има нужда, след като си готова да направиш всичко за него.
Успех и горе главата, нали знаеш- любовта не се дели на две.

Благодаря ти, varnen4e! ;]
Знам,че е истинската ми любов и ще се опитам да спечеля доверието му, именно защото съм готова да направя всичко за него.

Sunsmile, не зависеше от приятелката ми да ме спира.Както казах, осъзнах,че това е огромна грешка и само аз съм виновна. Но не мисля,че е заради дългата връзка всичко, по - скоро не ми прощава заради характера си, и разбира се, заради моите постъпки... но все още у мен има надежда

varnen4e
01-26-2009, 11:35
Просто с действията си му докажи, че това, че го обичаш не са празни приказки и че наистина имаш нужда от него. И избягвай по- нататъчни грешки.

porky
01-26-2009, 11:36
Ами щом пак искаш да си върнеш доверието му... Защо не сте просто приятели. Така можеш пак да си го върнеш бавно, но сигурно :)

varnen4e
01-26-2009, 11:39
Такива опити доста често завършват с провал.

CuZIfeelU
01-26-2009, 11:42
Ами щом пак искаш да си върнеш доверието му... Защо не сте просто приятели. Така можеш пак да си го върнеш бавно, но сигурно :)
Защото ме подминава като пътен знак... Не иска да сме приятели, нищо не иска от мен... Прекалено е горделив... :cry:

FiRe_LaDy
01-26-2009, 11:48
Бори се за него до край!Не му позволявай след всичко,което сте имали да си тръгне толкова лесно от теб!Докажи му,че наистина много съжаляваш,че си постъпила така и че не е било с чувство тоа,което се е случило в дискотеката!Знам колко боли да загубиш човека,когото обичаш!Аз нямах сили да се боря до край и сега съжалявам!Бори се ти,за да не съжаляваш след време и ти като мен!Успех и дано се съберете отново! :-)

П.П. Ако искаш пиши ми лично :)

EternalSilence
01-26-2009, 11:50
'Tis better to have loved and lost than never to have loved at all.

Все пак, не се отказвай! :)

Kostadin_682
01-26-2009, 11:50
Както е казал великия поет " Както един човек може да се преебе сам, така никой друг не може да го преебе :-x "
+ 1 но аз го знам по друг начин 8-)

Fantomche
01-26-2009, 11:53
Мисля че ще е адски трудно...знам че това най малко би искала да чуеш. Нп почни отначало пишете си чисто приятелски.И след време го покани да излезете...Ако не с еполучи поне приятели ще сте.

CuZIfeelU
01-26-2009, 11:57
Бори се за него до край!Не му позволявай след всичко,което сте имали да си тръгне толкова лесно от теб!Докажи му,че наистина много съжаляваш,че си постъпила така и че не е било с чувство тоа,което се е случило в дискотеката!Знам колко боли да загубиш човека,когото обичаш!Аз нямах сили да се боря до край и сега съжалявам!Бори се ти,за да не съжаляваш след време и ти като мен!Успех и дано се съберете отново! :-)

Благодаря ти много за подкрепата! :-) не знам как да постъпя, не знам как да го накрам да говорим. Много пъти ми е затварял телефона, не ми отговаря на смс-и, а на улицата си ме подминава... нищо не мога да му кажа... Знам, че съм го наранила... :cry: не знам как да постъпя. Как да се боря? кво да направя, той на нищо не отговаря..? :cry: :cry: :cry:

varnen4e
01-26-2009, 12:42
Добре спри да го търсиш за известно време, накарай го да се замисли, че му липсваш...

FiRe_LaDy
01-26-2009, 14:35

Благодаря ти много за подкрепата! :-) не знам как да постъпя, не знам как да го накрам да говорим. Много пъти ми е затварял телефона, не ми отговаря на смс-и, а на улицата си ме подминава... нищо не мога да му кажа... Знам, че съм го наранила... :cry: не знам как да постъпя. Как да се боря? кво да направя, той на нищо не отговаря..? :cry: :cry: :cry:

Когато аз бях в твоето положение и се борех с всички сили - той не ми обръщаше внимание.Игнорираше ме.Дори и приятели не искаше да си останем.1 година след това от време на време му пишех да му припомня,че чувствата ми все още ги има и че го искам,но той все ме отблъскваше.Когато се отказах да го търся - той ме потърси и ми обесни,че е постъпил така,защото съм го наранила много и не е можел да бъде с мен и не е искал да ме нарани.Не е искал да ми дава напразни надежди и да ме допуска до себе си,защото щяло да ме боли повече.Година по-късно отново си писахме само като приятели...от тогава до сега сме приятели и да ти кажа ли боли много повече от колкото,когато не се чувахме,виждахме и пишехме.Вече почти година имам сериозен приятел и не обръщам особено внимание за бившия.Отговарям когато пише.Излизах 1 път да се видим.Държи се супер мило.Виждам,че малко или много ме иска и може би зависи от мен дали ще стане нещо .... та поовлякох се малко,но целта ми беше да ти покажа,че когато игнорираш един човек и му покажеш,че не го искаш вече - той осъзнава какво е имал и загубил.Ако при теб не помага това да го търсиш и постоянно да му показваш,че още ти пука,пробвай да му покажеш,че можеш и без него(въпреки да не е така).Остави го да вярва,че си по-силна от преди и можеш да продължиш напред...ако те потърси сам,ти не се поддавай лесно!Момчетата обичат да им е леко трудничко,когато трябва да спечелят едно момиче,дори да им се налага да го правят за 2-ри път.Дано съм помогнала малко поне :-)

