View Full Version : Симптоми
Колко време след като се забременяла се появяват симптомите като гадене световъртеж и т.н.
anonimnaa
01-26-2009, 12:48
Около третия месец
SiSsKkAa
01-26-2009, 12:50
ами на 3-я месец по принцип ако се съмняваш дали си бременна вземи един тест той отчита 1-2 седмици след половия акт резултата
Попринцип в третия месец нараства корема, но когато една приятелка на майка ми беше бременна и ставаше лошо и в 1-вия месец. Мисля, че при всеки е различно. :-o
SiSsKkAa
01-26-2009, 12:56
най-добре с тест да си разбереш вместо да чакаш симптомите
При всяка е различно.Казват след 3 месец, но може и на първия, а може и въобще да не ти става лошо.
shokoto91
01-26-2009, 14:28
Ще се въдържа да нахуля неграмотната авторка на темата и още хилядите други, които са пуснали 1 към 1 такива теми!
Няма да ти се появят синмптоми на 3тия ден или края на първата седмица! Единствения начин е да си направиш тест 10тина дни след рисковия полов акт!
ами на 3-я месец по принцип ако се съмняваш дали си бременна вземи един тест той отчита 1-2 седмици след половия акт резултата
Той не отчита една- две седмици след половият акт, а 20-тина дни след евентуалното забременяване, което пък може да се случи следващите 72 часа след акта...
А и не винаги има симптоми като повръщане и гадене, не разчитай на това.
SiSsKkAa
01-26-2009, 16:33
аз за симптоми не споря но има тестове,които на 1-2 седмици отчитат схуре цхецк например мисля чепо бързичко отчита
dokolkoto zn okolo mesets..........
Абе вие сте толкова дезориентирани, че няма на къде....
Първите симптоми се проявявят още в първите седмици и горе долу продължават най-често до края на третия месец. Всеки се извъди разбирач... Първия симптом който трябва да ви говори за бременност е липсата на менструация, набъбнали гърди(по скоро подути като балони), болезнени на пипане зърна, при някои се появява зацапване при имплантиране, което е около 7 ден след оплождането на яцеклетката, когато се имплантира в матката. След 2/3тата седмица се появява и гаденето(не при всички), световъртежите си остават във филмите, заедно с припадъците. Може да се почуствате отпаднали..., друг ранен симптом е непоносимост към миризми, често ходене по малка нужда. ако имате още въпроси посетете раздела "бъдещи мами" дала съм много линкове за ваше просвещение. И отговорилите с тъпизми могат да влезнат да се образоват...
SiSsKkAa
01-27-2009, 08:37
набъбнали гърди(по скоро подути като балони), болезнени на пипане зърна, в първите седмици? хахаха съмнява ме.колкото до това,че цикъла спира е така да по това може да се разбере,но не е вярно,че на една бременна жена й е лошо само до 3-я месец има момичета,които карат цялата бременност ужасно тежко.недей да обиждаш тука сме за това да споделяме мнения неможеш да съдиш,че някой си е изказал мнението
SiSsKkAa
01-27-2009, 08:40
http://www.zachatie.org/index.php?option=com_content&task=view&id=765&Itemid=20 това,което намерих мисля,че е предостатъчно
набъбнали гърди(по скоро подути като балони), болезнени на пипане зърна, в първите седмици? хахаха съмнява ме.колкото до това,че цикъла спира е така да по това може да се разбере,но не е вярно,че на една бременна жена й е лошо само до 3-я месец има момичета,които карат цялата бременност ужасно тежко.недей да обиждаш тука сме за това да споделяме мнения неможеш да съдиш,че някой си е изказал мнението
ОХ, спри да се изтъкваш, че почваш да пишеш глупости къде видя да казвам , че при всички спира след 3тия мисец, написах, че при повечето е така. Аз лично нито гадене съм имала нито нещо подобно от както съм бременна и да всичко което го написах е на 100% вярно и като си намерила линка земи по прочети и още, че лошо ми стана от теб!
SiSsKkAa
01-27-2009, 12:17
traka
Мега фен
Пуснато на: Вто Яну 27, 2009 11:10 am Заглавие:
Абе вие сте толкова дезориентирани, че няма на къде....
Първите симптоми се проявявят още в първите седмици и горе долу продължават най-често до края на третия месец.
не пише при повечето" а пише "най-често"
и да прочетах линка ,който съм намерила и видях,че не съм права за гърдите,за което се извинявам но го намерих след като пуснах коментара.Неможем всички да сме бременни и ориентирани като тебе извинявай...
SoFarSoG00d
01-27-2009, 18:05
Дори не е задължително да имаш подобни симптоми,не при всеки има гадене,сутрешно повръщане и прочие.
cherrypezz
01-27-2009, 18:08
Да,ама ако си яла нещо развалено пак се проявяват.
angelcheeee_93
01-27-2009, 18:13
доколкото съм чувала,се получават към 3-ти месец...но при някои жени симптомите,които ти спомена може и да не се проявят.
доколкото съм чувала,се получават към 3-ти месец...но при някои жени симптомите,които ти спомена може и да не се проявят. ](*,) ](*,) ](*,)
Отказвам се, абе вие предните коментари четете ли ги или ей така си предполагате.... Спрете се, че от разбирания ви се случват глупости. Четете, не се доверявайте на това, което сте чули.
SiSsKkAa
Именно това имах предвид. Не се изказвайте за неща за които не сте сигурни, защото се получават понякога много лоши последствия. За да можете да помогнете на някой траябва и да имате малко повече от предположения. Не това, че съм бременна ме кара да знам повече от вас, просто винаги съм се интересувала от биология и медицина. От там се и ровя по много сайтове и си обогатявам до колкото мога знанията. Ядосах се на това, че една примерно 16 годишна отрича доказани неща.