CuZIfeelU
01-26-2009, 15:19
FiRe_LaDy благодаря ти много. Аз съм спряла да го търся от няколко седмици, но се измъчвам... искам да съм с него. като го видя ми идва да му се хвърля на врата, да го прегърна и да сме завинаги заедно.... :cry: До сега не ме е потърсил ... дано скоро ме потърси не издържам без него... :cry:

slun4ice_90
01-26-2009, 15:19
И аз искам да ти се накарам...Сама си си виновна... :?

CuZIfeelU
01-26-2009, 17:29

Знам! И отчасти тази вина ме убива, често си мисля защо трябваше да се случи така и какво щеше да бъде, само ако не бях се подвела.Дали щеше да се случи друг път...Въпроси...Но както казах преди, имам надежда, въпреки,че изглежда незаинтересован.

nikemilov
01-26-2009, 18:30
Съжелявам. Всичко си има начало и край. Може и сега да те боли, но представи си на него какво му е било? Знаеш ли как боли изневярата? А още повече че е разбрал от друг, а не от теб...

А и ти не е трябвало да му звъниш през 5 минути, нищо че ти липсва. Нормално е да не издържи, все пак човек има нужда от малко почивка. Поне си натрупала опит и ще се поучиш от грешките си. Успех!

Re5peC7
01-26-2009, 18:49
абе защо напоследък само на изневеряващи момичета попадам :shock:

FiRe_LaDy
01-26-2009, 19:42
FiRe_LaDy благодаря ти много. Аз съм спряла да го търся от няколко седмици, но се измъчвам... искам да съм с него. като го видя ми идва да му се хвърля на врата, да го прегърна и да сме завинаги заедно.... :cry: До сега не ме е потърсил ... дано скоро ме потърси не издържам без него... :cry:

Не си мисли,че толкова бързо ще станат нещата!Имай търпение.Пробвай по този начин.Ако не стане - пробвай нещо друго.Дано все с нещо успееш да си го върнеш отново.Незнам какво друго да ти кажа освен ... успех и стискам палци! :-)

slun4ice_90
01-27-2009, 10:11

Знам! И отчасти тази вина ме убива, често си мисля защо трябваше да се случи така и какво щеше да бъде, само ако не бях се подвела.Дали щеше да се случи друг път...Въпроси...Но както казах преди, имам надежда, въпреки,че изглежда незаинтересован. :) Дано тогава ти прости,но и ти внимавай и не допускай повече такива неща...Всичко най-хубаво ти желая. :-)

slun4ice_90
01-27-2009, 10:32
абе защо напоследък само на изневеряващи момичета попадам :shock: С мен няма да е така... :wink: :smt007 Няма да позволя да страдаш... :)

CuZIfeelU
01-27-2009, 12:20

Знам! И отчасти тази вина ме убива, често си мисля защо трябваше да се случи така и какво щеше да бъде, само ако не бях се подвела.Дали щеше да се случи друг път...Въпроси...Но както казах преди, имам надежда, въпреки,че изглежда незаинтересован. :) Дано тогава ти прости,но и ти внимавай и не допускай повече такива неща...Всичко най-хубаво ти желая. :-)

Благодаря ти! Опитах се вече да му се обадя и сега очаквам някакъв отговор.Все още имам надежда

Благодаря и на всички останали! Колкото и да ми е тежко, ще трябва да се примиря, ако той повече не иска да има нищо общо с мен..

me0001
01-27-2009, 12:30
Малко позната история..една приятелка имаше подобен проблем..
Наистина е жалко такава връзка градена толкова дълго време да пропадне за една вечер..или дори миг.
Незнам дали би могла да му спечелиш доверието отново..дали изобщо е възможно..но щом казваш.че си опитвала..
Ако толкова държиш на този човек направи нещо и му покажи че е наистина важен за теб и това е било огромна грешка..може а потърсиш някоя приятелка,която го познава..да го помоли за разговор ..най-малкото да си поговорите..
:(

SunSmile
01-28-2009, 19:19
абе защо напоследък само на изневеряващи момичета попадам :shock:
Еми така е... като не знаят кво искат!!! Глупачки заблудени! :x

Kostadin_682
01-28-2009, 20:24
абе защо напоследък само на изневеряващи момичета попадам :shock: С мен няма да е така... :wink: :smt007 Няма да позволя да страдаш... :)
хах.. познато до болка :razz: :razz: :razz:

slun4ice_90
01-29-2009, 13:36
хах.. познато до болка :razz: :razz: :razz: Не те карам да ми вярваш,пък и не те задължавам. :wink: :!: